roumeliotis

Carwiz

Απόσταση για Ενταό με Καραγκιουμρούκ

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος επιθυμεί την απόκτηση του Αλασάν Ενταό και έκανε επίσημη πρόταση στην ομάδα του, όμως υπάρχει απόσταση και οι Τούρκοι λένε πως αν δεν ανέβει κι άλλο ο πρωταθλητής Ελλάδος, δεν θα τον πάρει τον παίκτη.

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος πλάγιος επιθετικός που παίζει κυρίως δεξιά αλλά μπορεί εξίσου άνετα και αριστερά, έκανε φοβερή σεζόν στην Τουρκία με 11 γκολ και 9 ασίστ σε 40 ματς με τη φανέλα της Καραγκιουμρούκ και ο Ολυμπιακός έφτασε στα 2.500.000 ευρώ αλλά δεν τον δίνει η ομάδα του και ζητά μίνιμουμ 3.500.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 3 φορές διεθνής άσος έχει αξία στο χρηματιστήριο βάσει Tranfermarkt τα 4.500.000 ευρώ και δεσμεύεται για μια ακόμα σεζόν με τους Τούρκους.

Ο γεννημένος στο Ντακάρ διεθνής εξτρέμ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Σακρέ της πόλης και μετακόμισε στην Τουρκία τον Γενάρη του 2020. Συνολικά με τη φανέλα της Καραγκιουμρούκ μετράει 14 γκολ και 14 ασίστ σε 59 αγώνες.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • Vorador
    Vorador Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    "μακάρι να είμαστε εν ζωή να το πανηγυρίσουμε δεόντως"
    Προσωπικά δεν είμαι αισιόδοξος. Από τη γκολάρα του Στέλιου του Γιαννακόπουλου με την Πόρτο, που ήταν η αρχή της νέας εποχής για τον Θρύλο, πέρασαν 25 χρόνια. Σαν χτες το θυμάμαι που είχα πάθει παράκρουση. Ήμουν στο πανεπιστήμιο και γέρασα. Όλον αυτόν τον καιρό η ομάδα έχει ανέβει σκαλιά, συμμετέχει αδιαλείπτως στα ευρωπαϊκά δρώμενα εντός και εκτός γηπέδων, αλλά η μενταλιτέ "είμαστε selling club, πουλάμε ακριβά άρα έχουμε πρεστίζ" δε βοηθάει για το κάτι παραπάνω. Ειδικά φέτος που με δύο τρεις κινήσεις η ομάδα μπορεί να απογειωθεί αγωνιστικά, θα είναι λάθος να πουληθούν οι καλοί βασικοί (όπως ακούμε) και να γεμίσει η ομάδα Ντρέγκερ και Λεάλι.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η νοοτροπία είναι για να κάνεις γκρρρρρρ όπως στα κόμικς. Εμείς να μοσχοπουλάμε συν τα λεφτά απ'το cl κι όταν είναι να αγοράσουμε κρίνονται υπερβολικά τα ποσά. Πάλι καλά που φαίνεται πως θα δυναμώσουν λίγο οι εγχώριοι αντίπαλοι γιατί μόνο καλό θα μας κάνει.

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που ενοχλεί ολους δεν είναι γιατί δεν βάζει άπειρα λεφτά ο Πρόεδρος για μεταγραφές που στο κάτω κάτω δικά του είναι και όχι δικά μας αλλά το συνεχές παραμύθι ότι δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε για Ευρώπη . Ποια είναι η γνώμη σου redgoal?

    REDGOAL: Τι να σου πούμε φίλε; Είναι το σλόγκαν αυτό και προφανώς για να το λένε το πιστεύουν. Με προσεκτικές κινήσεις στις μεταγραφές και τύχη, μπορεί κάποια μέρα να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα. Αλλά θέλει σωστές και προσεκτικές κινήσεις. Όχι να παίζεις πρόκριση στους "8" του Europa League με τερματοφύλακα Μπόμπι Αλέν που είχε αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα σε 20 ματς, ούτε να παίζεις με στόπερ Εμβιλά και Χολέμπας. Γενικώς, θέλει σωστές κινήσεις και διαχείριση. Μπορεί ο Θρύλος κάποια μέρα να τα καταφέρει και μακάρι να είμαστε εν ζωή να το πανηγυρίσουμε δεόντως...

  • M.S 7
    M.S 7 Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Γαλλία,Τουρκία,Πορτογαλία λες και δεν υπάρχουν παίχτες αλλού σε άλλες χώρες....Βλέπω τον Πρόεδρο πολύ σφιχτό παλι να μην φέρνει παιχταράδες, πιστευω θα γίνουν 10 μεταγραφές αναλόγως και πόσοι θα πουληθούν και αντε να βγούν 2-3 οι υπόλοιποι θα είναι μέτριοι έως ανύπαρκτοι....Τουλάχιστον μην μιλάτε για τελικούς και ιστορίες Ο κόσμος δεν είναι χαζός ξέρει τι του γίνεται!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...