roumeliotis

Carwiz

«Ο ΟΣΦΠ έτοιμος να αγοράσει Εμπερέουρ»

casino loutrakiou
redwell

Με τον Ρούμπεν Σεμέντο να είναι στη λίστα του Ζόρζε Μέντες για μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, ο Θρύλος μοιραία εξετάζει προτάσεις ατζέντηδων για στόπερ για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Ο Μίνο Ραϊόλα που δουλεύει την πώληση του Μαντί Καμαρά στην Ιταλία, πρότεινε στον Θρύλο τον 27χρονο στόπερ, Αλάν Περέιρα Εμπερέουρ, ο οποίος σύμφωνα με το "Τuttomercatoweb" βρίσκεται στο... στόχαστρο των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα σημειώνεται ότι ο παίκτης ολοκληρώνει τον διετή δανεισμό του στην Παλμέιρας και επιστρέφει στη Βερόνα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Η ιταλική ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει και ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα, τον έχει προτείνει και στην Τορίνο και στον Ολυμπιακό. Μάλιστα για τον πρωταθλητή Ελλάδος σημειώνεται: «Η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο Ολυμπιακός, ένας σύλλογος έτοιμος να αγοράσει τα δικαιώματα του Εμπερέουρ».

Ο Βραζιλιάνος στόπερ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή καριέρα του από 14 ετών στη Φιορεντίνα, με τη φανέλα της οποίας δεν έπαιξε ποτέ σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Είχε συμμετοχές σε Ίσκια, Λιβόρνο, Σαλερνιτάνα, Φότζια, Μπάρι και από το 2018 ανήκει στη Βερόνα.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    αγαπητε παναγιωτη τιακα παντα παρακολουθω τα σχολια σου.εδω θα σ πω πως σ οτι λες ολα σωστα αλλα απευθυνεσαι σε λαθος ανθρωπο.ο καρεμπε δεν παιρνει αποφασεις,ειναι υπαλληλος εστω σε υψηλο ποστο.αν θες να ριξεις την ευθυνη των οσων λες,ειναι η διοικηση και ο προεδρος,αυτος παιρνει τις αποφασεις και χαραζει την ολη πορεια.αν πιστευεις οτι ο καρεμπε κ ο καθε καρεμπε ευθυνεται για οσα διαπιστωνεις,τοτε ειναι σαν να γραφεις μια αληθεια μιση,αρα δεν γινεται δουλεια.ο καρεμπε καλοπληρωνεται αλλα οχι για να παιρνει αποφασεις.πιο πολυ υπαρχει λογω του πρεστιζ που εχει σαν ονομα.

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Καρεμπέ αυτήν την αργοκαρούτα θέλετε να μας φέρετε ???

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά να περιμένουμε λίγο πιστεύω ότι ο κ.μαρινακης ξέρει τη θα κάνει υπομονή

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Καρεμπέ παρακαλώ πολύ, Όχι άλλα σαπάκια και χαρτιά υγείας στον Ολυμπιακό, φτάνει πια.
    Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν είναι πρόβατα, αν νομίζεις και σε διαβεβαιώ οτι ξέρουν πάρα πολύ μπάλα διεθνώς, αναγνωρίζοντας πραγματικές αξίες ποδοσφαιριστών, ποιοι είναι δηλαδή οι παικταράδες, ποιοι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ποιοι όχι.
    Σαν general manager του Ολυμπιακού οφείλεις να βλέπεις στην Ευρωπαϊκή αγορά να διακρίνεις και να ξεχωρίζεις τους παιχταράδες και να προτείνεις πραγματικά προς απόκτηση αυτούς τους παίκτες που έχει ανάγκη η ομάδα του Ολυμπιακού και που μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν την ομάδα. Και οχι ο Ολυμπιακός να γίνεται τα τελευταία χρόνια έρμαιο των Ξενων μάνατζερ, να φέρνουν και να αγοράζουν και να πουλάνε όποιον παίκτη θέλουν κάνοντας την ομάδα σούπερ μάρκετ κατι που δεν αξίζει στον Ολυμπιακ.
    Και λόγω αυτής της τραγικής κατάστασης των τελευταίων ετών μας είχατε απογοητεύσει τόσο πολύ που μας κόψατε την μπάλα και δεν μπορούσαμε να βλέπουμε άλλο την ομάδα. Τώρα τελευταία κάτι πήγε να γίνει καλό, αλλα και πάλι αρχίστε πάλι να το χαλάτε πουλώντας πρωτοκλασάτους παίκτες του Ολυμπιακού χωρίς ανάλογη αντικατάσταση τους, και ξανά αρχίζετε και ξαναχτίζεται και πάλι από την αρχή. αυτό δεν είναι Ολυμπιακός έτσι δεν γίνεται Ολυμπιακός ομάδα που ονειρευόμαστε έπρεπε να μην είναι στην Ευρώπη. Δηλαδή κύριε καραμπε απαγορεύεται ο Ολυμπιακός να έχει μία ενδεκάδα γεμάτη να έχει μία ολόκληρη ενδεκάδα απαγορεύεται αυτό είναι κακό. Αν έχεις πραγματικά όραμα αληθινό, να φτάσει ο Ολυμπιακός στο τελικό Euro Cup κερδίζοντας ένα τίτλο Ευρωπαϊκόcu
    αυτό γίνεται μόνο με πραγματική ενίσχυση της ομάδας με πρωτοκλασάτους παίκτες πρώτης γραμμής.
    Αν όχι Και θέλεις να πας πραγματικά στη Ρεάλ Μαδρίτη εκεί μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα να πας εκεί στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να ρθει κάποιος άλλος ρεαλιστικός Manager που πραγματικά έχει ρεαλιστικούς σκοπούς στην ομάδα του Ολυμπιακού και να φέρει αντάξιος παίκτες του Ολυμπιακού όπως στο παρελθόν όπως αξίζει να φοράνε παίκτες εγνωσμένης αξίας στον Ολυμπιακό τη φανέλα του Ολυμπιακού.
    Και με την ευκαιρία να σε ρωτήσω κάτι κύριε Καρεμπέ, μπορείς να μου απαντήσεις για ποιο λόγο οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες ψάχνουνε καλούς παίκτες και παίρνουν από το Ολυμπιακό ότι καλύτερο έχει στο δυναμικό του παραδείγματος χάρη ζήτησαν και πήραν τον Ποτιενσε, το μοναδικό αριστερό εξτρέμ που είχαμε, μας πήρανε τον αριστερό μπακ που είχαμε το μοναδικό του τσιμίκα, νας πήρανε τον αμυντικό Χαφ εγκέφαλο του Ολυμπιακού τον Γκιλγιερμε, τον βραζιλιάνο και δεν ήρθανε να πάρουνε Ντιαγκο Σίλβα, τον Πέπε, τον Βιναγκρε, τον Βραντελοβιτς και όλους άλλους αυτούς τους άχρηστους παίκτες και δεν ξέρω πώς λέγονται που έρχονται και φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού χωρίς να την αξίζουν καν και νομίζουν ότι μας φερνουν παικταράδες αυτοί οι μάνατζερ. Κι όμως το έργο Το δικό σου ήταν, επαναλαμβάνω να διευθύνεις την ομάδα του Ολυμπιακού κάνοντας καλό και σωστό σκάουτινγκ στην Ευρωπαϊκή αγορά του ποδοσφαίρου, να βλέπεις και να διαλέγεις και να παίρνεις τους παιχταράδες που αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού και όχι να γίνεται ο Ολυμπιακός έρμιο αυτων των Μάνατζερ που σκοπό έχουν μόνο να κερδίσουν όσο μπορούν πιο μεγάλη provision και τίποτε άλλο για το συμφέρον το οικονομικό το δικό τους και τίποτε άλλο.
    Ο Ολυμπιακός να σου θυμίσω ακόμη μία φορά έχει άμεση ανάγκη ενίσχυση ποιοτικών παικτών που είναι άδειος και γυμνός και το βλέπει ο κάθε τυφλός, τουλάχιστον πέντε βασικών παικτών όπως αναφέραμε ήδη πολλές φορές δεξί μπακ, αριστερό μπακ,δεξί εξτρέμ, αριστερό εξτρέμ και σέντερ μπακ βασικό για να μπορέσει να διακριθεί στην Ευρώπη και να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο δίνοντας έτσι μεγάλη χαρά στην ίδια την ομάδα και τους φιλάθλους φυσικά του Ολυμπιακού.
    Και όταν λέω ποιοτικούς παίκτες Κυριε Καρεμπέ, εννοώ παίκτες ανάλογους που είχε ο Ολυμπιακός στο παρελθόν όπως στην επίθεση Δεξη extrem Τζουλιάνο γκαλέτι και αριστερό extreme Τζόρτζεβιτς ή κάτι ανάλογο campbell με τον Tσέχο Weiss.
    Και στα Ακραία Μπακ κάτι που είχαμε στο παρελθόν, αν ξέρεις τους ανεπανάληπτος παιχταράδες ακραίους Μπακ του Ολυμπιακού , Γιάννη Γκαϊτατζή και Θανάση Αγγελή, παίκτες αερατους, γρήγορους, σφαίρα που βγαίνανε από back γίνονταν αυτόματα xtreme, με σέντρα α
    ακριβείαςς, διαβήτη που τροφοδοτούσαν τον σέντερ φορ και λέγανε πάρε και βάλε Υβ Τριαντάφυλλε η
    Μιχάλη Κρητικοπουλε. Ή όπως θα έβλεπες πιο πολύ το Ευρωπαϊκό διεθνές ποδόσφαιρο σίγουρα, το δεξί μπακ Manfred kaltz που τροφοδοτούσε τέλεια τον Horst Hrubesch απο το HSV Hamburg και την Εθνική Γερμανίας.
    Για αυτόν πραγματικά αν έχεις καλες Ευρωπαϊκές Βλέψεις για το καλό του Ολυμπιακού, κάνε του αναγκαίο, επαναλαμβάνω μόνο με παίκτες αξίας και τίποτε άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • Semper seven
    Semper seven Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε στα βιντεακια του γιουτιουμπ δεν χρειάζεται να τον δεις. Τα λένε όλα οι ομάδες που έπαιξε στην καριέρα του. Δηλαδή να πάρουμε για αντίσεμεδο έναν κλασικό γυρολόγο μικρό ομάδων; Να σοβαρευτούμε. Όλο το ζουμί της είδησης είναι το οτι τον πρότεινε ο ραιολα. Αυτό τα λέει όλα. Προφανώς είναι πελάτης του και θέλει να βολέψει αυτό το βραζιλιάνικο παλτό εις βάρος μας. Ελπίζω να μην έρθει γιατί αυτό θα επιβεβαιώσει οριστικά-στα δικά μου μάτια τουλάχιστον- ότι ο Ολυμπιακός είναι μαγαζάκι μεγαλοατζεντηδων τύπου ραιολα και μεντες

  • Νίκος Τάκης  cotoure
    Νίκος Τάκης cotoure Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν λεω για εσάς παιδια ίσα ίσα ξέρουμε πολυ καλα ποιοι είστε και το έχετε αποδειξει γι'αυτό και δεν προκειται να σταματήσουμε να σας διαβάζουμε. Αυτο είναι ένα θέμα που υπάρχει σε πολλα μέσα ,προφανως δεν ξέρω απο που βγήκε αλλά πιθανολογω ότι από κάπου εκπέμπουν αυτές οι ειδήσεις και τις λαμβάνουν όλοι. Δε γνωρίζω φυσικά το έχω ακουσει για την πολιτικη ειδησεογραφία. Όπως και να χει δεν ήταν προσωπικη επίθεση για ονομα σας αγαπάμε για το μεράκι σας πρωτα πρωτα

    REDGOAL: Φίλε γράφουμε μέσα στο άρθρο ότι είναι δημοσίευμα του "Tuttomercatoweb", ιταλική ιστοσελίδα είναι

  • Νίκος Τάκης  cotoure
    Νίκος Τάκης cotoure Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί οι δημοσιογράφοι μας εδώ μη νομίζεις ότι εχουν και διδακτορικά, το κληρονομικό χάρισμα "ρουσφεντιουμ" έχουνε, ότι γράψει το γκουγκλ τρανσλεητ

    REDGOAL: Εμείς εδώ στο RG φίλε δεν περιμένουμε πάντως τι θα γράψει το γκουγκλ τρανσλέιτ γιατί κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς πάρε-δώσε και δεύτερον, τα παιδιά μιλάνε όλες τις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά) που χρειάζονται για την αμεσότητα του ρεπορτάζ

  • M.S 7
    M.S 7 Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι παλτό έχει να κουβαληθεί πάλι φέτος τι θα δουν τα μάτια μας!! Πρόεδρε με τέτοιους παίχτες ονειρεψου μόνος σου

  • Νίκος Τάκης  cotoure
    Νίκος Τάκης cotoure Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μήπως εννοουν Ολυμπιακό Λευκωσίας η Βόλου;

  • Νίκος Τάκης  cotoure
    Νίκος Τάκης cotoure Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν αληθευει ανοίγω reddit Επιτροπή υποδοχής Εμπερεουρ να αφήσετε μέηλ να παμε να τον "καλοδεχτουνε"

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...