roumeliotis

leptokariopoulos

Απουσίες Τσέλσι, σκοράρουν Μπάρτσα-Νάπολι

casino loutrakiou
redwell
Από το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (08/08), ξεχωρίζουν οι δύο τελευταίες ρεβάνς για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο «Καμπ Νόου» τη Νάπολι, μετά το 1-1 των δύο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι στον ιταλικό Νότο. Στο άλλο ζευγάρι της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί στην «Αλιάνζ Αρένα» την Τσέλσι, μετά το υπέρ της 3-0 στο ματς του Λονδίνου. 
 
*Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.
 
*Σε περίπτωση ίδιου σκορ ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ (22:00)
 
H Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε νωθρές εμφανίσεις μετά την πολύμηνη διακοπή, αποτέλεσμα που της στέρησε τον τίτλο. Τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος Ισπανίας, συγκεκριμένα στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός Κίκε Σετιέν κρίνεται «λίγος» για το εκτόπισμα του συλλόγου, είναι εμφανέστατο πως δεν έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει τον σύλλογο σε επιτυχίες. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Νάπολι στην Ιταλία γλίτωσε τα χειρότερα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με το γκολ του Γκριεζμάν. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Βιδάλ και Μπουσκέτς (μέσοι). Εκτός αποστολής ο Αρτούρ (χαφ).
 
Η Νάπολι κατέλαβε την 7η θέση στη Σέριε Α Ιταλίας, μένοντας εκτός τετράδας και κατά συνέπεια δεν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ (μόνο αν το κατακτήσει) της επόμενης σεζόν. Κατέκτησε το Κύπελλο και σε γενικές γραμμές, όταν ανέλαβε ο Τζενάρο Γκατούζο απέκτησε ταυτότητα και τρόπο παιχνιδιού. Τελευταία επίσημη υποχρέωση στις 01/08, με το εντός έδρας τρίποντο 3-1 απέναντι στη Λάτσιο. Στα ευχάριστα, Μανωλάς (στόπερ) και Ινσίνιε αποθεραπεύτηκαν και θα δώσουν κανονικά το παρών.
 
Betshop: 100% Ανανεωμένη
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η εικόνα της Μπαρτσελόνα δεν πείθει στο ελάχιστο, τη στιγμή που η Νάπολι διαθέτει την ποιότητα μεσοεπιθετικά να απειλήσει. Η άμυνα των Ισπανών δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη, επιλογή το στοίχημα Goal/Goal σε απόδοση 1.66 στην Bet365.
 
ΜΠΑΓΕΡ MONAXOY - ΤΣΕΛΣΙ (22:00)
 
Τρομακτική σεζόν στη Γερμανία για την Μπάγερν Μονάχου, έκανε πανεύκολα το νταμπλ. Αρχικά κατέκτησε την Μπούντεσλιγκα για 8η διαδοχική χρονιά. Στη συνέχεια επικράτησε με σκορ 4-2 στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Λεβερκούζεν. Μεγάλος στόχος να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, μετά το 3-0 στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι, ήδη σκέφτεται την 8αδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν απολαυστική, έκανε ό,τι ήθελε και η αποψινή ρεβάνς έχει χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας. Ο τεχνικός Χανς Φλικ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παβάρ (βασικός μπακ) και Κομάν (χρήσιμος μεσοεπιθετικός).
 
Η Τσέλσι τερμάτισε στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2020-21. Αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος της διοίκησης, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να βάζει τη σφραγίδα στην τεχνική ηγεσία των «μπλε» του Λονδίνου. Προέρχεται από την ήττα 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου από την Άρσεναλ, σε αναμέτρηση που της στοίχισαν οι τραυματισμοί. Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στο Μόναχο, καθώς δεν υπολογίζονται οι Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο (βασικοί μπακ), Ζορζίνιο (πολύτιμος χαφ), Πούλισικ, Ζορζίνιο και Πέδρο (εξτρέμ).
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μπάγερν Μονάχου έχει το πάνω χέρι στο ζευγάρι, αναμένεται να φθάσει σε ακόμα μία νίκη. Η Τσέλσι ταξίδεψε με μισή ομάδα στη Γερμανία, χρειάζεται ένα θαύμα για να βάλει φρένο στην παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 2.5 γκολ με τιμή 1.78 στο Stoiximan.
 
all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...