roumeliotis

leptokariopoulos

Ανοιχτό αλλά προδιαγεγραμμένο το μέλλον Κάναν

casino loutrakiou
redwell

Ο Αϊζάια Κάναν ήρθε ως... πολυβόλο στον Ολυμπιακό, επί μήνες μόνο τέτοιο δεν ήταν, όμως στα κρίσιμα έβγαινε πάντα μπροστά και ειδικά στην τελική ευθεία της σεζόν που είχε προσαρμοστεί πλήρως στο ρόλο του, ήταν κομβικός σε άμυνα και επίθεση.

Έχει συμβόλαιο για μια ακόμα σεζόν το οποίο έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός μονομερώς, με τους Πειραιώτες να μην βιάζονται αλλά ουσιαστικά να έχουν αποφασίσει για την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ.

Μόνο αν βρεθεί κάτι στη θέση "2" σε σκόρινγκ γκαρντ που θα είναι σούπερ ευκαιρία εντός των επόμενων δυο τριών εβδομάδων υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίσει ο Αϊζάια Κάναν στον Πειραιά...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

95 σχόλια

  • Κοκιν
    Κοκιν Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν.φυγει.ο.βενζε .παρε.Ρουμπιτ.σεντερ. Μιλουτινοφ.και.Ντομπριτς .ετσι.περνουμε .ευρωλιγκα.βρεε??.Μπαρζωκα

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν μπορείς να φέρεις Μήτογλου στην ομάδα, το κάνεις, και ας παίξει σε 2 χρόνια.. φυσικά δεν του δίνεις 7ψηφιο νούμερο όπως με την Αρμάνι, αλλά στο στυλ και στη θέση του δεν υπάρχει άλλος Έλληνας, και ο άνθρωπος αποδεδειγμένα ήταν επιπέδου Euroleague.. κρίμα που κατέστρεψε την καριέρα του, αλλά ένα τελευταίο πουσαρισμα μπορεί να το κάνει..

    Οι προτάσεις για Cornelie/Olinde/Bonga είναι αξιοπρόσεκτες. Πρόσφατα ανέφερα και εγώ τον Cornelie, στο στυλ του είναι και ο Πετρούσεφ που τον συζητάμε χρόνια, πριν ακόμη και από το φιλικό με την Mega..

    Ενδιαφέρον ότι τις καλύτερες εμφανίσεις τους τις έκαναν εναντίον του Ολυμπιακού τα Γερμανακια.

    Ο Bonga μέσα στο Σ.ΕΦ είχε 16π με 3/6 τρίποντα, 4ασσιστ, όλα αυτά ρεκόρ σεζόν, και 3 κλεψίματα και 5ριμπ.

    Olinde 16π στο Βερολίνο με 3/4 τρίποντα.

    Olinde θεωρώ πιο ολοκληρωμένος για την ηλικία του, ο Bonga πιο αθλητικός. Θεωρούνται μεγάλα ταλέντα και δεν είναι εύκολο να τους αποκτήσεις, αφού μπορεί να προτιμούν το σύστημα και την ασφάλεια της πατρίδας τους.

    Ξέρετε γιατί τα πήγαν τόσο καλά με Ολυμπιακό; επειδή τους μάρκαρε ο Λαρεντζάκης! εκτός Παπ, στις θέσεις των forwards (3-4) δεν υπάρχει άλλος αθλητικός παίχτης..και στο 5 επιφυλάσσομαι λόγω Bolomboy που έχει αθλητικά στοιχεία (αλλά δεν ξέρει τι να τα κάνει). O Black επουδενί δεν είναι ο Black του παρελθόντος, και μετά τα Χριστούγεννα δεν βελτιώθηκε περαιτέρω, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι περίπου αυτό είναι το όριό του από εδώ και πέρα (όχι μεγάλο upside δηλαδή).

    Νομίζω ότι η αθλητικότητα πρέπει να αναβαθμιστεί στην ομάδα. Υστερούμε έναντι των περισσοτέρων. Fall/Miloutinov δεν είναι αθλητικοί, αλλά με το μέγεθός τους κάτι κάνουν, στις υπόλοιπες θέσεις, πλην Παπανικολάου (ο οποίος μεγαλώνει) έχουμε McKissic και Walkup που είναι υπέρ γυμνασμενος, αλλά υστερούμε εμφανώς στα forwards.

    To θέμα είναι που θέλει να πάει ο προπονητής, υπάρχουν και στο 4-5 επιλογές δυναμικού παίχτη ρακέτας

    Ojeleye είναι περίπτωση Yabusele και έχει διετές αν θυμάμαι καλά (έναν ακόμη δηλαδή). Πολύ καλός αλλά δεν θα είναι φθηνός. Είχαν και κοινή θητεία Celtics.

    Από όλα αυτά βλέπουμε πόσο καλή δουλειά κάνουν άλλες χώρες στη δημιουργία παικτών, ειδικά Γαλλία/Γερμανία είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

    Μετά πρέπει να δεις που θα το πάει ο προπονητής, παίχτες τύπου Colson/Jones/Motley από Eurcup παρουσίασαν πολύ καλά στοιχεία και πολλοί δυναμικοί παίχτες.

    Γενικά ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της ομάδας είναι η έλλειψη αθλητικότητας νομίζω.

    Οι θέσεις Peters/Black/Bolomboy καλό θα ήταν να αναβαθμιστούν με αθλητικά κορμιά, ο ρόλος του Λούντζη σαν Walkup lite επίσης να αναβαθμιστεί, ο Λαρεντζάκης να πάει πιο πίσω (ή αλλού).

    Ιδανικά πέρυσι ήθελα Colson (αντί Peters παίζει ξεκάθαρα και 3 ο παίχτης) και παραδοσιακά Κώστα Αντετοκούνμπο για 3ο σέντερ και Tobey στη θέση του Bolomboy (σουτ από τη θέση, 7footer καλός επιθετικός και χαρακτήρας). Δεν ξέρω αν θα μείνει Φενέρ να παίζει 3 λεπτά κάθε 5 αγώνες, αλλά είναι ιδανικός και με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από Μιλού/Φαλλ και ανεβάζει την αθλητικότητα της ομάδας. Αν είχε έρθει πριν 2 χρόνια τώρα θα ήταν πολύ καλύτερος παίχτης.

    Κουβέντα να γίνεται.. όπως έχω πει το παζλ που έχει ο καθένας στο μυαλό του συμπληρώνεται με εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) διαφορετικους συνδιασμούς. Αν μείνει ή φύγει ένας παίχτης αλλάζουν τα πάντα, και αν έχει αποκτηθεί κάποιας αλλάζει και τα μελλούμενα.

    Από τότε που ήρθε ο Σλούκας στην ομάδα μου σταθερά υποστήριζα ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα χαρακτηριστικά του, παίχτες για p n roll αλλά και p n pop (σουτ και αθλητικότητα). Δεν μπορώ να πω ότι συνέβη τίποτα από τα 2! Είμαστε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ από πόντους p n r (0.777 ανά τέτοια κατοχή) και 3οι πριν το τέλος σε ISO.. τέλειο ότι έχουνε απίστευτους βαθμούς στα υπόλοιπα, αλλά υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία στις επιλογές.

    Αυτά τα νούμερα αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα και απόλυτα η ομάδα του προπονητή, αν αναλογιστούμε π.χ ότι ο James παίρνει τους περισσότερους πόντους του από καταστάσεις pick n roll και iso και ο Σλούκας έχει αναγκαστεί να καταπνίξει το παιχνίδι (και τα ένστικτά του), απλά αφού θέλει να το πάει έτσι ο κοουτς, θα έπρεπε να είχε πολύ καλά plays για ειδικές καταστάσεις και τελειώματα παιχνιδιών, κάτι που αναμφισβήτητα δεν έχει πράξει όλα αυτά τα χρόνια, αφού δεν θυμάμαι σχεδόν καμία φορά να έχει βγει οποιοδήποτε σύστημα, ακόμη και τα πρόσφατα του Σλούκα και ένα του Βεζενκοφ με Ερυθρό, δεν είχαν καμία σχέση με ότι είχε σχεδιαστεί και αφέθηκαν στην διακριτική ευχέρεια των παιχτών αυτών..

    Καταπνίγοντας όμως αυτά τα ένστικτα, όταν θα χρειαστεί δεν θα τα έχεις, και θα βλέπεις τα Ευρωπαϊκά να περνούν..

    Για να μην αφήνω σκέψεις στον αέρα, εγώ είμαι υπέρ των ομάδων προπονητών και μεγάλου ρόστερ, και πολύ κατά one man show παιχτών τύπου Sved και James που δεν πειθαρχούν στα συστήματα και μικρών ρόστερ. Απλά πρέπει να υπάρχει μια μικρή ευελιξία ή 100% έλεγχο του παιχνιδιού και bulletproof plays για ειδικές καταστάσεις. Η κριτική μου στον κοουτς είναι ότι δεν μου έχει αποδείξει ότι έχουν διδαχθεί επαρκώς αυτά τα plays, και στοιχίζουν.

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ στην ανάλυση σου φίλε Ηλία, έχεις σχεδόν απόλυτο δίκιο από την οπτική που περιγράφεις τα πράγματα.δεν έχω κόλλημα με κανένα μητογλου μην παρεξηγηθω κιόλας.απλα τον ανέφερα διότι προ τιμωρίας του ήταν παίκτης Ευρωλίγκας αντικειμενικά καί είναι και ένας παίκτης που στην θέση του, με τα χαρακτηριστικά του δεν έχεις.δεν έχω απάντηση στο ερώτημα αν είναι να γυρίσει Ελλάδα αν θα προτιμήσει εμάς ή τον βαζελο.μαλλον θα πάει σαν γνήσιο αμερικανακη σε αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα..

  • ΚΡ
    ΚΡ Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης: συμφωνώ με αυτό που έγραψες για 4-5 και 3-4. Διάβασα 2 ονόματα σε ένα άρθρο άλλου σάιτ που τους αποκαλεί λαβράκια της Ευρωλίγκα, μάλλον ελεύθερους και συμφωνώ και εγώ γιατί μου έχουν κάνει κλικ και είναι διπλοθεσίτες, το οποίο ταιριάζει γάντι στα θέλω και τις ανάγκες της ομάδας. Πρόκειται για τον CORNELIE της ΡΕΑΛ και τον OLINDE της ΑΛΜΠΑ. Επίσης στο 3-4 έχω ξεχωρίσει και τον BONGA της Μπάγερν.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 04:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Δε θελω να βγαινω απο πανω. Απλά την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιώ την έχω δουλέψει πολύ γιατί γράφω τακτικά σε σελίδες τέτοιου στυλ εδω και πάνω από 20 χρόνια.
    Τώρα για τα αλλα που λες, ο Μήτογλου οντως υπηρξε παίκτης Ευρωλίγκας... Το θέμα όμως είναι ότι μετά από ενάμιση χρόνο απραξίας που πιθανόν να προσεγγίσει τα δύο ή και τα δυόμιση, εσύ πιστεύεις ότι θα συνεχίσει να είναι; Μπορεί να ξαναγίνει αλλά μπορεί και όχι... Το θέμα είναι ότι και να ξαναγίνει, δεν θα ξαναγίνει με το καλημέρα.... θα πρέπει να δουλέψει το απολύτως μινιμουμ ένα χρόνο για να μπορέσει να επανέλθει.... Αν μπορέσει. Χώρια ότι η ρετσινιά του ντοπαρισμένου θα τον κυνηγάει σε όλη του την καριέρα κι αυτό από μόνο του στοιχειοθετεί μία σοβαρή τροχοπέδη. Μακάρι να επανελθει σ αυτό το επίπεδο γιατί είναι κεφάλαιο και για την εθνική ομάδα, αλλά θεωρώ ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.
    4αρο5αρια ελληνες ειναι ακόμα ο Αγραβάνης και ο Τανουλης.... Ο Αγραβάνης δεν παίζει, ο Τανουλης λεγεται οτι έχει ηδη κλείσει αλλά δεν μπορείς να τον υπολογίζεις στο βασικό rotation της ομάδας... Αρα αν σου λείπει Έλληνας θα πάρεις σ άλλη θέση και 4ο5αρι θα φέρεις ξένο...
    Και μία διευκρίνηση... Ο ορος 'ταλέντο' που χρησιμοποιήσα είναι άστοχη λέξη... 16χρονοι και 17χρονοι, οπως έγραψα και πριν, μας είναι άχρηστοι.... Ας τους πάρει όλους ο βάζελος... δεν μου καίγεται καρφί.... ας πετάξει κι αλλα λεφτά όπως έκανε και με το Σαμοντουροφ. Έτσι κι αλλιώς αυτός υπολογίζει ότι θα πάει στα 18 του ΝΒΑ οπότε το βάζελο δεν τον ήθελε για να τον βοηθήσει στην εξέλιξη του, αλλά για τα φράγκα.
    Παντως αστοχια θα ειναι να ξαναέρθει Ελλάδα πχ ο Ντόρσεϊ και να μη προτίμησει εμας, εφόσον τον θέλουμε... Το ίδιο ισχύει και για το Ρογκαβόπουλο... Αν και εκει μπορείς να δώσεις κάποια δικαιολογία γιατί μπορεί εμείς που να τους δίνουμε ρόλο δεύτεροτρίτου και ο βάζελος να του δώσει ρόλο βασικού και να προτιμήσει να πάει εκεί. Τέλος πάντων αυτή η περίπτωση έχει πολλά ναι μεν αλλά.... Για την περίπτωση όμως του Μήτογλου μιας και τον ανέφερες.... πιστεύεις ότι αν αυτός θέλει να επαναπατριστεί και τον ζητήσουμε και εμείς και ο βάζελος, θα προτιμήσει το βάζελο;

  • driv33
    driv33 Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία πραγματικά η κουβέντα μαζί σου μου αρέσει, είσαι άτομο με ορθή σκέψη και επιχειρήματα.ομως έχεις το ένα ελάττωμα.θελεις πάντα να βγεις από πάνω.. δεν με ενδιαφέρει κανένα όνομα.. είτε λέγεται μητογλου είτε φουφουτος.. ανέφερα το συγκεκριμένο όνομα διότι η κουβέντα ξεκίνησε από σένα, που ανέφερες ότι στους Έλληνες παίζουμε μόνοι μας..σου θύμισα ότι βάσει των ειδικών τα δύο μεγαλύτερα ταλέντα πήγαν στον βαζελο.εκανες ένα ολόκληρο συλλογισμό που σε μεγάλη βάση έχεις δίκιο..σου ανέφερα λοιπόν το συγκεκριμένο όνομα διότι είναι παίκτης Ευρωλίγκας είτε το θες είτε όχι..με θητεία τόσο στον βαζελο όσο και στην Αρμάνι.και ο οποίος μόλις τελειώσει η τιμωρία του θα αναζητήσει την επόμενη ομάδα..το ότι ο κανονισμός με τους έξι Έλληνες θα έπρεπε να αλλάξει αυτό είναι κάτι άλλο.. πιθανόν ναι.. αλλά τώρα ισχύουν αυτά τα δεδομένα.. καλύτερο αυτή στιγμή τεσσαροπενταρι που να μην πιάνει θέση ξένου δεν ξέρω.. ούτε μου έρχεται κάποιος στο μυαλό. Ούτε έχω στην ομάδα παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά.. όποτε ναι θα τον ήθελα..τον έχουμε; εκτός αν δεν τον θεωρείς παίκτη Ευρωλίγκας και περιμένω να μου πεις συγκεκριμένο όνομα Έλληνα λοιπόν για να στοιχειωθετησεις επαρκώς την άποψη σού

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7
    Ο Μιλουτίνοφ μπορεί να πάρει ελλ. διαβατήριο.
    Επισης Πιτερς-Μπλακ-Μπολο μπορούν να αντικατασταθούν από ένα μόλις παίκτη ο οποίος να είναι πιο ενεργός και να έχει το χρόνο και των τριών.... Ενα 4αρο5αρι στυλ Μπολομπόι όπως τον ξέραμε στην ΤΣΣΚΑ.
    Και να παρουμε και ενα 3αρο4αρι στυλ Χεζονια.
    Ολα αυτα αν παραμείνει ο Σάσα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Το μπάσκετ φιλε προχωράει και δεν περιμενει τα ελληνοπουλα. Αν δεν υπάρχουν αρκετοι νεαροι ελληνες για το επίπεδο μας, θα βρούμε ομογενείς... θα κάνουμε ξενους... μπορεί και κάποια μερα να αποφασίσουμε να σοβαρευτούμε και να καταργήσουμε αυτο τον αθλιο κανονισμο που πρέπει να εχεις ελληνοπουλα και τελικα φτιάχνει στρατο ακριβοπληρωμένων δημοσιων υπαλλήλων. Μετά τα ελληνόπουλα ή θα υποχρεωθούν να δουλέψουν επαγγελματικά ή θα το ρίξουνε στη μαγειρική.
    Κι οσον αφορα το Μητογλου, αυτη τη στιγμή είναι εκτός δράσης για ενάμιση χρόνο και αυτό το χρονικό διάστημα θα αυξηθεί κι άλλο.... προφανώς και δεν κάνει αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό.... Κι οσο αυτό το διάστημα αυξάνει, τόσο πιο πολύ μεγαλώνουν και οι πιθανότητες να μην μπορέσει ποτέ να επανέλθει σε επαγγελματικό επίπεδο.
    Γιατί με ρωτάς ειδικά για αυτόν; Τον θέλεις στον Ολυμπιακό;

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι προσωπικα τον Κανααν τον γουσταρω και θα τον ηθελα στον Ολυμπιακο και την νεα σεζον.
    Με τον Σλουκα ομως-οπως αναφερουν τα ρεπορταζ εκτος συγκλονισττικου απροοπτου να ανανεωνει για να κλεισει την καριερα του στον Ολυμπιακο -η παραμονη Κανααν γινεται πλεον συναρτηση της υποθεσης Βεζενκοβ.Και εξηγουμαι.
    Μετα την αποκτηση ελληνικου διαβατηριου απο τον Γουολκαπ ο Ολυμπιακος αυτην την στιγμη στην ουσια εχει 6 ξενους.
    Αν παραμεινει ο Αλεξανδρος η ομαδα θα αλλαξει τον Μπολομποι με τον Μιλουτινοβ τον Μπλακ με καποιο αθλητικο πενταρι (Tyrique Jones?) και θα προσθεσει εναν 7ο ξενο πιθανοτατα στο (2-3) με ιδανικοτερο φιτ οπως εχω γραψει εδω και πολυ καιρο και οπως εχουν αναφερει τελευταια αρκετοι συγγαυροι τον Bryant που μενει ελευθερος απο την Εφες.Σε αυτο το ευτυχες σεναριο φυσικα ο Κανααν μενει.
    Στην περιπτωση ομως που ο Αλεξανδρος αποδεχτει την προταση των Κινγκς θα προκυψουν δυο σημαντικα προβληματα τα οποια και θα οδηγησουν τον Κανααν στην εξοδο.
    Το πρωτο προβλημα ειναι οτι θα χαθει ενα ελληνικο διαβατηριο πρωτοκλασατου παικτη του κορμου της ομαδας και θα αναζητηθει ξενο 4αρι που σημαινει οτι η εξτρα θεση απο την "ελληνοποιηση" του Θωμα θα σπαταληθει για τον αντικαταστατη του αφου ειναι απιθανο ο Ολυμπιακος του Μπαρτζωκα να παει με ροστερ 8 ξενων.
    Το δευτερο προβλημα ειναι οι 17.6 μ.ο ποντοι του Βεζενκοβ θα πρεπει να αναζητηθουν αλλου αφου ο Βεζενκοβ ειναι suis generis και σχεδον αποκλειεται να βρεθει παικτης να μπει στα παπουτσια του στην θεση αυτη επομενως μαλλον θα θυσιαστει ο Κανααν για να ερθει να τους δωσει καποιος combo scoring guard τυπου π.χ Jordan Loyd.
    YΓ: Στο απευκταιο σεναριο που ο Βεζενκοβ μετακομιζει στο ΝΒΑ και με δεδομενο οτι η ομαδα θα αποκομισει ενα διολου ευκαταφρονητο οικονομικο οφελος (1εκ δολλαρια buy out+ 1.5εκ δολλαρια το τρεχον συμβολαιο του Αλεξανδρου) θα επιθυμουσα πολυ να δω να γινεται κινηση για τον Costello της Μπασκονια.Ειναι μεγαλη μπασκετικη μου καψουρα και θεωρω οτι το παιδι αυτο ειναι ιδανικο φιτ για το μπασκετ Μπαρτζωκα και Ολυμπιακου. 2.10 παικτης με μεγεθος αθλητικοτατος γρηγορα ποδια τρεχει το γηπεδο σαν γκαρντ καλο off ball παιχνιδι καλο σουτ μπορει να παιξει εξισου καλα δυο θεσεις και 4 και 5 γενικα θα ηταν σπουδαια προσθηκη.Ειπα και πιο πανω ο Βεζενκοβ ειναι one of a kind αλλα θεωρω οτι ο Costello στα χερια του Μπαρτζωκα μπορει να κανει το βημα παραπανω.Ο Κερεχετα θα ηταν ενα εμποδιο αλλα αν αληθευουν τα δημοσιευματα οτι στον Howard εχει βαλει ρητρα 550χιλιαδες δολλαρια λογικα η ρητρα του Costello θα ειναι μικροτερη.Τα δινεις και τον αποκτας με ενα λογικοτατο συμβολαιο και σου περισσευουν και αρκετα χρηματα

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια, Μαντζουκας και Σαμοντουροφ πηγαν στους πρασινους μονο και μονο γιατι εγιναν παιχτες του Λωτσου.

    Το οτι οι προπονητες τους πηγαν σ' αυτον τον ατζεντη ηταν η μαγκια και οχι οτι δηθεν μπορεσαν και τους εκλεψαν απο εμας.

    Μεγαλο λαθος. Κοιταξτε ποσα ονοματα εφυγαν απο τον συγκεκριμενο ατζεντη τελευταια. Μητογλου, Ρογκαβοπουλος, Παπαπετρου, Παπαγιαννης και επεται συνεχεια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...