roumeliotis

Carwiz

«Πιστεύαμε στη νίκη και όταν ισοφαριστήκαμε»

casino loutrakiou
redwell

Τη χαρά του για τη νίκη στις καθυστερήσεις επί του Βόλου και την πίστη για αυτή από τους παίκτες του ακόμα και όταν ήρθε η ισοφάριση στο 87' από τους φιλοξενούμενους, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA.

Ο Πορτογάλος σε ερώτηση σχετικά με το πόσα θρίλερ αντέχει σε μια εβδομάδα, απάντηε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε συνηθισμένα σε αυτά. Όπως και στο προηγούμενο ματς έτσι και στο σημερινό βρήκαμε το γκολ, ακόμη και όταν ισοφαρίσαμε πιστεύαμε ότι θα βρούμε το γκολ και θα κερδίσουμε, όπως και έγινε.

Το πιστεύαμε πριν το παιχνίδι πως θα κερδίσουμε. Δεν μας αρέσει να γίνονται συνέχεια διακοπές στα παιχνίδια, δεν βόλεψε ούτε εμάς ούτε και τον Βόλο. Ο Βόλος έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να κάνει τόσες διακοπές. Πιστεύαμε εξ αρχής στο αποτέλεσμα και το πήραμε.

Η ομάδα έχει εμπειρία και ποιότητα, είμαι ευλογημένος και τυχερός με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχω. Είναι πάντα έτοιμοι για να κάνουν αυτό που τους ζητάω, έχουν ανταγωνιστικό πνεύμα.

Οι αλλαγές ήταν μια απόφαση που πήρα λόγω της κούρασης που είχαν ορισμένοι παίκτες μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Ανδρούτσος ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τον παίκτη που αντικατέστησε, το ίδιο και ο Μαντί που μπήκε στη θέση του Αγκιμπού, ο Γιώργος επίσης που βοήθησε την ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ποδόσφαιρο δωσαμε ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ πατημα και αφορμή στους ΒΟΛΟΥΣ να μιλάνε για διαιτησία και να λενε τα παραμυθια τους....Οταν ολοκληρος Ολυμπιακος φτάνει σε σημείο να πανηγυρίζει εξαλα επειδη νικησε με στημενη φάση στο 90 τον Βολο απο εκει καταλαβαίνεις που εχουμε φτάσει!
    Ντροπή εμφάνιση, μια ακόμα και το δούλεμα συνεχίζεται.

    Κατα τα αλλα......καποιοι μου λενε, οτι κακως κανω υπομονη στο μπασκετ με τον Μπαρτζώκα. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΕΙΧΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ !!!!
    Εχουμε δωσει χαρά σε καθε καφενείο της superleague και στο μπασκετακι πηγαμε να τα διαλυσουμε ολα για μια ηττα με το βαζελο!!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕ!?????

    Δειτε τα χάλια μας στο ποδόσφαιρο που πάντα κουκουλώνονται από τις προκρίσεις στο Europa league. Δεν ειναι οτι δεν εχουν αξια. Φυσικά κι εχουν. Αλλα γιατί πρέπει δηλ να θεωρώ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ μια προκριση σαν αυτη φετος?

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Ο συμπατριωτης σου ο Φερειρα,πρωην του Παοκ πηρε για δευτερη σερι χρονια το Λιμπερταδορες και καπου διαβασα οι Αραβες του σκανε 20 μυρια για να παει ,κι εσυ αγκομαχας να παρεις τον Βολο.Ας οψεται ο Προεδρος με το επιτελειο του με την πετυχεσια να προσλαβουν εσενα και οχι τον Αμπελ ,καθως και τα συγχαρητηρια μου στον Ρωσσο που τον εδωσε ,γιατι αν καθοταν οσο ο δικος μας στον Παοκ θα μας εφταιγε η ΕΠΟ ,ο αναδρομος Ερμης και πολλα αλλα.Oταν εγραφα παρτε τον οταν ληξει το συμβολαιο του ,εκει στην πλατεια Αλεξανδρας κοιταγανε αν κουνιούνται οι βαρκες.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν οι ανύπαρκτοι ρίχνουν 3άρες και 5άρες στο τσιράκι της "εξυγίανσης" και εσύ ιδρώνεις να τους κερδίσεις δεν σου φταίει κανείς παρά μόνο εσύ που το κάνεις ντέρμπυ και τους δίνεις δικαίωμα να σε χλευάζουν οι τιποτάδες και να το παίζουν αδικημένοι κιόλας!!!! Όποιος λόγος και αν υπάρχει, είτε κούραση, είτε αδιαφορία, είτε ανικανότητα, όλοι οι λόγοι είναι σε βάρος του οδηγού της ομάδας που λέγεται προπονητής!!!! Αν είναι κούραση βάλε μόνο αυτούς που δεν έπαιξαν, αν είναι αδιαφορία για τέτοια παιχνίδια που δεν έχουν την αίγλη του ντέρμπυ ή των Ευρωπαικών παιχνιδιών μην τους ξαναβάλεις ποτέ, αν είναι πάλι ανικανότητα απέναντι σε παίκτες της ομάδας που παίζεις, που όλοι μαζί δεν φτάνουν την αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ενός παίκτη σου, τότε κάτι δεν υπολόγισες σωστά και πήγαινε πάρε τους παίκτες του κάθε Βόλου που σε ιδρώνει να τους κερδίσεις να παίζουν αυτοί αναπληρωματικοί στην ομάδα σου και παραδέξου ότι δεν ξέρεις να επιλέγεις παίκτες που κάθονται στο πάγκο, για να μη πούμε για βασικούς και το φτάσουμε μακριά!!!!

  • Alex Karditsa 7
    Alex Karditsa 7 Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα προφεσόρ σου κατσε πάλι. Με γκολ στο 90 φεύγα κερδίζουμε. Παρα λίγο να γκελάρουμε με τον Μπέο. Δεν μας βλέπω καλά φέτος αν δεν αλλάξουν μυαλά

  • Nic
    Nic Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Mωρε εφτασε στην καλτσα σου .....το αγχος ,φαινοταν απο την τηλεόραση .

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΔΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ 11ΑΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ (3 ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ) - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ - ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΖΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ 5 ΚΑΙ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...