cosmodata

cosmodata

cosmodata

regency casino

«Οδηγός μας το δεύτερο ημίχρονο με ΠΑΟΚ»

lets ferry

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά την χαμένη ευκαιρία για νίκη, το ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί, τον Βαλμπουενά και τον Μπρούνο και πολλά ακόμα σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς, στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από τα ματς πρωταθλήματος.Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA για...

Το αν ήταν χαμένη ευκαιρία το ματς με τον ΠΑΟΚ όπως πήγε: "H αλήθεια είναι πως τώρα που είδαμε τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία, ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας στα περισσότερα λεπτά του αγώνα. Οι τρεις βαθμοί αυτοί ήταν πολύ σημαντικοί και θα μπορούσαμε να τους έχουμε κερδίσει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του, θα είναι αρκετά κουραστικό. Με τον τρόπο που δουλεύουμε, έχουμε αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να κερδίσουμε παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Σκοπεύουμε να βελτιώσουμε πράγματα και έχουμε αποδείξει πως είμαστε ήδη η καλύτερη ομάδα. Θεωρούμε πως κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος αυτό θα αποδειχθεί. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι μας, πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό το παιχνίδι, σε ό,τι αφορά την πορεία μας προς τον τελικό μας στόχο¨".

Για το δεύτερο ημίχρονο και το ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει πρώτος: "Ήδη έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να πιάσουμε εξαιρετικές αποδόσεις, είτε στα παιχνίδια πρωταθλήματος, είτε σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα μας και συνήθως έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είτε πρόκειται για ευρωπαϊκά παιχνίδια, είτε για ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Παρ' όλα αυτά αναγνωρίζουμε πως οι εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές στα περισσότερα μας του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αν και έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα των φάσεων, γιατί δημιουργούμε αρκετές, όπως δείξαμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο. Στο ματς με την Ξάνθη, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, αλλά και πάλι είχαμε την κατοχή της μπάλας. Κάνουμε πολλά πράγματα καλύτερα από τους αντιπάλους μας. Μας λείπουν οι λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιωθούν. Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα των φάσεων, ενώ έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ από στατικές φάσεις, γεγονός ανεπίτρεπτο για ομάδα του επιπέδου μας και πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Είμαστε σε καλό δρόμο και όταν τα διορθώσουμε, θα αποδείξουμε πως είμαστε οι ποιοτικότεροι. Οδηγός μας είναι το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟΚ και να το εμφαρμόσουμε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Αναγνωρίζουμε πως τα μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας δεν φέρνουν τα αποτελέσματα και τις νίκες. Απλά δείχνουν την ποιότητα μιας ομάδας. Δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο σ' αυτό, αλλά και στην ικανότητα μας να ανακτούμε την μπάλα, όταν εκείνη χάνεται. Έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη ικανότητα, να κερδίζουμε την μπάλα όταν η ομάδα μας τη χάνει. Γι' αυτό έχουμε μεγάλα ποσοστά κατοχής. Ξέρουμε πως είναι ένα σημαντικό στοιχείο και δείχνει πολλά. Δείχνει μια ικανότητα της ομάδας. Η τακτική μας είναι αποτελεσματική, όταν η ομάδα μας έχει τόσο υψηλό ποσοστό κατοχής και συμπληρώνεται από το γεγονός πως κερδίζουμε άμεσα την μπάλα όταν εκείνη χάνεται. Στην Ευρώπη δεν έχουμε τόσο υψηλό ποσοστό κατοχής. Την κατοχή την έχουν οι αντίπαλοι και αυτό δείχνει την αντιστοιχία της ποιότητας παιχνιδιού μιας ομάδας".

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: "Όλα τα παιχνίδια είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Είμαστε ο Ολυμπιακός και αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και την ίδια πρόθεση που δεν είναι άλλη από τη νίκη. Ακόμα και όταν παίξαμε με την Τότεναμ είχαμε την ίδια πρόθεση, πόσω μάλλον με τον Παναιτωλικό. Έχουμε την ίδια πρόθεση και την ίδια νοοτροπία. Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Η θέση της στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα των παικτών της. Διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες, που βρίσκονται κάτω από άλλες υποδεέστερες ομάδες. Οι νέοι παίκτες είναι η δύναμη της ομάδας, αν και έχει κάποιους πιο έμπειρους. Είναι παίκτες που αγωνίζονται και ξέρουν να παλεύουν, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλα για να τα καταφέρουμε πρέπει να μεταφέρουμε όλο το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό".

Για την ψυχολογία στα εκτός έδρας: "Όχι δεν χρειάζεται να αλλάξει η ψυχολογία, αλλά κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι δεν έχει πάει καλά στα παιχνίδια μας, γνωρίζουμε τι είναι αυτό που μας λείπει. Πρέπει να διορθωθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μέσα στον αγώνα. Δεν υπάρχει θέμα με την ψυχολογία των παικτών, όλοι είμαστε πολύ καλά ενημερωμένοι. Έχουμε μελετήσει τι συμβαίνει, γνωρίζουμε τα λάθη μας και πρέπει να τα διορθώσουμε. Αυτό πρέπει να ξεκινήσει από το ματς με τον Παναιτωλικό, γιατί ξεκινάει μια σειρά από τέσσερα παιχνίδια, τρία στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τη συγκομιδή βαθμών".

Για τον Βαλμπουενά: "Δεν είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό και θα πρέπει να περιμένουμε".

Για τον Μπρούνο: "Ο Μπρούνο δεν είχε χρησιμοποιηθεί στα παιχνίδια μας, καθώς χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Η στιγμή αυτή δεν είχε έρθει ακόμα. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν πολύ γρήγορα να συμμετέχουν στο παιχνίδι μας, γιατί προέρχονται από ομάδες που τους έχουν δώσει την αίσθηση πως είναι έτοιμοι ή μπορεί να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Υπάρχουν κι άλλοι που έρχονται από μεγαλύτερα πρωταθλήματα από το δικό μας και τους είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούν σε μια μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις, όπως ο Ολυμπιακός. Ο Μπρούνο διαθέτει τακτική εξυπνάδα και είναι καλά προετοιμασμένος, ένιωθα πως δεν έχει την αυτοπεποίθηση και την ετοιμότητα για τις ανάγκες και της απαιτήσεις της νέας μας ομάδας. Δουλεύει πολύ καλά, στις προπονήσεις έχει δώσει απαντήσεις σε ο,τιδήποτε του ζητηθεί. Πλέον θα τον δείτε πολλές φορές σε ετοιμότητα να βοηθήσει και απλά περιμένει την ευκαιρία που θα προκύψει για να βοηθήσει την ομάδα".

Για το παράδειγμα του Ζοάο Φέλιξ: "Πολλές φορές κάποιος παίκτης μπορεί να είναι πολύ καλά προετοιμασμένος από πλευράς φυσικής κατάστασης και τεχνικής κατάρτισης, όμως να μην μπορεί να προσαρμοστεί σε μια ομάδα, όσο εύκολα φαινόταν πως θα μπορούσε. Αναζητείται ένα προφίλ ενός παίκτη, όμως όταν αποκτηθεί, μπορεί ο προπονητής να μην θεωρεί πως είναι έτοιμος για το νέο σύλλογο. Ένα παράδειγμα είναι ο Ζοάο Φέλιξ, αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία για την Ατλέτικο Μαδρίτης με 120 εκ. ευρώ, όμως ο καινούργιος προπονητής δεν έχει βρει σ' εκείνον αυτό που χρειάζεται, αν και πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, πολύ καλά προετοιμασμένο που συμφωνεί με το προφίλ του ποδοσφαιριστή που αναζητούσε η Ατλέτικο. Στο ποδόσφαιρο αυτά δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Κάποιες φορές σου βγαίνουν ορισμένα πράγματα και άλλες όχι. Πρέπει να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή, για να δεις το αποτέλεσμα. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να προετοιμαστεί ο παίκτης".

Τις άλλες επιλογές εκτός από τον Μπρούνο: "Ρωτήσατε για τον Μπρούνο, όμως δεν είναι ο μοναδικός παίκτης ο οποίος χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Το ίδιο ισχύει για τον Ραντζέλοβιτς και τον Λοβέρα. Είναι παίκτες που πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες τους, αλλά και στο μέλλον που έχουν. Όμως δεν μπορούν να αποδώσουν τόσο σύντομα. Στο ποδόσφαιρο κάτω από πίεση και τις συνθήκες που βρίσκεται μια ομάδα, μπορεί να συμβεί αυτό. Δεν μπορείς να περιμένεις πως από τη μία στιγμή στην άλλη, ένας παίκτης με τόσες λίγες εμπειρίες θα είναι έτοιμος για μια νέα πραγματικότητα, δηλαδή από όποια ομάδα κι αν ήρθες να παίξεις στον Ολυμπιακό. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και υπομονή.

Ο Μπρούνο στην προετοιμασία χρησιμοποιήθηκε στα άκρα είτε αριστερά, είτε δεξιά. Είναι προετοιμασμένος να παίξει ακόμα και στο κέντρο. Οι συνθήκες τις οποίες συνάντησε, δεν τον βοήθησε και τον ίδιο να εξασκηθεί στις απαιτήσεις. Η ομάδα είχε ανάγκες στις οποίες ο Μπρούνο εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να ανταποκριθεί και γι' αυτό χάθηκε ένα χρονικό διάστημα για εκείνον. Χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ο Καμαρά ή ο Γκιγιέρμε, ενώ είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στον άξονα. Δεν ήταν τακτικά προετοιμασμένος, δεν ήταν έτοιμος για τις ανάγκες μας. Τώρα όμως θεωρούμε πως ο Μπρούνο μπορεί να βοηθήσει εξίσου καλά σε όλες αυτές τις θέσεις και περιμένει την ευκαιρία του".

trelokalathi
kooqie
Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του Κώστα Σλούκα έφτιαξε το "παζλ" της νέας σεζόν, με το ρόστερ να φέρει 100% την υπογραφή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μέχρι πού βλέπετε να φτάνει η ομάδα τη νέα σεζόν στη Euroleague;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Sportbet.gr

Ίντερ 2.10 και γκολ Europa League

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (10/08), περιλαμβάνει τα δύο ζευγάρια για τη φάση των «8» στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ίντερ αντιμετωπίζει στο Ντίσελντορφ τη Λεβερκούζεν, ενώ την ίδια ώρα (22:00) η...

Read more

Σκανδιναβία με 1.70-1.80 και Σέλτικ

Το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (09/08), συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον σε πρωταθλήματα, που βρίσκονται σε δράση. Στη Σκωτία, η πρωταθλήτρια Σέλτικ παίζει στην έδρα της Κιλμάρνοκ. Στη Σουηδία, η φορμαρισμένη Έλφσμποργκ...

Read more

Απουσίες Τσέλσι, σκοράρουν Μπάρτσα-Νάπολ…

Από το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (08/08), ξεχωρίζουν οι δύο τελευταίες ρεβάνς για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο «Καμπ Νόου» τη Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Φέρνει πρόταση για να φύγει ο Γκιλιέρμε»

Πολλές αλλαγές αναμένεται να έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού τη...

«Βλέπει Κάρσντορπ και ο Ολυμπιακός» (video)

O Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί ψάχνεται για...

Σίλβα, Ζόρζε και Μαζουακού... (videos)

Τον αριστερό μπακ της Λεγκανές, Ζόναταν Σίλβα, φέρεται να έχει...