roumeliotis

leptokariopoulos

Ενδιαφέρον Αλ Νασρ για Εμβιλά

casino loutrakiou
redwell

Στο... στόχαστρο της Αλ Νασρ φαίνεται πώς βρίσκεται ο Γιαν Εμβιλά σύμφωνα με τους Γάλλους, με τον άλλοτε διεθνή αμυντικό χαφ των Πειραιωτών να είναι σε χρονιά λήξης συμβολαίου και να μην έχει ανανεώσει ακόμα.

Ο έμπειρος Γάλλος μέσος των Πειραιωτών σύμφωνα με το «Foot Mercato» απασχολεί έντονα την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση προς την πλευρά του.

Ο Γιαν Εμβιλά ο οποίος είναι στα... πιτς από το κλάσικο με τον Παναθηναϊκό, μετράει φέτος 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο ασίστ.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Βγαινουν (ΚΑΙ) σημερα ολα τα υπαλληλοδημοσιογραφάκια του Μαρινάκη και βροντοφωνάζουν (οπως κανουν μερες τωρα) οτι ο ΧΑΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ(!).
    Παει ο Χαμες στον αγώνα της εθνικής του ομάδας και καρφώνει το γκολάκι...

    Λοιπον...το εχουμε δει ξανά το έργο.
    Αυτοι που σημερα ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ τον ΦΟΡΤΟΥΝΗ ειναι οι ιδιοι που τον ελεγαν τελειωμενο και ΑΝΕΤΟΙΜΟ.
    Αυτοι που σήμερα βγάζουν ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΧΑΜΕΣ ειναι οι ίδιοι πάλι που τον ΑΠΟΘΕΩΝΑΝ και τον θεωρούσαν παιχτη που κανει τη διαφορά.

    Και καθονται υστερα ο κάθε Φορτουνολατρης η ο κάθε Χαμες-λάτρης και προσπαθούν να πεισουν ο ενας τον αλλον ποιος παιχτης αξίζει η οχι.

    Εχω διαβάσει σχολια εδώ και μερες που πραγματικά με κάνουν να γελάω.
    Καποιοι το παιζουν Ολυμπιακάρες και ταχα δε τους νοιαζει ο ΧΑΜΕΣ ο Ολυμπιακός θα βρει το δρομο του χωρις αυτον λενε....εχουμε Φορτούνη δε φοβόμαστε τίποτα!!!
    Και ολα αυτά, τα συννεφάκια και τα πανηγυρια, με μια νικη 3-1 επι της ΑΕΚ μετα απο ποσα ντερμπι που ξεχάσαμε τι θα πει νικη! Κανουμε ΑΚΡΙΒΩΣ οπως εκαναν καποτε οι βαζελοι και οι ΑΕΚτζήδες που τρωγανε 9 καρπαζιές και τη μια φορά που κερδιζαν ΕΒΓΑΖΑΝ ΓΛΩΣΣΑ και κελαηδαγαν μεχρι φυσικά να προσγειωθούν παλι αποτομα συντομα.

    Ετσι κι εμείς....εχουμε στησει χορους και πανηγύρια ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ!!!!
    Ξαφνικά εγινε ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ο Μπακαμπού, ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ ο Φορτούνης, ΣΟΥΡΕΡ ο Παπασταθόπουλος και ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ο Χουάνγκ!!!

    Ρεεεε χαιβάνια...αυτοί οι παίχτες, δεν κάνουν ΟΥΤΕ ΓΙΑ CONFERENCE CUP!!!!
    Εχετε ξεχάσει τι παει να πει επιπεδο ομάδας Champions League και βλέπετε που εχουμε πηξει στο να βλέπουμε Ιωνικούς και Ατρόμητους να μας δυσκολεύουν και εχετε ριξει τον πήχη σε βαθμό που ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ επισης τι επιπεδο παίχτες θελει ο Ολυμπιακός και τι εχει!!!!!
    Αν ξερατε πραγματικά τι έχει......δε θα είχατε ελπίδες για οποιαδήποτε φετινή διάκριση!!!
    Το γεγονός οτι ο βαζελος και η ΑΕΚ ειναι πρώτες ομάδες στη βαθμολογία είναι αποτέλεσμα της δικής μας ανικανότητας και χαμηλού επιπέδου. Το γεγονος ομως οτι μειώθηκε η διαφορά και τους πλησιάσαμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αποτέλεσμα της δικής μας βελτίωσης που λενε ολοι οι υπαλληλοπιτόγυροι στις εφημερίδες και αποθεώνουν τον ΜΙΤΣΕΛ τον μυρωδιά!!!!
    Ειναι αποτελεσμα ΠΑΛΙ της ανικανότητας των ομάδων αυτών!!!
    Εμείς απλα εχουμε μεινει στάσιμοι!!!
    Το να κερδίζεις 1-3 την ΑΕΚ σε ενα αγώνα που στο 1ο ημιχρονο επρεπε να ειχαμε φάει εμείς 2 γκολ, δεν ειναι λογος για να χαιρόμαστε στο βαθμό που συμβαίνει εδώ και μερες!

    ΠΑΛΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΝΙΩΣΕ ΜΑΓΚΑΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ......

    Στο ιδιο εργο θεατές.......πληρώνοντας για μια ακομη φορά το ΠΟΣΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ εχουμε καταντήσει εμεις οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.

  • ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Χάμες γεια σουυυυ , Έμβιλα γεια σουυυυ , Γκάρι έρχεται και εσένα η σειρά σουυυ

  • θανος
    θανος Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ο μιλι δεν ειναι αυτος που ξεραμε πριν χρονια..σιγουρα με μια καλη προετοιμασια , για σουπερ λιγκ θα ειναι πολυ καλος..ο εμβιλα θελει να μεινει, απο τον οσφπ εξαρταται τι συμβολαιο θα τ προτεινει..ενα ακομη χρονο για ελλαδα ο γαλλος ειναι μια χαρα παντως...33 ειναι ρε παιδια (τον ιουνιο τα κλεινει κιολας) οχι 35,36

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Του χρόνου θαναι ποιο αργός και από τη χελώνα !!! Ευχαριστούμε για τον πρώτο χρόνο !! Μετά τίποτα !!! Φυσικά μπροστά σε αυτούς που υπήρχαν ήταν καλύτερος και ξεχώριζε αλλά θέλουμε γρήγορο παίχτη γιαυτη τη θέση !!!!

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    εγώ θα ήθελα αν φύγει ο εμβιλα, ή τον σιωπη ή τον Μιλιβογεβιτς.
    βέβαια οι επιστροφές εκ νέου παικτών δεν στέφθηκαν πάντα με επιτυχία (Μανωλάς). υπάρχουν και εξαιρέσεις (χολεμπας)

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    κατα την γνώμη μου αν είναι να έρθει ο Μιλιβόγεβιτς στη θέση του μιλάμε για ξεκάθαρη αναβάθμιση , Μπορει να είναι και οι δυο μεγάλοι σε ηλικία αλλα ο Μίλι δίνει ξεκάθαρα παραπάνω πράγματα σε άμυνα , επίθεση και σκοράρισμα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...