roumeliotis

lentiamo

Combo 1.78 στο Ηράκλειο και 2.10 στη Σουηδία

casino loutrakiou
redwell
Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/09), με τις αναμετρήσεις από τον δεύτερο προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Απόλλωνα Λεμεσού. Νωρίτερα, η Γκέτεμποργκ φιλοξενεί την Κοπεγχάγη στη Σκανδιναβική μάχη.
 
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (19:00)
 
Η Γκέτεμποργκ επικράτησε με σκορ 3-0 στην έδρα της Φάλκενμπεργκ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Επέστρεψε στις νίκες μετά από 14 (εννέα ισοπαλίες, πέντε ήττες) παιχνίδια, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Καταλαμβάνει τη 12η θέση με 20 βαθμούς και απέχει μόλις στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ακολουθεί (20/09) η εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Κάλμαρ. Στο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ύστερα από την κατάκτηση του Κυπέλλου, πρώτη παρουσία μετά το 2016 όταν και αποκλείστηκε από την Καραμπάχ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Καραϊσβίλι (βασικός επιθετικός).
Αρνητικό το ξεκίνημα της Κοπεγχάγης στο πρωτάθλημα Δανίας, ηττήθηκε με σκορ 3-2 στην έδρα της Οντένσε. Πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική αμυντικά και δέχθηκε τρία τέρματα. Στη συνέχεια αντέδρασε και προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα, μείωσε στο γκολ στο διάστημα 61'-70', αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Πριν από περίπου ένα μήνα (10/08), έφθασε μέχρι τα Final 8 στο Γιουρόπα Λιγκ, λυγίζοντας στην παράταση με σκορ 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα απουσιών για τον τεχνικό Στόλε Σόλμπακεν. Σταθερά εκτός πλάνων δύο μακροχρόνια τραυματίες.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο έμπειρη ομάδα η Κοπεγχάγη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο προβλημάτισε με την εικόνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Γκέτεμποργκ θα παίξει χωρίς άγχος και δεν έχει τίποτα να χάσει, γεγονός που αυτόματα την κάνει επικίνδυνη. Αποφεύγουμε το προφανές διπλό, ποντάρισμα στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2.10 στην Bet365.
 
ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (20:00)
 
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με ισοπαλία στη φετινή Σούπερ Λιγκ, με το εντός έδρας 1-1 απέναντι στον Παναιτωλικό. Πίσω στο σκορ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ισοφάρισε στο 60ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ακολουθεί (20/09) η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία στο πρωτάθλημα. Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια, τότε είχε αντιμετωπίσει (09/11/00) στην Τσεχία τη Σλάβια Πράγας και ηττήθηκε 4-1. Στο αγωνιστικό σκέλος ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βαζ (χαφ), Φερέιρα και Τσιλιανίδη (μεσοεπιθετικοί).
 
Ο Απόλλων Λεμεσού διέλυσε στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, με σκορ 5-1 τη Σαμπουρτάλο από τη Γεωργία. Προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, την περσινή σεζόν αποκλείστηκε από την ΑΪντχόφεν. Θετικό κρίνεται το ξεκίνημα στο κυπριακό πρωτάθλημα, μετά από τρεις αγωνιστικές έχει επτά βαθμούς και απολογισμό, δύο νίκες και μία ισοπαλία. Το περασμένο Σάββατο (12/09) νίκησε εντός έδρας 1-0 την Πάφο, βρίσκοντας τη λύση στο 56ο λεπτό. Σκόραρε και στις τέσσερις φετινές επίσημες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κράτησε το μηδέν σε δύο. Χωρίς ισοπαλία για 13 (οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες) διαδοχικές αναμετρήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, τελευταία στις 04/10/18 με 2-2 απέναντι στη Μαρσέιγ. Πλήγμα με τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα Μολ, που θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο παιχνίδι, με το σετ αποδόσεων να αποτυπώνει τη δυσκολία στην επιλογή σημείου. Σαφέστατα πιο έμπειρη ομάδα ο Απόλλωνας Λεμεσού στην Ευρώπη, που ταυτόχρονα έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Οριακό προβάδισμα στην κυπριακή ομάδα, επιλογή το Χ2+Under 3.5 γκολ με απόδοση 1.78 στη Novibet.
 
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...