roumeliotis

Carwiz

Δεν θέλει... ρίσκα ο Μαρτίνς

casino loutrakiou
redwell

Με τη Νέφτσι στον Πειραιά ο Θρύλος ήταν... τυχερός μέσα στην ατυχία των απουσιών του καθώς οι Αζέροι έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν ένα τέρμα που θα άλλαζε άρδην τα δεδομένα ενόψει ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός ήταν υποτονικός απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι τρία επίπεδα κάτω και κινδύνεψε να το πληρώσει όχι μια και δυο φορές αλλά περισσότερες, ακόμα και όταν αποκαταστάθηκε η αριθμητικη ισορροπία στο ματς.

Πλέον... μπιλιές στη ρουλέτα απαγορεύονται και ο Πέδρο Μαρτίνς θελει να πάει στο Μπακού με την ομάδα σε safe mode και να κάνει τη δουλειά.

Να μην ρισκάρει όπως στο πρώτο ματς που λίγο η ικανότητα του Τζολάκη και πολύ η ανικανότητα των χαμηλού επιπέρου επιθετικών της Νέφτσι, κράτησαν πίσω το μηδέν.

Ο Ολυμπιακός πρέπει πάση θυσια να γυρίσει με την πρόκριση στις αποσκευές του στον Πειραιά και με γνώμονα αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός πορεύεται ενόψει ρεβάνς όπου θα έχει ξανά μεγάλες και σημαντικές απουσίες.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • SPQR
    SPQR Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ...ναι ...ναι , για όλα φταίει ο προπονητής.
    Παλιό το κόλπο και δοκιμασμένο.
    Στην αποτυχία φταίει ο διαχειριστής, ενώ στην πρόσκαιρη επιτυχία ευθύνεται ο οραματιστής.
    Κανένα σχέδιο, κανένας προγραμματισμός. Το μόνο που μετράει είναι η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στο πόπολο.

  • James 7
    James 7 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τη τσέπη του προέδρου είναι καλύτεροι να μπούμε στους ομίλους του chl ! Φέτος βέβαια δε θα υπάρχει ερυθρός αστέρας ούτε Μαρσειγ οπότε δε θα υπάρχει μέλλον στη διοργάνωση αν δε πάρουμε 4 5 παιχταράδες που να μάς βγουν, χωρίς πάλι να έχεις πολλές πιθανότητες, αφού η κλήρωση μπορεί να είναι απαγορευτική!! Όπως και να έχει η ομάδα πρέπει να κάνει σίγουρες κινήσεις!

  • Nic
    Nic Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστη ρισκο ειναι γενικά με αυτον προπονητη και τον MEGALO οσο δεν ασχολειται σοβαρα με την ομαδα.

  • lawyer7
    lawyer7 Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν θέλεις ομίλους ΤΣΛ (από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ομάδες 10 φορές καλύτερες) ομάδες σαν τη Νέφτσι τις περνάς και με τα δεύτερα, και με τα τρίτα....Διαβάζω δεξιά και αριστερά για δύσκολο παιχνίδι, απουσίες, πονοκέφαλο Μαρτίνς την στιγμή που οι παίκτες της αντιπάλου ομάδας είναι επιπέδου Λαμίας.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Εαν δεν θελετε ρισκα κ Μαρτινς ,τοτε βαλτε Ουσεινου Μπα αντι του Μαρκοβιτς διπλα σε Σεμεδο, και Λαλα αντι Ανδρουτσου .Αμυντικα ειναι σιγουρα πιο σοβαρος ο γαλλος απο τον Ελληνα.

  • Κωστης
    Κωστης Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τυχερός ο Ολυμπιακός; Έξω οι φορτουνης, τικινιο, Ελ αραμπι,Παπασταθόπουλος, μπουχαλακης μόλις ξεκίνησε το ματς και με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο! Μας δουλεύετε; Αυτά ούτε οι βαζελοι δεν τα λένε. αισχος!!!

    REDGOAL: Φίλε, μη σε κρατάμε. Έχει τόσα ελεγχόμενα-επιδοτούμενα σάιτ και ΜΜΕ γενικώς να διαβάσεις. Tο RedGoal είναι για Ολυμπιακούς με υψηλό IQ. Καλημέρα σου

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 09:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Διπλο και πρικριση ο Θρυλος , παρα τις σημαντικες απουσιες

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 02:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν παίζαμε κομπλέ, θα χε φάει μίνιμουμ 5 γκολ η Νέφτσι. Βρεθήκαμε να παίζουμε με μια 11άδα με τα τρίτα μας και την Κ20. Αν έχουμε 2-3 βασικούς πίσω, όχι μόνο δε θα κινδυνεύσουμε, αλλά θα περάσουμε πιο εύκολο βράδυ.

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Η προχθεσινη φαση με τους ασθενεις κ τραυματιες για μενα ηταν δωρο!Παρτε το ως καμπανακι στη Παε οτι ακομα κ πληρεις (λεμε ) να εισαι ,πλεον με το covid χτειαζεσαι εξτρα παιχτες!Ψαχνουμε απ τη καταστροφη της Σμυρνης εξτρεμ κ ο Αρης φερνει Ιτουρμπε.Ουσιαστικα χωρις ευρωπη!!!Αν τον παιρναμε εμεις η αυλοκολακες θα μιλαγανε για τη μεταγγραφη του αιωνα κλπ.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ...ΚΡΑΝΙΔΙ
    ΓΙΑΝΝΗΣ...ΚΡΑΝΙΔΙ Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ..,

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...