roumeliotis

leptokariopoulos

Χειρουργείο ο Βατσλίκ, υπογράφει ο Πασχαλάκης

casino loutrakiou
redwell

Ο Τόμας Βατσλίκ στάθηκε άτυχος με την Εθνική Τσεχίας καθώς τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ελβετία το βράδυ την Τρίτη (27/09).

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού επέστρεψε την Τετάρτη (28/09) στην Αθήνα και πήγε... καρφί για μαγνητική η οποία έδειξε ζημιά και θα μπει στο χειρουργείο.

Θα μείνει εκτός για 3-4 μήνες κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πρέπει άμεσα να υπογράψει πορτιέρε εκμεταλλευόμενος το παράθυρο των ελεύθερων που εκπνέει την Παρασκευή (30/09).

Ποιος είναι ο εκλεκτός; Ο 33χρονος διεθνής, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να υπογράψει και να μπει άμεσα στις προπονήσεις για να ειναι όσο το δυνατό πιο σύντομα έτοιμος για δράση.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

31 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Να σας πώ κάτι παράξενο ?? Εγω απο αυτη την ομάδα με τον Μαρινάκη πρόεδρο τα περιμένω όλα πλέον !!! Είχανε υπογράψει τον Πασχαλάκη εδω και δυο μήνες και δεν ήξεραν πώς να τον παρουσιάσουν . Δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να μην είναι σοβαρος ο τραυματισμος του Βαλτσικ και το σκαρφήστηκαν όλο αυτο για να γινει η αλλάγη στην ΟΥΕΦΑ !!!!
    Ολα τα περιμένω απο αυτους

  • τοκαταλαβες?7
    τοκαταλαβες?7 Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    μια ποδοσφαιρικη βαβελ. η καταντια σε ολα της τα επιπεδα. υπευθυνος ενας φυσικα , ο ιδοκτητης της νοτιγχαμ!!!

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι γενίτσαροι γίνονται ποιο φανατικοί από τους γηγενείς !!!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    1965red
    Ο ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΔΟ...

  • ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Περνούμε τον Πασχαλάκη που μέχρι πέρσυ έβριζε τον Ολυμπιακό δείτε βιντεάκια στο youtube θα καταλάβετε και καθόταν και έλεγε ότι στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Παοκ , αλλά έτσι πάει όταν μένεις ελεύθερος γιατι θεωρείς ότι θα πας σε ευρωπαϊκή ομάδα και δεν σε θέλει ΚΑΝΕΙΣ ξαφνικά υπάρχει και ο Ολυμπιακός, από ότι ακούγεται προπονείται με την ομάδα 1 μήνα τώρα , ο Βαλτσικ ο καημένος έχει φάει τόσο μπινελικι που από τις κατάρες τραυματίστηκε....Τον Ιανουάριο θα μείνει και ελεύθερος αν όλα πάνε καλά με τον Τζολακη ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΕ ....Έχει να πάρει πόδι τον ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ λαοςςςςς

  • Pre..7
    Pre..7 Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζολάκης βασικός και στήριξη από όλους.... Όσο για πασχαλάκη αστείο και που το σκέφτηκαν...

  • dgkirle
    dgkirle Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητοί φίλοι.

    Τερματοφύλακας Τζολακης δυστυχώς δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα ήταν ήδη βασικός με τον μετριότατο φέτος Βατσλικ και προφανώς οι υπεύθυνοι το βλέπουν. Ως εκ τούτου η απόκτηση του Πασχαλακη είναι η πλέον ενδεδειγμένη και έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα. Ο Πασχαλακης μπορεί να μην είναι Ντασάεφ η Ντουκαντάν αλλά δεν παύει να είναι ένας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ τερματοφύλακας που έχει εμπειρία πρωταθλητισμού. Το μόνο αρνητικό σε αυτή την απόκτηση είναι η στιγμή διότι έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε τώρα να είσαι προπονητής, πρόεδρος, παράγοντας ή οτιδήποτε μέσα από την ομάδα και να διαβάζεις τα σχόλια προκειμένου να αποφασίσεις τι θα κάνεις με τον Πασχαλάκη!!!! Ας μη το σχολιάσουμε για την απόφαση γιατί θα είναι μία τρέλα ότι και αν κάνεις!!!!
    Λες και δεν ήρθε ο Σπανούλης από τον Βάζελο ή ο Μπάγεβιτς από την Αεκ που ήταν μάλιστα και προπονητής και πόσοι άλλοι για να μην ανοίγουμε μεγάλο κεφάλαιο!!!! Άσχετα τι θα συμβεί και με τον συγκεκριμένο παίκτη!!!!
    Για παίκτες που πανηγύριζαν πραγματικά φανατικοί οπαδοί και έλεγαν διάφορα υπέρ του Θρύλου, ερχόμενοι μάλιστα μέσα από τα σπλάχνα των απέναντι π.χ. Μανωλάς, με τις κλωτσιές δεν τους πήραμε για να φύγουν, απαραίτητοι γαρ!!!!
    Θα μου πεις εδώ τα βάζουν, χλευάζουν, βρίζουν ασύστολα και χαρακτηρίζουν με απαράδεκτες εκφράσεις τον κόσμο της ομάδας που καταθέτει με σχόλιο την άποψη του, στους παίκτες θα κολλήσουν;
    Γιατί άλλο είναι έχω διαφορετική άποψη και την καταθέτω τεκμηριωμένα και άλλο την απαιτώ από τον κόσμο της ομάδας με μίσος και εμπάθεια λες και έχουν απέναντι τους τον χειρότερο εχθρό, ή όχι!!!!
    Ας ψάξουν τελικά αυτοί που πρέπει ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ (αν είναι), που συμφωνούν με τέτοιες τακτικές, ποιοι είναι αυτοί που έχουν εισχωρήσει στον κόσμο μας και έχει χάσει πλέον ο φίλαθλος της ομάδας την ταυτότητα του!!!!
    Ίσως έτσι κάποια φορά να μπορεί και κάποιος από την ομάδα να βγάλει ασφαλή συμπέρασμα και από τις απόψεις του κόσμου, αν υποθέσουμε ότι θελήσει το τι αφουγκράζεται ο κόσμος!!!! Γιατί έτσι???????

  • 1965red
    1965red Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμπιστοσύνη στον Τζολάκη.
    Τουλάχιστον αυτός δεν ψοβάται να κάνει έξοδο όπως ο Βάτσλικ.
    Οσο για τον Πασχαλάκη μου θυμίζει 10χρονο που του κάνουν σουτ επάνω του και αυτος κάνει βουτιά για να το κάνει θεαματικό.

  • Karababoglou
    Karababoglou Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξαιρετικη επιλογη ο Αλεξανδρος Πασχαλακης.
    Καλωςοριζουμε εναν ελληνα στην κορυφαια ελληνικη ομαδα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...