roumeliotis

Carwiz

Moustapha Fall 2020-21 Highlights (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει "λοκάρει" τον Μουσταφά Φολ για τη θέση "5" που έχει τεράστια ανάγκη ενίσχυσης, με τον θηριώδη σέντερ της Βιλερμπάν με ύψος 218 εκατοστά, να είναι ο Νο1 στόχος και να πλησιάζει στο Λιμάνι.

Πρόκειται για παίκτη που παίζει αρκετά καλά το πικ εν ρολ, βασικό στοιχείο στην επιθετική λειτουργία των ερυθρολεύκων, θεωρείται καλός πασέρ και στην άμυνα αποτελεί φόβητρο και μόνο που σηκώνει ψηλά τα χέρια του ενώ κατεβάζει με μεγάλη ευκολία τα αμυντικά ριμπάουντ.

Ο 29χρονος σέντερ ξεχώρισε στην Euroleague που μόλις ολοκληρώθηκε και ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν πριν τον καταβάλλει ο κορονοϊός. Συνολικά σε 31 παιχνίδια είχε 8.8 πόντους με 70.1% στα δίποντα, 5.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 0.9 μπλοκ.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 1-4 Ext.Highlights (video) Pierre Kunde Skills-Goals-Assists (video) »
Προβολή Αρχείου Redgoal TV

37 σχόλια

  • Αρης
    Αρης Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φολ είναι καλός παικτης όμως όλα τα είδαμε.. Πως χάνονται η καλή παίκτες από το περίμενε...
    Ο Σπανούλης πρέπει να μείνει γιατί μπωρει να προσφέρει ..και για την ιστορία μας ..ο λόγος που δεν ήταν καλός φέτος ήταν ο Μπαρτσοκας τον αδίκησε του φέρθηκε σαν παιχτακι Γ εθνικής..

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης η εθνική ομάδα δεν ανήκει στην μούμια..το γεγονός ότι έκανε ότι γουστάρε όλα αυτά τα χρόνια δεν σημαίνει ότι του ανήκει..καλά κάνει ο Σπανούλης κ γύρισε κ πιστεύω να τα καταφέρει με τους υπόλοιπους παίκτες να φτιάξουν ένα καλό σύνολο κ να πάρουν το εισιτήριο για τους ολυμπιακούς αγώνες..για να καταλάβει κ η γριά μούμια ότι το μπάσκετ παίζεται στο παρκέ κ όχι στα γραφεία κ στα ακριβά εστιατόρια..κ ότι όλη η δόξα της επιτυχίας πάει πρώτα στους παίκτες κ όχι στα μούτρα του..η Ελλάδα φίλοι χρειάζεται μια επιτυχία στο μπάσκετ που όλοι αγαπάμε.. ενωθείτε λοιπόν κ μην βγάζουμε χολή για παίκτες κ επιλογές..

  • kinis
    kinis Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ο σπανουλης ειναι τεραστιος και τον σεβομαι.
    αλλα να λεμε και την αληθεια και φετος και περυσι ο μπασκετικος του εγωισμος μας πληγωσε.
    σας ειπα φετος μετα το νικητηριο καλαθι του σλουκα ο σπανουλης ηταν στον παγκο με μουτρα και δεν χαρηκε καθολου και αυτο οχι γτ εχει κατι με τον σλουκα αλλα γτ τον ειχε ο μπαρτζωκας παγκο στα κρισιμα.
    ειναι ηγετης και to xei sto dna του να ναι μεσα στο παρκε.
    δεν θα βολευτει με 5λεπτα.
    εδω εγω ειμαι 39 και οχι πλεον στην κατασταση του σπανουλη και οταν παιζω 8-10 παιρνω τα παπουτσια και φευγω απο το γηπεδο γτ εαν εισαι χρονια ηγετης δεν μπορεις μονο να βλεπεις και ας μην μπορουμε λογο ηλικιας η ψυχη θελει.
    συμπερασμα εγω το νιωθω τον σπανουλη και δεν τον κατηγορω καθολου αλλα ναι αν δεν δεχτουμε παριορισμενο ρολο η τα παραταμε η παμε σε μια ομαδα η οποια θα μας βαζει οσο θελουμε.....
    δυστυχος ο χρονος ειναι ανελεητος.

  • sharyano
    sharyano Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 08:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η απόκτηση κάθε παίκτη είναι συνάρτηση άπειρων παραγόντων που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το πώς τα διαχειρίζεται η ομάδα. Πχ, μόλις πριν λίγες ώρες ο GM της Εφές είπε ότι Λάρκιν και Μίσιτς θέλουν να πάνε ΝΒΑ. Αυτομάτως, οι καλοί guards που ψάχνονται, προφανώς θα προτιμήσουν την πιθανότητα να πάνε προς τα εκεί. Ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός δίνει 2 εκατ. για τη θέση, η Εφές μπορεί να δώσει 6. Από την άλλη, η Χίμκι διαλύεται και έχει αρκετό καλό υλικό που θα γεμίσει πολλά ρόστερ. Ίσως από εκεί προκύψουν ευκαιρίες από το πουθενά. Και από άλλες πολύ καλές ομάδες από Eurocup ή Ch.L. με παίκτες που θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα και μπορούν. Όλοι είμαστε ανυπόμονοι, αλλά ακόμα υπάρχουν υποχρεώσεις σε ομάδες που υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν, υπάρχουν περιπτώσεις που ο παίκτης δεν θέλει ή θέλει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να αξίζει (πχ ο Γκος μπορεί να πάει στη Ρεάλ με 800κ και στον Ολυμπιακό να ήθελα 1,2, λέω τώρα). Ο Φολ είναι πολύ καλή επιλογή. Προφανώς δεν είναι Ταβάρες, αλλά δεν είναι και ξυλοκόπος. Κι επίσης, πάντα υπάρχει το "παράθυρο" της έκπληξης. Μέσα στον Ιούνιο σίγουρα θα γίνουν ανακοινώσεις. Και τότε θα δούμε και θα κρίνουμε.

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 08:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα δεν είναι ο Σπανούλης φίλοι.. ούτε απαιτεί να παίζει συνέχεια ντε κ καλά..ο Ολυμπιακός πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό το λάθος στην θέση 5 φέτος κ το ότι δεν είχε ρόλους - χημεία στα γκαρντ.. φανταστείτε να είχαμε τον φολ φέτος πόσα παιχνίδια που χάθηκαν από κακή αμυντική λειτουργία ..θα είχαν διαφορετική εξέλιξη
    Καμία ομάδα δεν χαλάει να έχει για έκτο γκαρντ τον Σπανούλη.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 02:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @Lawyer7 Ελ Αραμπι Βαλμπουενα (το παλιο συμβολαιο οχι το φετινο) Φορτουνης αμοιβονται με 1,5εκ+bonus επιτευξης στοχων που μπορει να φτασει τις συνολικες απολαβες τους μεχρι και σχεδον 2εκ.Μετα απο αυτα που ειναι και τα ακριβοτερα συμβολαια υπαρχουν και αλλα 4-5 συμβολαια που ειναι κοντα στο εκατομμυριο.
    Το γιατι δεν δινεται συμβολαιο εκατομμυριου πλεον σε ξενο παικτη στον μπασκετικο Ολυμπιακο ειναι μια πονεμενη ιστορια και σηκωνει πολλη κουβεντα γιατι υπαρχουν και πραγματα που δεν γνωριζει ο πολυς κοσμος.
    Ενταξει με τον Ολυμπιακο στην Α2 τα γηπεδα ακομα κλειστα και τους αφους εξαφανισμενους δεν υπαρχει προβλημα.
    Καποια στιγμη ομως θα ερθει η ωρα των αποφασεων και εκει να τους δουμε τους αφους τι θα κανουν.
    Οπως ειχε πει και ο Λινκολν "μπορεις να κοροιδευεις πολλους για λιγο καιρο η λιγους για πολυ καιρο δεν μπορεις ομως ποτε να τους κοροιδευεις ολους για παντα"
    Αν ειναι ο Ολυμπιακος να μειωνει σταδιακα το μπατζετ να βολοδερνει απο την 12η θεση και κατω στην Ευρωλιγκα να μην διεκδικει ΤΙΠΟΤΑ καθε χρονο και να πηγαινουν οι παικτες διακοπες απο Απριλη να φερνει "Καρτερ" και τα λιμα του Μισκο (γιατι τους καλους τους παει αλλου δεν ειναι κοροιδο) ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.Προτιμω να παραδωσουν τις μετοχες τους και να φυγουν να μπουν τουλαχιστον 3-4 τεχνοκρατες μπασκετανθρωποι να την οργανωσουν την ομαδα να γυρισει η στην Α1 να παρει ενα καλο τηλεοπτικο συμβολαιο και να πορευτει με ισοσκελισμενους προυπολογισμους.Χειροτερα αποκλειεται να παει

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 02:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτα τα "μας πηρε απο το χερι μονος του" και σε μας εβγαλε απο την αφανεια με δυο Ευρωλιγκες ειναι μιση αληθεια και μιση αληθεια ισοδυναμει με ψεμμα. Αυτο που πραγματικα συνεβη ειναι οτι την χρονια που οι αφοι εριξαν δραματικα το μπατζετ προφασιζομενοι οτι θα αποχωρησουν λογω παραγκας (αληθεια τοτε γιατι δεν επελεξαν το #μεχριτελους?) ο Σπανουλης μεχρι να ενσωματωθουν οι διορθωτικες κινησεις του Ντουντα με Λο και Ντορσευ δηλαδη μεχρι τον Γεναρη, μας πηγαινε σχεδον ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και χαρη σε αυτον φτασαμε στα πλει οφς.Αν δεν ηταν αυτος δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να φτασει εκεινη η ομαδα στα πλει οφ.Απο κει και μετα ομως η ομαδα δεθηκε και εφτασε στο θαυμα της Πολης.Παμε να δουμε ποιοι ηταν λοιπον οι "ανυπαρκτοι συμπαικτες του" κατα τους σπανουλολαγνους στις δυο Ευρωλιγκες που κατακτησαμε.
    1. Ο Λο που ειχε γινει ντραφτ στον πρωτο γυρο και μαλιστα αρκετα ψηλα κοντα στην δεκαδα και με 4-5 χρονια σημαντικοτατης καριερας στο ΝΒΑ (μαλιστα την τελευταια χρονια πριν περασει τον Ατλαντικο και παει στην Παρτιζαν ειχε βγει καλυτερος 6ος παικτης)
    2.Ο Σλουκας που μπορει να ηταν απλα ενα ταλεντο εκεινη την εποχη αλλα η μετεπειτα εξελιξη του απεδειξε και την αξια του.
    3.Ο Παπανικολαου στα ντουζενια του οπου μετα απο την κουπα στο Λονδινο πηρε μεταγραφη στην Μπαρτσελονα και απο εκει στους Ροκετς.
    4.Ο Περπερογλου ενα απο τα καλυτερα τριαροτεσσαρια της Ευρωπης εκεινη την εποχη που ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ δυο Ευρωλιγκες με τον βαζελο εχοντας πρωταγωνιστικο ρολο πριν ερθει σε μας και που μετα απο εμας δες τον εφαγε η μαρμαγκα αλλα επαιξε σε Εφες και Μπαρτσελονα.
    5.Ο Πριντεζης (δεν χρειαζεται να πω κατι γιαυτον)
    6.Ο Ντορσευ που επιλεχθηκε κι αυτος στο ντραφτ στον δευτερο γυρο βεβαια αλλα με σημαντικη εμπειρια και καριερα στο ΝΒΑ πριν παει στην Μπασκονια και απο εκει στον Ολυμπιακο.
    7.Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΧΑΙΝΣ των 7 f4 και των τεσσαρων κατακτησεων ο σημαντικοτερος undersized center που πατησε ποτε τα παρκε της Ευρωλιγκας.

    Αυτοι οι "αμελητεοι" (πλην Ντορσευ που ειχε φυγει και την θεση του πηρε ο Παουελ) ηταν οι παικτες που γυρισανε τον τελικο του Λονδινου απο το -19 για να μπει μετα οταν ειχε ερθει πια στα ισια το ματς να το καθαρισει ο Σπανουλης με εκεινο το κρεσεντο τριποντων.
    Το να ειναι κανεις ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ και να λεει τα πραγματα οπως ειναι εξω απο συναισθηματισμους δεν σημαινει οτι ειναι αχαριστος.Ευτυχως η συντριπτικη πλεον πλειοψηφια εχει παρει χαμπαρι τι παιζεται με τον ναρκισσο οποτε η δικη μου γνωμη περισσευει πλεον.
    Απο κει και περα δεν με ενδιαφερει τι λεει και τι γραφει ο καθε αμπασκετος και ο καθε στημενος.Κλαιν μαιν

  • Τσαντας
    Τσαντας Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Και παιρνουμε τον Σβεντ ή τον Ντιλεινι λεει, φαντάζεστε; (δεν προκειται, αν γινει κατι τετοιο, εγω βγαινω στο συνταγμα γυμνος, αλλα λεμε...)

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 το πρόβλημα σου με τον Σπανουλη χρίζει ιατρικής βοήθειας από ειδικό...... Είναι χρόνιο και κουραστικό... Όλο τα ίδια και τα ίδια.... Σου φαίνεται περίεργο που τον θέλει η Αρμάνι...... Ο Αταμαν δήλωσε ότι 10 χρόνια προσπαθεί να τον πάρει στην Εφες..... Και αυτό ψέμα είναι....... Εσένα περιμένει ο Σπανουλης να τον αναγνωρίσεις....... Δεν θα κοιμηθεί το βράδυ. Είσαι εμμονικος.... Το μεγαλύτερο αμάρτημα στην ζωή είναι η αχαριστία..... Και για να στο αποδείξω θα σου πω ότι και εγώ πιστεύω πως ο Βασίλης πρέπει να σταματήσει. Επίσης πιστεύω ότι είναι λάθος του που πήγε στην Εθνική του Βαζελακοπουλου....... Αλλά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη η εκτίμηση και ο σεβασμός μου για αυτά που έχει δώσει στην ομάδα που νιώθω πολύ μικρός για να γράψω εγώ για τον Σπανουλη τι θα κάνει.... Ότι γουστάρει θα κάνει γιατί είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ..... Είναι αυτός που σε έβγαλε από την αφάνεια και σε πήρε από το χέρακι σε 2 Ευρωπαϊκά χωρίς ονόματα δίπλα του εκτός Πριντεζη.... Και δεν ξέρω και εγώ σε πόσα φάιναλ φορ.... Είναι αυτός που άφησε 20.000 αγάλματα στο ΟΑΚΑ.... Και το ξανακανε.... Οπότε να πλένεις το στοματάκι σου όταν μιλάς για Σπανουλη.... Εξυπνάκια.... Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια....

  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Χάθηκε ο γκος,χάθηκε ο λανταλ, μαλλον πάει και ο Ντόρσεϊ...ο τελευταίος να κλείσει την πορτα

    REDGOAL: Καλά αν έρθει ο Φολ αντί για Λαντέιλ, καλύτερα θα είναι. Είχαμε τεράστιο θέμα μέσα στη ρακέτα και ο Λαντέιλ δεν θα το έλυνε. Κάτσε να δούμε ποιοι θα έρθουν γιατί εμφανίζονται πολύ καλές περιπτώσεις σιγά σιγά στην αγορά. Ακόμα και ονοματάρες. Υπομονή...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...