mybet

redgoal

gadgeraki

«Νίκη με ΠΑΟ για τους φιλάθλους μας»

letsferry
kokkinos

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πώς θα προσεγγίσει την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός, στους Χασάν, Ελαμπντελαουί και Μασούρα αλλά και σε αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα αναφέρθηκε ο κόουτς των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στη Nova.

Αναλυτικά:

- Να ξεκινήσουμε τη συζήτησή μας με την κατάσταση του Χασάν. Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση, θα τον έχετε στο ντέρμπι;

«Όλα δείχνουν πως ναι, οι ενδείξεις είναι θετικές. Έχει ολοκληρωθεί η προπόνηση. Έχει έναν ελαφρύ πόνο το οποίο – όμως – είναι αναμενόμενο και λογικό. Γενικότερα είναι σε καλή κατάσταση και το λογικό είναι ν’ αποτελέσει μια από τις εναλλακτικές μας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

- Συμφωνείτε με την άποψη πως ανεξάρτητα από τη βαθμολογική κατάσταση των δυο ομάδων, αμφότερες ξεκινούν από τη ίδια αφετηρία στη διεκδίκηση του ντέρμπι, ουσιαστικά έχουν τις ίδιες πιθανότητες;

«Είναι ένα ντέρμπι. Στα ντέρμπι δε σημαίνει, ποτέ, ότι η ομάδα που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση ή σε χειρότερη κατάσταση στο πρωτάθλημα έχει τις ανάλογες πιθανότητες. Δηλαδή δε σημαίνει πως όποιος πηγαίνει καλά θα κερδίσει και το ντέρμπι. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι που ενδιαφέρει πάρα πολύ τους φιλάθλους, ενδιαφέρει πάρα πολύ και τις δυο ομάδες, παίζει ρόλο γιατί αφορά πάρα πολύ κόσμο. Ένα παιχνίδι πάντα ισορροπημένο γιατί είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Έτσι κι αυτήν τη φορά το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Δεν παίζει κανένα ρόλο σε ποιά κατάσταση βρίσκονται στο πρωτάθλημα καμία από τις δυο ομάδες. Σημασία έχει ότι αφορά πάρα πολύ κόσμο. Νομίζω πως στην Ελλάδα είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι απ’ όλα, πάντα το παιχνίδι ανάμεσα σ’ αυτές τις δυο ομάδες γιατί κι οι δυο θέλουν να το κερδίσουν.

Και οι δυο θέλουν να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα, θέλουν κι οι δυο να προσφέρουν χαρά στους φιλάθλους τους. Είναι πολύ σημαντικά τα ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη. Όλος ο κόσμος ενδιαφέρεται για τα ντέρμπι κάθε χώρας μέσα σε όλη την Ευρώπη. Επομένως από την πλευρά μας περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί – όπως σας είπαμε – θέλουμε μέχρι το τέλος να πάρουμε νίκες για να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τις πιθανότητές μας και κυρίως για να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας για τη στήριξη που μας έχουν προσφέρει κατά τη διάρκεια της σεζόν».

- Ποιά είναι η διαφορά του Ολυμπιακού σε σχέση με τον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου;

«Νομίζω πως – πραγματικά – μέσα στη χρονιά όλες οι ομάδες έχουν εξελιχθεί. Η γνώμη μου για το πρώτο παιχνίδι είναι πως κάναμε ένα καλό ματς, είχαμε πολλές πιθανότητες για να σκοράρουμε και θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά όσον αφορά το αποτέλεσμα αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που είχαμε κι αν είχαμε μια καλύτερη – για εμάς – διαιτησία. Από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες έχουν εξελιχθεί, όλες οι ομάδες έχουν βελτιωθεό. Τόσο εμείς όσο κι ο Παναθηναϊκός. Νομίζω πως έχουμε παίκτες που έχουν ωριμάσει, έχουν μεγαλώσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το παιχνίδι μας είναι πολύ πιο ισορροπημένο σε σχέση με τότε κι επίσης έχουμε δημιουργούμε στα παιχνίδια μας πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε από πολλούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που δημιουργούν ευκαιρίες για να σκοράρει η ομάδα και νομίζω πως είμαστε μια ομάδα αρκετά βελτιωμένη, όπως είναι οι περισσότερες ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν».

- Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πώς το εξηγείτε, πού το αποδίδετε;

«Ο Παναθηναϊκός ίσως δεν περίμεναν πολλοί να έκανε την εκκίνηση που έκανε. ϊσως ήταν έκπληξη για πολύ κόσμο τ’ αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς. Κανείς δεν περίμενε από μια ομάδα η οποία αποτελείται από τόσο νέα παιδιά θα έκανε μια τόσο καλή αρχή. Δεν είναι – λοιπόν – έλλειψη δυνατοτήτων, δεν πιστεύω πως υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Είναι η γνώμη μου και μπορεί κάποιος να συμφωνεί, κάποιος όχι, είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν κατάφεραν πάντα ν’ αποδίδουν με τον ίδιο τρόπο έτσι όπως κάνουν σε άλλα παιχνίδια. Κάποιες φορές δεν κατάφεραν να πετύχουν την ίδια απόδοση, την υψηλή απόδοση που είχαν σε άλλα παιχνίδια. Είναι όμως απόλυτα λογικό σε μια ομάδα που αποτελείται από τόσα νέα παιδιά να συμβαίνει αυτό.

Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός έχει μια ομάδα η οποία προοδεύει πραγματικά. Είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, προσανατολισμένη, έχει έναν προπονητή ο οποίος την έχει βάλει σ’ ένα δρόμο πάρα πολύ σωστό. Μια ομάδα η οποία αμύνεται πάρα πολύ καλά με πολύ κόσμο στην αμυντική γραμμή της. Μια ομάδα που σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα γιατί έχει επιθετικότητα και γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Έκαναν πάρα πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. Έχασαν από τον ΠΑΟΚ εξαιτίας λεπτομερειών και νομίζω πως είναι μια ομάδα η οποία θα μας δυσκολέψει όπως το έχει κάνει με όλους τους αντιπάλους της».

- Τί εικόνα έχετε για το συνάδερφό σας, Γιώργο Δώνη και τη δουλειά που κάνει στον Παναθηναϊκό;

«Είναι ένας έξυπνος προπονητής ο οποίος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, το ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας προπονητής η απόδειξη του ότι δουλεύει πολύ είναι ότι η ομάδα του πολλές φορές αλλάζει σύστημα μέσα στο παιχνίδι και μπορεί και προσαρμόζεται ανάλογα με τη στρατηγική που ακολουθεί ο αντίπαλος. Αυτό είναι κάτι το οποίο περιμένουμε πως θα κάνει και μαζί μας. Μια ομάδα η οποία – πραγματικά – δουλεύει πολύ και γενικότερα ένας προπονητής έμπειρος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τί πρέπει να κάνει και θα προσπαθήσει να το κάνει».

- Εσείς, σε σχέση με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας σας στα προηγούμενα ντέρμπι αν θέλετε κάτι ν’ αλλάξετε είναι ο τρόπος με τον οποίο μπαίνει στα ντέρμπι; Γιατί δεν ήταν καλή και στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό και απόδοση φτάνοντας σε μια μεγάλης έκτασης σκορ με τον Άρη αλλά με τον ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε ...

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο, είναι κάτι που δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να διαλέξεις κομμάτια από ένα παιχνίδι και να τα ενώσεις με αντίστοιχα από ένα άλλο παιχνίδι. Δεν μπορείς να διαλέξεις πώς θα είναι η αρχή και πώς θα είναι το τέλος. Είναι ένα παιχνίδι. Δεν έχει σημασία αυτό που λέτε, σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί πάντα να εφαρμόσει τη δική του φιλοσοφία, τη δική του ιδέα μέσα στο παιχνίδι. Είναι κάτι που από πέρσι σε σχέση με φέτος έχουμε βελτιώσει πάρα πολύ. Όλοι πια γνωρίζουν πώς θέλει να παίζει ο Ολυμπιακός. Είναι η δουλειά που έχουμε κάνει σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Αυτό λοιπόν πάντα προσπαθούμε να εφαρμόζουμε, το δικό μας παιχνίδι έτσι όπως το θέλουμε. Άλλες φορές βγαίνει, άλλες φορές δε βγαίνει. Είναι οι ιδέες του προπονητή, οι συμβουλές του προπονητή μέσα σ’ ένα παιχνίδι που άλλες φορές οι ποδοσφαιριστές μπορούν ν’ ακολουθήσουν κι άλλες όχι. Εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα αυτό Σημασία έχει όμως ότι εμείς έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια μας γιατί όπως είπαμε μέχρι το τέλος θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κι έτσι θα κάνουμε και σ’ αυτό το ντέρμπι».

- Ξέρουμε πως δε θέλετε να μιλάτε ξεχωριστά για ποδοσφαιριστές αλλά είναι δυο περιπτώσεις που ουσιαστικά τώρα ενεργοποιούνται ξανά στον Ολυμπιακό. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του, ο Γιώργος Μασούρας που μπαίνει διαρκώς στο κάδρο. Πόσο έχουν ενισχύσει οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Ολυμπιακού;

«Αυτά είναι πράγματα που – πραγματικά – συμβαίνουν μέσα σε μια ομάδα. Ο Ομάρ είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, πολύ σημαντικός για την ομάδα μας με πολύ μεγάλη ποιότητα, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτό συμβαίνει όμως, να λείπουν ποδοσφαιριστές σε μια χρονιά όσο σημαντικοί κι αν είναι, γιατί έχουμε πολύ συχνά παιχνίδια, έχουμε συνέχεια υποχρεώσεις κι είναι πολύ λογικό κάποιες στιγμές να τραυματιστούν οι ποδοσφαιριστές ή να λείπουν από αγώνες. Ευτυχώς είμαστε μια ομάδα που έχει πολλές εναλλακτικές. Έλειπε ο Ομάρ είχαμε τον Τοροσίδη, τώρα λείπει ο Τοροσίδης επιστρέφει ο Ομάρ, έχουμε ευτυχώς αυτήν την πολυτέλεια να μπορούμε να βασιστούμε σε πολλούς ποδοσφαιριστές μας. Πάντα – βέβαια – θέλουμε οι καλύτεροι να είναι έτοιμοι σ’ αυτά τα παιχνίδια.

Θέλουμε πάντα να μπορούμε να είμαστε πλήρεις. Όμως όταν δεν το καταφέρνουμε, επειδή υπάρχουν τραυματισμοί όπως είπαμε κι επειδή υπάρχουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς θέλουμε να βασιζόμαστε σε όλη την ομάδα, όλοι οι παίκτες να είναι εκεί, έτοιμοι για να μπορέσουν ν’ ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι πολύ νέος αλλά πάντα δείχνει σημάδια βελτίωσης, πάντα δείχνει σημάδια προόδου. Είναι ένα παιδί το οποίο – πραγματικά – χαιρόμαστε που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην κατάσταση που είναι γιατί βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα, τακτικά συνεχώς βελτιώνεται, συνεχώς ωριμάζει κι εξελίσσεται. Αυτήν την εβδομάδα παρακολουθούμε βίντεο όσον αφορά τη βελτίωση της τακτικής μας κι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μπορούμε κι έχουμε αυτήν τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την πρόοδο που γίνεται από πολλούς ποδοσφαιριστές σ’ ότι αφορά την τακτική. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που όλα τα σημάδια δείχνουν ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του».

- Το σχόλιό σας για την κλήρωση του Champions League;

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ειδικά σ’ αυτό το επίπεδο που έχουμε φτάσει και σ’ αυτήν τη φάση που έχουμε φτάσει, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Έχουμε πολύ πρόσφατο στη μνήμη μας το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Άγιαξ, όπου κανείς ίσως δεν πίστευε πως ο Άγιαξ θα είναι καν υποψήφιος για να μπει σ’ αυτήν την κλήρωση, όμως απέδειξε πως – τελικά – είχε δυνάμεις κι αυτήν τη στιγμή όλος ο κόσμος ασχολείται με το τί θα κάνει ο Άγιαξ. Είναι μια ομάδα που αποτελείται από πολύ μικρούς ποδοσφαιριστές, νέους παίκτες και τελικά δείχνουν πως μπορούν να κάνουν πολύ μεγάλα πράγματα. Η Λίβερπουλ είναι η φιναλίστ της περασμένης χρονιάς, πολλά μπορούμε να περιμένουμε από εκείνη. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα.

Γνωρίζουμε όλοι πως έχει πάρα πολλές δυνάμεις, έχουμε από την άλλη πλευρά τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο, όλα μπορούμε να τα περιμένουμε από εκεί. Δεν μπορούμε να πούμε – λοιπόν – πως υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ή ότι μπορούμε να προβλέψουμε το οτιδήποτε. Η Πόρτο είναι μια ομάδα που διαθέτει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία σ’ ότι αφορά τις μεγάλες διοργανώσεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια τεράστια δύναμη όσο αφορά την εμπειρία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις .Δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος ο οποίος να είναι αδύναμος, δεν υπάρχει αντίπαλος που να είναι φαβορί με την έννοια του να είναι σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει αλλά από όλους περιμένουμε πολύ μεγάλα πράγματα».

- Αν μπορούσατε να διαλέξετε το ζευγάρι του τελικού θα θέλατε κάτι με άρωμα Πορτογαλίας, Γουβέντους λόγω Ρονάλντο, Πόρτο;

«(Γέλια) Τον Ολυμπιακό θα ήθελα να βρίσκεται εκεί. Αυτήν τη στιγμή είναι τόσες πολλές οι καλές ομάδες. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το Champions League είναι να προσφέρει ωραία παιχνίδια και μεγάλα θεάματα στους φιλάθλους. Αυτό είναι σίγουρο λοιπόν, πως μ’ αυτές τις μεγάλες ομάδες θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια. Αν θέλετε να σχολιάσω κάτι αυτό είναι η απόδοση του Άγιαξ, η οποία είναι μια ομάδα που εξελίσσεται πάρα πολύ. Μια ομάδα που έχει ξεπεράσει πάρα πολλά προβλήματα. Έχουμε δει κι άλλες ομάδες οι οποίες ξεκίνησαν πάρα πολύ αδύναμα και στη συνέχεια έκαναν σημαντικά πράγματα. Κάθε χρονιά υπάρχει μια ομάδα που δείχνει πως έχει κάποιο χάρισμα κι αυτή τη στιγμή νομίζω πως ο Άγιαξ είναι αυτή η ομάδα».

bazaar
xideas
Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

 • Red7arrow
  Red7arrow Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

  Redgoal, σίγουρα υπάρχουν προπονητές εκεί έξω που αξίζουν κ θα μπορούσαν να παράγουν έργο στον Ολυμπιακό. Δεν έχω πρόβλημα με το να έχω ξένο προπονητή εφόσον όμως το αξιζει. Εγώ έχω πρόβλημα με το να βλέπω να μην έχει την ίδια στήριξη ένας Έλληνας προπονητής έναντι κάποιου ξένου τη στιγμή μάλιστα που ο Έλληνας έχει πετύχει περισσότερα η ίδια πράγματα από τον ξένο! Αυτή η υποτίμηση με νευριάζει. Την θεωρώ άδικη!
  Από κει κ πέρα, προπονητές υπάρχουν. Και όταν μιλάω εγώ για Έλληνες δεν αναφέρομαι σε Παντελιδιδες, Παράσχους και Τζιωλιδες. Προς Θεού...αλλά σε Γαύρους προπονητές! Έχει διαφορά..
  Όπως επίσης κατάντησε πια εντελώς εκνευριστικο να έρχονται ξένοι προπονητές μόνο από Ισπανία και Πορτογαλία!!! Αυτό το δήθεν πετυχημένο μοντέλο μόνο εμείς το υποστηρίζουμε. Δεν έχω δει στο εξωτερικό γενικότερα να γίνεται με άλλους συλλόγους αυτό το πράγμα με Ισπανό Πορτογάλους τεχνικούς. Τι κόλλημα έχουμε φάει εμείς δε καταλαβαίνω.

 • Johnker7
  Johnker7 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 02:31 Σύνδεσμος σχολίου

  Redgoal σκελοτο ποιος ο Εζεκιελ ο αμυντικος χαφ?Εγινε προπονητης η συνωνυμια?

  REDGOAL: Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο

 • Johnker7
  Johnker7 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 02:28 Σύνδεσμος σχολίου

  Καντε το αυτονοητο κ επιτελους κερδιστε τα παιδακια κ τους απληρωτους του βαζελου.Αντε...

 • Γιώργος01
  Γιώργος01 Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

  Ευχαριστώ! Βλέπω μια σαφή προτίμηση στην Αργεντινή, πιστεύω κι ο Καμπιάσο θα γίνει κάποια στιγμή καλός προπονητής. Όσο για τεχνικό διευθυντή θα ήταν το ιδανικό, έτσι λειτουργούν οι σοβαρές ομάδες, συνεργάζεται με το τμήμα scouting και στην κάθε θέση που θέλει ο προπονητής τον οποίο θα έχει φέρει ο ίδιος προτείνει από 5 παίχτες ανάλογα βέβαια με το μπάτζετ. Αλλά είδαμε κι όταν ήρθαν τεχνικοί διευθυντές ότι πέρασαν και δεν ακούμπησαν αφού κουμάντο κάνει ο εκάστοτε μάνατζερ. Βέβαια επειδή το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι αν είναι να φέρεις τεχνικό διευθυντή θα πρέπει να διαθέσεις κι ένα α΄ μπάτζετ πχ 20εκ. κάτι που δεν συνηθίζει η διοίκηση, τελευταία μάλιστα πανηγυρίζουμε για τις ακριβές πωλήσεις που κάνουμε, αυτή είναι η επιτυχία.

 • Γιώργος01
  Γιώργος01 Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

  Προσωπικά δεν θέλω να ξαναδώ πάλι το Λεμονή προπονητή δεν μου'χει κάνει τίποτα ο άνθρωπος αλλά νισάφι πια. Τον Αναστόπουλο θα ήθελα να τον δω κάποια στιγμή γιατί δεν του δώθηκε ποτέ η ευκαιρία και είναι πραγματική σημαία του Θρύλου γι'αυτούς που τον πρόλαβαν. Redgoal μιας και το ανέφερες δεν μας αραδιάζεις 3-4 ονόματα προπονητών να πάρουμε μια ιδέα;

  REDGOAL: Γκαγιάρδο Νο1 επιλογή για να σε κάνει πραγματικά ομαδάρα. Από 'κει και πέρα για την τσέπη του Ολυμπιακού υπάρχουν προπονητές όπως ο Ρόζε της Σάλτσμπουργκ, ο Σκελότο που πηγε ΗΠΑ και ήταν μέχρι πρόσφατα στη Μπόκα. Εδουάρδο Κουντέτ από Ρασίνγκ επίσης πολύ καλός. Θες ταλέντο καινούριο που δείχνει ότι θα γίνει τοπ; Πάρε Μαουρίσιο Μπαρμπιέρι από Γκοϊάς. Φίλε εχει 100 προπονητές. Απλά πρέπει να έχεις έναν τεχνικό διευθυντή να ξέρει μπάλα και να φέρει τον καλύτερο για αυτό που θες να παίξεις.

 • M.S 7
  M.S 7 Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

  Εάν αποκλειοταν ο Θρύλος με Έλληνα στον πάγκο τον οποιοδήποτε από Λαμία,έτρωγε 3 στην τούμπα και έξω από την Δυναμό Κιεβου αυτό το καφενείο που έφαγε 8 γκολ σε 2 ματς από την Τσέλσι θα τον έπαιρναν με τα γιαούρτια Η τις κλωτσιές....Είναι ανεξήγητη και εξοργιστική αυτή η στήριξη και επιμονή σ'αυτόν τον Πορτογάλο Μαρτίνς!!

 • Σε καλή Meriah
  Σε καλή Meriah Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

  ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΗΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ. ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝTΗΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ. ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Η ΛΑΜΙΑ. ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑΝΤΩΡΑ

 • Red7Arrow
  Red7Arrow Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

  Eδω που τα λέμε M.S 7 (και ξερεις φανταζομαι οτι δε χαριζομαι στη κριτικη μου...) και τον Αλέγκρι να φέρεις προπονητη, αν η ομάδα μας εχει 11 βασικούς εκ των οποίων αξιζουν να φοράνε φανελα Ολυμπιακού οι 5 από τους 11 και οι υπόλοιποι ειναι δημιουργήματα δημοσιογράφων, φυλλάδων και υπαλληλικών site, αντι να παιζουν στη καλυτερη αλλαγές, δε προκειται να ειχες καλυτερα αποτελεσματα η να εβλεπες καλυτερη μπαλα.
  Γενικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Περυσι κραζανε καποιοι τον Τακαρο το Λεμονη επειδη επαιξε συντηρητικα μεσα στην Σπορτινγκ αντι οπως ελεγαν να ρισκαρει. Μα ακου τωρα, ο ανθρωπος τα ακουσε απο τους ξερόλες επειδη ηταν ρεαλιστης και δεν απλωνε το χερι του περισσοτερο απο εκει που εφτανε. Ηξερε τι ομαδα εχει, τι μπορουν να δωσουν οι παιχτες (λιγα πραγματα) και δε τον ενδιεφερε να ρισκαρει να παιξει επιθετικα και να φαει ο Ολυμπιακός 4-5 γκολ στη Πορτογαλία.
  Επαιζε Ελλάδα και εστηνε την ομαδα με τετοιο τρόπο ωστε να κερδιζει εστω και με μισο μηδεν. Η Ελλάδα τον ενδιέφερε. Ηξερε τι ζηταγε από την ομαδα του τη δεδομενη στιγμη. Κι ομως εμείς δε τον στηριξαμε. Επειδη δεν ηταν ξένος!
  Αν αυτό που συνεβη περυσι με το Λεμονή, ειχε συμβεί στον Μαρτινς, δηλ να εχει γυρισει το -6 στο +1 και να τον διωξουν για εναν αλλο αγνωστο μυρωδιά προπονητη, θα ειχε βουηξει ολο το δημοσιογραφικο συμπαν! ! !
  Μεχρι σημερα ακους ανθρώπους να υποτιμούν το Λεμονή αναφερόμενοι στο προσωπό του ως "sir takis", τακουλης, Λεμονηδες, Λεμονάκος κτλ.
  Εγώ ξέρω οτι με το ΛΕΜΟΝΗ προπονητη δε πετυχα τιποτα λιγότερο από οτι πέτυχα με ΜΙΤΣΕΛ, ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΣΙΛΒΑ στον πάγκο της ομάδας. Πρωταθληματα πηρε, στους 16 του champions league εφτασε, αποκλειστηκε με ψηλα το κεφαλι απο την εκεινης της εποχης πολυ δυνατη Τσέλσι και ειναι ο προπονητης που εχει πάρει τα περισσοτερα ντέρμπι με ΠΑΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ απο καθε αλλο προπονητη νομιζω στην συγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού.
  Μπορεί το Redgoal ειτε να με επιβεβαιώσει ειτε να με διαψεύσει αν κανω λαθος.
  Το point σε αυτά που λέω δεν ειναι ο Λεμονης ντε κ καλα. Ειναι η ξενομανία που μας εχει καταστρεψει.
  Δεν εχουμε δώσει ευκαιρία να προπονησει τον Ολυμπιακό μας ενας προπονητης Ελληνας και γαυρος τυπου Αναστόπουλου πχ.
  Και το παράδοξο ξερετε ποιο ειναι;
  Redgoal, καποτε λεγαμε οτι ενας Ελληνας προπονητης, σα μικρο ονομα που ειναι, δε θα μπορουσε να κουμανταρει τα ονοματα παιχτών που ειχαμε συνηθισει να ερχονται στην ομαδα. Δηλ τα αστέρια από το εξωτερικό.
  Και ρωτάω εγώ τωρα....τα "αστεράκια" που εχουν ερθει τα τελευταια 5-6 χρόνια ειναι τοσο πολυ ντιβες και ονοματα που ενας Ελληνας προπονητης με σωστό team δε θα μπορουσε να κουμανταρει; ; ; Αλλωστε, βλέπουμε στο εξωτερικό οτί οι σχέσεις παιχτων με προπονητες καλες οι κακές δεν παιζουν ρόλο από το αν ειναι ονοματα μεγάλα η όχι. Ποσες φορές ο Μουρίνιο δε τα πηγαινε καλα με μεγαλα αστέρια που θεωρητικά περιμεναν ολοι οτι θα τα εχει σούζα. Κι ομως...μπορω να σκεφτώ απειρες περιπτώσεις. Αν λοιπόν πχ ο Κοβάσεβιτς με τον Λεμονη καποτε δε θα τα πηγαινε καλα δεν φταιει οτι ο Λεμονής ειναι Ελληνας ουτε οτι δεν εχει δουλέψει στο εξωτερικο και δεν ειναι καταξιωμενος.
  Αυτά μας εχουν φάει λοιπόν, θεωρώ εγώ...αν δεν αλλαξουμε νοοτροπία ολοι, οχι μονο η διοικηση, οχι μονο οι παραγοντες, αλλα και ο κόσμος, τοτε μη περιμενετε να δουμε προκοπή. Και μπορεί σημερα να ειναι φρέσκες οι επιτυχίες των τελευταιων 20 ετών, αλλα οσο θα περναει ο καιρός θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν. Το να εισαι Πρωταθλητης απαιτεί να εχεις συνεχεια. Και να μη μένεις στο παρελθον.

  REDGOAL: Φίλε εκτός από τον Λεμονή και τον Αναστόπουλο και τους προπονητές που ω του θαύματος έρχονται από Πορτογαλία και Ισπανία καραβιές και είναι όλοι από 2-3 μάνατζερ, υπάρχουν δεκάδες ακόμα προπονητές που είναι σούπερ για τον Ολυμπιακό.

 • M.S 7
  M.S 7 Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

  Την κυριακή τελειώνεις ταβερνιάρη Πορτογάλε δεν κέρδισες ούτε ένα στόχο και ακόμα Η αμπαλη διοίκηση σε στηρίζη!!

 • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
  ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

  Άντε μετά να βάλουμε γκολ στον βάζελο , αν είναι να παίξει πάλι ο Χασάν ...! Μαύρα μάτια θα κάνουμε μέχρι να ξαναδούμε γκόλ σε σημαντικά μάτς με τον άμπαλο. !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε πρωτάθλημα-κύπελλο-Ευρώπη τον Φλεβάρη και καλείται να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν. Τι θα θέλατε να συμβεί αναφορικά με παίκτες-προπονητή;

MONEY MAKER

money maker

Εκατέρωθεν κίνητρο και… σκοράρισμα

Σε δύσκολη φάση για… πονταρίσματα έχουν μπει τα ολλανδικά πρωταθλήματα, με τα μπαράζ Ευρώπης και παραμονής σε εξέλιξη, με παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Γράφει ο Κώστας Φίλιος Απόψε διεξάγονται οι επαναληπτικοί...

Read more

Άτυπη εκδίκηση για να ελπίζει

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Στο σημερινό κουπόνι, στη Δανία, υπάρχει το… «deja vu» του τελικού Κυπέλλου που διεξήχθη προ ημερών, με τη Μπρόντμπι να χάνει το τρόπαιο από τη Μίντιλαντ...

Read more

Τρία με μονόπλευρο κίνητρο και ένα παραδ…

Στο σημερινό δελτίο, υπάρχει από νωρίς η αναμέτρηση της Νόρντσελαντ με αντίπαλο την Οντένσε. Οι γηπεδούχοι «τρέχουν» αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών και συνεχίζουν στα πλέι οφ δίχως κίνητρο. Δεν προλαβαίνουν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Χωρίς Ολυμπιακό τελειώσαν όλοι τους

"Αντίο αντίο εκεί στην Α2" λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού...

Χειροκρότημα... παικτών Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έκανε πράξη την απόφασή του να μην βρεθεί...

«Με έχει εξαιρέσει ο κύριος Γιαννακόπουλος»

Αποκάλυψη-σοκ που πραγματικά μπορεί να αλλάξει άρδην το... τοπίο στο...