roumeliotis

lentiamo

Σωστό φαβορί η Ίντερ Τούρκου με 1.72

casino loutrakiou
redwell
Το πρόγραμμα της Τετάρτης (09/09) περιλαμβάνει στοιχηματική δραστηριότητα από το πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Για το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, η Ίντερ Τούρκου δοκιμάζεται στην έδρα της Σεϊναγιόεν και έχει τον πρώτο λόγο. Στο άλλο παιχνίδι, η Τούρκου υποδέχεται τη Χάκα σε αμφίρροπο ζευγάρι. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά παμε στοιχημα προγνωστικα:
 
ΤΟΥΡΚΟΥ - ΧΑΚΑ (18:30) 
 
Η Τούρκου ηττήθηκε 3-1 στην έδρα της Κουόπιο, δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών. Πίσω στο σκορ με δύο γκολ μέχρι το 35ο λεπτό, ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις καθυστερήσεις δέχθηκε το τρίτο. Χωρίς ισοπαλία μετά από 12 φετινές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, με απολογισμό τρεις νίκες και εννέα ήττες. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μόλις οκτώ τέρματα ενεργητικό. Με No Goal+Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στη Βεϊκαουσλίγκα.
 
Η Χάκα προέρχεται από εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 στην αναμέτρηση με την Ίλβες. Δέχθηκε από ένα γκολ (36', 52') σε καίρια χρονικά διαστήματα κάθε ημιχρόνου, απέτυχε να βγάλει αντίδραση και μοιραία έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Συμπλήρωσε δύο παιχνίδια χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα, με απολογισμό μία ισοπαλία και μία ήττα. Μετράει μόλις ένα σε συνολικά 13 αγωνιστικές, με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, με 27 τέρματα παθητικό. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 12 από τις 13 φετινές υποχρεώσεις. Καταλαμβάνει την 11η θέση με οκτώ βαθμούς και θα παλέψει για την παραμονή.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένη αναμέτρηση με το σετ αποδόσεων να προσφέρεται μοιρασμένο. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο σε αναμέτρηση, που όλα μοιάζουν πιθανά και κανένα αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει εντύπωση. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ποντάρισμα στα 2-3 γκολ με απόδοση 2.02 στο Stoiximan.
 
ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ (18:30) 
 
Η Σεϊναγιόεν νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τη Ροβανιέμι, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Σκόραρε από ένα γκολ (25', 59') σε κάθε ημίχρονο, δέχθηκε τη μείωση στο 75ο λεπτό και κράτησε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα. Πρώτη νίκη μετά από 10 (πέντε ισοπαλίες, πέντε ήττες) αγωνιστικές, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα και καταλαμβάνει την 9η θέση με 11 πόντους. Μαζί με την Τούρκου, διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μόλις οκτώ τέρματα ενεργητικό. Το Under 2.5 γκολ εμφανίστηκε στις έξι από τις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Με 2-3 γκολ ολοκληρώθηκαν οι οκτώ από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις στη Βεϊκαουσλίγκα.
 
H Ίντερ Τούρκου απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάχτι. Βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 35ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε απόδοση και πίεση τους γηπεδούχους. Αρχικά μείωσε στο 77ο λεπτό, στη συνέχεια πίστεψε στο θετικό αποτέλεσμα και ισοφάρισε στο 89ο λεπτό. Παρέμεινε για δεύτερη αγωνιστική χωρίς τρίποντο με απολογισμό, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σταθερά στη δεύτερη θέση με 26 βαθμούς μετά από 13 φετινά ματς στο πρωτάθλημα, απέχει στο -4 από την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Εκτός έδρας δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό σε επτά ματς μετράει μόλις δύο νίκες, έχει ακόμα δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε πέντε περιπτώσεις.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ίντερ Τούρκου κάνει πορεία πρωταθλητισμού, διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο και έχει προβάδισμα. Η Σεϊναγιόεν παραμένει ασταθής, δέχεται γκολ εύκολα γκολ και ταυτόχρονα δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Το διπλό παίζεται σε απόδοση 1.72 στη Bet365 και κρίνεται ικανοποιητικό.
 
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...