roumeliotis

Carwiz

«Δεν είναι αλήθεια για Αλ Νασρ...»

casino loutrakiou
redwell

Δήλωση... τοποθέτηση έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στον ιστότοπο "protothema" και αναφέρθηκε στο θέμα με την Αλ Νασρ και τα όσα κυκλοφόρησαν στην Σαουδική Αραβία ότι είναι κοντά στο να αναλάβει το "τιμόνι" της.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας πως δεν είναι αλήθεια τα όσα γράφτηκαν αλλά και ότι θα αρχίσει συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να ανανεώσει στον Πειραιά:

«Έμαθα κι εγώ σήμερα το απόγευμα τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες συσχέτιζαν το όνομά μου με την Αλ Νασρ. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Προφανώς και υπάρχει κόσμος που θέλει να φέρει αυτήν την αναταραχή μέσα στην ομάδα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός. Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιό μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό.

Και αυτό θα ήθελα να αναφέρω γιατί πραγματικά η μέγιστη συγκέντρωσή μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και τίποτα και κανένας δε θα μου αποσπάσει την προσοχή από τον μεγάλο μας σύλλογο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Eιπαμε .Λεφτα εχουν εκει κατω ,αλλα οχι για πεταμα οι Αραβες.Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες Νικουςκαι τις εορταζουσες νικες,νικολετες ,κ.α.

  • Γίγας με φλιτ
    Γίγας με φλιτ Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα σε λίγο, έρχεται και η λυπητερή για τους προπονητές της εξέδρας.
    Γλέντησέ τους προεδράρα μου. Pedro Martins για πάντα στο λιμάνι !

  • Παρασκευάς Ροδίτης
    Παρασκευάς Ροδίτης Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέδρο εδώ και 4 μέρες λένε όλοι για την Αλ Νασρ και συ το μαθες λιγο μετα που ανακοινωσαν νεο προπονητη; Μεγαλε δεν ειμαστε ολοι χρηματοδοτουμενα τρολακια και μποτακια. Κοψε το δουλεμα

  • Kal El
    Kal El Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατάλαβα , μας δουλεύει το τυπάκι . Δεν πειράζει φίλε πήγαινε , πήγαινε ....

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα μαθατε φευγει ο Μαρτινς στην Ριο Αβε και ερχεται ο Λουτσεσκου.

  • Στάθης Πέραμα 7
    Στάθης Πέραμα 7 Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΚ μας επεισες. Οταν ανακοινωσε αλλον προπονητη η Αλ Νασρ βγηκες να πεις την παρολα σου. Εδω και 3 μερες που γραφανε τα σαιτ και οι εφημεριδες εκανες μοκο. Τωρα που σε γραψανε κανονικα και πηρανε αλλον εσπευσες να μας το παιξεις Ολυμπιακαρας. Γι αυτο δεν θα σε βαλω ποτε διπλα στον Ερνεστο. Εισαι ελαχιστος σαν προσωπικοτητα και αν φυγεις απο εδω αντε το πολυ σε καμια Ριο Αβε να πας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...