roumeliotis

Carwiz

«Είμαι ευχαριστημένος αλλά...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολα από τους Ζωσιμάδες με τον Ελ Αραμπί να δίνει εν τέλει τη λύση στο 84' και τους πρωταθλητές να επικρατούν 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ματς για την 6η ημέρα της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε μετά το τέλος του ματς...

«Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή αλλά το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν δική μου η ευθύνη για την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, γιατί όσα είχα σχεδιάσει για την οργάνωση μας τακτικά δεν τα πετύχαμε. 

Όλη η στρατηγική που είχα στο μυαλό μου και είχα δώσει και τις σχετικές οδηγίες δεν έγινε πράξη. Βάλαμε το γκολ στην καλύτερη μας ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου συζητήσαμε πάρα πολύ, έπρεπε να κυνηγήσουμε την ευκαιρία.

Ήμασταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες, τις εκμεταλλευτήκαμε και τις κυνηγούσαμε ακόμη και όταν ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς».

Για την εκ νέου παρουσία Ελ Αραμπί με Τικίνιο στην εντεκάδα και το 4-4-2 τόνισε: «Θα χρησιμοποιούμε τα συστήματα που δίνουν τη μέγιστη δυναμική στην ομάδα. Δεν δίνουμε πάρα πολύ σημασία στο ποιο θα είναι το σύστημα αυτό, προετοιμάζουμε διάφορες λύσεις ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του εκάστοτε αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι αυτό, η ομάδα να αποκτάει τη μέγιστη δυναμική κάθε στιγμή».

Για την παρουσία του Γκάρι Ροντρίγκες που έκανε ντεμπούτο αλλά και των Γιαν Εμβιλά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί ενόψει Αϊντραχτ είπε: «Πάντα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών μου, ο Γκάρι είναι στα πρώτα του παιχνίδια, έχει αρχίσει να δείχνει τι μπορεί να προσφέρει.

Ο Εμβιλά είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας μας, ο Ελ Αραμπί είναι ο παντοτινός εκτελεστής μας επομένως είναι πάντα ευχάριστο να έχεις τόσους καλούς παίκτες στη διάθεση σου».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

18 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    pan
    ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΟΓΙΣΤΗΣ
    ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ....

  • pan
    pan Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε σακη ετσι απλα για να μην εκτιθεσαι με αυτα που λες...η χρηματιστηριακη αξια καθε παιχτη δεν εχει να κανει με τα συμβολαια, και το τρανσφερ μαρκετ ειναι απλα η αξια που εχει στην αγορα ο καθε παιχτης την δεδομενη στιγμη..οχι ποσο συμβολαιο εχει με την ομαδα!αρα για παραδειγμα ο καμαρα σαν αξια την δεδομενη στιγμη οπως το οριζει η αγορα του ποδοσφαιρικου χρηματιστηριου εχει 15 εκατομυρια..δεν παιρνει συμβολαιο 15 εκατομυρια!να ξερουμε τι λεμε και να μην πεταμε μπαρουφες γιατι δημιουργουμε και λαθος εντυπωσεις αλλα και εκτιθεμεθα!αρα το ροστερ του οσφπ οπως το οριζει η χρηματιστηριακη αγορα αυτη την στιγμη ειναι 120 εκατομυρια ευρω!οκ?το καταλαβαμε τωρα?αυτα...τωρα αν παιζουν αυτοι οι παιχτες βαση αυτης της αξιας η αν ειναι σωστη η οχι η αξια αυτη δεν ειμαι εγω ειδικος να το κρινω..

  • ΛΟΓΙΣΤΗΣ
    ΛΟΓΙΣΤΗΣ Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τη στιγμή που μίλησε Ο ΘΕΌΣ ΣΆΚΗΣ για τα λογιστικά μουγκα όλοι....

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    pan
    ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ
    ΑΛΛΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ.

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδερφέ μου, πες μου με ποια κριτήρια ποδοσφαιρικά χρησιμοποιείς τον Μολδαβο για αριστερό μπακ και θα σε παραδεχθώ. Ο πιο αμπαλος ποδοσφαιριστης που έχει περάσει από την ομάδα χειρότερος και από τον Κοκολακη που είχαμε κάποτε αριστερό μπακ.

  • pan
    pan Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    σσστ παιδια μην μιλατε ...ο ΣΑΚΗΣ απο περαμα μιλησε για την αξια του ροστερ!παρακαλεισθε να ενημερωσετε το transfer market για να αλλαξουν τα νουμερα αναλογα με τις προσταγες του...βρε τι αλλο θα δουμε σε αυτην την χωρα...

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν ο "προφεσόρ" έχει βάλει μέσα στην ενδεκάδα τους μετριώτατους τρα-Λαλά , Ονιεκούρου , Λόπεζ, Ροντρίγκεζ , Παπασταθόπουλο , γερο-Αβραάμ , αλλά και τους αρκετά καλούς έως πολύ καλούς Ρέαμπτσιουκ , Αγκιμπού Καμαρά , Βάτσλικ που πέρυσι δεν τράβηξαν τον Μαραθώνιο των δύο συνεχών αγωνιστικών περιόδων χωρίς επαρκή καλοκαιρινή ανάπαυση , με ταυτόχρονες υποχρεώσεις σε 3 διοργανώσεις , δεν δικαιούται ούτε αυτός ούτε κανείς σύν-γαυρος να επικαλείται συσσωρευμένη κόπωση και χρονικά ανεπαρκή προετοιμασία της ομάδος , σαν δικαιολογίες για το φετινό κακό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Μόνον οι Ελ-Αραμπί , Μαντί Καμαρά , Μπουχαλάκης , Μασούρας , Εμβιλά δικαιούνται αυτό το ελαφρυντικό.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι τέτοια η εμπάθεια και η γεροντολαγνεία του ταβερνιάρη που προτίμησε να βάλει σαν αλλαγή τον 36χρονο Αβραάμ , για να ενισχύσει την άμυνα και να κρατήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα 1-2 , παρά να έχει μαζί του στην αποστολή και να χρησιμοποιήσει τον ταχύτατο και τεχνίτη νεαρό Μάρκοβιτς ,που θα μπορούσε να του δώσει λύση από την αρχή , ακόμη και σαν αμυντικό χαφ , παρά να μας αναγκάζει να παρακολουθούμε το θλιβερό θέαμα του τροχονόμου αργοποδόσαυρου κουμπάρου που δεν έκοβε τίποτε , ούτε με βαλέ.
    Γράφουν εδώ μέσα μερικοί συν-γαυροι για την ανεπαρκή και αναιμική απόδοση του Ονιεκούρου . Εγώ θα προσέθετα στα σχόλια τους και τον ανεπαρκέστατο τρα-Λαλά , που έκανε ένα ακόμη τραγικό παιχνίδι και από τα δεξιά μονίμως έλειπε από την θέση του και οι Γιαννιώτες μας υπερφαλάγγιζαν , με αποτέλεσμα να τρέχει ο Σισέ ( αντί του γέροντα Παπα- αργόπουλου) για να σώσει την κατάσταση.
    Και κάποιος πρέπει να πει στον βαψο-μαλλιά τον Ονιεκούρου , ότι την εκτίμηση των οπαδών του Θρυλου δεν την κερδίζει κανείς βάφοντας τα μαλλιά του ροζ , αλλά με την πολύ καλή αγωνιστική του απόδοση , δηλ. κάτι που χθες του έλειπε εντελώς για μία ακόμη φορά. Και είναι να σε πιάνει κατάθλιψη , όταν βλέπεις τον ταβερνιάρη να εκτοπίζει τον Μασούρα σε θέση δεξιού εξτρέμ ( όπου χάνει μεγάλο μέρος από την αποτελεσματικότητα του) για να βολεψει μέσα στην ομάδα σε θέση αριστερού εξτρέμ το πουλαίν του , την Αυτού Ροδόμαλλη Μετριότητα τον Ονιεκούρου.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΝ 120 ΕΚ.ΕΥΡΩ
    ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΡΙΚΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...