roumeliotis

lentiamo

«Αφιερώνω το γκολ στον εαυτό μου...»

casino loutrakiou
redwell

Τη μεγάλη πίστη που υπήρχε στην ομάδα για νίκη επί της Φενέρ αλλά και τη δουλειά που ρίχνει ο ίδιος για να είναι έτοιμος, σχολιασε ο σκόρερ του "χρυσού" τέρματος των Πειραιωτών, Τικίνιο Σοάρες:

«Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος και πίστευα πως μπορούσα να προσφέρω στην ομάδα. Ήμουν σίγουρος ότι θα βοηθούσα, αλλά σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί.

Παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Είχαμε δουλέψει αρκετά, όλοι πιστεύαμε στη νίκη, αν χάναμε το παιχνίδι θα ήταν άδικο, όμως πλέον κοιτάμε την Κυριακή», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Για την ήττα για την Άιντραχτ και το γκολ που πέτυχε είπε: «Δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια, εκείνο το χάσαμε το τελευταίο λεπτό, σήμερα κερδίσαμε και αποζημιωθήκαμε για την ήττα μας με την Άιντραχτ».

Όσο για το πού αφιερώνει το γκολ, είπε: «Στον εαυτό μου. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος και δουλεύω αρκετά, το πίστευα και για αυτό το αφιερώνω σε εμένα».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά είστε ανέκδοτο κάποιοι.....Ο Τικινιο είναι σεντερ φορ περιοχής που στην Πορτο ήταν θωρηκτό.... εξάλλου η Πόρτο φημίζεται για τα θηρία σέντερ φορ που έχει.... Οι κινήσεις του μεσα στην περιοχή όπως το γκολ που έβαλε χθές είναι εξαιρετικές.Αλλα ως εδώ.....Ο Ελ Αραμπι είναι Ο ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.ΕΙΝΑΙ ΚΙΛΛΕΡ.ΦΟΝΙΑΣ......ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑ.Ποσο άσχετοι ειστε κάποιοι. Ακου τι γράφει ο άλλος.Ειναι πιο γρήγορος λέει ο Τικινιο. Για όνομα...... Εκτός απο ολα αυτά ο Ελ Αραμπι μαρκάρει και τρέχει σαν τρελός ενώ ο Τικινιο είναι βαρύς.Ειναι καθαρά φορ περιοχής.

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα τα λεφτά ήταν ο Τικίνιο στο χθεσινό μάτς με τους Τούρκους και ιδιαίτερα την στιγμή που -μετά το γκόλ- έβγαλε την φανέλα και σήκωνε από αριστερά το σόρτς..!!!
    Συμφωνώ με τον Chris . Ο Ελ-Αραμπί βαδίζει σιγά - σιγά στην απόσυρση λογω ηλικίας και φυσιολογικής μείωσης των αντοχών του και των ποσοστών ευστοχίας του και η επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του θα είναι η τελευταία. Παραμένει όμως γιατί έχει καλή τεχνική και αντίληψη του γηπέδου και καρφώνει τ.χ. 1 γκόλ κάθε 3-4 ευκαιρίες. Ο Τικίνιο είναι πολύ πιό γρήγορος και κοντρολαρισμένος με την μπάλα στην κατοχή του , σε πολύ καλύτερη ηλικία και εξίσου αποτελεσματικός σε συνάρτηση και με τον χρόνο συμμετοχής του.

  • Dim7
    Dim7 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού βρήκαμε και σχόλιο για τον αραμπι η επιστήμη δεν σηκώνει ψηλά τα χέρια αλλά τα κόβει να τελειώνουμε.

  • Ινδιανος
    Ινδιανος Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @Chris

    Πραγματικά δεν έχω λόγια…

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω πω !!! Τι έγραψε ο Κρις !!!!

  • Chris
    Chris Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικταράς είναι αυτός και όχι ο ελ αραμπι αλάνια!Ο τύπος είχε μια στις 1 τελικές ο παικταράς Άραβας που γράφεις φίλε μ Γιώργο χώρια την μεγάλη τύχη που τον διακατέχει και άψογα εκτελεστικά γκολ π έχει βάλει εχτές αν δεν τον έβγαζες δεν έβλεπες γκολ ούτε με τα κιάλια 0 στις πόσες και με παρόμοια Όχι παρόμοια ίδια φάση με τον τικινιο...Μην ακούω χαζά λοιπόν Το καρφί σ επισεις δεν κατεβαίνει στο δεύτερο μισό του γηπέδου και κάνει τριπλες και αγγελάκια ...Ένας π έχει πέσει πολύ ποδόσφαιρο ευχαριστώ!

    REDGOAL: Ιερόσυλος είσαι...

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 07:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Εισαι παιχταρας Τικινιο,αλλα ατυχος καθως οτι και να κανεις μεσα στο γηπεδο ,οι συγκρισεις γινονται εχοντας μπροστα σου εναν ζωντανο θρυλο της ιστοριας του Ολυμπιακου,τον Ελ Αραμπι.
    Δεν σου εφτανε που εμεινες απροπονητος 5 μηνες στην Κινα καθως η ομαδα σου εκει βαρεσε διαλυση οικονομικη,δεν σου εφτανε που εσπασες τον ωμο σου οταν πηγαινες στην καλοκαιρινη προετοιμασια να ερθεις ξανα στα κιλα της φορμας σου,επεσες και πανω στον τρομερο Αραβα επιθετικο.Σε αλλες εποχες θα φανταζες τεραστια μεταγραφικη επιτυχια,ενω τωρα παλευεις να παρεις αγωνιστικα λεπτα στα ποδια σου για να βρεις ρυθμο.
    Και χωρις ενα κλασικο δεκαρι πισω σου να διευθυνει την επιθεση ,και χωρις εξτρεμ με μπουκα και διεισδυση να σε ταιζουν με γλυκες σεντρες η πασες ,καθως μεχρι τωρα ο ανυπαρκτος βαψομαλιας Ονιεκουρου παιζει βασικος βρεξει χιονισει....
    Εκ των ουκ ανευ η ομαδα να κινηθει για μεγαλο χαφ στις μεταγραφες του Γεναρη.Η πτωση του Μαντι Καμαρα ειναι τοσο μεγαλη,η απουσια του Φορτουνη τοσο αισθητη, που η ομαδα εχει μεινει γυμνη απο ενα ντελικατο και γρηγορο στην μεταβαση της μπαλας προς την επιθεση, χαφ.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 03:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Τί λες ρε μεγάλε , στόν εαυτό σου , Εεε? ..

  • Κωστας Λ
    Κωστας Λ Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 01:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεος, καλο ειναι να εχεις τετοιο εγωισμο, ας κανει κ υπομονη πνευματικη ηιατι εχει και παιχταρα μπροστα του και το καταλαβαιβει, ολα τα λεφτα οι οδηγιες με ψιλοφωνες στα στημενα προς την εστια μας στον Ρεαπτσιουκ,σαν τον Νεστα κατι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...