roumeliotis

Carwiz

«Είναι φανατικός υποστηρικτής των παικτών μας»

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο PAOK Sports Arena, στο δεύτερο ματς για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League επί του ΠΑΟΚ με 97-77 και διπλασίασε τις νίκες του στη σειρά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει...

Για το αν έδωσε έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι μετά το F4: «Είναι ένα ισχυρό συναισθηματικό σοκ το F4, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είναι μια κορύφωση μέσα στη σεζόν και μετά πρέπει να μπεις σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε σήμερα».

Για το πώς έπαιξε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Παίξαμε χωρίς ένταση, κάτι που θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό. Είναι φανατικός υποστηρικτής των παικτών που έχουμε φέτος. Ξέραμε πως δεν είναι εύκολο να παίξουμε εδώ. Μας δυσκόλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά ήμασταν σταθερά στο +20».

Για το αν η ομάδα του θα είναι έτοιμη 100% στους τελικούς: «Φυσικά, ναι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

44 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Παναγιώτη Τιακα έβγαλες ενδοψυχα το Ολυμπιακό μεγαλείο, αυτή τη φλόγα που έχουμε μέσα μας και μας κάνει ξεχωριστούς !!! Εγώ όταν τελειώσει αγώνας και χάσουμε θέλω να τους σκοτώσω όλους !!! Κάποτε το τι είχα σουρει στον Αμανατίδη για τον αγώνα που αυτός έβαζε πίσω και ο Κριστινσον μπροστά !!! Και ήρθε ο Αμανατίδης Μυτιλήνη με το Γιαννακόπουλο και κάτσαμε Παρέα με 7 σουβλιστα αρνια να γιορτάσουμε το έβδομο !!!! Όπως μιλάγαμε με τον Αμανατίδη σκύβει ο φίλος μου και μου λέει στο αυτί , να του πω τι του έχεις σουρει!!!! Λίγη υπομονή φίλε Παναγιώτη και θαρθουν και τα κύπελλα !!!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή 7footer τι μας λες τώρα? Ότι είχε τραυματισμούς η μπαρτσελόνα αλλά ο Μπι δεν έκανε σωστή διαχείριση σε όσους είχε στο ροστερ? Ή ότι η Ρεαλ πήρε κούπα επειδή είχε τον Μπι αντίπαλο? Ο Ματεο κέρδισε και άλλες ομάδες πριν φτάσει τελικό, οπότε και ο μετλιτζάνας άσχετος ε?
    Πρέπει να μπορείς να παραδεχτείς κάποιον όταν κάνει καλή δουλειά , αν δε μπορείς τότε φαίνεσαι εμπαθής. Εδώ υπάρχουν ποστ σε διάφορες φάσεις της ομάδας, που ζητάνε κάποιοι τομιτς για κοουτς ή Σπανούλη πχ. Χωρίς να έχουν δει κάτι από τη δουλειά τους, γράφουν ότι να ναι.
    Είναι η πρώτη φορά, που αν ο τελικός ήταν στυλ ΝΒΑ πχ με σειρά στις 3 ή 5 νίκες θα το σηκώναμε. Είμασταν καλύτεροι , επειδή ο Μπι το κατάφερε αυτό, αλλά στο btb δεν θα είχαμε πάρει κούπα. Έτσι γίνεται, κάποιος είναι το φαβορί αλλά μπορεί να χάσει. Οπότε για μένα ένα μπράβο στον Μπι που για πρώτη φορά τα τελευταία πολλά χρόνια πήγαμε σαν φαβορί, γιατί αυτό είναι καθαρά έργο δικό του. Εδώ κάποιοι άμπαλοι έγραφαν ότι ούτε φ4 ούτε στους 8 δε θα πάμε. Ότι δε πάμε για κούπα και άλλα τέτοια άσχετα, και πέρναγαν τα ποστ αυτά χωρίς να σχολιάσει κανείς. Ήταν μία χαμένη ευκαιρία, αλλά χρονιά ήταν επιτυχημένη .

  • George 7
    George 7 Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιώτη Τιακα ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΌΛΑ....ουτε στίγμα δν χρειάζεται αλλαγη...αυτη η ανάγκη να πυροβόλαμε τα πόδια μας διαχρονικά μας κατατρεχει...καποια υπερφυσική δύναμη ή κατάρα μας κυνηγάει από το ΤΕΛ Αβίβ κ μετα...υπαρχουν βέβαια κ περιπτώσεις όπως στην ΠΌΛΗ που αν χάναμε δν θα έλεγε κανείς ΤΊΠΟΤΑ γιατί θα έχανες από μια ΣΑΦΩΣ καλύτερη ομάδα...ή στην ΣΑΡΑΓΌΣΑ που με ΣΑΜΠΟΝΙΣ κ ΑΡΛΑΟΥΚΑΔ απλά δν γινότανε να κερδίσεις...κ το περσινό λες αντε ας παει...ΜΙΣΙΤΣ είναι....αλλα το φετινό έτσι όπως πήγαμε...κ έτσι όπως ητν η ΡΕΑΛ δν καταπινεται γιατί πολύ ΑΠΛΆ ήσουν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...το δε σχόλιο για τον παλαμάκια απλά ΩΔΗ...τοτε στο ΟΑΚΑ που μας περνάγαμε χειρουργείο ΚΑΝΟΝΙΚΌ κ ο κύριος στον πάγκο με συμβόλαιο 3Μ αν θυμάμαι καλά τον πιάνει η κάμερα να γελά κ να βαράει παλαμάκια στον κολλητό του ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ....απο μένα RESPECT φίλε...αυτα κ καλό ΣΟΥ Κου σε ολους

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 σου απάντησα σε ποστ που μηδενίζεις τελείως τον Σπανούλη. Ο παίκτης ήρθε στην ομάδα και έκανε το ακατόρθωτο. Πήρε παιδιά και τα έκανε να σηκώσουν κούπα δύο φορές. Έκατσε ενώ έβρισκε τα διπλά χρήματα εύκολα, και εξυπηρέτησε την ανάγκη του χαμηλού μπατζετ, αφού μόνος του μαζί με Πριντεζη, μια χαρά ομάδα παρουσίαζαν στα μάτια των αφων. Δεν ήμασταν για άλλες κούπες με το μικρό ροστερ που είχαμε, αλλά αυτό δεν ήταν δικιά του επιλογή όπως τεχνηέντως θέλουν να μας παρουσιάσουν κάποιοι. Πάντα έλειπαν δύο μεταγραφές, αναπληρωματικός του Πρι και ένα ακόμα σοβαρό pm, και πίστεψέ με , δεν θα είχε πρόβλημα σε αυτό ο Σπανούλης. Το νταπα ντούπα το διαβάζω από το 14 φίλε όχι από το 18.
    Για το τελευταίο ποστ σου, δεν έχω κάποια διαφωνία. Δε θα κάτσω να κρίνω όλη τη καριέρα του παίκτη από την δύσκολη τελευταία χρονιά, που κάθε αθλητής πρέπει να αντιμετωπίσει. Και ο μέγιστος Γκάλης τα ίδια έκανε αλλά τέτοιοι παίκτες είτε αρέσει είτε όχι , έχουν πάντα δύσκολο επίλογο. Μιλάμε τώρα για χρονιά που ήταν καμένη τόσο σε Ελλάδα με την Α2 όσο και στην ευρώπη. Τώρα υπάρχει σύνολο έτοιμος, όποιος θέλει το καλό της ομάδας το κρατάει και το βελτιώνει και πάει για κούπα. Μόνο ο Βεζέ είναι πρόβλημα, αλλά με τα χρήματα που βγήκαν φέτος, φέρνεις Μισιτς που δεν θέλουν να κρατήσουν οι τουρκοι, και συνεχίζεις απο εκεί που σταμάτησες φέτος.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @Jiannis77 καλά έκανες και το επισήμανες . Έγραψα για τη προηγούμενη χρονιά που βγήκαμε 10οι. Χάλια χρονιές και οι δύο. Μας είχε πάρει η κάτω βόλτα φίλε. Είναι προφανές ότι δεν έφταιγε ο Μπι γι αυτό άλλο αν κάποιοι ψάχνονται. Ο Μπι ήρθε για να μας στρώσει, έλαβε το δύσκολο έργο της μετάβασης από την εποχή Σπανούλη Πρίντεζη και τα έχει πάει περίφημα. Με δεδομένο το αστείο μπατζετ που είχαμε και έχουμε (8,5 εκ καθαρό ποσό αγωνιστικό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- η φενερ έχει κάπου στα 14 εκ) είμαι βέβαιος ότι μόνο το μπασκετ μπαρτζώκα μπορούσε να τα καταφέρει.

    Επειδή όμως διαβάζω σχόλια πχ σαν του Giannis, εγώ δε ξέρω τι θα έλεγε ο κόσμος αν έμπαινε το καλάθι του σλουκα , ας το έβαζε να μην υπάρχουν τέτοιες απορείες, βλέπω όμως τι λέει ο κόσμος αφού το καλάθι δε μπήκε. Και για να τα βάλουμε πάλι σε μία σειρά. Κάνει κάποιες ερωτήσεις ο συμπαθέστατος, φίλος Τιάκας και πραγματικά αυτά που ρωτάει, είναι αυτά που σκέφτονται όλοι οι ολυμπιακοί. Δικαιολογίες για να χρυσώσουμε την ήττα βρίσκουμε με το τσουβάλι, αλλά χάσαμε δικό μας παιχνίδι και μάλιστα εύκολο. Ο Μπι δεν είναι ο αλάνθαστος προπονητής. Έκανε μαζεμένα λάθη, αλλά πραγματικά , τι μπορείς να πεις στον άνθρωπο μετά από τέτοια χρονιά? Φοβερό μπασκετ που μόνο αυτός μπορούσε να βγάλει στα χρήματα που είχε. Υπάρχουν λοιπόν δύο προσεγγίσεις. Τι λάθη έγιναν στη προσέγγιση του αγώνα και τι λάθη έγιναν από τους παίκτες στο τέλος. Έκαναν λάθη και ο κοουτς και οι παίκτες. Όταν όμως το ματς πάει τελικα στον πόντο, οι παίκτες μπορεί να πάρουν ειτε μία σωστή είτε μία λάθος απόφαση και να χάσεις το ματς. Ο αγώνας δεν έπρεπε να πάει στον πόντο όμως. Ήταν για 15 πόντους διαφορά ο αγώνας. Ο κοουτς έπεσε στη παγίδα της ρεαλ. Μας κοίμισε , είμασταν συνεχώς μπροστά δε πήραμε τη σωστή διαφορά και μετά μπήκαν και οι γέροι και μας καθάρισαν. Οι ψηλοί μας δεν μπήκαν ποτέ στο ματς, ο πιο ακριβώς μας παίκτης (σλουκας) ήταν σχεδόν αρνητικός ο γουοκαπ επιθετικά μηδέν και όμως νοιώθαμε ότι τους είχαμε εύκολα. Μας κοίμισαν και χτύπησαν την ώρα που είχαν αποφασίσει. Έγινε, παει, πάμε παρακάτω. Φέτος με τα χρήματα από τα εισιτήρια, η ομάδα έβγαλε χρήματα πάνω από αυτά που ξόδεψε, ας τα βάλουν για μεταγραφές να πάμε ακόμα καλύτερα. Περσι 4οι φέτος 2οι, ε του χρόνου 1οι.

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Giannis αν ειχε μπει το σουτ του Σλουκα και περναμε το κυπελο, αυτοι δεν θα χαν εμφανιστει.,τιποτα δεν θα γραφανε..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Παναγιώτης Τιάκας
    Η απάντηση στα ερωτήματα που κάνεις είναι απλούστατη... ένας προπονητής παίρνει ρίσκα... άλλα του βγαίνουν, άλλα όχι.... το σωστό είναι να τον κρίνεις σαν γενική εικόνα κι όχι μεμονωμένα από ένα ματς... αυτά τα ματς κρέμονται σε μια κλωστή... δεν είναι σωστό ούτε να λες ότι είναι σούπερ μάγκας αν του βγούνε τα ρίσκα του, ούτε να λες ότι είναι παλτό/λούζερ κλπ κλπ αν δε του βγούνε...
    Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου κι έχω διαφωνήσει με πολλούς εδώ μέσα που λέω για 'ποδοσφαιρικούς' Ολυμπιακούς.... δυστυχώς η νοοτροπία ή του πανηγυριού ή της ισοπέδωσης κι αν είναι ισοπέδωσης του να πέσουν κεφάλια, είναι ποδοσφαιρική... κι όσο είμαστε γαντζωμένοι εκεί, άσπρη μέρα δε θα δούμε... γιατί η επιτυχία για τους περισσότερους περνάει από πολλές αποτυχίες... αν στην πρώτη ζητάς να πέσουν κεφάλια και πέσουν, δε θα φτάσεις ποτέ στην επιτυχία... δυστυχώς όμως δεν είχαμε ποτέ μια διοίκηση στο ποδόσφαιρο να μας βάλει κι εκεί σε ράγες μιας σπουδαίας Ευρωπαϊκής διάκρισης, να το νοιώσουμε έμπρακτα στο πετσί μας αυτό... νομίζουμε ότι μια ευρωκούπα κι ειδικά μια μπασκετική Ευρωλίγκα απέναντι σε club τιτάνες που η ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπορεί ούτε να τους κοιτάξει στα μάτια, είναι λες και παίζουμε στο ανυπόληπτο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο, το Βόλο και τον Παναιτωλικό...
    Ευτυχώς όμως που στο μπάσκετ δεν κάνει κουμάντο η εξέδρα όπως στο ποδόσφαιρο... φωνάζει μεν, αλλά δεν τις δίνει κανείς σημασία.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού διαβάζω συνεχώς εδώ διφορούμενες απόψεις και αναλύσεις, Εμένα με απασχολεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να Ησυχάσω και να δώσω μια Εξήγηση στον εαυτό μου με τίποτα. όσα και να διάβασα δεν μπορώ να βρω εξήγηση γι’ αυτό το έγκλημα που μας έκανε ο κύριος Μπαρτζώκας, δεν μπορώ να το χωνέψω Με τίποτα , δεν μπορώ να βρω εξήγηση.
    θέλω να δώσει Κάποιος εδώ μέσα την σωστή απάντηση και την λύση για ποιο λόγο ο κύριος Μπαρτζώκας εγκλημάτησε προχθές το βράδυ Της Κυριακής. Αφού είναι πεπειραμένος προπονητής και πολλά χρόνια θα συναντήσει αυτό το σχέδιο το Παμπάλαιο της ζώνης που έπαιξε ο αντίπαλος ολόκληρο 40 λεπτά
    και ήξερες και ξέρεις ότι η ζώνη που παίξανε Επαναλαμβάνω ολόκληρα 40 λεπτά οι ισπανοί σπάει με τρίποντο. Και ρωτάω ξανά γιατί ο κύριος ο Μπαρτζώκας ο βασικός υπεύθυνος αυτού του Προχθεσινοβραδινού εγκλήματος όπως και πέρσι στο Κατάμεστο από δωδεκάμισι χιλιάδες φίλαθλοι του ολυμπιακού στο Βελιγράδι.
    Γιατί δε χρησιμοποίησε Καθόλου τον Μεγάλο τριποντάκια Που έχουμε στην ομάδα, που απέκτησε από την Ισπανία με 800 χιλιάδες ευρώ και παραπάνω Πητερς σε όλο το παιχνίδι Γι’ αυτό τον αποκλειστικό σκοπό κυρίως. που έχει Επαναλαμβάνω φαρμακερό στάσιμο τρίποντο να σπάσει αυτή η ζώνη των ισπανών Να πέτυχε 2-3 τρίποντα και να τελειώσει το παιχνίδι Υπέρ του ολυμπιακού . για να μάθουμε κι εμείς και να εξηγήσουμε Στον εαυτό μας Που δεν μπορούμε ούτε θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε το ανεξήγητο , πως κατόρθωσε και έκανε τέτοιο έγκλημα ο Κυριος Μπαρτζώκας Εις βάρος της ομάδας του ολυμπιακού. Για την αδράνεια του Κατόρθωσε κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να το συλλάβει ο νους του ανθρώπου,. δηλαδή μέσα από τα χέρια μας χάρισε και δώρισε την νίκη Μας επαναλαμβάνω ενώ προηγούμαστε 2 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα επαναλαμβάνω 78-72. Αυτό δεν το χωράει ο νους του κανενός άνθρωπο δεν μπορούμε να το ξηγήσω μέχρι σήμερα και θα σκάσουμε από την εγκληματικότητα Του κυρίου Μπαρτζώκα .
    με την αδράνεια του Να μην Μπορεί εκεί στο Πανγκο να πάρει ένα τάιμ-άουτ , να κόψει το αριθμό των ισπανών , να κάνουμε Επιτέλους Εμείς μία Τελευταία σωστή επίθεση και να πάρουμε το παιχνίδι όπως μας αξίζει. Ένα καλάθι χρειαζόμασταν Κύριε Μπαρτζώκα μόνο ένα η μια γερή άμυνα και τίποτε άλλο και το Κύπελλο ήταν δικό μας. Και Όμως εσύ το πήρες μέσα στα χέρια μας, και το δώρισες άλλου. Αυτό δεν μπορούμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας δε χωράει με τίποτα και δε βγαίνει από το από το νου μας. Θα το λέμε για πάρα πολύ καιρό δεν ξέρω πόσο καιρό .Άλλο να είναι ο αντίπαλος καλύτερος και να κερδίσει το παιχνίδι Γιατί θα του αξίζει σαν ανώτερος σε αντίπαλος και καλύτερη και να το αναγνωρίζουμε και να του δίνουμε συγχαρητήρια κι άλλο να είμαστε εμείς η καλύτερη ομάδα και Να το Αξίζουμε εμείς, να προηγούμαστε συνεχώς και να χαρίζει ο κύριος προπονητής μας το Κυπελλο μας στον αντίπαλο.Αυτό είναι αδιανόητο.

    Ο κύριος Μπαρτζώκας είναι ο προπονητής της ομάδας μας, αυτός έχει όλη την ευθύνη , αυτός κάνει κουμάντο αυτός είναι υπεύθυνος γι’ αυτό το έγκλημα που έκανε. Διότι έπρεπε να αντιδράσει πιο μπροστά Και να το περνάμε το παιχνίδι εμεις άνετα και Και Ωραία Και με διαφορά όπως θα έπρεπε, Χωρίς καρδιοχτύπια και άγχη . Αλλά τα γνωρίζε όλα αυτά Ο προπονητής μας αλλά αποκοιμήθηκε τα τελευταία λεπτά όπως φαίνεται και ξύπνησε την τελευταία στιγμή Όταν μας ήρθε μεγαλό αγγούρι ή μεγάλο χτύπημα στο κεφάλι και εκείνη τη στιγμή σίγουρα θα σκέφτηκε , αμάν τι έκανα πάμε να Χαρίσουμε δικό μας παιχνίδι και έτρεχε Αμέσως μετά να πάρει τάιμ-άουτ εσπευσμένα τα τελευταία 3,6 δευτερόλεπτα. Δηλαδή μόνο τότε Όταν μας Ήρθε ξαφνικά το τελευταίο χτύπημα , Που δεν έπρεπε να ερχόταν ποτέ.

    Κύριε Μπαρτζώκα το χαμένο κύπελλο που χάσαμε στο Τελαβίβ Μας πόνεσε πάρα πάρα πολύ και κλαίγαμε Για εκείνο το άδικο και άδοξο τέλος αλλά για το δικό σου τον χαμό προχθές το βράδυ Νιώθαμε μεγάλη οργή και αγανάκτηση, Ήταν η πίκρα μεγαλης οργής και αγανάκτησης Και απογοητεύσης και ότι αυτός ο χαμός ειναι εγκληματικος γιαυτό που έκανες.
    το επαναλαμβάνω 1000 φορές Πιο μεγάλος όπως το ξανά έγραψα και από το Βελιγράδι που απογοήτευσες για μια άλλη φορά τόσες χιλιάδες φιλάθλους του ολυμπιακού που κατά γέμισαν το γήπεδο και κάνανε εδρα στο Βελιγράδι και εδρα ελληνικη στη Λιθουανία στο Κάουνας, αυτό είναι ανεπίτρεπτο και δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ.
    Και ότι το μπάσκετ είναι Σπορ ψυχολογίας, αυτός που έχει την έδρα, αυτός παίρνει το κύπελλο, αυτός παίρνει τη νίκη και γι’ αυτό κερδίσαμε ολες τις φορές στην έδρα μας Στα πλέι οφ στο σεφ το τελευταίο πέμπτο παιχνίδι πάντα το κερδίζαμε όταν υπήρχε do or die.

    Αλλά εσύ έκανες το αντίθετο Κύριε Μπαρτζώκα και πρόσφερες στους χιλιάδες φιλάθλους του ολυμπιακού και πέρσι και φέτος και σε όλους τους φιλάθλους του ολυμπιακού σόλο τον κόσμο μόνο πίκρα και αγανάκτηση οργή . Διότι το απέδειξες πόσο εγωιστής άνθρωπος είσαι με τη στάση σου την προχθεσινό βραδινή στο Κάουνας σαν προπονητής οτι δεν έμαθες ποτέ από τα λάθη σου Τα εγωιστικά , Με τα κολλήματα σου να μην ενεργείς όταν πρέπει μέσα στο παιχνίδι και χάνεσαι, να μην Ενεργείς υπέρ του ολυμπιακού Σε δύσκολα σημεία που θα έπρεπε αλλά δυστυχώς κατά του ολυμπιακού.

    Ένα έχω να σου πω ότι μια κατάκτηση Πρωταθλήματος ελληνικού με ενα τιποτένιο Διαλυμένο αντιπάλο ψόφιο κσι ξεφτιλισμένο αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκό δε με χαροποιεί σε τίποτα.
    την πίκρα και την απογοήτευση που Μας πρόσφερες Προχθές το βράδυ δε μας παρηγορεί αυτο σε τίποτα από ένα τέτοιο τιποτένιο ελληνικό πρωτάθλημα Μπάσκετ χωρίς αντίπαλο. Από ένα διαλυμένο αντίπαλο.
    Εμείς θέλαμε παντα την Ευρωλίγκα το φωνάζουμε
    Και το γράφουμε εδώ και χρόνια , είναι ο μεγάλος ο καημός μας επιτέλους Φαινότανε να Γινότανε φέτος πραγματικότητα αυτό που αξίζαμε. Αλλά εσύ Δυστυχώς στο τέλος δευτερόλεπτα πριν το φινάλε , μας το στέρησες με την τακτική που έπαιξες στο Κάουνας

    Όπως μας το στέρησαν Και κυριοι Αγγελόπουλοι Όταν είχαμε τότε Τους ανεπανάληπτους , Σπανούλη Και τον Πρίντεζη μεγιστάνες παιχταράδες που τα δίνουνε όλα στην ομάδα και Χύνανε αίμα για την ομάδα μας και για το μεγαλείο της ομάδος μας, αλλά δεν το υς συμπαραστάθηκαν όπως γράψαμε επανειλημμένα με δύο ισάξιος παίκτες και χάσαμε Αδικαιολόγητα τότε άλλες δύο με 3 Ευρώλυνκες Που θα δικαιούμασταν Αλλα τις χάσαμε Άδικα και άδοξα διότι δεν μερίμνησανε και αδράνησαν να ενισχύσουν Όπως θα έπρεπε και δικαιούται η ομάδα που το έχει απόλυτη ανάγκη με δύο συμπαραστάτες παιχταράδες δίπλα στον Σπανούλη και δίπλα στον Πρίντεζη. και αδικαιολόγητα Και τότε Το ίδιο και στην περσινή και Φετινή Ευρωλίγκα. Διότι όπως έγραψα δεν συμπαραστάθηκαν μνα ενισχύςουν την ομάδα με μια Υπέρβαση των 2 εκατομμυρίων € , θα παίρνε δύο παίκτες και πέρσι και φέτος πρωτοκλασάτους και θα πανηγυρίζαμε δύο Ευρωλίγκας και πέρσι και φέτος.
    Και τα λεφτά τους όπως ξανά έγραψα Θα τα παίρνουνε πίσω και θα κάναν την απόσβεση από την ανταμοιβή της Ευρωλίγκας.
    Που θα ξανά βρεθεί τέτοιο δώρο, τέτοια μεγάλη ευκαιρία, να παίζεις στην έδρα σου με δωδεκάμισι χιλιάδες Ολυμπιακούς φιλάθλους στο Βελιγράδι και με εφτάμιση χιλιάδες ηρωικούς Φιλάθλους στο Κάουνας Λιθουανίας.

    Κάποτε Ξοδεύατε καράβια λεφτά κύριοι Αγγελόπουλοι θα το λέω αυτό μια ζωή, δεκάδες εκατομμύρια σε Τσίλντρες, σε παλαμάκιδες Παπαλουκάδες 9 εκατομμύρια € παρακαλώ χωρίς να προσφέρει τίποτα αυτός ο Ανύπαρκτος παίκτης, Που εξαπάτησε με την τακτική του τον ολυμπιακό και την προσφορά του , που δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα και όμως καρποφόρησε να πάρει 9 εκατομμύρια € από τον ολυμπιακό, και τόσοι άλλοι φραγκοφονιάδες Που πήραν εκατομμύρια και δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα.
    Και όμως πέρυσι που ήταν η ομάδα πολύ δυνατή πολύ καλή και φέτος πάρα πάρα πολύ δυνατή δεν κάνετε καμιά επέμβαση, να κάνετε μια υπέρβαση με δύο παίκτες πρωτοκλασάτους και θα πανηγυρίζαμε δίκαιως με το σπαθί μας 2 Ευρολιγκες που χάθηκαν τόσο άδοξα και άδικα. Από λάθος χειρισμούς και από τον προπονητή και από την διοίκηση των Κύριον Αγγελόπουλων , να τα λέμε όλα και ότι εμείς είμαστε ολυμπιακοί και δεν ξεχωρίζουμε Από πρόσωπα ούτε απο πρόεδρους, ούτε προπονητές τίποτα μόνο η πρόοδος Και η διάκριση
    Της ομάδος μας του ολυμπιακού μας ενδιαφέρει Διεθνώς και τίποτε άλλο.

    Καλησπέρα σας.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Greg07 να αγιάσει το στόμα σου (ή μάλλον το πληκτρολόγιό σου!

    Άλλο πράμα η καλοπροαίρετη κριτική και οι επισημάνσεις των λαθών κι άλλο πράμα ο μηδενισμός και η ισοπέδωση.

    Κανείς δεν λέει ότι ο Μπαρτζώκας είναι ο Πάπας (της Ρώμης, όχι ο Τζορτζ) και έχει το αλάθητο, αλλά δεν είναι ο άχρηστος και ο λούζερ που μας γράφουν κάποιοι.

    Κάπου λίγο λογική δηλαδή. Φαντάζομαι ζηλεύουμε τους βάζελους που 3 χρόνια τώρα είναι στην τετράδα (από το τέλος) και φέτος ήρθαν δεύτεροι (από το τέλος πάλι), αλλά εμείς είμαστε οι κανονικοί δεύτεροι.

    Όλοι στεναχωρηθήκαμε, όλοι πικραθήκαμε, όλοι νευριάσαμε, σιχτιρίσαμε, δεν μιλιόμασταν, αλλά είμαστε πάλι στην ελίτ της Ευρώπης και θα παραμείνουμε εκεί, αρκεί να μην γυρίσουμε στην εσωστρέφεια και την φαγωμάρα, όπως πριν από μερικά χρόνια.

    Οι συνθήκες είναι τώρα διαφορετικές και είναι στο χέρι των προέδρων, του προπονητικού τιμ και των παιχτών να συνεχίσουν να μας προσφέρουν πολλές χαρές και λιγοστές λύπες.

    Είπαμε, είμαστε Ολυμπιακός και όλα τα ζούμε σε υπερθετικό βαθμό!

    Μια ζωή ΘΡΥΛΟΣ!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω κάποια πράγματα εδώ κι έχω φρίξει κυριολεκτικά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι κάτι που το ξαναγράψει κάμποσες φορές.... αυτή η ομάδα δεν αξίζει στον μέσο Ολυμπιακό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...