roumeliotis

leptokariopoulos

«Καμία άλλη ομάδα δεν δείχνει όσα εμείς...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 για την 3η ημέρα της Super League 1 και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρκετούς λόγους για να είναι χαρούμενος στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε...

Για το αν ήταν μήνυμα αυτό το παιχνίδι: «Ο Ολυμπιακός καταφέρνει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα βελτιώσουμε περισσότερα πράγματα και έχουμε πολλά να αλλάξουμε. Καμία ομάδα στο πρωτάθλημα δεν έχει δείξει αυτές τις ικανότητες που έχουμε εμείς. Σίγουρα θα έχουμε καλύτερη απόδοση».

Για τον Μασούρα: «Ο Γιώργος είναι ένας παίκτης του Ολυμπιακού με πολλές ικανότητες που είχε φανταστική απόδοση. Κανείς δεν είναι παίκτης του προπονητή, όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού».

Για τον Τικίνιο: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Τον ξέρω πολλά χρόνια και ξέρω τι μπορεί να προσφέρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι θα προσφέρει στο παιχνίδι μας. Πέρασε δύσκολες στιγμές και έμεινε πίσω. Ο Τικίνιο θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα τον Ολυμπιακό».

Για το ότι ο κόσμος φώναξε το όνομα του: «Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία. Η ομάδα μας θα τα πάει πολύ καλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ. Είμαστε σίγουροι για το τι μπορούμε να κάνουμε. Πάντα είχαμε τη στήριξη του κόσμου. Είμαι ήρεμος και ικανοποιημένος και δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω».

Στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος κόουτς συμπλήρωσε για την καλή εμφάνιση του Κούντε: "Ναι και κυρίως το β' μέρος που έκανε. Δεν θα μιλήσουμε μόνο για την τεχνική του αλλά και για την τακτική. Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει κάνει έως τώρα με τον Ολυμπιακό. Έχει μεγάλη βελτίωση. Ειδικά το έδειξε στο β' μέρος".

Για τον Μασούρα: "Ο Γιώργος είναι πραγματικά ένας τέλειος επαγγελματίας. Ένας καταπληκτικός παίκτης που μας αρέσει να τον έχουμε στην ομάδα μας. Πάντα η απόδοσή του είναι σταθερή και ξέρει το πως να προσφέρει.

Ιδιαίτερα σήμερα καθώς μετά από τόσο καιρό εκτός δράσης κάποιος δεν θα περίμενε τόσο πολύ έντονη την επιστροφή του. Ήταν σε καλή φόρμα και έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση. Σήμερα μας απέδειξε το ότι είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και ότι μπορούμε να υπολογίζουμε πάνω του".

Για το τι άλλο κέρδισε από το ματς και γιατί έμεινε εκτός ο Μαντί Καμαρά: "Δεν είχα αμφιβολία ότι θα είχαμε πιο καλές εμφανίσεις. Γνωρίζουμε την ομάδα 4 χρόνια και ότι πάντα βρίσκει τον ρυθμό της. Είδαμε τον Τικίνιο να σκοράρει. Βλέπουμε την αυτοπεποίθηση που κερδίζει σιγά σιγά και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης.

Αποφασίσουμε να προστατεύουμε κάποιους παίκτες μας. Αποφασίσαμε πως ο Κούντε ήταν σε πιο καλή κατάσταση για να αποδώσει. Αποφασίσουμε να ξεκουράσουμε τον Μαντί, τον Σωκράτη και τον Ελ Αραμπί".

Για την αγάπη του κόσμου: "Κάνω τη δουλειά μου και ελπίζω να ανταποκρίνομαι πάντα στις προσδοκίες του κόσμου μας. Κάνω το καλύτερο και ελπίζω αυτό που κάνουμε να αρέσει στους φιλάθλους μας".

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Βεβαίως δεν έχει άλλος κανείς όσα εμείς όμως σίγουρα δεν τα δείχνουμε όλα αυτά εμείς!!!! Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που πραγματικά ο κόουτς πρέπει να τα του ξεκαθαριστούν για να αποβάλει το άγχος που το είχαν και το έχουν όλοι οι προπονητές που έρχονται στην ομάδα!!!! Πρέπει η ομάδα να μη χάσει ποτέ στο πρωτάθλημα!!!! Ναι σωστά και δίκαια αυτό πρέπει και αρμόζει σε μία ομάδα που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και έχει ρόστερ με χαώδη διαφορά από τους άλλους!!!! Όμως ο προπονητής παίζει κάθε παιχνίδι με άγχος και φορτώνει με ένα σωρό αμυντικά χαφ το κέντρο μαζί με τους τέσσερεις της άμυνας και οι λίγοι επιθετικογενείς παίκτες είναι επόμενο να ιδρώνουν όπως και ο κόουτς να σκοράρουν ακόμα και με τις μικρές ομάδες. Απόδειξη τρανή χθες που το μόνο καθαρά αμυντικό χαφ ήταν ο Μπούχα και η ομάδα έπαιξε μπροστά και σκόραρε αρκετά και θα μπορούσε άλλα τόσα!!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ!!!! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΜΕ ΓΚΟΛ!!!!

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ειναι μπαρουφα αυτο που ειπε.Ο Παοκ εχει παρει 2 πολυ σημαντικα διπλα κ ζητημα αν αξιζε 1 βαθμο,ο Βαζελος θα τσιμπαει κανα Χ απο εμας κ θα ρεζιλευεται απο μετριες ομαδες κ η Αεκ ...ειναι Αεκ ,αργα η γρηγορα θα αρχισει τα δικα της.Παμε γερα για Τριπολη.Ειναι ακομα ανετοιμη η ομαδα κ το φοβαμαι.Αν παιξουμε οπως μπορουμε παλι θα το παρουμε.Χρειαζεται ομως σοβαροτητα ,τσπεινοτητα κ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!

  • George7
    George7 Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γήπεδο τον αποθέωσε! Όχι άδικα.
    Πάντα βρίσκει τους τρόπους να αποδίδει καλά η ομάδα με μέτριους ποιοτικά παίχτες.
    Και φέτος όπως και πέρσι με κόντρα διαιτησία και την ΕΠΟ δική τους, πάλι με 20 βαθμούς διαφορά θα πάρει το πρωτάθλημα.

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Μαρτίνη σοβαρεψου !!!! Με τον Απόλλωνα έπαιζες δε στο είπανε ?

  • Λιακος
    Λιακος Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΔΡΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΘΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΣ...ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ..ΘΥΡΑ7

  • Νικος
    Νικος Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουτε ενας δεν θα γκρινιαξει για τον πεδρο σημερα?περιεργο.θα φταιει η αποθεωση στο καραισκακης.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια μαζεψτε τον ,αρχιζει και παραληρει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...