roumeliotis

lentiamo

Έπαιξε με τη...φωτιά 1-2 στους Ζωσιμάδες

casino loutrakiou
redwell

Αγχωτική νίκη αλλά πολύτιμη στους Ζωσιμάδες για τον Θρύλο με 1-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η ημέρα της Super League 1 και πρωτιά στη βαθμολογία για τους Πειραιώτες μετά την ισοπαλία στην Τούμπα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Ο Θρύλος κρατάει το τρίποντο από αυτό το ματς που ήρθε χάρη σε τέρμα του Ελ Αραμπί στο 84' καθώς δεν στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων σε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος και σίγουρα θα πρέπει να ανεβάσει... στροφές στη συνέχεια και δημιουργικά-εκτελεστικά αλλά και στην ανασταλτική του λειτουργία.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε... κεφάτος και στο 11' έχασε καλή ευκαιρία, όταν ο Πίρσμαν βρήκε με ωραία μπαλιά τον Γκαρντάφσκι, ο οποίος γύρισε από αριστερά για τον Περέα, αλλά η προβολή του Κολομβιανού δεν πήγε προς την εστία. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και ουσιαστική: στην πρώτη καλή στιγμή τους οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 17΄ με άψογο τελείωμα του Αγκιμπού Καμαρά, καθώς στη σέντρα του Μασούρα η μπάλα πέρασε από Σισέ κι Εραμούσπε.

Από εκεί και ύστερα ο ρυθμός... έπεσε, με τους γηπεδούχους να γίνονται απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις, στο 33΄ με τον Περέα στην περιοχή να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και τον Γκαρντάφσκι στο 42΄ να στέλνει την μπάλα πάνω από δοκάρι του Ολυμπιακού με κοντινή προβολή.

Ο Μαρτίνς διέγνωσε πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και στο ημίχρονο άλλαξε τον Ονιεκούρου περνώντας τον Εμβιλά, αλλά σε μια ανύποπτη φάση ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε: στο 61΄ ο Σάλιακας βρήκε τον Περέα δεξιά στην περιοχή, εκείνος γύρισε την μπάλα με τον Ρέαμπτσιουκ να πέφτει, να κόβει κι εν συνεχεία η μπάλα να χτυπά στο χέρι που στηριζόταν, με τον Εραμούσπε να ισοφαρίζει από τα 11 βήματα και το παιχνίδι να ξεκινά από την αρχή.

Ο Ολυμπιακός, που μέχρι εκείνη τη στιγμή φαινόταν να σκέφτεται το παιχνίδι στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ την Πέμπτη και αρκούνταν σε διαχείριση του παιχνιδιού, έπρεπε πια να τρέξει για να προλάβει το χρόνο.

Στο 69΄ από φάουλ του Μασούρα η κεφαλιά του Παπασταθόπουλου πήγε στο δοκάρι του Λοντίγκιν, στο 70΄ ο Μασούρας έχασε νέα ευκαιρία κάνοντας κακό τελείωμα και στο 78΄ ο Ελ Αραμπί είχε μόλις άστοχο σουτ από το ημικύκλιο.

Τελικά ο Μαροκινός άσος, ο πιο αξιόπιστος επιθετικός του ελληνικού πρωταθλήματος, ήταν εκείνος που ξανάβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα του, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στο 84΄, όταν από γύρισμα του Εμβιλά ο Σάλιακας έκανε λάθος και ο Ελ Αραμπί, που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Μπουχαλάκη, έγραψε το 1-2.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα - Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (88΄ Μπρένερ), Ντομίνγκες, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα (86΄ Π. Τριάδης), Μιλιντσεάνου (76΄ Μορέιρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ- Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης (67΄ Ελ Αραμπί), Μασούρας (79΄ Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (79΄ Βαλμπουενά), Ονιεκούρου (46΄ Εμβιλά), Τικίνιο (88΄ Παπαδόπουλος).

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

26 σχόλια

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ποσό ολυμπιακοί είναι κάποιοι εδώ μέσα φαίνεται στην μομφή που αφήνουν για σαλιαγκα και Ολυμπιακό! Επίσης όλως τυχαίως απαιτούν να φύγει ο Μαρτίνς! Αυτό να προβληματισει και τους κανονικόυς ολυμπιακούς που θέλουν να φύγει! Κανένας Ολυμπιακός δε θα έβγαζε στεναχώρια για το τρόπο του νικητηριου γκολ!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα εχει σκαμπανεβασματα, καθως ακομη δεν εχει ξεπερασει ουτε την λαθος καλοκαιρινη προετοιμασια,ουτε τις πολλες κακοτυχιες με τον τραυματισμο του Φορτουνη ενος παικτη που παιζει σε καιρια θεση και προσφερει γκολ και ασιστ,αλλα και τον τραυματισμο του Τικινιο που τον εφερε ακομη πιο πισω μετα την εξαμηνη απραξια του στην Κινα ,τους κορονοιους που ξαναπερασαν οι Ελ Αραμπι και αλλοι,τις τρελες του Σεμεδο και τοσα αλλα.Παρολα αυτα ,και παρολα τα κενα σε μεγαλα ακραια μπακ,η ομαδα εχει το μακραν καλυτερο κεντρο στην Ελλαδα ,και οποιος εχει τα καλυτερα χαφ ,κυριαρχει αργα η γρηγορα.Θα τα ξαναβρουμε τα πατηματα μας,και που θα παει οι Ροντριγκεζ και Λοπεζ καποια στιγμη θα αρχισουν να προσφερουν,τα πολλα που εχουν να δωσουν ,απο την θεση των εξτρεμ.Οσο για τον Μαρτινς καπου εχει ανακυκλωθει,συνεχιζει να παιζει με 13-14 παικτες αγνοωντας τους υπολοιπουςκαθως ειναι πολυ συντηρητικος,αλλα κανεις αλλο δεν γνωριζει οπως αυτος την ομαδα.Δεν τον διωχνεις στην μεση της χρονιας,παρα μονο στο τελος της.Φροντιζοντας να βρεις νεο προπονητη που δεν κουβαλαει στο παλμαρε του απολυσεις του κατα την διαρκεια της σαιζον,καποιον δηλαδη που τον αφηναν οι διοικησεις οπου δουλευε να ολοκληρωσει την σαιζον.Αυτο παντα δειχνει πολλα για την δουλεια καποιου.

  • STRATOS EGALEO CITY 7
    STRATOS EGALEO CITY 7 Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΛΙΑΓΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

  • Jason Memphis
    Jason Memphis Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ 0-3. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ 2-3 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΚΟΥΛΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 01:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες ηρεμήστε, μας έχουν κάτσει πολλά στραβά από το καλοκαίρι φέτος και να λέμε πάλι καλά που συνεχίζουμε αήττητοι και πρώτοι. Δεν είναι εύκολο πράγμα ο πρωταθλητισμός όσο κι αν η ομάδα μας έχει κακομάθει τόσα χρόνια και το κάνει να μοιάζει εύκολο. Εσείς που κράζετε ασύστολα αν πάρουμε διπλό στην Γερμανία τι θα λέτε? Ότι ναι αλλά δεν παίξαμε μπαλάρα με τον ΠΑΣ και τον ΠΟΑ? Για χαλαρώστε λίγο και στηρίξτε την ομάδα! Ούτε εμένα μου αρέσει η μπάλα που παίζουμε αλλά θα αρχίσω την γκρίνια αν έχω μείνει μακριά από την κορυφή στην βαθμολογία και δεν σταυρώνω ούτε βαθμό στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή τίποτα από τα δύο δεν γίνεται, το αντίθετο μάλιστα. Όσο για την διαιτησία: Χεστήκαμε αν ο Ευαγγέλου θα δώσει ή δεν θα δώσει πέναλντι, λες και τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν έκαναν τα ίδια οι χειρότερα...

  • Azeooo
    Azeooo Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 00:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κακη εμφανιση και δυστυχως τωρα Φρανφουρτη που μετα την ηττα της μας περιμενει τσιτωμενη
    Δεν ξερω τι συμβαινει με την ομαδα οι αστοχιες πολλες θεαμα καθολου δεν ξερω
    Ναι πολλοι λενε ειμαστε αηττητοι
    Και εγω λεω δεν μπορω να βλεπω τον Λαλα και τον Σισσε κτλ κτλ
    Με 6 παιχτες πραγματικα ποιοτικους δεν βγαινει η χρονια οταν το μεγεθος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εχει καλυτερο παιχτη τον Αγκιμπου κατι δεν παει καλα..
    Σαφως στηριξη στην ομαδα αλλα μετα απο 4 μηνες περιμενεις μια προοδο
    Αυτος με τα ροζ μαλλια ολα καλα; Περναει καλα στην Αθηνα;

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζάχος7εισαι από αυτούς που άναψαν τουςπυρσους στο ναό και είσαι ακόμα επηρεασμένος από τον καπνό και βλέπεις τον Θρύλο να θαμπώνει με την απόδοση του και τον ακατέργαστο Μουρινιο.; Κανε μας τη χάρη γράψε την γνώμη σου φάε το πιτογυρο σου και πήγαινε να ονειρευτεις τελικούς Ευρωπαϊκούς.

  • Ζάχος7
    Ζάχος7 Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Nic δε θα μιλήσω, τον ξέρουμε. Όσο ο Νic είναι Ολυμπιακός, άλλο τόσο εγώ κοιμάμαι με την Μπελούτσι!
    Σίμο, μεθαύριο κατέβα στη Ρήγα Φεραίου, φάε τα πιτόγυρα κερασμένα από εμένα και κάτσε να δεις τον Ολυμπιακό να παίζει στην Ευρώπη!
    Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα, από το να διακρίνεις ποιος είναι Ολυμπιακός και ποιος όχι,
    Άντε Γεια!

  • Γεως 7
    Γεως 7 Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίμο Πάτρα βάλε 21 μπροστά μην ντρέπεσαι σάς πονάει ο θρύλος πρώτος και αήττητος είναι άντε γειά.nic πόσες ήττες έχουμε εφέτος για πες?σε Ελλάδα και Ευρώπη πάρε τα άλλα ταλέντα που είναι εδώ και τραβά στον πορτοκάλι βόθρο να γράψετε άντε γειά

  • Σίμος Πάτρα 7
    Σίμος Πάτρα 7 Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ζαχος 7 ρε μεγάλε πόσα σας δίνουνε; Μα την Παναγια σε ρωταω. Με τρωει η περιεργεια να μαθω πόσα παίρνετε εσείς τα τρολάκια. Είναι όντως δεκάρικο καθε μέρα; Ή μήπως σας στέλνουν πιτόγυρα κάθε βράδυ; Έλα μην ντρέπεσαι, μεταξύ μας μεταξά. Πες μου πώς πληρώνεσαι;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...