roumeliotis

Carwiz

Εμβόλιμη η 3η αγωνιστική Super League

casino loutrakiou
redwell

Εκκίνηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο κάνει ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στο Καραϊσκάκη.

Για την πρώτη αγωνιστική έχει βγει πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα ενώ για τη 2η ως την 5η δεν έχουμε ακόμα μέρες και ώρες. Η 3η πάντως αναμένεται να διεξαχθεί εμβόλιμα καθώς οι ομάδες φαίνεται πως έχουν ενημερωθεί και μένει μόνο να επισημοποιηθεί.

Όλα δείχνουν πως η 3η αγωνιστική θα πάει για το διήμερο Τετάρτη (22/09) και Πέμπτη (23/09). Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός την 3η αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Πτερελαο
    Φυσικα και ξερω ποσο συντηρητικος και φοβικος (για να το πω ευγενικα) ειναι ο Μαρτινς,και για αυτο τον λογο δεν δινει ποτε ευκαιριες σε νεαρους και δη Ελληνες νεαρους.Για αυτο και μιλαω για αλλαγη προπονητη που ερχεται.
    @Κοκκινος Πητ
    Μα δεν δικαιολογω την διοικηση,λεω απλα οτι σε μια οπως ολα δειχνουν χρονια που παει για χαμενη,απο το να την χασεις βαζοντας στην 11αδα μετριοτητες και ξοφλημενους,καλυτερα να ρισκαρεις να τσαλακωθεις αλλα να σου βγουν και3-4 νεαροι για την επομενη πενταετια(λεμε τωρα ,γιατι ο προεδρος οτι βγει το πουλαει σε ενα χρονο..)

    Και ελπιζω φετος να καταλαβε η διοικηση οτι αν θελει να ξαναδει ομιλους τσαμπιονς λιγκ ,αν θελει να φωτισει παικτες του ροστερ με την αιγλη των ομιλων και να τους μοσχοπουλησει,θα πρεπει να ξεχασει μεταγραφικη πολιτικη οπου η προσφορα του θρυλου ταβανιαζει στα 2,5 εκ ευρω..Καλους παιχτες σε καλη νεαρη ηλικια , πλεον μονο με 4-5 εκ ευρω και πανω αν προσφερεις θα βρεις.
    Αλλιως με τα 2,5 εκ ευρω ,που ειναι το αγαπημενο μας ταβανι,θα τρωμε Ρεαμπτσιουκ και θα παιζουμε αργα η γρηγορα στο Κονφερενς Καπ...
    υ.γ θυμαστε που χειμωνιατικα μας ειχαν ζαλισει οτι στα ρανταρ του θρυλου ειναι ο Μπεργκμαν Γιοχανεσον,ο 17χρονος αριστεροποδαρος μεσοεπιθετικος ταλενταρα απο Ισλανδια,το μεγαλυτερο Σκανδιναυικο ταλεντο, που επαιζε στην Σουηδικη Νορκεπινγκ και τον κοιτουσαν Μαντσεστερ και Μπαρτσα?Καο οτι ζητουσαν 10 εκ ευρω για αυτον οι Σουηδοι?
    Ε λοιπον πουληθηκε τελευταια μερα των μεταγραφων 31Αυγουστου στην Δανεζικη Κοπενγχαγη με 4,5 εκ ευρω.
    Αληθεια ειναι πιο πλουσια η Κοπενγχαγη απο τον Ολυμπιακο?Εχει περισσοτερο κοσμο?Παιζει σε καλυτερο και εμπορικοτερο πρωταθλημα?
    Οχι βεβαια.Ο Θρυλος πλεον δεν εχει ουτε εναν παιχταρα στο ροστερ του.Που θα επρεπε να εχει τουλαχιστον τρεις.Αν θελουν να ξαναδουν ομιλους ας ετοιμαζονται να ξηλωθουν οικονομικα,αλλιως ειπαμε...Κονφερενς...

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκας ο πρόεδρος ,κάθε φορά τα ίδια ξεπουλαει ομάδες και στο τέλος φταίει ο προπονητής! Άχρηστος ο ζαρντιμ παλτό ο Σίλβα τα ίδια ο Μπεντο και τώρα θα φάμε και τον Μαρτίνς! Να περάσει ο επόμενος!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    πανοπουλε γιωργο η διοικηση πλην σεζον μετα χαμενα πρωταθληματα π εφερε σε κορμο καλους παιχτες γιατι δεν την επαιρνε,ειχε 1/6 τιτλους,τα ιδια κανει.δεκαδες μεταγγραφες για να τις βγουν οι 2,δλδ λαχειοφορος αγορα.απορω πως εσυ ανακαλυπτεις τωρα την αμερικη!επισης πιτσιρικαδες συστηματικα εβαλε μονο ενας.μεγας μπεντο,και το ευχαριστω ηταν να του πουλησουν οτι καλυτερο υπηρχε στην ομαδα και φυσικα ο ανθρωπος επειδη τολμησε να διαμαρτυρηθει τον ετζασαν.αρα οσα γραφεις η πραγματικοτητα εως τωρα σε διαψευδει οτι θα γινουν.αν εσυ κ ο καθενας τα στηριζει ολα αυτα,τοτε φιλε ειναι συνενοχος.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Πανόπουλε ,συμφωνώ με ότι έχεις γράψει , αλλά επιμένω για πολλοστή φορά να υπενθυμίζω ότι με τον Μαρτίνς προπονητή του Θρύλου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δοθούν ευκαιρίες συμμετοχής σε αγώνες S.L. , σε κάποιον από τους νεαρούς Έλληνες παίκτες των τμημάτων υποδομής , ώστε να αναπτυχθούν ποδοσφαιρικά..Ο Μαρτίνς δυστυχώς δεν μπορεί ,αλλά και δεν θέλει να ασχοληθεί με ταλαντούχους νεαρούς Έλληνες παίκτες.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλοι από το RG , υπάρχουν κάτι σαβουρο-ιστοσελιδες που προσπαθούν να αναδείξουν ως τεράστιο θέμα μια υπόθεση πώλησης από τον Θρύλο στο εξωτερικό, του ποδοσφαιριστη Ρόουζ που πέρυσι έπαιζε στον Άρη. Γνωρίζετε αν πραγματικά υπάρχει τέτοιο θέμα και πως έχει διαμορφωθεί ???

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε πώς έχει το θέμα. Αλλά και στον Ολυμπιακό να ανήκε και να έπαιζε δανεικός στον Άρη ή ακόμα και να αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό τον Ιούνη και να πουλήθηκε στη Λέγκια μετά, δεν υπάρχει κάποια παρατυπία

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω βλεπω οτι η διοικηση σαν να κατεβασε ταχυτητα φετος,σαν να μην θελει απαραιτητα το πρωταθλημα.Δεν ξερω αν εχει να κανει με την μη εισοδο στους ομιλους του Τσαμπιονς Λινγκ ,κατι που ταους εκανε να μην ξανοιχτουν σε ακριβες κινησεις η με αλλους λογους,που ξεφευγουν του αθλητικου πεδιου.Παντως αν ετσι εχουν τα πραγματα και βαδιζουμε σε μια μεταβατικη χρονια που προφανως θα εχουμε και αλλαγη προπονητη(για αυτο και η αποπορτογαλοποιηση του ροστερ) ας επενδυσουν στην ομαδα στην αναδειξη πιτσιρικαδων,ωστε η επομενη χρονια να μας βρει με πιτσιρικια ετοιμα για βασικους και πρωταθληματισμο,ετοιμα να ειναι ο κορμος της επομενης μεγαλης ομαδας.Θα ειναι τεραστιο κερδος να μας βγουν 3 με 4 παιδια απο φετος.
    Συχνη χρησιμοποιηση λοιπον και στην πρωτη ομαδα,οχι μονο στην δευτερη,ωστε να δουμε αν φτουρανε για πρωταθλητισμο σε επιπεδο Α Εθνικης,και του Αγκιμπου Καμαρα και του Αλγκασιμ Μπα,και του Τζολακη και του Πινακα και του Κινκουε και του δεξιου μπακ Νικολιτς και του αριστερου μπακ Αποστολοπουλου και του Σουρλη και του αμυντικου χαφ Μαυρουδη,ακομη και του επιτελικου χαφ του 16χρονου Προκοπιου απο την Κυπρο που τοσο καλα λογια ακουγονταν για αυτον πριν διακοπουν περυσι λογω Covid τα πρωταθληματα των Ακαδημαικων ομαδων.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...