roumeliotis

lentiamo

Ισπανικά γκολ με 1.83 και 1.95

casino loutrakiou
redwell

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/02) περιέχει δύο αναμετρήσεις από την 24η αγωνιστική στη Λα Λίγκα Ισπανίας. Η Βαλένθια που «καίγεται» για θετικό αποτέλεσμα υποδέχεται τη Θέλτα. Αργότερα η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στην έδρα της Βαγιαδολίδ, που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ισάριθμες επιλογές με ποντάρισμα στα γκολ, με αποδόσεις 1.83 και 1.95 αντίστοιχα.

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές online.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΘΕΛΤΑ (19:30)

Η Βαλένθια ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε αναμέτρηση που δέχθηκε δύο τέρματα μέχρι το 42ο λεπτό. Κάκιστη εμφάνιση και επιθετικά ήταν ανύπαρκτη, πάλι καλά να λέει που ο αντίπαλος δεν φόρτσαρε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις δύο νίκες στις 14 τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν μόλις σε δύο περιπτώσεις. Βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, καλείται να αντιδράσει άμεσα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Τσέρισεφ (μεσοεπιθετικός), διαθέσιμος ο Σίλεσεν (τερματοφύλακας).

Η Θέλτα επικράτησε εντός έδρας 3-1 κόντρα στην Έλτσε, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από έξι (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες) αγωνιστικές. Σκόραρε δύο φορές στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δέχθηκε τη μείωση στο 50ο λεπτό και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα στο 68'. Κράτησε το μηδέν σε ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, δείγμα της αμυντικής αστάθειας που χαρακτηρίζει το σύνολο του Κουδέτ. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στην ισπανική Λα Λίγκα. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζεται ο βασικός επιθετικός Ιάγο Άσπας, που συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ασταθής αμυντικά η Βαλένθια που «καίγεται» για θετικό αποτέλεσμα. Πιο υποφερτή η εικόνα της Θέλτα, αλλά έχει να διαχειριστεί την απουσία του ηγέτη Ιάγο Άσπας. Αμφότερες με λύσεις στο σκοράρισμα, ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.83 στο Stoiximan.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00)

Η Βαγιαδολίδ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Έιμπαρ στο εξάποντο παραμονής. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 7ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 23' και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτη αγωνιστική στην ισπανική Λα Λίγκα, μόλις μία στις 10 (πέντε ισοπαλίες, τέσσερις ήττες) τελευταίες υποχρεώσεις. Βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, υστερεί στην ισοβαθμία (21) με την ομάδα που καταλαμβάνει τη 17η θέση. Εκτός αποστολής ο βασικός μπακ Ερβίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Βαλένθια, με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με την απώλεια της Ατλέτικο Μαδρίτης, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή με ματς περισσότερο. Στα θετικά για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν το μηδέν παθητικό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Μεσοβδόμαδα (24/02) δοκιμάζεται στην Ιταλία με την Αταλάντα στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παραταχθεί ξανά με αρκετές απουσίες με τον Γάλλο τεχνικό να έχει δεμένα τα χέρια στην καταρτισμό της ενδεκάδας. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Οντριοθόλα (μπακ), Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο (στόπερ), Βαλβέρδε (μέσος), Αζάρ (εξτρέμ), Μπενζεμά και Ροδρίγο (επιθετικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε ανοδική πορεία η Ρεάλ Μαδρίτης, ταυτόχρονα και με μπόλικες απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Η Βαγιαδολίδ παίζει για την επιβίωσή της, σε αναμέτρηση που λογικά θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Over 2.5 Goal με απόδοση 1.95 στη Novibet.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...