roumeliotis

leptokariopoulos

Νίκη... ψυχής ο Θρύλος 2-1 τον Βόλο

casino loutrakiou
redwell

Μπορεί να μην έπιασε τα υψηλότερα στάνταρ απόδοσης και να δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως ο Θρύλος έβγαλε... καρδιά πρωταθλητή στο χορτάρι και με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, στο 85' με Ελ Αραμπί και στο 90' με τον Βαλμπουενά πήρε πολύτιμο τρίποντο επί του Βόλου με 2-1 και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 87'.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έκανε και έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρια αλλά όχι και γκολ, μέχρι το 80' όταν ο ρέφερι υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε ανατροπή του Ρέαμπτσιουκ εντός περιοχής και ο Ελ Αραμπί από τα έντεκα βήματα μετά από πέντε λεπτά έγραψε το 1-0. Πριν καλά καλά προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι Βολιώτες ισοφάρισαν με τον Φαν Βέερτ ο οποίος ευνοήθηκε από κακή επέμβαση του Μπα, βρέθηκε φάτσα με τον Βατσλίκ και τον εκτέλεσε με ωραίο τελείωμα.

Την τελευταία λέξη στο ματς την είχε ο Βαλμπουενά ο οποίος στο 91' με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-1 και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα καθώς στα οκτώ συνολικά λεπτά εξτρά χρόνου, δεν άλλαξε τίποτα και έτσι ο Θρύλος παρέμεινε στο +6 από την δεύτερη ΑΕΚ.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βατσλίκ στη θέση του τερματοφύλακα και τους Λαλά, Ουσεϊνού Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά και Μπουχαλάκης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Λόπες, Ροντρίγκες στα πλάγια και τον Αγκιμπού Καμαρά πίσω από τον Τικίνιο.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά είχε απωλέσει δύο ευκαιρίες προκειμένου να πάρει κεφάλι στο σκορ. Η πρώτη στο 2’ με το φάουλ του Μπουχαλάκη και ένα λεπτό αργότερα ακολούθησε το σουτ του Λόπες από τα δεξιά της περιοχής. Ωστόσο ο Βόλος ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στην επίτευξη του γκολ στο 11’. Συγκεκριμένα, ο Βατσλίκ ανέτρεψε τον Ρεγκατέν στην περιοχή, αλλά ο Τσέχος στη συνέχεια απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φαν Βέερτ, διατηρώντας έτσι ανέπαφη την εστία του.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε στη μεσαία γραμμή με την πίεση που ασκούσε και στο 18’ το αριστερό δοκάρι και ο Κλέιμαν στέρησαν από τον Εμβιλά το 1-0, ενώ στο 21’ η τύχη γύρισε την πλάτη και στον Λόπες, ο οποίος με αριστερό βολέ έξω από την περιοχή είδε τη «στρογγυλή θεά» να χτυπάει στο δεξί δοκάρι. Η ομάδα του Πειραιά δεν σταμάτησε να κυνηγάει το τέρμα που θα του έδινε το προβάδισμα και στο 37’ ο Πουρίτα με τάκλιν δεν επέτρεψε στον Λόπες να χριστεί σκόρερ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Φεράρι να διώχνει λίγο μπροστά από τη γραμμή την κεφαλιά του Τικίνιο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε τρεις αλλαγές. Μασούρας, Ανδρούτσος και Μαντί Καμαρά πήραν τη θέση των Ροντρίγκες, Λαλά και Αγκιμπού Καμαρά, αντίστοιχα. Ο Βόλος κλεισμένος πίσω προσπαθούσε να μη δεχθεί γκολ και να βγει μπροστά στο ανοικτό γήπεδο. Τον πρώτο στόχο τον είχαν πετύχει, καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ.

Στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με δύο επιθετικούς, αφού ο Ελ Αραμπί πήρε τη θέση του Εμβιλά στο 71’.Ο Μαροκινός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 85’ ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Ρέαμπτσιουκ από σπρώξιμο του Ρομέρο, αλλά ο Φαν Βέερτ στάθηκε τυχερός στο 88’ και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη γράφοντας το 1-1.Τη λύση και το τρίποντο για τον Θρύλο έδωσε ο Βαλμπουενά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ – Λαλά (46′ Ανδρούτσος), Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Μπουχαλάκης, Εμβιλά (71′ Ελ Αραμπί) – Αγκιμπού (46′ Μαντί Καμαρά), Γκάρι Ροντρίγκες (46′ Μασούρας), Λόπες (60′ Βαλμπουενά) – Τικίνιο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ρινέρ, Πουρίτα (58′ Γκουλέν), Φαν Φέερτ, Ρεγκατέν, Σοάρες (66′ Τσοκάνης), Ορόζ (75′ Νίνης), Φεράρι, Ρομέρο, Ροσέρο (75′ Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

24 σχόλια

  • Agent777
    Agent777 Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα ρε Μενεγάκη! Την έφαγες την Καινούργιου στην τηλεθέαση με τη σημερινή σου ανάλυση!

  • Στεφανος
    Στεφανος Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω πονο που δίνει ο ταβέρνιαρης στις τηλεπαρουσιαστριες και τα πρασινοκιτρινα τρόλ

  • ΞΕΡΞΗΣ 7
    ΞΕΡΞΗΣ 7 Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΝΕΓΑΚΗ. ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΓΚΕΛΕΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα δεν παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο, αλλά τουλάχιστον κερδίζει. Δεν ελπίζω ότι στις χειμερινές μεταγραφές θα βρούμε κάτι καλό (σπάνια γίνεται αυτό) . Αν γυρίσει δυνατός ο Φορτούνης ,ισως κάτι αλλάξει στην ανάπτυξη της ομάδας.Ευελπιστούμε μελλοντικά σε πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο.
    Μπράβο για τη νίκη .

  • dgkirle
    dgkirle Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν παιδιά το αστείο με τον μπα πρέπει επιτέλους να κοπεί. Αυτός ο κατα συνθήκη ποδοσφαιριστής σε κάθε παιχνίδι θα κάνει τουλάχιστον ένα από τα κάτωθι:

    Πέναλτι
    Κόκκινη κάρτα
    Τσαφ
    Αυτογκόλ

    Σήμερα εκτός από το τσαφ στο γκολ που δεχτήκαμε, μας έδειξε και το ποσό αντίληψη του χώρου (δεν)έχει στο πέναλτι του αντιπάλου στο οποίο αντί να καλύψει το χώρο, κυνήγησε τον αντίπαλο και άνοιξε το μισό γήπεδο για την καθετη πάσα.

    Τι άλλο πρέπει να γίνει για να δούμε τον Μάρκοβιτς ρε παιδιά. Για όνομα,αυτού θεού πια.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΝΕΓΑΚΗ ή MEGA CHANNEL ή ΟΠΩΣ ΑΛΙΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ .

    ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣ

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης. Η απόδοση μέτρια προς κακή. Η άμυνά μας στο γκολ του Βόλου παιδική χαρά. Μας έκαναν γιογιό από τις πάσες που αντάλλαξαν οι επιθετικοί του Βόλου μέχρι να καταλήξει η μπάλα στο πλεκτό. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμασθεί ο Μάρκοβιτς και αν δεν επανέλθει ο Σεμέντο γρήγορα στόπερ τον Γενάρη. Καλά στοιχεια ο Λόπεζ, Αγκιμπού όχι καλός, ο Μολδαβός μας έχει αφήσει άφωνους με το πάθος του, ο Ροντρίγκεζ θέλει παιχνίδια. Βέβαια υπήρχε σαφώς και η κόπωση της Πέμπτης. Εν πάση περιπτώσει το πήραμε το ματς μοιράζοντας πολύ πόνο στους αλλόθρησκους και στερώντας στους υποτακτικούς του Ροστώβ και της εξυγίανσης ένα μεγάλο μπόνους. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

  • ΜΕΝΕΓΑΚΗ 7
    ΜΕΝΕΓΑΚΗ 7 Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα ρε τα πιτογυρα πανηγυριζουν γιατι νικησαμε το Βολο στις καθυστερησεις και με πεναλτι που δεν θα το εδινε ουτε ο συγχωρεμενος ο ΚυρΣαββας; Αντι να πειτε οτι η ομαδα εχει θεμα και να απαιτησετε μεταγραφες που δεν εχουμε πλειμεικερ και στοπερ, πανηγυριζετε για μια νικη με.το ζοριι απεναντι στον Μπεο; Τον Ιανουαριο με το αφρικανικο κυπελλο που θα λειπουν.οι μισοι και οι αλλοι θα τα χουν παιξει, θα μας κανει πλακα ο γιδοβοσκος ο Γιαννικης και θα το χασουμε απο συν 6 και θα γελανε και οι γοπες στον Σαρωνικο

  • Θρύλος
    Θρύλος Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο πονάει όταν ο Θρύλος νικάάάάάει ...... Αφιερωμένο στα επίμονα τρολ.

  • Λολ
    Λολ Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα, Σισε και Μπα σε διακοπές..ερασιτεχνική άμυνα..θέλουμε ενίσχυση στην άμυνα και βέβαια προώθηση Μάρκοβιτς ..να παιξει,επιτέλους,...και κάποιος άλλος .συν να προωθηθεί κάποια στιγμή ο πρώην αμυντικός τουα Άρη που έχουμε στη β ομαδα ..πολύ καλός..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...