roumeliotis

leptokariopoulos

Μόνο Ιρλανδία την Παρασκευή

casino loutrakiou
redwell

Περιορισμένο το ενδιαφέρον στοιχηματικά σήμερα Παρασκευή, αφού τα παιχνίδια πρωταθλημάτων είναι ελάχιστα και αν ξεχωρίζει κάτι είναι η Πρέμιερ της Ιρλανδίας, που μας δίνει δύο επιλογές.

Φιν Χαρπς - Γουότερφορντ (19.45)

Μόνο στα καλύτερα της δεν βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Γουότερφορντ, με πιο πρόσφατη την ήττα στο γήπεδο της Ντροχέντα με 3-1. Πλέον συμπλήρωσε έξι διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και αναμενόμενα έπεσε τρίτη από το τέλος βαθμολογικά. Αν υπάρχει ένα θετικό γεγονός είναι πως βρίσκει συχνά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και αργά ή γρήγορα αναμένεται να βρει τον δρόμο της. Ιδανική ευκαιρία έχει μάλλον σήμερα, καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας την προτελευταία Γουότερφορντ. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν πιο απαιτητικά παιχνίδια, οπότε σήμερα οφείλει να κάνει το καθήκον της. 

Η Γουότερφορντ προέρχεται και αυτή από ήττα, χάνοντας στην έδρα της Ντέρι Σίτι με 2-0. Από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και έτσι έκλεισε άμεσα την μίνι θετική παρένθεση του μίνι αήττητου δύο αγωνιστικών. Εξάλλου ο απολογισμός 4-1-14 είναι από τους χειρότερους στην κατηγορία και αναμενόμενα βρίσκεται καθηλωμένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, παίζοντας στο γήπεδο της Φιν Χαρπς, όντας το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Ωστόσο δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει αντιπάλους και καλείται να παλέψει όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής στην σεζόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όπως αποτυπώνεται από το σετ των αποδόσεων, όμως η Φιν Χαρπς δείχνει ένα κλικ παραπάνω από την σημερινή της αντίπαλο και λογικά θα επιστρέψει στα τρίποντα. Λόγω έδρας έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο στο 1.72 από την Stoiximan.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεαν φρουτάκια.

Σεντ Πάτρικς - Ντέρι Σίτι (21.45)

Επιστροφή στις ήττες μετά από καιρό η Σεντ Πάτρικς, καθώς σε ένα συναρπαστικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Μποέμιανς γνώρισε την ήττα με 3-2. Σε ένα παιχνίδι που όμως συνάντησε αντιξοότητες κατά την εξέλιξη του, καθώς κάποια στιγμή αναγκάστηκε να αγωνιστεί με δύο ποδοσφαιριστές λιγότερους. Νωρίτερα είχε φόρμα 3-1-0 στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και η εξαιρετική της πορεία δεν μπορεί να χαλάσει μόνο από ένα ματς. Εξάλλου, με απολογισμό 10-5-4 βρίσκεται μόλις στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και φέτος διεκδικεί με πολλές πιθανότητες τον τίτλο στην Ιρλανδία.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η Ντέρι Σίτι στην εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Γουότερφορντ και επιβλήθηκε με 2-0. Σημείωσε ένα τέρμα στο φινάλε του πρώτου μέρος και ένα δεύτερο στο ξεκίνημα του δευτέρου για να επιστρέψει στα τρίποντα μετά από δύο αγωνιστικές. Από τις υπολογίσιμες ομάδες της κατηγορίας η Ντέρι, αλλά με απολογισμό 6-7-6 δύσκολα να κυνηγήσει μέχρι τέλους μια θέση για την Ευρώπη της επόμενης περιόδου. Μάλιστα σήμερα την περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος όπως είναι η Σεντ Πάτρικς και πρέπει να τα δώσει όλα αν θέλει να ελπίζει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πρωταθλητισμό κάνει φέτος η Σεντ Πάτρικς και οφείλει να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στην υποδεέστερη Ντέρι για να μην δει την κορυφή να ξεφεύγει περισσότερο. Προβάδισμα στον άσο σε απόδοση 1.75 στο Pamestoixima.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...