roumeliotis

lentiamo

Με 1.93 Γουέστ Χαμ και ρίσκο Μπούντεσλιγκα

under armor
redwell

Το πρόγραμμα της Τρίτης (19/01) περιέχει αγωνιστική δραστηριότητα σε Αγγλία και Γερμανία. Στην Πρέμιερ Λιγκ η ανεβασμένη και βελτιωμένη αμυντικά Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ. Στην Μπούντεσλιγκα, η Χέρτα φιλοξενεί τη Χόφενχαϊμ σε αναμέτρηση κομβική για το μέλλον των δύο ομάδων στην κατηγορία. Δείτε αναλύσεις απο όλους τους σημερινούς αγώνες αλλά και προγνωστικά euroleague στο Sportbet.gr.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (20:00)

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπέρνλι, με γκολ στο 9ο λεπτό. Πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ, ενώ κράτησε το μηδέν για τρίτο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, βρίσκεται στην 9η θέση με 29 βαθμούς έπειτα από 18 υποχρεώσεις στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Αγνοεί την εντός έδρας ήττα για εννέα σερί συναντήσεις απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, με τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες. Δεν αναφέρονται φρέσκιες απουσίες για τον τεχνικό Ντέιβιντ Μόις, που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Γουέστ Μπρομ έκανε την υπέρβαση στο «Μόλινιου», με τη νίκη 3-2 απέναντι στη Γουλβς το μεσημέρι του Σαββάτου (16/01). Αναμέτρηση με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και εναλλαγές στο σκορ. Κατάφερε να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου, με δύο τέρματα στα λεπτά 52' και 56', επιστρέφοντας στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές. Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής, απέχει στο -5 από τη 17η θέση με ένα ματς περισσότερο. Ο Σαμ Άλαρνταϊς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τάουνσεντ (αμυντικός), Φίλιπς, Ντιανγκάνα, (μέσοι) και Γκραντ (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε ανοδική πορεία και Γουέστ Χαμ, ταυτόχρονα με αισθητή βελτίωση στην άμυνα. Η Γουέστ Μπρομ υπολείπεται σε όλα τα επίπεδα των Λονδρέζων, δύσκολα θα κάνει την έκπληξη για δεύτερη σερί αγωνιστική. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 1.5 Goal με απόδοση 1.93 στο Stoiximan.

ΧΕΡΤΑ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (21:30)

Η Χέρτα προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κολωνία. Απέτυχε να βρει λύσεις μεσοεπιθετικά, έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο, έχοντας αποτύχει να σκοράρει σε ισάριθμες περιπτώσεις. Μετράει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες συνολικό απολογισμό. Σε αυτό το διάστημα οι τέσσερις υποχρεώσεις εμφάνισαν Under 2.5 Goal, ενώ οι τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες ολοκληρώθηκαν με No Goal. Βρίσκεται στο +5 από τη 16η θέση και τη ζώνη των πλέι άουτ. Θα απουσιάσουν οι Πλάτενχαρτ, Μπογιατά, (αμυντικοί) και Ντιλροσούν (χαφ).

Η Χόφενχαϊμ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο την Μπίλεφελντ. Συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις, αγνοεί τη νίκη για τρία διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και βρίσκεται υπό πίεση. Βρίσκεται στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού, πραγματοποιεί απογοητευτική σεζόν και χρειάζεται να βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα. Απέτυχε να βρει δίχτυα στις τρεις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στην Μπούντεσλιγκα. Μόλις το περασμένο Σάββατο (16/01) κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά και μετά από 15 φετινές αγωνιστικές. Εκτός πλάνων οι Ακπογκούμα (αμυντικός), Σεσενιόν και Γκέιγκερ (χαφ). Αμφίβολη η συμμετοχή των Γκρίλιτς (μέσος) και Σκοβ (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κομβική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Αμφότερες με προβλήματα στο τελείωμα των φάσεων, με συνέπεια να μένουν «άσφαιρες» σε αρκετά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Αξίζει το ρίσκο στην επιλογή του Under 2.5 Goal με απόδοση 2.25 στην Interwetten.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more

Με 1.83 ΠΑΟΚ και ποντάρισμα στα γκολ

Στο κουπόνι της Πέμπτης (14/03), ξεχωρίζει η ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League. Για τη φάση των «16» του Europa League διεξάγονται τα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...