roumeliotis

Carwiz

Χαιρετάει... Θρύλο ο Άβιλα;

casino loutrakiou
redwell

Οι κάκιστες εμφανίσεις του Γκονθάλο Άβιλα από το κλάσικο με τον Παναθηναϊκό και δώθε φαίνεται πως θα του κοστίσουν τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού καθώς όπωα διαρρέεται ο Ισπανός είναι έτοιμος να πακετάρει για φευγιό.

Μετά τον Σίμε Βρσάλικο που αποτελεί παρελθόν και η δεύτερη επιλογή των Πειραιωτώμ για τη θέση του δεξιού μπακ καταλήγει σε... φιάσκο, με τον έμπειρο άσο να μπαίνει στο... ψυγείο μέχρι να φύγει.

Ο Μίτσελ φαίνεται να προτιμά για το δεξί άκρο της άμυνας τον Θανάση Ανδρούτσο ο οποίος είχε ενημερωθεί πριν το καλοκαίρι να βρει ομάδα για να αποχωρήσει αλλά δεν τα κατάφερε και... ξέμεινε με αποτέλεσμα τώρα να έχει αναρριχηθεί στις προτιμήσεις της νέας τεχνικής ηγεσίας και να φαντάζει ως πρώτη επιλογή.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

36 σχόλια

  • Μουτσοντρίγκο
    Μουτσοντρίγκο Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάκιστες εμφανίσεις ο Αβιλά? Αλήθεια???????? ενω ο ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ..ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ????? :D
    Για τον Άβιλα..ακούγεται οτι υπαρχει προβλημα υγειας.. γι αυτο κι αιτιολογηση απο τον Καραπαππα ήταν τσίρκο

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 08:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιοβάτης κι εγω σ'ευχαριστω, να εισαι καλα. Συμφωνουμε απολυτα εννοειται.

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Από ότι κατάλαβα πάνε να ξεφορτωθούν ότι παίχτες έφερε ο Κύπριος μεγαλομανατζερ της πλάκας.....Η αλήθεια ήταν ότι ο Άβιλα ήταν ο καλύτερος αυτόν αλλά εντελώς άμυαλος και από τα λίγα που ξέρω πνεύμα αντιλογίας στις προπονήσεις .....Τώρα τον Βραζιλιάνο δεν τον ξέρω αλλά στην χειρότερη θα την βγάλουμε με Ανδρούτσο η θα ανεβάσει κάνα παίχτη από την ακαδημία θα δείξει

  • Ιοβάτης
    Ιοβάτης Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σπύρο θα συμφωνήσω σε όλα μάζι σου,μπορεί με τα πρίμ να αγγίξει ή να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια μια υποθετική συμφωνία.Εκείνο που μου προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι η διάρκεια του συμβολαίου,150 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για διετές συμβόλαιο;Θεέ και Κύριε των Δυνάμεων και πάσης Κτίσεως Δημιουργέ!Οι Βασιλιάδες και οι διάδοχοι σε Σαουδική Αραβία,Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κτλπ πιστεύω-βασικά είμαι σίγουρος- πως έχουν περισσότερα λεφτά απο τον Ίλον Μάσκ απλά τα σπάνε σε πολλά κομμάτια και δεν φαίνεται το πραγματικό μέγεθος της περιουσίας τους.Ωστόσο όσα δισεκατομμυρία και να κρύβεις στα σεντούκια των ανακτόρων σου,ένας ετήσιος μισθός 150 εκατομμυριών σε ένα 37χρονο ποδοσφαιριστή αποτελεί αδιανόητη σπατάλη!Τα 75 εκατομμύρια το χρόνο για το υπερτεράστιο οικονομικό μέγεθος που λέγεται Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν,τυπικά διάδοχος του θρόνου ουσιαστικά ασκεί καθήκοντα βασιλιά διότι ο πατέρας του είναι 87 ετών,ακούγεται λογικότερη προσφορά αν και το νούμερο παραμένει ακραίο.Μακάρι τα παλαβά πράγματα να μείνουν στη μπαλίτσα και τα χρήματα!Ευχαριστώ για την ενημέρωση και την ενδιαφέρουσα μίνι κουβέντα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιοβάτης τον Ιουλιο η Αλ Χιλαλ (που ανηκει κι αυτη στον Μοχαμεντ Μπιν Σαλμαν..... ) ειχε προσφερει στο Ροναλντο 245.000.000. Πριν λιγες μερες ο ιδιος ο Ροναλντο αναφερθηκε σε προταση για 2ετες κ 305.000.000 απο την Αλ Νασρ. Τσεκαρε τα βρεττανικα σαιτ, DailyMail κτλ. Τωρα γραφεται για 3ετες με 6 μυρια το μηνα αρα 215.000.000 αλλα με τα πριμ (συμμετοχων, αφοσιωσης κτλ) θα φτασει τα 300. Κ χωρις τα πριμ παντως τα νουμερα ειναι ασυλληπτα κ παρανοικα. Προβλεψη, ο Ροναλντο θα κανει τα παντα για να παει στη Ρεαλ. Θελει τα ρεκορ πλεον, λεφτα εχει αφθονα.
    Το βεβαιο ειναι οτι οι Σαουδαραβες θελουν Κριστιανο κ Μεσι μαζι. Οποτε θα δουμε πιο παλαβα πραγματα στο μελλον..

  • Ιοβάτης
    Ιοβάτης Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι μεγάλες ξένες αθλητικές ιστοσελίδες γράφουνε για πρόταση στον Κριστιάνο απο την Αλ Νάσρ,τριετές συμβόλαιο που θα αποφέρει στον Πορτογάλο 225 εκατομμύρια δολάρια δλδ 75 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.Τα 305 εκατομμύρια για διετές συμβόλαιο δεν το έχω διαβάσει πουθενά,θα ήταν εντελώς εξωφρενικό να του προσφέρουν 150 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο,θα ξεπερνούσε και τα όρια της παράνοιας!

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αληθεια ρε παιδια μιας και ανεφερε το ονομα το redgoal αυτο το παιδακι ο Αλιγισγκιτς τι εγινε?ουτε στην β δεν παιζει.ειναι τραυματιας?

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic σε δολαρια. Η προταση ειναι απο την Αλ Νασρ, αφορα 2ετες, κ μαλιστα για να χρυσωσουν το χαπι για τον πρωτο χρονο του προτεινουν δανεισμο στη Νιουκαστλ που εχει κι αυτη ιδιο ιδιοκτητη, τον Μοχαμεντ Μπιν Σαλμαν. Σαουδαραβας. Με περιουσια 320 δις. Αρα δεν του ειναι τιποτα να δωσει 305 μυρια να κανει το κομματι του. 320 δις σε δολαρια, οχι λεφτα της Μονοπολι. Αυτα.

    ΥΓ καλο ειναι ο καθε ειρων μπετοστοκος πριν την αμολησει να ενημερωνεται πρωτα. Ξερω οτι το πολυ ταβλι στο καφενειο δεν αφηνει χρονο για περαιτερω ενημερωση αλλα τουλαχιστον μην εκτιθεστε ορισμενοι. Ευχαριστω.

  • Θρυλος
    Θρυλος Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 06:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναρωτήθηκε κανεις γιατι οι μισθοί των ποδοσφαιριστών εκτοξεύθηκαν απο τοτε που μπηκε το στοίχημα στη ζωη μας ; Αναρωτήθηκε κανεις με ποια κριτήρια γινονται οι μεταγραφές πλεον ; Γιατι οι προπονητές ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι και φέρνουν βολτα ολες τις ομαδες ; Ψάξτε το λιγο και αν εχετε ορεξη μετα να δειτε κανεναν αγώνα σφυρίξτε μου κλέφτικα. Καλη τυχη .

  • Raven
    Raven Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 01:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόβεις μπαμ τον Άβιλα που με άριστα το 10 έχει κατά τη γνώμη μου ένα στανταράκι 6 μέσο όρο στα παιχνίδια του, ανεβαίνει, βγάζει συνεργασίες με όποιον και να παίζει μπροστά του στη γραμμή και κρατάς μόκο βασικούρα νυν και αεί τον Ρέαμπτσιουκ που πλέον δεν προκαλεί γέλιο αλλά θλίψη έως οργή.

    Για 2ος ο Άβιλα είναι μια χαρά. Ποδοσφαιριστής Ανδρούτσος δεν υπήρξε ποτέ.

    Άσε που με την καρατόμηση του Άβιλα είναι σα να παραδέχεσαι ότι όντως ήταν πέναλτι αυτό με τους βάζελους.

    Κρίμα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...