roumeliotis

leptokariopoulos

Φτωχό... 2-1 για Θρύλο με ΠΑΟΚ

casino loutrakiou
redwell

Ένας Ολυμπιακός με πλάνο, πάθος, ποιότητα στο χορτάρι στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1 για την 7η ημέρα της Super League 1 αν και θα μπορούσε να έχει ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε δυσθεώρητα ύψη όμως σημάδεψε τρεις φορές τα αντίπαλα δοκάρια. Ο Θρύλος με αυτή τη νίκη έφυγε στο +4 από τον ΠΑΟΚ απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία.

Man of the match ο Αγκιμπού Καμαρά που σκόραρε το 1-0 στο 22' και σέρβιρε το 2-0 στο 31' στον Μασοϋρα, με τον Ελ Αραμπί ενδιάμεσα να έχει διπλο δοκάρι στην ίδια φάση. Νέο δοκάρι ο Αγκιμπού στο δεύτερο μέρος στο 52' ενώ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Μιχαηλίδη στο 58'. Το σκορ διαμόρφωσε στο 81' ο Μουργκ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Θρύλος οπισθοχώρησε για να κρατήσει τη νίκη και τα κατάφερε χωρίς δυσκολίες.

Το πρώτο 20λεπτο πέρασε εντελώς... απαρατήρητο στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αμυνθεί περισσότερο, από το να επιτεθεί, ο Ολυμπιακός προσπάθησε με πίεση στην πρώτη πάσα των αντιπάλων του να βρει τους διαδρόμους για ν΄ απειλήσει αλλά χωρίς να βγάλει την μεγάλη φάση.

Παρότι το ντέρμπι κυλούσε ήρεμα και χωρίς ευκαιρίες, στο 21' λεπτό από το κλέψιμο του Αγκιμπού στον Εσίτι έξω από την περιοχή, ο νεαρός Αφρικανός με συρτό σουτ κι αφού η μπάλα βρήκε στο πόδι του Βαρέλα κι άλλαξε πορεία, αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη για το 1-0 του Ολυμπιακού.

Το γκολ ανέβασε πάρα πολύ ψυχολογικά τους Πειραιώτες που σιγά-σιγά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 28΄ το σουτ του Μαντί Καμαρά έξω από την περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 29΄ ο Ελ Αραμπί είχε διπλό δοκάρι. Στο σουτ που επιχείρησε αρχικά από το γύρισμα του Λαλά και την επέμβαση του Πασχαλάκη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και στην επαναφορά της η κεφαλιά του Μαροκινού βρήκε και πάλι το πάνω μέρος του δοκαριού κι έφυγε άουτ.

Ένα λεπτό μετά ήρθε το 2-0 για τους ερυθρόλευκους. Πάλι από λάθος του Εσίτι στη μεσαία γραμμή, ο Αγκιμπού πήρε την μπάλα, τροφοδότησε την κατάλληλη στιγμή τον Μασούρα κι ο τελευταίος πλάσαρε υποδειγματικά τον εξερχόμενο Πασχαλάκη.

Τρίτο δοκάρι είχε ο Ολυμπιακός στο 50' λεπτό, μετά το σουτ του Αγκιμπού Καμαρά και τη νέα σωτήρια επέμβαση του Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στα δοκάρια των γηπεδούχων με τον Μιχαηλίδη στο 58΄, ο οποίος απέναντι από τον Βατσλίκ «σημάδεψε» την οριζόντια δοκό με το δυνατό σουτ που επιχείρησε.

Ο Θρύλος έριξε κάπως ταχύτητα, συνέχισε να πιέζει ο ΠΑΟΚ για το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο ματς και το πέτυχε στο 81΄ με τον νεοεισελθόντα στο ματς (79΄) Μουργκ, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Βατσλίκ από κοντά. 

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο υπόλοιπο της αναμέτρησης για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού δούλεψε σωστά και δεν κινδύνεψε καθόλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (70΄ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ροντρίγκες (46΄ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (83΄ Κούντε), Μασούρας (83΄ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (59΄ Τικίνιο)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (60΄ Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι (46΄ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (59΄ Μιτρίτσα - 79΄ Μουργκ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (59΄ Σβιντέρσκι)

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

35 σχόλια

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε lawyer7 εννοείται ότι ο παο μας δυσκόλεψε περισσότερο όπως και ο Ατρόμητος! Η μικρή ομάδα θα παίξει ταμπουρι, ο μπαοκ που θέλει να λέγεται διεκδικητής δε μπορεί και δε ξέρει να παίζει έτσι! Αν έπαιζε ο Γκάρι με βαζελο ένα ημίχρονο να είσαι σίγουρος ότι δε γλιτωνε! Το πρόβλημα είναι ότι ο Γκάρι δε μπορεί να βγάλει παιχνίδι και δυστυχώς θα βγάζει και τραυματίσμους, μιας και 2 χρόνια στη Αραβία τον άφησαν πίσω!

  • lawyer7
    lawyer7 Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λουτσέσκου έκανε το λάθος να επιλέξει να επιτεθεί χτίζοντας επιθέσεις από πίσω, αντί να κλειστεί και να περιμένει όπως έκανε ο βάζελος. Από εκεί και πέρα η πίεση στους αργούς χαφ του ήταν το ελάχιστο. Εν τω μεταξύ ποια πίεση; Μόνο ο Αγκιμπου και ο Μολδαβός πίεζαν. Οι υπόλοιποι ήταν στατικοί. Η πίεση δεν ήταν προϊόν κάποιου τρομερού σχεδίου. Το ίδιο έκαναν οι του παοκ στον δικό μας ''Εσίτι'' Μπουχαλάκη και από εκεί προήλθε το γκολ τους. Επιθετικά όλη η ομάδα ήταν ο Αγκιμπού. Ό, τι καλό είδαμε ξεκινούσε ή τελείωνε από αυτόν (εξαίρεση τα δοκάρια του Αραμπί). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς είπε να κάνει και αυτός ένα δώρο στον Λουτσέσκου βάζοντας τον σύντεκνο και τον βαψομαλλιά. Η ομάδα φυσιολογικά έκατσε (πάγια τακτική του Μαρτίνς να βάζει 2 γκολ η ομάδα και μετά να κάθεται) και άρχισαν τα ζόρια.

    Υ.Γ. Μπόχουμ - Άιντραχτ 2-0 και 15η η Άίντραχτ μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Από αυτούς ηττηθήκαμε κατά κράτος.

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο το λες κατόρθωμα που επέλεξε να μαρκάρει το πιο αργό παίκτη μαζί με τον δικό μας τον Μπουχαλακη και αναφωνεις ωσανα μη βλέποντας το δεύτερο ημίχρονο που σε πήγε καροτσάκι ο μπαοκ.

  • Νικος
    Νικος Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal επειδη με διορθωσες για το οτι ο Μαρτινς ειπε να πρεσαρουν ψηλα δενηταν η κινηση που μας εδωσε το παιχνιδι?δυο γκολ απο πρεσινγκ ψηλα.

    REDGOAL: Σε διορθώσαμε στο ότι είπε συγκεκριμένα για Εσίτι. Δεν είπε τέτοιο πράγμα. Γενικά πίεση ψηλά ζήτησε απ' όλους τους μέσους και τους επιθετικούς

  • Νic
    Νic Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά να μην τον αδικούμε. Ο Γκάρι είχε πρόβλημα γι αυτό τον έβγαλε, άσχετα που ο βαψομαλλιας τελικά αποδεικνύεται λίγος για τον Ολυμπιακό.

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ στο Καραϊσκάκη.
    Κ στο ΟΑΚΑ.
    Κ στην Ριζούπολη.
    Κ στην Τούμπα.
    Κ με κόσμο.
    Κ χωρίς κόσμο.
    Κ μετά από ήττα στην Ευρώπη.
    Κ μετά από μια δική τους νίκη στην Ευρώπη.
    Κ χωρίς να σκοράρει ο Ελ Αραμπι.
    Κ χωρίς Πέναλτι.
    Κ με πιο πολλά δοκάρια από γκολ.
    Κ Όπως ΘΈΛΕΤΕ.
    Καλή επιστροφή στο Θερμαϊκό.
    Η ομάδα θέλει δουλειά να βγουν αυτοματισμοί με τους νέους παίκτες.
    Θα γίνει κ αυτό.
    Προχωράμε Δυνατά.
    Γιώργος Ολυμπιακός.
    Υγ. Γκαρσία;;;;;;;Έλα.
    Έλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  •    GEO
    GEO Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παοκακι έχει τέρμα τον πασχαλακη και εμείς τον πασχαλακη της Τσεχίας ασταθής,φοβατε να κάνει έξοδο με λίγα λόγια μέχρι στιγμής ότι δεν πάει άουτ η δοκάρι το τρώει

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ματ στον αγωνα το εκανε ο ΜΑρτινς με το να πρεσαρουν τον ε σιτι.Αυτο δεν το λεω εγω αλλα ο Αγκιμπου το ειπε στη νοβα.Μεγαλο λαθος το οτι γυρισαμε πισω στο δευτερο ημιχρονο ενω ανετα μπορυσαμε και 5 γκολ.ολα καλα παντως ειμαστε πρωτοι και συνεχιζουμε.Α να μη ξεχασω που ειναι αυτος ο Νic να μας πει κανενα ανεκδοτο σαν αυτα που ελεγε ολη την εβδομαδα για τριαρα για τους παιχταραδες του παοκ εναντι των δικων μας και αλλα λογια του αερα.

    REDGOAL: Γενικά πίεση ψηλά ζήτησε ο Μαρτίνς ρε φίλε. Ποιον Εσίτι; Γενικά όλοι να πιέζουν στη μπάλα...

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρις καπνογονα Μπουχαλακη Ονιεκουρου τους ειχαμε για 4-0 ημιχρονο.

    4-2-3-1 με γρηγορο κεντρο και ΣΑΙΤΑ ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ.

    Ειδες ποσο απλο ειναι ταβερνιαρη;;;;;

    Κανονισε με Αιντραχτ να σου ερθουν αναλαμπες....

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίξαμε ένα ημίχρονο φέτος με κανονικό κέντρο και η μπουγάτσα έχασε τα αυγά και τα καλάθια...
    Του Μαρτινς προφανώς δεν του άρεσε αυτό και αποφάσισε να βάλει τον Μπουσκετς από τα Lidl μπας και γυρίσει το ματς ο μπαοκ...
    Δε μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά πλέον ειλικρινά τι παίζει με αυτόν τον άνθρωπο , είναι φανερό ότι δεν κάνει ούτε για Γ τοπικό , προς τι τόση επιμονή/εμμονή , είναι ανεξήγητο .
    Έχει ξενερώσει κυριολεκτικά όλη η ομάδα .

    Υ.γ. Μπράβο τουλάχιστον για τη νίκη .
    Υ.γ. Ονιεκουρου , υποψήφιος για χειρότερη μεταγραφή ever ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...