roumeliotis

Carwiz

Από... βόμβα έγινε βαρίδι ο Βρσάλικο;

casino loutrakiou
redwell

"Βόμβα... Βρσάλικο" ήταν η γραμμή για να διογκωθεί στα μάτια του κόσμου η απόκτηση του ελεύθερου από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσάλικο, και μάλιστα κάποιοι ισχυρίστηκαν χωρίς να ντραπούν ότι απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να έρθει στον Πειραιά.

Ο Κροάτης με τα δεκάδες προβλήματα τραυματισμών και τα δυο χειρουργεία στα γόνατα, πράγματα που απέκρυψαν στο σύνολό τους τα ελληνικά ΜΜΕ και τα διαβάσατε μόνο εδώ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και αντί να πάει στην προετοιμασία έκανε διακοπές.

Αποτέλεσμα; Να αναζητείται ο Κροάτης πρώην διεθνής δεξιός μπακ ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει το παραμικρό και μάλιστα όποτε έπαιξε ήταν σα να μην υπήρχε στο χορτάρι αφού οι αντίπαλοι έκαναν πάρτι και από την πλευρά του ενώ επιθετικά-δημιουργικά ήταν αόρατος.

Με την ερυθρόλευκη μέχρι τώρα έχει παίξει σε 5 ματς που ο Θρύλος γνωρίζει ήττες και έχει πάρει 2 ισοπαλίες, με 350' συνολικά στον αγωνιστικό χώρο στα οποία και το πώς κινείται και οι δυνάμεις του και η έλλειψη ταχύτητας και όλο το "πακέτο", θυμίζουν μέχρι τώρα... παλαίμαχο.

Μπορεί να το γυρίσει; Αν κρίνουμε από την επανενεργοποίηση του Λαλά, ούτε στον Πειραιά πιστεύουν πως ο Κροάτης που παρουσιάστηκε ως "βόμβα" παρά το απίστευτο ιστορικό τραυματισμών του, έχει πολλές πιθανότητες να ξαναγίνει παίκτης που θα προσφέρει πράγματα, πόσο μάλλον τοπ κλάσης.

Βλέποντας παράλληλα και κάποιες... διαρροές, ο Σίμε Βρσάλικο περισσότερο με "βαριδι" μοιάζει πλέον παρά με "βόμβα" και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα όσον αφορά στο μέλλον του Κροάτη. Έδειξε από την αρχή με τη μη συμμετοχή του στην προετοιμασία πως δεν το είδε και πολύ ζεστά το θέμα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

32 σχόλια

  • kinis
    kinis Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 10:51 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν πειραζει... ο αμβιλα ειναι παιχταρας και πρεπει να ειναι ο βασικος. η καλητερη μεταγραφη ειναι αυτος και ο κορεατης στο κεντρο χουανγκ.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8 Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν βλέπω να ανεβάζουνε παικτές από την "Β" ομάδα. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι οπαδοί που δεν τους θέλουν. Ούτε Τσιμίκας θέλανε!! Τώρα ακούμε που προμοτάρουν τον Πασκαλάκης που για μένα δεν είναι καλύτερος του Τζολάκης!! Υπάρχουν 5 - 6 παίκτες από την "Β" ομάδας που μπορούσανε να ήταν και να σταθούν στην πρώτη ομάδα. Η ξενομανία μας έχει φάει!!

  • Nic
    Nic Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βρσαλικο με διαλυμενα γονατα σας εκανε ο Φορτουνης οχι.Ενταξει το πιασαμε το υποννοουμενο .Να ξερει ο Μιτσελ οτι τα πραγματα αλλαξαν.Αν στα ντερμπυ αποτυχει ας ειναι ετοιμος για το ταξιδι επιστροφης στην Ιβηρικη.Αν δεν σπασει αυγα με τον προεδρο δεν θα μακροημερευσει.

  • geodiv
    geodiv Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ, κε Κορρέ και σύγγαυροι, θα επιμείνω στο καίριο, πιστεύω, ερώτημά μου. Πώς πέρασε τα ιατρικά τεστ απ΄ τον Θέο; Αν μάθουμε την απάντηση, θα καταλάβουμε πολλά...Κε Κορρέ, αυτό ακριβώς πρέπει να ρωτήσει ένας δημοσιογράφος τους αρμόδιους και τις πηγές του, ειδικά τώρα που φάνηκε και στον κόσμο το πρόβλημα. Ιατρικά δεν τους ήταν γνωστό το βαρίδι που παρουσιάστηκε σαν βόμβα; Κάθε απάντηση, απ΄ όποιον γνωρίζει κάτι, δεκτή.

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν βάλεις ένα ένα τα γεγονότα κάτω φτάνεις πολύ εύκολα στο συμπέρασμα. Στο θρύλο μας παίζεται μεγάλο σκηνικό, για να μην πω τίποτα άλλο! Συγκεκριμένοι μάνατζερ ποδοσφαιριστών, συγκεκριμένο δίκτυο ενημέρωσης, συγκεκριμένες κινήσεις. Απλά καταμετρήστε πόσοι σακάτηδες ποδοσφαιριστές πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια κ με τι αμοιβές, πόσοι ηλικιακά μεγάλοι , πρώην μεγάλα ονόματα, παρέλασαν, πόσοι παίχτες ήρθαν με υποσχετική κ πόσοι απ' αυτούς προσέφεραν πραγματικά και πόσες μεταγραφές δεν έγιναν σε ταλαντούχους κ εξελιξίμους παίχτες θα δείτε τι συμβαίνει. Αν όλα αυτά που ανέφερα τα συνδυάσετε με το ετήσιο ποδοσφαιρικό μπάτζετ κ τα κεφάλαια που εισπράττονται από εξωτερικό, τα έσοδα από πωλήσεις οποιουδήποτε ταλέντου έβγαλε η ομάδα μας, τα έσοδα από διαφημίσεις,
    τηλεόραση κ έσοδα από εισητηρια ,θα οδηγηθειτε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Εμείς λατρεύουμε τον θρύλο μας κ άλλοι τον χρησιμοποιούν για το όφελος τους. Αυτά για την υπερβολική κριτική που ασκούν κάποιοι, ευτυχώς για αυτούς λίγοι από εμάς.

  • ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ; Η ΒΟΜΒΑΑΑΑ ΧΑ ΑΧΑ ΧΑΧΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΠΦΛΙΞ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ ΧΑ ΑΧΑ ΑΧΧΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ. ΔΩΣΤΕ ΣΑΝΟΟΟΟΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑΑΑΑΑ ΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστά , για την κατάντια της ομάδας φταίει ο Βρσαλικο και όχι φυσικά Ρεαμπτσιουκ , Μπουχαλακης κτλ .
    Επίσης ο λαλα έγινε υπερπαιχτης , ξέχασα μάλλον άλλος αμπαλος ήταν αυτός που τον βριζαμε κάθε φορά που έπαιζε πέρυσι . Ο Κουτρης επίσης φέτος ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα , μάλλον συνονόματος του ήταν το αμυντικό χωνί που βλέπαμε πριν 3 χρόνια...
    Για να τελειώνουμε . Αν δεν φύγουν ΑΜΕΣΑ από την ομάδα Ρεαμπτσιουκ , Μπουχαλακης , Ανδρούτσος , Κουτρης , Λαλα , να έρθει ο Ομάρ , να ενταχθούν Μαρσέλο και λαιντνερ δεν υπάρχει σωτηρία .
    Στην άμυνα για σέντερ Μπακ υπάρχει και ο ρετσος να μην το ξεχνάμε .
    Για Βρσαλικο δεν έχω άποψη , θα δείξει . Αν ήταν 34 θα έλεγα ότι δε μπορεί , αλλά είναι 30-31 ακόμα . Αν όντως δε μπορεί πρέπει να φύγει , δε γίνεται να κρατάς τόσο μεγάλο συμβόλαιο χωρίς να παίζει .

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως έγραψα και άλλη φορά από την ημέρα που ο Βρσαλικο δήλωσε οτι σακατευτηκε για την Εθνικη Κροατίας έπρεπε να γινόνταν άμεση διακοπή συμβολαίου άνευ αποζημιώσεως με καταγγελλια στην Ουεφα.Προφανώς κάναμε κάποιο χατήρι σε μάνατζερ.Τουλάχιστον ας μπαινει σαν δεξι στόπερ ως αλλαγή μέχρι τον Γενάρη λόγω ότι διακόπτονται οι αγωνες τον Νοεμβρη για να σωθεί ότι σώζεται και ας κρίνουν η Διοίκηση και ο Μίτσελ μετά τι θα κάνουν. Ο Βρσάλικο ήταν ένας πολύ καλός παίκτης.Αλλά ήταν,δεν είναι πιά.

  • geodiv
    geodiv Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρέ, μετά απ' αυτό το άρθρο κι αφού τα λες έξω απ' τα δόντια, θα ήθελα να γράψεις τη γνώμη σου για τον Θέο. Είναι επιστήμονας που υπηρετεί το λειτούργημά του, τον αγνοούν απ' την ΠΑΕ (Μαρινάκης) ή είναι ο yesman της ιατρικής; Για ανεπαρκής δεν το συζητώ. Τι ξέρεις σαν δημοσιογράφος; Μη μου πεις μόνο ότι δεν ασχολήθηκες με το θέμα, καθώς είναι σοβαρότατο. Εντάξει να καταλάβω ότι ρώτησες και σου απάντησαν άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Πιστεύω ότι το ερώτημά μου είναι καίριο για να καταλάβει ο κόσμος, που δεν τρώει σανό, τι συμβαίνει. Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Φίλε δεν έχουμε απάντηση. Ο παίκτης πέρασε τα ιατρικά και δεν κόπηκε. Τώρα τί και πώς, δεν ξέρουμε να σου πούμε κάτι.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    'Εξω ΣΑΚΑΤΗ απ' την ΠΑΡΑΓΚΑ. Με 4 χιαστούς και 33 χρονών κάνει για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θα μας μας ανέβαζε επίπεδο έγραφαν οι ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ του ΜΑΡΙΝΑΚΗ σε έντυπα και σάιτ. Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ δεν κάνει- εξηγήστε μας θρασίμια. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ περνάτε και τα'ιζετε με σανο- ΜΑΡΙΝΑΚΗ τους φιλάθλους του ΘΡΥΛΟΥ. ΓΕΥΤΗΤΕ τον τώρα, ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...