roumeliotis

leptokariopoulos

ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ 72-59 Ext.Highlights (video)

casino loutrakiou
redwell

Παρά τα μεγάλα προβλήματα με απουσίες σημαντικών παικτών ο Θρύλος έβγαλε... καρδιά στο παρκέ και όντας μεταμορφωμένος σε σχέση με το Κάουνας, κατάφερε να κάνει... πάρτι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ επικρατώντας με 72-59.

Δείτε χορταστικά στιγμιότυπα από το ματς με τους Μοσχοβίτες και την επική νίκη των ερυθρολεύκων...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Redgoal TV

5 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολο και μειώνονται οι "μέχρι τέλους " .. Πάμε ολυμπιακάρες !!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειχα πει οτι ξενερώνω φέτος βλέποντας Ολυμπιακό γιατι:
    1) δεν μπορώ ουτε να χαρώ στις νικες επειδη τι να το κάνω να νικάω CsKa και να χάνω με κατεβασμενα χερια απο Zalgiris!
    2) δεν μπορώ ουτε να λυπηθώ με ηττες γιατί η ομάδα φέτος λόγω πολλών θεμάτων που αντιμετωπίζει δεν ειναι σε θέση να εχει διάρκεια σε αποδοση καλή και αυτό ειναι κριμα μεγάλο!

    Πλέον, νιωθω θλίψη για αυτή την ομάδα, γιατί το χθεσινό παιχνίδι, ενα ακομη με την CsKa, που πελάτισσα η οχι δε παυει να ειναι απο τους πιο δυσκολους αντιπάλους που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, δείχνει ενα πράγμα και μονο!
    ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ!!!
    Οταν εχεις τοσα προβληματα, τοσα θεματα ως ομάδα, απουσιες παιχτών, κουρασμένους παιχτες, παιχτες απειρους, παιχτες μετριους, σου εχουν φυγει μεσα στη σεζόν ως τώρα 3 παιχτες και εχεις αλλάξει 3 προπονητές(!) και παρόλα αυτά(!) καταφέρνεις να νικάς 2 φορές με ανεση την CSKA και να έχεις μαθηματικές ελπίδες ακόμη να μπεις στην 8άδα, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ που θα μπορουσε και δεν ειναι υπερβολή αν ξαναλέω ολα δουλευαν ρολόι, τα προηγούμενα χρόνια να είχε κατακτήσει τουλάχιστον 2 ευρωπαικά τρόπαια επιπλέον!
    Δυστυχώς ομως, η κατάσταση παραμένει ΘΟΛΗ και η εμπιστοσύνη προς τους Αγγελόπουλους εχει ΧΑΘΕΙ νομίζω. Δεν βλέπουμε τίποτα θετικό στην όλη ιστορία. Και οι μόνοι που κάνουν το χρέος τους και ισως το κατι παραπάνω ειναι οι παίχτες. Δεν θα τη βγάλουν λάδι, εννοειται οτι ειναι υπεύθυνοι ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ οπως αυτή στη Λιθουανία! Ομως, με αυτό το ρόστερ, με πολλούς από αυτούς που παίζουν σήμερα στον Ολυμπιακό, κακά τα ψέμματα, δεν ειχε νομίζω κανεις την απαιτηση να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 2 φορές την CSKA σωστά; ; ; Και αντικειμενικά αν το δούμε αλλιώς, αυτες οι δύο νίκες κόντρα στους Ρώσους φέτος ειδικά, θα μπορούσαν να ήταν ήττες! Επομένως αν το δείτε κι αλλιώς, αν πούμε ότι χάσαμε δύο φορές από τη CskA είναι σα να κερδίσαμε 2 άλλα παιχνιδια που στη πραγματικότητα τα χάσαμε. Πχ σα να κερδίσαμε την Zalgiris εκτος εδρας και την Ζενιτ που είχαμε χάσει στην έδρα μας. (δεν σας μπέρδεψα ; ; ; Σωστά; ; ; )
    Και δεν ειναι μόνο η CsKa...
    Ξεχνάμε την μεγάλη και ΕΥΚΟΛΗ(!) νίκη απεναντι στην ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ που φέτος θεωρητικά έχει πανίσχυρο ρόστερ!!!
    Για αυτό δεν μπορώ να χαρώ η να λυπηθώ σε νικες και ήττες της ομάδας φέτος. Διότι όσα συμβαίνουν φέτος σηκώνει η επιστήμη τα χέρια ψηλά και οι Αγγελόπουλοι θα έπρεπε να ντρέπονται πως άφησαν αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ που ειναι ομαδάρα από τη φύση της και όχι λόγω των χρημάτων που έβαλαν κάποτε, να καταντήσει ετσι....

  • g
    g Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα. Πάντως όλοι στέκονται στο ότι γ άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός νίκησε την ΤΣΣΚΑ. Και;;;; Σιγά το πράγμα.
    Ένα μόνο μένει πλέον. Να την κερδίσει κ με την ομάδα που παίζει στην Α2.
    Να πάμε στα σοβαρά τώρα.
    Μίστερ Βατουτιν;;;;;;;
    Πάρε μωρέ τον Ολυμπιακό.
    Να γλιτώσεις από την ΤΣΣΚΑ κ μείς απ'τους Αγγελόπουλους.
    Πάρε τον Ολυμπιακό τωραααααααα.
    Γιατί κ συ προκοπή στη Μόσχα δεν βλέπεις ούτε κ πρόκειται κ Φυσικά κ ο Ολυμπιακός με Αγγελοπουλους θα βολοδερνει.
    Έλα πάρε τον Ολυμπιακό.
    Να βρούμε την Υγεία μας.
    Γιώργος οπαδός του Ολυμπιακού.

  • Red_Apo
    Red_Apo Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως γραφει και ενας συναδελφος σας. Ο Ολυμπιακος εφετο θα μας στειλει στο τρελαδικο, τελος!!!!! Οπως ειπαν σε προηγουμενα σχολια αλλοι συνοπαδοι, φερτε Ασκια Μπουκερ απο Μουρθια να ψηθει και αυτος για του χρονου και αν μας βγει, να αρχισουμε να χτιζουμε ομαδα για του χρονου τουλαχιστον.

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπε ο Θεός γεννηθήτω φως !!! Και έγενετο φως !!!? Είπε ο Μπαρτζ γενηθητω ομάδα να κερδίζει και εγένετο ομάδα να κερδιζει !!! Αλληλούια !!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...