roumeliotis

Carwiz

Μήνυμα Χολέμπας στον κόσμο του Θρύλου

casino loutrakiou
redwell

Αντίο στη δράση με ποδοσφαιρικά παπούτσια και σορτσάκι λέει ο Χοσέ Χολέμπας και σηκώνει... μανίκια για να πάρει δίπλωμα προπονητή και να συνεχίσει την καριέρα του από τους πάγκους. Με ανάρτησή του στα Social Media ο άλλοτε διεθνής άσος του Θρύλου ευχαρίστησε τον κόσμο των Πειραιωτών:

«Έστω και πολύ αργοπορημένα θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό και στον κόσμο για την σπουδαία υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου.

Ξεκινάει μια νέα πρόκληση να παραμείνω υγιής και δεύτερον και να πάρω το προπονητικό μου δίπλωμα», έγραψε ο Χοσέ Χολέμπας και συνέχισε:

«Μου προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο αλλά δεν με κάλυψαν οι συνθήκες.

Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός. Είναι η Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας και δεν μπορούν να τον φτάσουν. Στη Ρώμη επίσης ήταν φανταστικά.

Η ομάδα και η πόλη ήταν φοβερές. Σε πολύ καλό επίπεδο. Ο καθένας θέλει να παίξει στη Premier γιατί είναι η πιο καλή κατηγορία στον κόσμο».

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Χοσέ Χολέμπας το καλοκαίρι του 2010 από τη Μόναχο 1860 και το καλοκαίρι του 2014 τον παραχώρησε στη Ρόμα στην οποία έμεινε έως το καλοκαίρι του 2015.

Ακολούθησε η μεταγραφή για τη Γουότφορντ με την οποία αγωνίστηκε έως το 2020 όταν επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να παίξει για μία σεζόν.

Στη σπουδαία του ποδοσφαιρική καριέρα έκανε 114 συμμετοχές στην Premier League έχοντας έξι γκολ και 14 ασίστ. Στη Super League έκανε 109 συμμετοχές με 9 γκολ και 17 ασίστ, ενώ 24 συμμετοχές είχε στη Serie A με ένα γκολ και μία ασίστ. Επίσης ο Χολέμπας έκανε 38 συμμετοχές με την εθνική Ελλάδας έχοντας στο ενεργητικό του ένα γκολ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζενη
    Ο ΓΕΡΟ ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ

  • Τζενη
    Τζενη Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν τον έφερε πίσω ο Ολυμπιακός λέγατε όλοι που πάει με το γερό χολέρβα ,όταν δεν τον κρατάει λέτε ότι του έδινε ψίχουλα, τελικά δεν λέτε τη θέλετε να γινότανε ,αλλά το μόνο που ξέρετε να γινοσαστε μετά Χριστόν προφήτες ,αντε γεια.

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρότειναν ψίχουλα στο παιδί για να συνεχίσει έναν χρόνο ακόμη, αυτός δεν δέχτηκε βέβαια, και αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
    Θα μπορούσε, ειδικά για φέτος, να βοηθήσει πολύ περισσότερο από κάτι ελπιδοφόρους εικοσάρηδες και κάτι πειράματα τύπου Ανδρούτσου.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ
    ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    επρεπε να παρει θεση στο προπονητικο τιμ , τιμης ενεκεν.....ΠΑΙΧΤΑΡΑ !!

  • gavros aigio
    gavros aigio Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχταράς.. Το δώρο του λινεν στο ΘΡΥΛΟ λίγο πριν φυγει..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...