roumeliotis

leptokariopoulos

Κανός... ο εκλεκτός εξτρέμ (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Σέρχι Κανός είναι η νέα... είσοδος στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να είναι κοντά στην απόκτηση του Ισπανού εξτρέμ από τη Μπρέντφορντ στην οποία δεν παίζει πολύ και γι' αυτό θέλει να φύγει.

Οι Πειραιώτες τρέχουν με τα... χίλια την απόκτησή του και κάνουν τα πάντα, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία μέχρι το βράδυ της Τρίτης (31/01) όταν και λήγει η διορία για τους παίκτες με συμβόλαιο.

Το γεγονός πως ο 26χρονος Ίβηρας δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του και πως το συμβόλαιό του με την Μπρέντφορντ λήγει το καλοκαίρι, είναι σύμμαχος του Θρύλου.

Υπάρχει προχωρημένη επαφή και αν δεν προκύψει κάτι για τον Ισπανό εξτρέμ την ύστατη στιγμή από την πατρίδα του, θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μιας και απομένουν λεπτομέρειες για το ντιλ με τη Μπρέντφορντ.

Γεννήθηκε στο Νούλες, μια μικρή πόλη στη Βαλένθια και ενσωματώθηκε στη Μασία σε ηλικία 13 ετών και τρία χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Ακαδημία της Λίβερπουλ. Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των "κόκκινων" το πραγματοποίησε σε ηλικία 19 ετών υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, σε ματς με τη Γουέστ Μπρομ τον Μάιο του 2016 και ήταν και η τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα της ομάδας του Άνφιλντ.

Στη συνέχεια πήγε δανεικός στην Μπρέντφορντ, στην οποία υπέγραψε με κανονική μεταγραφή το 2017 έπειτα από μια χρονιά στη Νόριτς. Τα τελευταία έξι χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των Μελισσών και συνέβαλε τα μέγιστα στην αναρρίχησή τους μέχρι την Πρέμιερ Λιγκ το 2021.

Συνολικά μετρά 249 συμμετοχές με 36 γκολ και 33 ασίστ. Παράλληλα υπήρξε και διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ισπανίας με τη χρημστιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή να ειναι στα 12.000.000 ευρώ.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

33 σχόλια

  • Ο  ΤΙΜΩΡΟΣ
    Ο ΤΙΜΩΡΟΣ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Θυμίζει εξτρέμ στιλ Μασούρα (δυστυχώς) σε σίγουρα σε πολύ πιο βελτιωμένη έκδοση και σε πολύ δυσκολότερο πρωτάθλημα.
    Στα θετικά πως είναι εξτρεμ που έχει το γκολ, την δημιουργία για τους συμπαίκτες του ενώ μου αρέσει που βοηθάει πολύ και στο αμυντικό κομμάτι.
    Στα αρνητικά πως δεν έχει τόσο το ξεπεταγμα και την ντριμπλα.
    Μακάρι να βοηθήσει σε μια θέση που πονάει η ομάδα.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΉ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ !!!
    Πάμε γερά ΟΜΑΔΑΡΑ !!!

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχείς δίκιο ρε redgoal με αυτούς δε βγάζει άκρη κανείς . Κάτσε να δούμε τι μας ξημερώνει αύριο . Ευχαριστω για την απάντηση

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ δεν έχω εικόνα από τον παίχτη , μπήκα όμως στον πειρασμό να τον δώ σε μερικά βιντεάκια και αυτο που συμπέρανα είναι πώς θα μας βοηθήσει σίγουρα μιας και είναι κανονικός εξτρέμ που εμεις δεν έχουμε κανεναν . Αλλα η γνώμη μου είναι πώς είναι ίδιο στύλ παίχτης με τον Μαντσίνι που θέλαμε . Είναι ας πούμε ένας υγηίς Γκάρυ Ροντρίγκεζ . Δεν είναι κακη μεταγραφή , αν τελικα γίνει , αλλα δεν είναι κι αυτος που ξεκλειδώνει άμυνες με μια ενέργεια .
    Οπότε redgoal , αυτός και τέρμα με τους μπροστά ή υπάρχει πληροφορία για πιθανότητα κι άλλης κίνησεις μπροστά ?

    REDGOAL: Παίδες για Ολυμπιακό μιλάμε και με Γιάννη Βρέντζο να τρέχει τα μεταγρσφικά. Μπορεί αύριο τα μεσάνυχτα που ληγουν οι μεταγραφές να ανακοινώσει τρεις παίκτες. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ να πούμε με σιγουριά.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Γιώργος Κέρκυρα
    Αγαπητέ φίλε ήδη πληρώνουμε (ή για να μιλήσω για εμένα πληρωνα μέχρι και πέρυσι) τις "μεταγραφές" της ομάδας και δεν είδαμε προκοπή εδώ και 3 χρόνια. Όλοι μας, είτε με το διαρκείας, είτε με την κάρτα μέλους, ακόμα και από τις πωλήσεις της μπουτίκ, συνεισφέρουμε αλλά.....
    Η πολυφορεμένη ατάκα "πληρώστε από την τσέπη σας, για να φέρετε πχ τον Μέσσι" δεν ισχύει γιατί ήδη έχουμε χρυσοπληρωσει. Απαιτούμε λοιπόν από αυτούς στους οποίους 'αναθεσαμε' τη διαχείριση των οβολων μας, την καλύτερη δυνατή επένδυση τους.
    Αν εσένα τώρα σου περισσεύουν και θέλεις να πηγαίνουν τα λεφτά σου σε βαρέλι δίχως πάτο, εγώ τουλάχιστον πάω πάσο! Εντελώς φιλικά....

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    νασος
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

  • Manolis
    Manolis Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε χαλαρώστε λίγο μπαίνετε συνέχεια στο σάιτ σε κάθε μεταγραφή και κράζετε.Ολα στο χορτάρι θα φανούν...

  • Capitano7
    Capitano7 Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Κόκκινε Πιτ

    Ολυμπιακός - Παρί 1-4, 90' και 1 γκολ, το θυμόμαστε όλοι φαντάζομαι
    Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 0-3 90' (στο σόου Μήτρογλου)
    Μπενφίκα - Ολυμπιακός 1-1 βγήκε αλλαγή στο 56'
    Ολυμπιακός - Μπενφίκα 1-0 δεν αγωνίστηκε
    Παρί - Ολυμπιακός 2-1 μπήκε αλλαγή στο 46'
    Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 3-1 μπήκε αλλαγή για 37' κερδίζοντας ένα πέναλτι.

    Παιχταράς και απρόβλεπτος ήταν ο Βάις, ειδικά για Ελλάδα που σε 17 συμμετοχές είχε 4 γκολ και 5 ασίστ, στην Ευρώπη δεν ήταν και τόσο κομβικός όπως πχ ο Μήτρογλου, ο Τσόρι κι ο Κάμπελ, πάντα μεσοεπιθετικά εννοώ.

    Ο Πέρεζ σαφώς δεν ήταν Βαϊς αλλά αυτό δεν τον κάνει παλτό, παλτό δεν τον λες επουδενί. Στο πρωτάθλημα (9 συμμετοχες) είχε 2 γκολ και 3 ασίστ και με τη Μάντσεστερ αγωνίστηκε ΚΑΙ στο εντός 2-0 αλλά φυσικά και στο εκτός 0-3 που δεν ήταν ο μόνος (κάναμε ευκαιρίες) που δεν μπορούσε να βάλει ένα ΡΗΜΑΔΙ γκολ και το μόλις 1 του Βαϊς σε 5 παρουσίες δεν νομίζω να άλλαζε κάτι, ο Μαρκάνο πίσω στη δεύτερη του θητεία ήταν που μας κρέμασε και το ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος του προέδρου της Νότιγχαμ όπως σωστά λες, που ήταν η πώληση Μήτρογλου σε μια χρονιά που ήταν φωτιά σε όλες τις διοργανώσεις για να φέρει τον όντως ξοφλημενο Βαλντέζ, όπως το ίδιο λάθος έκανε και κάποια χρόνια μετά με τη πώληση των Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε μεσούσης της περιόδου.

    Μαζί σου είμαι στο πως καταντήσανε τον Ολυμπιακό Κόκκινε Πιτ, για αυτό θέλω να καταδείξω πως παίκτες δεύτερα βιολιά του τότε, σήμερα θα ήταν σημεία αναφοράς

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ποία είναι η άποψη σου για τον παίχτη?

  • Γιώργος Κέρκυρα
    Γιώργος Κέρκυρα Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε όποιον δεν αρέσουν οι παίχτες που φέρνει η ομάδα να πληρώσει από την τσέπη του και να φέρει καλύτερους.

  • Ν
    Ν Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν βγαίνει χρονια χωρίς στοπερ κ αριστερό μπακ κ αν δεν κάνει την διαφορά αυτος ο εξτρέμ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...