roumeliotis

lentiamo

Νιούπορτ για άνοδο και Βαστέρας 2.02

casino loutrakiou
redwell

Δύο αναμετρήσεις από τις μικρές κατηγορίες στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, περιέχει το πρόγραμμα στοιχήματος για σήμερα Δευτέρα (31/05). Στον τελικό για τα πλέι οφ ανόδου στη Λιγκ 2 Αγγλίας, η Μόρκαμ αντιμετωπίζει στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου τη Νιούπορτ. Στη Σούπερεταν Σουηδίας, η Βαστέρας φιλοξενεί την ουραγό της βαθμολογίας Μπράγκε. Δύο επιλογές με απόδοση 1.85 και 2.02 αντίστοιχα στο Stoiximan. Μπήκαμε και επίσημα στο μήνα που θα μας απασχολεί μόνο το Euro 2021 στοίχημα!

ΜΟΡΚΑΜ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ (17:00)

H Μόρκαμ ξεπέρασε το εμπόδιο της Τρανμίρ, θα διεκδικήσει την άνοδο στον σημερινό τελικό των πλέι οφ στη Λιγκ 2 Αγγλίας. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 και απέκτησε προβάδισμα. Στη ρεβάνς της αρκούσε να μην ηττηθεί, η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 ήταν αρκετή για να δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο. Αήττητη για τέσσερις σερί υποχρεώσεις στην κατηγορία, με απολογισμό: τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά σε κάθε αναμέτρηση. Τελευταία φορά που απέτυχε στις 24/04/21 με την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Μπόλτον.

H Νιούπορτ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, με αρκετά περιπετειώδη τρόπο απέναντι στη Φόρεστ Γκριν. Στην πρώτη αναμέτρηση επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0, δείχνοντας να απλοποιεί την κατάσταση ενόψει της ρεβάνς. Στο δεύτερο παιχνίδι βρέθηκε να χάνει 3-0 στο 53ο λεπτό, πέτυχε δύο γκολ στο διάστημα 70'-76', δέχθηκε τέταρτο στο 87' και οδηγήθηκε στην παράταση. Στο έξτρα μισάωρο βρήκε τη λύση στο 119' και παρά την ήττα 4-3 ήταν η ομάδα που πανηγύρισε στο τέλος. Μία ήττα στις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στη Λιγκ 2 Αγγλίας, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε στα 9/11 τελευταία ματς στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο ζευγάρι όπως αποτυπώνεται και στο σετ αποδόσεων. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, σε παιχνίδι που όλα μοιάζουν πιθανά και αναμένεται να κριθεί οριακά. Δίνουμε οριακό προβάδισμα ανόδου στη Νιούπορτ με 1.85 απόδοση στο Stoiximan.

Διαβάστε επίσης: Euro 2021 Όμιλος Α στοίχημα.

ΒΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΠΡΑΓΚΕ (19:30)

Η Βαστέρας επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στην Τρέλεμποργκ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Σούπερεταν Σουηδίας. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια διαχειρίστηκε το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι τέλους. Επέκτεινε το αήττητο σερί σε πέντε αναμετρήσεις, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Με Under 2.5+No Goal ολοκληρώθηκαν οι δύο τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Κράτησε το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα ματς.

Η Μπράγκε έκανε σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα με το εκτός έδρας τρίποντο (2-1) κόντρα στην Έστερ. Προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, πέτυχε δεύτερο στο 49' και έβαλε γερές βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα. Με παίκτη λιγότερο στο 85' λόγω αποβολής, δέχθηκε τη μείωση από το σημείο του πέναλτι, κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα. Χρειάστηκε να περιμένει επτά παιχνίδια στη σεζόν, έχοντας απολογισμό: δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα έξι παιχνίδια στη Σούπερεταν Σουηδίας. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε σε πέντε περιπτώσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σωστά διαμορφωμένο το σετ αποδόσεων, που προσφέρει σε τιμή διπλασιασμού την επικράτηση της Βαστέρας. Αρκετά ασταθής σε όλα τα επίπεδα η ουραγό της βαθμολογίας Μπράγκε, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να λυγίσει. Ποντάρισμα στον άσο με 2.02 απόδοση στο Stoiximan.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...