roumeliotis

lentiamo

Με Λέστερ στο 1.70 και ιταλικά γκολ

casino loutrakiou
redwell

Δύο επιλογές στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Μ. Δευτέρας (26/04) από τη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Σέριε Α Ιταλίας, η Λάτσιο υποδέχεται τη Μίλαν. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Λέστερ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά.

ΛΑΤΣΙΟ - ΜΙΛΑΝ (21:45)

Η Λάτσιο ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 5-2 από τη Νάπολι, σε παιχνίδι εξάποντο στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα. Δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το 12ο λεπτό, στη συνέχεια ρίσκαρε περισσότερο και μάζεψε ακόμα δύο φορές την μπάλα από την εστία. Αντέδρασε με τα τέρματα των Ιμόμπιλε-Σάβιτς στο διάστημα 70'-74', δεχόμενη τη χαριστική βολή στο 80ο λεπτό. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των πέντε αγωνιστικών, πλέον απέχει στο -8 από την τέταρτη Γιουβέντους, αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Αγνοεί την ισοπαλία για 16 (12 νίκες, 4 ήττες) σερί αναμετρήσεις στη Σέριε Α Ιταλίας, πιο πρόσφατη στις 03/01/21 με 1-1 στην έδρα της Τζένοα. Επιστρέφει στον πάγκο ο τεχνικός Σιμόνε Ιντζάγκι που ξεπέρασε τον Covid. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Λουίζ Φελίπε (στόπερ), Εσκαλάντε (χαφ) και Καϊσέδο (επιθετικός).

Η Μίλαν ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Σασουόλο. Προηγήθηκε με τον Τσαλχάνογλου στο 30ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο εμφάνισε σημάδια κόπωσης και στο διάστημα 76'-83 δέχθηκε την ολική ανατροπή. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τεσσάρων (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) αγωνιστικών, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Βρίσκεται στο +3 από την πέμπτη θέση στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από πέντε διαδοχικά Goal/Goal, τα τέσσερα συνδυάστηκαν με Over 2.5 Goal. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ιμπραΐμοβιτς (φορ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Ερναντέζ (μπακ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κομβική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότερες με ποιότητα και συνέπεια στο σκοράρισμα, επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 1.85 απόδοση στο pamestoixima.

ΛΕΣΤΕΡ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (22:00)

Η Λέστερ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ και στη συνέχεια έκανε διαχείριση. Επιστροφή στα τρίποντα μετά από δύο σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί στο +7 από την πέμπτη θέση και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Μπρένταν Ρότζερς συνεχίζει να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τζάστιν (μπακ) και Χάρβεϊ Μπαρνς (μεσοεπιθετικός).

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την Κρίσταλ Πάλας στις 10/04. Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-1 από την Τσέλσι στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, σε αναμέτρηση που πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση. Διατηρείται σταθερά σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, βρίσκεται στο +11 από τη 18η θέση και τη Φούλαμ με δύο ματς λιγότερα. Μετράει μία νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Συνεχίζει εκτός ο τραυματίας ΜακΆρθουρ (μέσος). Αμφίβολη η συμμετοχή των Σλουπ (μπακ/χαφ), Σακό, Κέιχιλ και Τόμκινς (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τεράστια ευκαιρία για τη Λέστερ να ξεφύγει επτά βαθμούς από την 5η θέση και τη Γουέστ Χαμ. Η Κρίσταλ Πάλας παίζει χωρίς άγχος, συνεχίζει να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Ποντάρισμα στον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1.70 στο Stoiximan.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...