roumeliotis

lentiamo

Περιμένει 19 Ιούνη ο Ονιεκούρου...

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έχει πατήσει... γκάζι για την απόκτηση εξτρέμ και ένας από τους παίκτες που έχει "κυκλώσει" και θέλει να φέρει στον Πειραιά είναι ο Χένρι Ονιεκούρου για τον οποίο γίνονται επαφές αλλά μέχρι τώρα δίχως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι παίκτης από το... πάνω ράφι και έκανε πολύ καλό δεύτερο μισό της σεζόν στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι στην οποία μετακόμισε υπό μορφή δανεισμού τον Γενάρη.

Ο 24χρονος άσος είχε 15 ματς με την Τσιμ-Μπομ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ πριν με τη Μονακό στο Σαμπιονά είχε 4 ματς με 1 ασίστ.

Η Γαλατασαράι είχε οψιόν αγοράς αλλά δεν πλήρωσε τα 4.500.000 ευρώ που ζήταγε η Μονακό για να τον πουλήσει και ο παίκτης είναι στην αγορά χωρίς καμία δέσμευση με την "Τσιμ-Μπομ" για να παίξει... μπάλα ο Θρύλος.

Μεγάλο... εμπόδιο για τον Ολυμπιακό; Κατ' αρχάς ο ίδιος ο Χένρι Ονιεκούρου ο οποίος θέλει σαν... τρελός να συνεχίσει στη Γαλατασαράι και δεν διστάζει να το εκφράζει σε κάθε ευκαιρία.

Το ίδιο έκανε και στην τελευταία του επαφή με τη Μονακό στην οποία ανήκει και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποφασίσει τίποτα, πριν τις εκλογές στη Γαλατά για την ανάδειξη νέου προέδρου που θα γίνουν στις 19 Ιούνη.

Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω που σημειώνουν οι Τούρκοι, τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάζει σιγά σιγά τις εναλλακτικές μιας και ο Νιγηριανός ξεκάθαρα θέλει να παραμείνει στην Τσιμ-Μπομ...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • Κυριακος
    Κυριακος Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 00:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρεπει να φυγουν επιτελους παλτα απο την ομαδα αβρααμ χολεμπας και επιτελους μαρτινς να δοσει ευκαιρια γιαννη μασουρα ειναι πολη γρηγορος καλος 3-4-3 που θα πεζει κανει μια χαρα οχι σιοβα δεν στριβει ειναι παλτο και μανωλα να μην κανει ανταλλαγη καμαρα δεν συνφερει λογο ηλικιας καμαρα ειναι 24 αλλος 30 δεν εχει ακομα πολλα χρονια μανολας ηψηλο επιπεδο ποδοσφαιρου

  • GEO
    GEO Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΜΙΣΟ
    ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙΣ

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 01:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρασκόκι ευχαριστώ . Μου έλυσες αρκετές απορίες.
    RG δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να θεωρείτε τον Σιόβα και τον Κασάμι καλούς παίκτες . Εγώ πάντως τους θεωρώ ανεπαρκέστατους γιά Θρύλο. Γιά τον θαμώνα των μπάρ της Μυκόνου , τον Κασάμι έχω γράψει και αλλού σχόλιο. Ο μόνος λόγος που θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είναι γιά να ..."πετιέται" εύκολα και γρήγορα μέχρι Μύκονο.
    Γιά τον αργοκίνητο 33χρονο Σιόβα που κάποτε - όταν έπαιζε στον Θρύλο - τον πέρναγαν σάν σταματημένο κάτι Κύπριοι και κάτι Ισραηλινοί φόρ , είναι αστείο ακόμη και να συζητάμε ότι θα μπορούσε να καλύψει αμυντικά κενά της ομάδας μας. Επιτέλους πόσες γέρικες αργοκαρούτες θα μαζέψουμε γιά συνταξιοδότηση στον Θρύλο ...? Η ομάδα του Σιόβα ( Ουέσκα) φέτος νομίζω υποβιβάσθηκε. Έχει και αυτός βαριά συμμετοχή στην ευθύνη γιά τον υποβιβασμό της. Ξέρετε η νοσταλγία κάποιου πρώην παίκτη μας να γυρίσει στην Ελλάδα δεν μπορεί να είναι επαρκής λόγος γιά να τον εντάξει πάλι στο δυναμικό του ο Θρύλος.
    Συνιστά άγριο δούλεμα εις βάρος των οπαδών μας και κατάντια του τμήματος scouting του Θρύλου το να θελήσει να φέρει τέτοιους τελειωμένους στον Θρύλο. !!!

  • Nic
    Nic Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Στις 19 αρχιζει και ο θερος στη πατριδα μας καθως και οι συγκομιδες των κερασιών ,των ροδακινων και της φραουλας ,οποτε θα χρειαστουν εργατικά χερια.Αν και οπως τον βλεπω για καρπουζια και πεπονια ειναι καταλληλότερος.

  • James 7
    James 7 Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καλάμι είναι καλύτερος και από πεπε και από τιαγκο, το θέμα είναι ότι ο Μαρτίνς δε τον πήρε πέρσι ελεύθερο και φέτος θα πληρώσει για να τον πάρει? Βέβαια είπαμε ότι είναι yesman οπότε δε θα υπάρχει πρόβλημα!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πτερέλαος Και εγώ έψαχνα τις απαντήσεις στα ίδια ερωτήματα που θέτεις. "Γκούγλαρα" και βρήκα ένα άρθρο "Galatasaray return could be the end of Henry Onyekuru's once-promising career". Λέει τα αρνητικά του παίκτη ότι δεν συμμετέχει στην αμυντική λειτουργεία ούτε είναι καλός στην τακτική περιμένοντας οι άλλοι να δουλεύουν γι'αυτόν!! Επίσης ούτε κρατάει την θέσει του. Δεν ξέρω κάτα πόσο μπορεί να συνεργαστεί με τον Μαρτίνς.
    Το μεταξύ αστείο και σοβαρό είναι ότι όταν ήταν στο Μονακό πετούσε (11 ώρες με αεροπλάνο) για την Κωνσταντινούπολη για να του κουρεύει τα μαλιά του ένας Νιγηριανός που έχει κομμωτήριο εκεί!! Μήπως αυτό είναι το κύριο λόγο που δεν θέλει να φύγει απ'εκεί!!?

  • Panos77
    Panos77 Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι γίνετε με κασαμι red goal

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε. Παρακαλάει να επιστρέψει εδώ και δυο χρόνια...

  • Katakokkinos7
    Katakokkinos7 Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 01:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Κλεινει ο κασαμι redgoal σωστη κινηση?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε. Στη Μύκονο τραβιότανε ο παίκτης και έχει συμβόλαιο. Περυσι δεν τον πήραμε που ήταν ελεύθερος κσι πληρώσαμε 3.500.000 ευρώ γισ τον Πέπε...

  • 008
    008 Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε ρε σεις με τόν αμπαλο , αν δεν μας θέλει μία δεν τον θέλουμε δέκα . Αν έλθει θα παίζει όπως όλοι αυτοί με το ζόρι ένα παιχνίδι και στα υπόλοιπα λούφα . Μακριά με τον φιλότουρκο ...

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 00:57 Σύνδεσμος σχολίου

    RG συγγνώμη για το λάθος . Ήθελα να πώς η Μονακό ( όχι η Ρεν) γιατί θέλει οπωσδήποτε να τον πουλήσει ενώ φαίνεται να έιναι καλός παίκτης ???

    REDGOAL: Εμείς γιατί θέλαμε νσ διώξουμε άρον άρον τον Σιόβσ ενώ ήταν καλός παίκτης και τώρα τον παρσκαλάμε να γυρίσει; Γιστί διώξαμε τον Κασάμι; Για τους ίδιους λόγους τον διώχνει η Μονακό...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...