roumeliotis

lentiamo

Φωτιά... στα ντέρμπι και στα ταμεία

casino loutrakiou
redwell
Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ακόμα μία Κυριακή με ακόμα ένα μεγάλο κουπόνι, σπουδαίες επιλογές, πληθώρα ντέρμπι αυτή τη φορά και έχουμε επιλέξει δύο μόνο από αυτά προκειμένου να πάμε ταμείο, αν και θα βάλουμε ρίσκο.
 
Χθες Σάββατο είδαμε διάφορα και παράξενα όσον αφορά κάποιους αγώνες, περίεργα στοιχηματικά αποτελέσματα που δείχνουν ένα πράγμα: Οι ομάδες δεν είναι ακόμα στην μεγαλύτερή τους φόρμα, δεν αποδίδουν όπως θα έπρεπε λόγω των πολλών παιχνιδιών και φυσικά η κούραση και η υποτίμηση του αντιπάλου παίζει μεγάλο ρόλο.
 
Παρακολουθούμε μεγάλες ομάδες να διασύρονται εντός έδρας, όπως για παράδειγμα η Μπάγερν χθες, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων. Σήμερα, διεξάγονται σε πολλές χώρες ντέρμπι, αλλά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ισπανία θα παιχθούν τα πιο σημαντικά από αυτά. Πάμε να τα δούμε και να τα αναλύσουμε: 
 
Ολυμπιακός –ΠΑΟΚ (19:30):
 
Ξεκινάμε με το μεγάλο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ, τους δύο πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει αναγάγει το ματς αυτό σε μείζονα αγώνα. Άπαντες στον Πειραιά το περιμένουν με αγωνία, θέλουν τη νίκη λόγω ψυχολογίας και ανάγκης βαθμών μετά τη νέα γκέλα στη Νέα Σμύρνη. Σκοράρει φέτος με ευκολία λύνοντας θέματα του παρελθόντος, όμως δέχεται με μεγάλη ευκολία γκολ και αυτό είναι σοβαρό θέμα. Αναμένεται να παραταχθεί επιθετικά και ίσως ανοίξει το ματς.
 
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παίξει σε νέες συνθήκες ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο, ως αήττητο εδώ και 46 ματς, πρώτος μαζί με τον Ολυμπιακό, ίδιο ρόστερ και νέο προπονητή από το καλοκαίρι. Άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι, οπαδοί του προσπάθησαν να δώσουν ώθηση σε αυτόν οδηγώντας την αποστολή της ομάδας με το λεωφορείο ως την Αθήνα. Ο Περέιρα έχει αλλάξει πολλά στην ομάδα, έχει καταφέρει να στρώσει την άμυνα, η επίθεση λειτουργεί με άψογο τρόπο και όσο κερδίζει αποκτά βαθμούς, ψυχολογία, και φυσικά διάθεση για συνέχιση του σερί. Θέλει να εκμεταλλευτεί την μίνι αγωνιστική κρίση που έχει ο αντίπαλός του και να το κερδίσει. Πέρσι το έκανε με μεγάλη δόση τύχης. Να δούμε φέτος που θα μετρήσουν άλλοι παράγοντες.
 
Στα μάτια τα δικά μας το παιχνίδι έχει ισορροπία. Είναι δύο ομάδες πολύ δυνατές, εξαιρετικές στο επιθετικό κομμάτι και ισοδύναμες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πάμε στην ισοπαλία. Χ στο 3.65 (Stoiximan). 
 
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (22:00): 
 
Ολοκληρώνουμε με το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του πρωταθλήματος, την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο. Σχεδόν ίδια ρόστερ έχουν οι δυο τους από πέρσι, ίδιους προπονητές και λέμε ίδια ρόστερ καθώς οι νέες μετεγγραφές της Ατλέτικο ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα.
 
Η γηπεδούχος φανερώνει φέτος αδυναμίες στο γκολ, επιπολαιότητα στο παιχνίδι της, μέτρια άμυνα αλλά προσπαθεί και τα έχει καταφέρει να έχει καλή έδρα. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, αν δεν παίξει ο Μέσι είναι άλλη ομάδα, έχει κακή ανάπτυξη, κάκιστη λειτουργία και πρόβλημα στο γκολ. Δέχεται γκολ, είναι μέτρια και η δική της άμυνα και στα πρόσφατα παιχνίδια τους, ανεξάρτητα στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται φέρνουν ισοπαλίες. Ισοδύναμες και ισορροπημένες ομάδες, αναμένεται κι εδώ σκληρό παιχνίδι και λίγα γκολ. Κρατάμε το Χ. Χ στο 3.50 (Stoiximan). 
 
Επισκεφθείτε καθημερινά το Sportbet.gr και διαβάστε ειδικά προγνωστικά όπως το δυνατό σημείο, η δυάδα και η ισοπαλία ημέρας. Καλή τύχη!! 
 
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...