roumeliotis

lentiamo

«Σημαντική νίκη, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι»

casino loutrakiou
redwell

Τη μοναξιά της κορυφής στη Super League εξακολουθεί ν΄ απολαμβάνει ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 7ης ημέρας, με τον Πέδρο Μαρτίνς σαφώς ικανοποιημένο να τονίζει:

«Μια σημαντική νίκη, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα γκολ. Είχαμε ευκαιρίες. Στο α’ μέρος είχαμε τον απόλυτο έλεγχο.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε όπως είναι λογικό στο δεύτερο, χωρίς όμως να μας απειλήσει ουσιαστικά. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο».

Για τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Μασούρα: «Ο Γιώργος πέρασε έναν τραυματισμό που του διέκοψε την εξαιρετική κατάσταση. Τώρα βρίσκει πάλι τον καταπληκτικό εαυτό του. Ο Αγκιμπού είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα».

Για το αν ήταν μια προσωπική νίκη επί του Λουτσέσκου τόνισε: «Σημασία έχει ότι παίζει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και όχι ο Μαρτίνς με τον Λουτσέσκου. Εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε» κατέληξε ο Πορτογάλος.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κοκκινος Πητ Διαφωνώ με αυτό που λες ότι η διοίκηση αναγκάζει τον Μαρτίνς να βάλει τον Ονιεκούρου επειδή πρέπει να ανεβεί η αξία του. Ο Μαρτίνς έχει αποδείξει ότι δεν βάζει κάποιον παίκτη είτε επειδή δεν του αρέσει πως παίζει είτε για κάποιους λόγους δικούς του. Δεν έχει λογική ότι η διοίκηση ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για την αξία του Ονιεκούρου και του Μπουκαλάκη αλλά όχι των Μαρκόβιτς, Βρουσάι, Νεμάνια, Τσούμιτς, Κουντέ, Γιάννης Μασούρας, κτλ. Αν ισχύ κάτι τέτοιο τότε ο Μάρτίνς είναι τόοοσο μικρός που δεν αξίζει να είναι στην ομάδα μας, ούτε ως φροντιστής!!!
    Μπορεί κάποιες (πιο πολλές) από τις επιλογές μεταγραφων να τις κάνει ο Καρεμπέ και ο Μοντεστό αλλά τις επιλογές ποιοι θα παίξουν τις κάνει ο προπονητής.
    Επίσης όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό υπήρξε διαπραγμάτευση και έκει τα είπανε για το ποιος και πως θα γίνουν οι μεταγραφές. Κάποιος δεν τηρεί την συμφωνία?
    Πως είναι δυνατόν ο Μαρτίνς να είναι τον "YES MAN" όταν-
    1. ο ίδιος μπορεί να βάλει βέτο στις μεταγραφές (το διαβάζαμε εδώ στο REDGOAL για 2 ή 3 περιπτώσεις)
    2. μπορεί να διώξει παίκτες χωρίς καν να τους δοκιμάσει (υπενθυμίζω ότι από τους περίπου 60 ποδοσφαιριστές ο Μαρτίνς έχει 29 στο ρόστερ τους υπόλοιπους έχουν δωθεί κάπου). Πολύ καλός "YES MAN"!!
    3. πριν από μια εβδομάδα δήλωσε ότι όποιος δεν ακολουθεί το πρόγραμμα ή το σύστημα πιστά δεν έχει θέση στην ομάδα. Δλδ ο περιπατητής κάνει ακριβώς αυτό που θέλει ο προπονητής του!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαι ο άλλος ΓΙΩΡΓΟΣ. Έχουμε μπερδευτεί με το όνομα. Δεν θα έγραφα, αλλά επειδή κατά τύχη έχω διαφορετική άποψη από τον συνονόματο, θα παρατηρήσω τα εξής. Πέσαμε φέτος από την Ακρόπολη και βρήκαμε πορτοφόλι. Ο Αγκιμπού, ήρθε για να δοθεί δανεικός, απ' ότι κατάλαβα. Πάντως όχι για βασικός. Δεκάρι, δεν πήραμε, και το Δεκάρι έπεσε από τον ουρανό. Όλα στη ζωή, μια ευκαιρία είναι. Γιατί αν είχαμε Δεκάρι, με τα δεύτερα θα έπαιζε! Και ο μικρός έπιασε την ευκαιρία απ' τα μαλλιά!
    Τέσσερα μύρια για τον βαψομαλλιά. Πεταμένα λεφτά. Ο Ροντρίγκες, μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Και δεν θα ερχόταν αν ο Ονιεκούρου, δεν έκανε το λάθος να βάψει τα μαλλιά του πράσινα! Άκου κάτι πράγματα! Πως από βλακείες, βγαίνει αποτέλεσμα. Τί σχέση έχει το χρώμα, με την μπάλα που παίζει ο παίκτης! Και όμως. Άλλο, ο πράσινος Ολυμπιακός Λευκωσίας, άλλο ο Ολυμπιακός Πειραιώς, για να πώ και εγώ τη @α@ακία μου.

    Κουρασμένος ο Ολυμπιακός, δεν λέω! Αλλά και εδώ, όλα πήγαν κατ' ευχήν. Κατ΄ αρχήν οι συγκρίσεις. Αγκιμπού με Μπουχαλάκη, Ροντρίγκες με Ονιεκούρου. Ο Λαλά με Ροντρίγκες, πήραν τις φανέλες σπίτι τους. Ο Μαρτίνς έχει άστρο. Όσο θυμάμαι την τύχη του Λεμονή μετά την εξάρα, στη Λεβερκούζεν, αρχίζω να γίνομαι προληπτικός. Μαρτίνς ο τυχερούλης , λένε και οι θρυλικές Προφητείες, που έγραφα κάποτε!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιο αυτοκαταστροφικοί ικανοί κατά τα άλλα κόουτς στην ομάδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ομάδα και πουθενά!!!! Κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να καταστρέψουν ότι φτιάχνεται!!!! Ευχαριστημένος κόουτς είσαι μόνο εσύ άντε και ο περίγυρος σου, γιατί φίλαθλος της ομάδας να είναι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος με το να λένε οι αντίπαλοι ότι έπαιξαν και μπάλα με 60% κατοχή στο Καραισκάκη δεν θα το έλεγε ποτέ!!!! Πόσο μάλλον όταν υποτίθεται έχει πολύ καλύτερο ρόστερ!!!! Σε ομάδα κόουτς του Ολυμπιακού δεν χωράνε ούτε ταιριάζουν εγωισμοί, συμπάθειες, ολιγωρία, ατολμία, συντηρητισμοί, βολεψιά, ούτε ταμπούρι!!!! Αυτά σε άλλες ομάδες που ήσουν ή που θα πας κάποτε!!!! Εδώ βγάζω τον Καμαρά για να βάλω αργό φουλ αμυντικό μέσο είναι απαγορευτικό όπως και το γύρισμα της μπάλας πίσω από τη σέντρα με αντίπαλο τον κάθε Πάοκ και Πάο που χάνουν από ομάδες πολύ κατώτερες σου!!!! Και αυτό βεβαίως το κάνεις συνεχώς χωρίς καν να σκέπτεσαι σε ποια ομάδα είσαι, απλά μόνο λες λόγια χωρίς να τα πιστεύεις!!!! Τα ίδια βέβαια και στο μπάσκετ ο συνάδελφος σου που καταστρέφει ότι φτιάχνει απλά να μη προσβάλει τον εγωισμό του και κάνει αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος!!!!

  • Gipas 81
    Gipas 81 Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Χασαν επιστροφή τον Δεκέμβρη δρόμο Τικίνιο, κομμώτρια και Λόπεζ....Μπουχαλάκης δανεικός στον Εργοτέλη!! Μάρτινς είσαι προβλέψιμος και έχεις κουράσει με τις εμμονές σου και τις αλλαγές σου!! Αριστερό μπακ χθες και δεξί,συν στόπερ!!

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 08:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένας εξτρεμ κανονικός έπαιξε για ένα ημίχρονο και παίξαμε μπάλα! Μόλις βγήκε πάλι τα ίδια! Ονιεκουρου δεν υπάρχει αλλά όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά περιμένεις και τον βάζεις μπας και βγάλεις τα σπασμένα, αλλά τζίφος ! Πού να είχαμε και πλάγια μπακ! Ο ρεμπτσουκ πρέπει να παίζει με δεμένα χέρια γιατί είναι κίνδυνος θάνατος!

  • George
    George Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 08:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειραζει οσο και εμμονές εχετε με τον μαρτινς ηομαδα προχωρα και θα παρει αυτο που θελει οι προπονητεςτης εξεδραςπαντα εχουν να λενε ευτηχωε εχουμε διοίκηση που τους αγνοει γιατι αλλιωε θα την κατσστρεφαμε την ομαδα οπως πριν καμποσα χρονιά που αλλαζαμε προπονητες σαν τα πουκαμισα

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 01:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι Κουντε , Ανδρούτσος , Μπα , Βαλμπουενα , Λόπεζ, Σουρλής , Κραποβνιακ ,Ονειροκουκου , Μάρκοβιτς είτε είναι στο ρόστερ είτε δεν είναι ένα και το αυτό !!! Αν είναι δυνατόν να καταντήσουμε έτσι !!!! Ευτυχώς που παρηγοριομαστε με το σλόγκαν της διοίκησης !!! Ναι όταν πέφτουμε για ύπνο έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε , όχι όταν βλέπουμε αυτό το ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ !!!!!

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενα παιχνιδι που ηταν για 4-0 κατορθωσες να το κανεις θριλερ με τις εμμονες σου και τα βυσματα σου.Μολις εβαλες τον Μπουχελωνακη ετριβε τα χερια του ο κλεφτοκοτεσκου.Πηρε θαρρος και παραλιγο να στο γυρισει.Εδω και μηνες εισαι αλλου.Παρτο αλλιως δεν παει αλλο

  • Στεφανος
    Στεφανος Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ταβερνιαρης καθάρισε και τον Τσαουσέσκου που τον έσωσαν τα τρία δοκάρια από συντριβή προ ταβερνιαρη εποχή τα ματς με παοκ άιντραχτ τα καθαριζαμε σε στυλ προπονησης γιαυτο μας κακοφαίνονται αυτά τα αποτελέσματα

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος έχει αμφιβολίες ότι ο ακατέργαστος είναι προπονητικά ανεπαρκής ας διαβάσει τις δηλώσεις του Σωκράτη στο μεγκα σε ερώτηση του χελακη αν ο προπονητής τους ανέλυσε κάποιο πλάνο στο α ημίχρονο, αυτός το μόνο που τους είπε ότι πρέπει να κερδίσουμε γιατί χάσαμε την Τετάρτη (προφανώς γιατί σε περίπτωση αποτυχίας) θα χαιρετούσε απόψε και αν στο δευτερο είχαν άλλες εντολές ο άνθρωπος είπε πρέπει να το δούμε αυτό εννοούσε τον κατήφορο γιατί πάλι προφανώς ο άλλος ήπιε Θάλασσα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...