roumeliotis

leptokariopoulos

Φτωχό... 1-0 αντί για ντόρτια σε ΠΑΟΚ

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να πατήσει το πόδι στο... γκάζι ο Θρύλος καθάρισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 9η ημέρα των πλέι οφ της Super League 1 έχοντας δύο δοκάρια και ευκαιρίες για να φτάσει σε μια πιο ευρεία νίκη.

Σκόρερ του μοναδικό τέρματος ο Γιώργος Μασούρας στο 32' με τους Πειραιώτες να έχουν δοκάρι στο 39' με τον Ανδρούτσο και στο 90' με τον Μπουχαλάκη αλλά και χαμένες ευκαιρίες.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά με στόχο να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό και παραλίγο να το πετύχει μόλις στο 4' λεπτό, με τον Κρμέντσικ να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Σα, ο οποίος απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Ουάρντα σούταρε άουτ.

Αφού ξεπέρασαν το σοκ από τον τραυματισμό με τη θλάση και την αλλαγή του Παπασταθόπουλου μόλις οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι ισορρόπησαν κι εν συνεχεία πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο 11΄ ο Ελ Αραμπί είχε ένα άστοχο σουτ, στο 19΄ ο Σα νίκησε και τον Τζόλη κι από εκεί και ύστερα ξεκίνησε η «πολιορκία» του Ολυμπιακού: στο 23΄ σουτ του Καμαρά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Πασχαλάκης, στο 25΄ ο Μιχαηλίδης πρόλαβε τον Ελ Αραμπί και στο 28΄ μια κεφαλιά του Ρέαμπτσιουκ έφυγε άουτ.

Τελικά, οι παίκτες του Μαρτίνς βρήκαν στόχο στο 32ο λεπτό, όταν σε ωραία αντεπίθεση ο Ελ Αραμπί βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Μασούρα, ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 35΄ ο πολύ δραστήριος Μαροκινός επιθετικός είχε σουτ που απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του, σε διαγώνιο σουτ του Ανδρούτσου.

Η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε να είναι ανώτερη και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει με τον Μπρούμα στο 59΄, που βγήκε στην κόντρα από λάθος του Μιχάι αλλά αστόχησε προ του Πασχαλάκη, ενώ στο 71΄ σουτ του Φορτούνη αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Στο 90' λεπτό ήταν και πάλι ο Ολυμπιακός που έφτασε ξανά κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Μπουχαλάκη αυτή τη φορά είχε την ίδια κατάληξε με εκείνο του Μασούρα και το 1-0 έμεινε ως το τέλος...

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασίλης Φωτιάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βαλμπουενά - Ουάρντα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (8΄ Καμαρά), Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας (67΄ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (77΄ Χασάν), Μπρούμα (67΄ Βαλμπουενά).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαϊηλίδης (76΄ Κρέσπο), Λύρατζης (46΄ Μιχάι), Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Μπάμπα, Τζόλης (76΄ Κωνσταντέλιας), Ουάρντα (60΄ Ζίφκοβιτς), Κρμέντσικ (60΄ Σφιντέρσκι).

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Elberoth7
    ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΣΑΙ
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ...

  • Elberoth7
    Elberoth7 Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 03:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με τα παιδιά από κάτω, ο Μπρούμα αν είχε το γκολ και την ασίστ δεν θα ήταν εδώ επειδή έχει έκρηξη και ταχύτητα αν και δεν είναι υδραυλικός σαν τον Ποντένσε. Όσο για το ματς με το βάζελο είναι ευκαιρία για πρόβα τελικού κι επίδειξη δύναμης, μακάρι να τους βάλουμε πάρα πολλά γκολ ώστε να το βουλώσουν για παλιές ευρωπαϊκές πορείες, γίνεται 7 που κάνουν επέτειο για τη Γιουβέντους; Θα ήταν ευχής έργο να τους διαλύσουμε.Αν μπει το πρώτο γκολ το πολύ μέχρι το 20λεπτο μπορούμε να τους ισοπεδώσουμε αν δεν πατήσουμε φρένο, έτσι και για να γραφτεί στην ιστορία και να μην μπορούν να ξεμυτίσουν τα βαζελάκια. Αλλά να μην τους λυπηθεί ο Μαρτίνς όπως με την ΑΕΚ που πλάκωσε τις αλλαγές σπ'το 60΄ κι ήρθε μόνο 1-5.

  • 008
    008 Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 01:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ χάρηκα με την απόδοση του Μπουχαλάκη σήμερα . Ήταν πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ . Απλός , γρήγορος έκοβε και μάζευε τις φάσεις και οι πάσες του σωστές απόψε . Εύχομαι πάντα τέτοια εμφάνιση . Επίσης ένας παίκτης που όλη την χρόνια άξιζε που φοράει την φανέλα μας πάλι ,είναι ο έφηβος Χολέμπας .

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμ βέβαια όταν έχεις τον Μπρούμα είναι δυνατόν να μην είναι φτωχό το 1-0 ;

  • asid
    asid Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευκολα θα ειχε γραψει 3-0...αλλα δεν πειραζει τα κραταμε για το τελικο, ελπιζω με 4-2-3-1 και χολεμπας στα στοπερ, και εμβιλα στο κεντρο, αφου δεν παιζει ο σωκρατης. Ευτυχως δεν εκανε καμια....ο μαρτινς να βαλει πιτσιρικαδες. ουτε με παο πρεπει. ας ξεκουρασει ελ αραμπι και μερικους, αλλα με σεβασμο στη φανελα μας. Οποιαδηποτε ηττα απο το εκτρωμα του...βοτανικου ειναι ανεπιτρεπτη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...