roumeliotis

lentiamo

ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 2-0 Ext.Highlights (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα ντέρμπι την ανωτερότητά του έναντι του ΠΑΟΚ και με 2-0 χάρη σε τέρματα των Μασούρα και Καμαρά, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και η ήττα με 3-2 στην Τούμπα, έφερνε τους Θεσσαλονικείς πιο κοντά στην πρόκριση, όμως στο δεύτερο οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έφτασαν σε δυο γκολ και στην επίτευξη του στόχου.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Redgoal TV

5 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως με Ραντζελοβιτς μέσα τον Παοκ τον γλεντάμε.

    Εγώ δεν θεωρώ ότι εχθές παίξαμε καλά. Παραλίγο να επερεκτιμησουμε ξανά αυτή την ομαδουλα. Μια ομαδουλα είναι. Ενα καφενείο. Εμείς τους κάναμε μάγκες στα μεταξύ μας παιχνίδια τα προηγ χρόνια.

    Τους περιμένω στον επαναληπτικο των πλέι οφ. Εκεί δεν υπάρχουν ούτε άγχος ούτε τίποτα. Να παίξουμε ελεύθερα, να τους πετάξουμε 4 γκολ. Να ξεφτιλίσουμε αυτή την ομαδουλα μια και καλή.

    ΟΠΩΣ λέω τα κακά έτσι λέω και τα καλά.
    Χθες ο Φόρτουνη ήταν καλός. Απλα καλός. Ούτε ματιά έβγαλε ούτε απέκτησε νεύρο. Αλλά δεν ήταν και αδιάφορος. Το κράξιμο και ο πάγκος καλό κάνουν το μόνο σίγουρο.

    Όσο για τον Μπα... Έχει τεράστια βελτίωση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

    Καμαρα....φοβερος. Ο καλύτερος παίχτης.

    Ραντζελοβιτς... Γουρλής. Με αυτόν μέσα πάντα νικάμε! Δε καταλαβαίνω γιατί δεν τον χρησιμοποιεί ο Μάρτινς. Τόσα παιχνίδια τον είδαμε χθες μετά από καιρό. Φαίνεται ότι είναι παιχταράς αλλά φαίνεται ότι θέλει παιχνίδια να ρολαρει η απόδοση του. Παίζοντας μια στο τόσο δε ξέρω αν βοηθάει τον παίχτη. Από Λοβερα καλύτερος είναι.

    Μασουρας.... Έβαλε τη γκολαρα όμως μέχρι τότε μόνο βρισίδια του έριχνα. Επιπόλαιος και εκνευριστικος πολλές φορές.

    Τέλος..Μπουχαλακης. Ο παίχτης που τον θεωρούσα ανάξιο να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, με έχει κάνει να αλλάξω γνώμη μετά από κάποια τεστ που πέρασε αγωνιζόμενος σε δύσκολα παιχνίδια, αλλά επιμένω ότι δεν κάνει για βασικός. Στη θέση του θέλει κάποιον ταχύ στην σκέψη και την εκτέλεση. Και αυτός και ο εξαιρετικός Γκιγιερμε κάνουν πολλά αχρείαστα φάουλ και δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας βάλει στη περιοχή και με κάποιο γέμισμα να μας κάνει ευκαιρία για γκολ. Τι διάβολο, ας ξυπνήσουν ας τους το πει κάποιος!

  • Xristos
    Xristos Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Thelo tremplllllll

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Loco από έναν αγώνα δεν μπορείς να κρίνεις έναν παίκτη και μάλιστα με ελλειπή προετοιμασία , χωρίς αντοχές και παίζοντας σε λάθος θέση. Ο Λοβέρα είναι επιτελικός μέσος , δεν είναι εξτρέμ και είναι περίεργη η εμμονή του Μαρτινς να τον χρησιμοποιεί σε τέτοια θέση. Γιά αυτό και ο κόουτς άλλαξε το σύστημά του μετά το 40'. Η σκέψη σου να πάει δανεικός κάπου ο Λοβέρα φέτος , θα ήταν καταστροφική αν την υλοποιούσε η ΠΑΕ , με δεδομένη την ηλικία και την ευαισθησία σε κόπωση του Βαλμπουενά και το γεγονός οτι ο φορτούνης σταδιακά επανέρχεται ακόμη από σοβαρό τραυματισμό.
    Και ο Ελ Αραμπί σήμερα ήταν απίστευτα άστοχός και χωρίς αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία , αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την κλάση του και την προσφορά του στον Θρύλο από έναν μόνον αγώνα.
    Αντίθετα ο Φορτούνης σήμερα δημιούργησε το δεύτερο γκόλ , είχε και ωρισμένες άλλες καλές δημιουργικές στιγμές και έδειξε ότι είναι σε πορεία ανάκαμψης .

  • Loco
    Loco Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο λοβερα δεν κάνει δυστυχώς τίποτα.... όσες φορές έπαιξε... ίσος να είναι καλό και καλύτερα να πάει δανεικός κάπου

  • Squalo Creta 7
    Squalo Creta 7 Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΛΚΟ ΝΑ ΤΙΤΙΒΙΣΕΙ; ΧΑ ΧΑΧ ΑΧΑ ΧΑΧ ΑΧΑ ΧΑ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...