roumeliotis

Carwiz

Η πρόθεση Κορδόν και η... λήξη

casino loutrakiou
redwell

Στην Ισπανία εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος συνεχίζει το... σαφάρι της ανεύρεσης προπονητή για τον Ολυμπιακό μετά την τελευταία καταστροφική σεζόν με τους τέσσερις που κάθισαν στον πάγκο.

Ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους και όπως έχει μεταφέρει στη διοίκηση, στόχος του είναι να έρθει την επόμενη εβδομάδα για εγκατάσταση στην Αθήνα μαζί με το νέο τεχνικό.

Είναι δεδομένο ότι έχει προχωρημένες επαφές με ορισμένους προπονητές και δη Ισπανούς, έχοντας κάποιους σε αναμονή και από άλλους περιμένει τη θετική τους απάντηση για να προχωρήσουν στα διαδικαστικά. Σε κάθε περίπτωση, ο... γρίφος οδεύει προς τη λύση του.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

28 σχόλια

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάνεις φίλε δεν αναθεματιζει η λοιδωρει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ τουλάχιστον από τους κανονικούς που γράφουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σχόλια εδώ .Ομως κάποιες συμπεριφορές, πρακτικές, νοοτροπίες και άτομα μέσα και γύρω από αυτό το τεράστιο όνομα πίστεψε με παίρνουν πολλά από την ομάδα χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα και φυσικά δεν βάζω μέσα τον Μαρινακη σε όλο αυτό όμως έχει σημαντικά μερίδιο ευθύνης και αυτός που ανέχεται και τους ίδιους και τις οποίες πρακτικές και συμπεριφορά τους

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Η χρονιά έχει ξεκινήσει ήδη λάθος! Δεν γίνεται σε μια τόσο χάλια χρονιά που χρειάζεται μια ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση ,να μην έχεις βρει ήδη προπονητή εδώ και καιρό! Ο προπονητής έπρεπε να ήταν εδώ και να είχε αρχίσει τις προσθαφαιρεσεις! Έχουμε καθυστερήσει πάρα πολύ για μία ομάδα που θα πουλήσει από ότι ακούγεται τουλάχιστον τους 2 καλύτερους παίκτες της και χρειάζεται ήδη άλλους 6 ,7 ενδεκαδατους! Οπότε μην μας λέτε και περίεργους επειδή βλέπουμε το προφανές! Ειδικά μετά από μια τόσο αποτυχημένη χρονιά καλό θα είναι να μην κριτικαρουμε αυτούς που κριτικάρουν αρνητικά την διοίκηση!

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να καταλαβω έχετε μαζευτεί και αναθεματίζετε τον Ολυμπιακό και θέλετε να λέγεστε οπαδοί του; Συγγνωμη αλλα δεν συμμετέχω σε αυτο

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα λογια μου ερχεσαι Σακη .Ξεχνας

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Θανάση, Ολυμπιακαρα.
    Μάλλον εισαι νέο φρούτο εδώ.
    Νομίζεις ότι όλη η ξενερα είναι για έναν χαμένο τιτλο;;;
    Νομίζεις ότι τα προηγ χρόνια που πήραμε πρωτάθλημα ήμασταν χαρούμενοι;
    Φυσικά και δεν ήμασταν.
    Διότι βλέπαμε να έρχεται από μακριά η παρακμη αυτή που βιώνει σήμερα η ομαδα και το φωνάζαμε αλλά στη διοίκηση και στο γήπεδο ο κόσμος ονειρευόταν τα όνειρα κάποιων τσιφλικαδων της ομάδας.

    Το ότι η ομάδα αυτή από επαναλαμβανόμενες και όχι τυχαίες επιλογές, μετατράπηκε από ομάδα τσαμπιονς λιγκ σε καφενείο που πολεμάει να βγει 3η θέση σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας με αντιπάλους κάτι ανύπαρκτους, είναι απογοητευτικό και αδιανόητο.

    Δεν έχετε αγαπήσει τον Ολυμπιακό ποτέ σας και δεν τον έχετε σε εκτίμηση ως μέγεθος και ως ιδέα.
    Γίνατε ολυμπιακοί μόνο για τις επιτυχίες.
    Και νομίζετε ότι εμείς τώρα απογοητευομαστε επειδή αυτές δεν ήρθαν φέτος;;;
    Τόσο ρηχά σκέφτεστε;;;
    Τόσο επιφανειακά;;;
    Για αυτό δε θα μας καταλάβετε ποτέ.
    Για αυτό δεν θα νιώσετε ποτέ το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Γιατί είστε ανύπαρκτοι ως φίλαθλοι και οπαδοί.
    Δεν διαφερετε καθόλου από εκείνους που υποστηρίζουν Αεκ η Παο η Ατρομητο.
    Δεν είστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
    Ειστε απλά κουλτουριαρηδες τύποι που απλά έτυχε να είστε Ολυμπιακοί.

    Για αυτό και έχετε μετατραπεί εύκολα σε μαριονετακια του Μαρινακη και του Καραπαπα.

    Είστε προδότες της ιδέας του Ολυμπιακού.
    Μονο πύρινος κόσμος δεν είστε για αυτή την ομάδα. Και δεν θα γίνετε ποτέ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 10:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΑΙΝΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΆΝ... ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 47 ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΕΙ

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 09:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα σε όλους .Επειδη ξεχνάτε ευκολα να σας θυμίσω οτι εχουμε 47 οταν οι άλλες έχουν 20 και 13 . Αυτοί οι τίτλοι δεν ηρθαν μονοι τους .Όσες φορες η ομάδα έχανε ενα τίτλο έφτιαχνε ομάδα και έπαιρνε 3 και 4 στην σειρά.Πολυ ευκολα ξεχνάτε αλλα εγω θα ειμαι εδω να σας το θυμίζω

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Που'σαι Θανάση.....
    Όταν οι βασικοί εγχώριοι αντίπαλοί σου (ναι αυτοί που 'τρόμαξες' να νικήσεις έστω και μια φορά φέτος):
    -Διατηρούν τους ίδιους προπονητές, που σημαίνει ότι ξέρουν ΗΔΗ τις αδυναμίες τους και μπορούν να αναζητήσουν τις λύσεις που θέλουν από την αγορά. Επίσης γνωρίζουν ΗΔΗ ποιους παίκτες δεν χρειάζονται για τη νέα χρονιά και μπορούν να τους 'σπρώξουν' στην αγορά.
    -Διατηρούν, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο τον ίδιο κορμό, οπότε με τις ανάλογες προσθαφαιρέσεις θα σχεδιάσουν την όποια ομοιογένεια-σύνολο θέλουν.
    Ενώ ΕΣΥ που αρχίζεις προετοιμασία και μάλιστα εντός λίγων ημερών:
    -Δεν έχεις (καθόσον δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση) τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα στήσει-οργανώσει την ομάδα της νέας χρονιάς.
    -Δεν έχεις ακόμα προπονητή, παρά μια παρέλαση ονομάτων που ίσως να διαρρέει εντέχνως από τους γνωστούς ΑΡΔακες με σκοπό, είτε να εισπράττουν 'κλικ', είτε να θολώνουν τα νερά, μέχρι να καταλήξουμε σε Γκατούζους μιας και 'προτείναμε στον ....xyz... αλλά δεν ήθελε να έρθει!' Ήδη γράφονται(=διαρρέουν) τέτοιες ειδήσεις.
    -Δεν έχεις ξεσκαρτάρει (αφού δεν έχεις προπονητή) τη ΣΑΒΟΥΡΑ των 40 και πλέον παικτών που μαζεύτηκε πέρσι. Ακούμε για επιστροφές(-καταστροφές που λέει και το άσμα) και εκ νέου αξιολογήσεις Κουντέδων, Καμαράδων και λοιπών 'ταλέντων'. Πότε θα γίνουν όλα αυτά; στην προετοιμασία; και πότε ο νέος προπονητής θα δει τις ανάγκες της ομάδας ώστε να εισηγηθεί την απόκτηση συγκεκριμένων παικτών, να γίνει προσέγγιση και διαπραγμάτευση με τους παίκτες, να αποκτηθούν και να ενταχθούν στην προετοιμασία της ομάδας; Να μην αναφέρω τυχόν αποδέσμευση των λιγοστών παικτών που ξεχώρισαν με διαφορά φέτος. Ποιοί θα τους αντικαταστήσουν; Πότε όλα αυτά; Όταν θα έχουν ήδη αρχίσει οι Ευρωπαϊκές υποχρέωσεις ή/και το πρωτάθλημα; Τότε αγαπητέ μάλλον θα είναι αργά!
    Κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος μας, αλλά στην ΠΑΕ το μόνο που ανακοίνωσαν πολύ νωρίς είναι "φτερά στα ποδάρια...". Ελάτε να σας αρμέξουμε πρόβατα (αστεία η προβολή ότι στο πέταλο το διαρκείας κοστίζει 100€ - ξεχνάμε να αναφέρουμε το καπέλο των 50€+50€, το οποίο καλώς δίνεται αλλά μην παραμυθιάζουμε τον κόσμο!). Να έχουν υπόψη τους όμως ότι αν δούμε και φέτος το χάλι της προηγούμενης χρονιάς, θα βάλουν αυτοί φτερά στα ποδάρια από την οργή του κόσμου!
    Έτσι έχουν τα πράγματα φίλε Θανάση..... από εμάς που ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ (φανατικά) και ενίοτε ΓΡΑΦΟΥΜΕ στο site της ομάδας που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβαζω τα σχόλια σσς και μου προξενεί εντύπωση .Γιατι δεν πατε να γραψετε σε site των ομάδων που υποστηρίζετε.Γιατι για Ολυμπιακούς δεν σας εχω .
    Αδειάστε μας την γωνία .Υπάρχουν και όρια
    Αντε γεια σας

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Σημερα γραφει η εφημεριδα οτι ο Κορδον δεν υπεγραψε και οτι τελος εβδομαδας θα ερθει να υπογραψει ,οποτε γι'υτο καθυστερει ο προεδρος και τον προπονητη γιατι υπολογιζει τι θα του κοστισουν και οι δυο.........

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...