roumeliotis

lentiamo

Με combo Ολυμπιακού και Αταλάντα 2.05

casino loutrakiou
redwell

Πέμπτη αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από το πρόγραμμα της Τρίτης (01/12), ξεχωρίζει η μάχη του Ολυμπιακού στη Γαλλία απέναντι στη Μαρσέιγ. Στο άλλο παιχνίδι, η Αταλάντα υποδέχεται τη Μίντιλαντ.

Δείτε εδώ τις καινούριες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

ΜΑΡΣΕΪΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00)

H Μαρσέιγ ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από την Πόρτο, αποτέλεσμα που την άφησε και μαθηματικά εκτός πρόκρισης. Διατηρεί ελπίδες για την κατάληψη της τρίτης θέσης, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και χρειάζεται νίκη στο σημερινό (01/12) παιχνίδι. Μετράει 13 σερί ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ, επίδοση που αποτελεί ένα από τα χειρότερα ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού στη φάση των ομίλων. Στο πρωτάθλημα Γαλλίας τα πηγαίνει περίφημα, μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και μόλις μία ήττα στη σεζόν σε σύνολο 10 (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες) αγωνιστικών. Καταλαμβάνει την 4η θέση με 21 βαθμούς, βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά έχει παίξει και δύο λιγότερα παιχνίδια. Προέρχεται από το πειστικό εντός έδρας τρίποντο με σκορ 3-1 απέναντι στη Ναντ, «καθαρίζοντας» το αποτέλεσμα με τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπαλέρντι, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας 2-1 κόντρα στον Άρη, αποτέλεσμα που τον βρίσκει μόνο στην κορυφή της ελληνικής Σούπερ Λιγκ. Καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, πέτυχε από ένα τέρμα σε καίρια χρονικά διαστήματα κάθε ημιχρόνου. Διεύρυνε το φετινό αήττητο σερί σε οκτώ αγωνιστικές, με απολογισμό: επτά νίκες και μία ισοπαλία. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε 1-0 στο Φάληρο από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε αναμέτρηση που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες. Πλέον χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να προκριθεί στους «16», πρέπει να κάνει το 2/2 και ταυτόχρονα η Πόρτο να ηττηθεί στο «Ντραγκάο» από την αγγλική ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Βαλμπουενά (χαφ), Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς (εξτρέμ) και Χασάν (φορ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονομαχία στο «Βελοντρόμ» με έπαθλο την τρίτη θέση, που δίνει το δικαίωμα στις δύο ομάδες να συνεχίζουν στην Ευρώπη. Δεν βλέπεται η Μαρσέιγ στο Τσάμπιονς Λιγκ, τουλάχιστον ο Ολυμπιακός έχει δείξει περισσότερα θετικά δείγματα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, επιλογή το combo X2+Under 2.5 Goal με απόδοση 2.40 στο Stoiximan.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (22:00)

Η Αταλάντα ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από τη Βερόνα, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας. Απέτυχε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση. Την περασμένη εβδομάδα (25/11), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε 2-0 στο «Άνφιλντ» τη Λίβερπουλ. Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει επτά βαθμούς όσους και ο Άγιαξ στη μάχη για πρόκριση στους «16». Εκτός αποστολής οι Καλντάρα (αμυντικός), Μαλινόφσκι και Μίραντσουκ (μέσοι). Αμφίβολοι οι Γκολίνι (τερματοφύλακας) και Πάσαλιτς (χαφ).

Η Μίντιλαντ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Άαλμποργκ, σε ματς για τη 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Δανίας. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ εξ αρχής είχε δύσκολο έργο απέναντι σε μεγαθήρια, σε τέσσερις αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες ήττες. Θα τερματίσει οριστικά στην τελευταία θέση, στόχος να πάρει έστω ένα βαθμό στις δύο αγωνιστικές που απομένουν. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις υποχρεώσεις στο γκρουπ. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Σβιατσένκο. Εκτός αποστολής οι Εβάντερ και Κάχουστε (μέσοι).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Αταλάντα λογικά θα ξεσπάσει απέναντι στη Μίντιλαντ. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 3.5 Goal με απόδοση 2.05 στο Stoiximan.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...