roumeliotis

leptokariopoulos

Άνετα ο Θρύλος 77-97 στην Πυλαία

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να... ιδρώσει και εμφανώς "αδειασμένος" από την υπερπροσπάθεια στο Κάουνας ο Ολυμπιακός καθάρισε άνετα τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 77-97 έχοντας σε καλή μέρα τους Σλούκα, Βεζένκοφ και Φαλ.

Στο 2-0 οι Πειραιώτες στη σειρά των ημιτελικών της Basket League, με το τρίτο ματς να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (28/05, 19:05) στο ΣΕΦ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-24, 41-56, 61-79, 77-97

ΠΑΟΚ (Τακιανός): Φράνκε 18 (2/3 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 2/3 βολές), Ράιλι 27 (3/7 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 9/9 βολές, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 6 λάθη), Μαργαρίτης 2, Σαλούστρος 3 (1), Ρένφρο 6 (3/3 δίποντα, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Τσιακμάς, Χαντς 6 (2/6 τρίποντα), Πόλι 5 (2/6 σουτ), Σλαφτσάκης, Σάιμπερτ 8 (2/2 δίποντα, 4/6 βολές), Κακλαμανάκης 2, Καμπερίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 4 (1), Λούντζης 2, Φαλ 15 (7/8 δίποντα, 1/2 βολές, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Βεζένκοβ 17 (3/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/5 βολές, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Παπανικολάου 9 (1/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Λαρεντζάκης 2, Πάπας, Σλούκας 23 (4/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Μπόλομποϊ 10 (2/4 δίποντα, 6/6 βολές, 11 ριμπάουντ), Πίτερς 6 (2/2 τρίποντα), ΜακΚίσικ 9 (3/6 δίποντα, 3/3 βολές)

Τα ομαδικά στατιστικά του ΠΑΟΚ: 14/24 δίποντα, 11/32 τρίποντα, 16/20 βολές, 24 ριμπάουντ (18 αμυντικά - 6 επιθετικά), 19 ασίστ, 10 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 14 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 24/35 δίποντα, 10/27 τρίποντα, 19/22 βολές, 38 ριμπάουντ (27 αμυντικά - 11 επιθετικά), 28 ασίστ, 9 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 13 λάθη

Περισσότερα σε λίγο...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Καταρχάς να σου διευκρινήσω ότι μιλάς με άτομο που γούσταρε με 1000 την επιστροφή Ντόρσεϊ. Τώρα όμως τον κατατάσσω, εκεί που κατατάσσω και τους Αμερικάνους παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη, απλά γιατί δεν μπορούν να βρούνε θέση στο ΝΒΑ και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα πολλά λεφτά... καμιά ομάδα δεν πρόκοψε με τέτοιους παίκτες... δε σου λέω ότι και πάλι δε θα τον γούσταρα... απλά τώρα η ύπαρξη του θα έφερνε ανισσοροπία στην περιφέρεια. Θα μπορούσε να 'παντρευτεί' αν πχ έφευγε ο Μακ Κίσικ και παίρναμε ένα ψηλό 3άρι... να έχουμε δλδ 2άρια Κάνααν-Ντόρσεϊ και Λαρεντζάκη να ακουμπάει και στο 3. Όταν τα εγχώρια μας είναι προπόνηση, τέτοια υπεροπλία σε μια θέση, περισσότερο κακό θα μας κάνει, παρά καλό.
    Κι όσον αφορά τη μη έγκαιρη ανανέωση και στη συνέχεια απώλεια του Χάινς, ήταν ένα λάθος των Αγγελόπουλων, αλλά δεν μπορεί να τους στοιχειώνει για πάντα. Έκτοτε έμαθαν απ αυτό και λειτουργούν πλέον εντελώς διαφορετικά.
    Ο Βεζένκοφ τώρα... δεν είναι στο χέρι μας, αν μείνει ή αν φύγει.... ότι κι αν κάνουν οι Αγγελόπουλοι. Το κομμάτι τους το έκαναν και με το παραπάνω... τον ανανέωσαν πρόωρα με γενναία αύξηση.
    Ο Σάσα λοιπόν είναι αποκλειστικά θέμα Κινγκς. Δύο επιλογές
    - ρόλος 2ου 4αριου μ ένα συμβόλαιο γύρω στα 10Μ το χρόνο και 20λεπτη-25λεπτη συμμετοχή
    - ρόλος 3ου 4αριου μ ένα συμβόλαιο γύρω στα 3Μ το χρόνο, 5λεπτη-7λεπτη συμμετοχή (ίσως και ανεβοκατέβασμα με τη G-League μέσα στη χρονιά) και περιμένουν να δούνε τι εξέλιξη θα έχει μετά από 1-2 χρόνια εκεί για να του κάνουν καλύτερο συμβόλαιο.
    Υπόψη ότι το μεγαλύτερο αγκάθι για οποιονδήποτε πάει ΝΒΑ είναι τα 82 ματς σε 7 μήνες της regular season δλδ 3 τη βδομάδα με φουλ μετακινήσεις... αυτό δεν το αντέχουν οι περισσότεροι.
    Απόψη μου... και δε τη λέω επειδή είμαι σοφός... έτσι λειτουργούν με όλους... με τα τωρινά δεδομένα, στο ΝΒΑ ή στεριώνεις στα 18-23 που είσαι ουσιαστικά ένα ζυμάρι που θα σε πλάσουν όπως θέλουν εκείνοι ή δε στεριώνεις ποτέ.... οπότε οι Κινγκς ότι κι αν γράφεται, όσο κι αν τον παρακολουθούν, ότι κι αν σκέφτονται, θα είναι έκπληξη αν δεν πάνε στη 2η επιλογή... και σ αυτή την περίπτωση ο Σάσα θα τους πει thanks but no thanks... αν οι Κινγκς ήταν ομάδα απ τις τελευταίες του ΝΒΑ, ίσως να έκαναν την 1η επιλογή στα πλαισια ενός 3ετους-5ετους μεταβατικού στάδιου αναγεννήσεως... τώρα όμως χρειάζονται μια λύση στο 4 που να τους εξασφαλίζει ένα υψηλό πλασάρισμα στα πλέι οφ... το να εμπιστευτούν το Βεζένκοφ, έναν παίκτη που θα βαδίζει για τα 28 του χρόνια, δεν έχει παίξει ποτέ ΝΒΑ, δεν έχει ιδέα πως παίζεται το μπάσκετ εκεί και τι απαιτήσεις έχουν οι ομάδες και δε γνωρίζουν κι αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο ρυθμό των αγώνων και των ταξιδίων, δεν είναι απλά ρίσκο... είναι σαν άλμα στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο.

    @DeCoupePe
    Κοίταξε να δεις τι γίνεται. Όταν ένα ρόστερ μιας ομάδας είναι υπερπλήρες, ακόμα και τέτοιες απώλειες δε λένε και πολλά πράγματα. Εμάς ας πούμε μας έλειψε ο καλός Λαρεντζάκης που μας ξελάσπωνε. Εγώ τον θεωρούσα βαρόμετρο λόγω της τρέλας του... έλεγα ότι αν κόλλαγε μερικά τρίποντα, θα έγερνε την πλάστιγγα υπέρ μας.... το έκανε ο Κάνααν... έβαλε 21π με 5/6 τρίποντα... ήρθε κι ο Μακ Κίσικ κι έβαλε κι άλλους 14π.... ε δεν μπορείς να πεις ότι τελικά τ ότι ο Λαρεντζάκης ήταν ανύπαρκτος, μας επηρέασε σε κάτι.... το ίδιο ισχύει και με τη Ρεάλ... ήταν τραυματίας ο Πουαριέ... αν δεν ήταν, τι παράπανω θα κέρδιζε η Ρεάλ; Ο Ταβάρες και τον έκανε μια χαψιά το Φαλ και τη ρακέτα της Ρεάλ την προστάτεψε.... στο 4 ήταν τραυματίας ο Ντεκ και τιμωρημένος ο Γιαμπουσελέ.... έπαιξε ο Χεζόνια και τα πήγε περίφημα... αν έπαιζε ο Ντεκ ή ο Γιαμπουσελέ θα έπαιρναν πιο πολλά πράγματα; Στο μπάσκετ κι ειδικά στον τελικό ευρωλίγκας που είναι ένα ματς δεν ισχύει το 1+1=2... ούτε υπάρχει μπασκετική λογική... κι αυτό έχει αποδειχτεί και υπέρ μας.
    Η Ρεάλ έχει πληρέστερο ρόστερ από μας και θα έχει πάντα γιατί εκεί το πρωτάθλημα τους είναι δυναμίτης... έχει 3 αντιπάλους που παίζουν ευρωλίγκα, κορυφαίες ομάδες Eurocup, κορυφαίες ομάδες BCL... χρειάζονται και περισσότερους παίκτες σε αριθμό και παίκτες που είναι λιγότερο ρολίστες απ ότι είναι οι αντίστοιχοι δικοί μας...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 18:09 Σύνδεσμος σχολίου

    “Ξέρω ότι χωρίς τον Τόμας Γουόκαπ αφήνεις εκτός παρκέ τον καλύτερο αμυντικό σου. Έχοντας όμως τέσσερις σουτέρ και όχι τρεις, ίσως θα έβρισκες ένα παραπάνω τρίποντο. Αυτό είναι το μοναδικό ζήτημα σχετικά με το rotation. Η παρουσία του Αϊζάια Κάνααν και του Κώστα Παπανικολάου στην τέταρτη περίοδο”, είπε ο Λιθουανός που βγαίνει μαζί με τον Urbonas στο podcast.. συμφωνώ απολύτως.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Κριμα για τον Λαρεντζακη. Ειναι ενας απο τους 3-4 παιχτες που η αποδοση τους επεσε εδω και τρεις μηνες και φαινεται να ειχε επιπτωση στην αποδοση ολης της second unit. Διασωθηκε μονο ο ΜακΚισικ, ενω ο Σλουκας ειχε τη δικαιολογια του τραυματισμου και του επακολουθου ντεφορμαρισματος. Οι Πιτερς και Μπολομπόϋ απλά απο ενα σημειο και μετα αδυνατουσαν να τραβηξουν κουπί.

    Δεν μπορω να ξερω το λογο που ειναι out of shape ο Λαρεντζακης. Πιθανοτατα οφειλεται σε σωματικη και πνευματικη κουραση. Υποψη ομως οτι οπως ακουστηκε, συνομιλιες περι επεκτασης ειχαν αρχισει περιπου εκεινη την εποχη.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλια μου σε αγαπάω σε εκτιμάω, αλλά είσαι λάθος με το ρόστερ.

    Έλειπαν οι παίχτες που είχαν παίξει σε λεπτά: 1=Deck, 4=Yabusele, 10=Poirier, 11=Cornelie.

    Στατιστικά ακόμη χειρότερα αφού έλειπαν το 3,4,6 και 8, δηλαδή οι 4 από τους καλύτερους 8 παίχτες της ομάδας!

    Σε εμάς δεν έλειπε κανείς από την βασική 12αδα.

    Παρ'όλα αυτά, τράβηξε τον Randolph που είχε παίξει σε 8 παιχνίδια φέτος, και τον Causeur καθώς και τον σχεδόν έφηβο Ndiaye (σαν να έπαιζε σε εμάς τελικό Euroleague o Τσάμης που παίζει στην ίδια θέση με τον Ισπανό, και είναι και 2 χρόνια μεγαλύτερος ο Έλληνας..).

    Αποτέλεσμα; 7 παίχτες του Ολυμπιακού έχουν διψήφια λεπτά συμμετοχής και 9 της Ρεάλ..

    11 παίχτες έπαιξαν της Ρεάλ, 10 του Ολυμπιακού, δηλαδή η Ρεάλ έχει ένα βάθος, για τελικό Euroleague 11 που έπαιξαν+4 που έλειπαν, και το πήραν, και Abalde που δεν έπαιξε είναι παιχτουρα, δεν ξέρω γιατί δεν παίζει. Και από αυτούς που έπαιξαν Λαρεντζάκης και Black είχαν -2 σε PIR, Fall 2 και Bolomboy 1...

    Η Ρεαλ δεν είχε κανέναν αρνητικό, Hanga και Ndiaye με 2, και το μικρότερο PIR ήταν ο Llull, αλλά έβαλε αυτό που μετραγε..

    Το κλειδί όταν έχεις μια ομάδα με περιορισμένο ταλέντο είναι να πάρεις από όσο το δυνατόν περισσότερους παίχτες ότι μπορούν. Μπήκε ο Randolph έβαλε ένα τρίποντο, ο Ndiaye επίσης, ο Causeur 11, o Goss 9, o Tavares πήρε 10 ριμπάουντ και ο Chacho 9 assist.. όλοι κάτι έδωσαν, ο Rudy κάτι βουτιές και ψυχολογικά που κάνει..

    Πέρυσι πριν τον ημιτελικό έλεγα ότι πρέπει να παίξει ο Λούντζης άμυνα σε κάποιο γκαρντ (μάλλον Λαρκιν) για να τον κουράσει, τελικά δεν έγινε, και μέσα στην σεζόν με Εφές ο Λουτζης κάνει το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του! Πάλι κλείσαμε το ρόστερ και τελευταία λεπτά Βεζενκοφ δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Γιατί να μην παίξει 5 λεπτά ο Peters ο αντικειμενικά είναι ο 3ος καλύτερος σουτέρ της ομάδας να πάρει 2-3 τρίποντα; Με 1/2 ή 2/3 παίρναμε Ευρωπαϊκό..

    Πέρα από τα ανεξήγητα που έχουμε συζητήσει με τον Bolomboy και το δίδυμο Peters/Vezenkof που μαζί θα μας έδιναν πλεονέκτημα σε μία ζώνη λόγω σούπερ σουτ και δεν έγινε ποτέ όλη τη χρονιά.

  • driv33
    driv33 Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία Θεοδωράκη, έχεις δίκιο δεν μπορείς να ματσαρεις την προσφορά των Σακραμέντο για τον Σάσα, εδώ τα αδερφάκια όταν παίκτες που ήταν άσημοι και σου πήρανε Ευρωλίγκες έγιναν υπηραξιες του ενός μυριου, τους αφησανε να φύγουν.. βλέπε Χάινς.. ή είναι ψέμα;
    Ο κααναν έβγαλε μάτια, και είναι και επαγγελματίας σούπερ, εγώ τον ήξερα από την Ούνιξ, παρόλα αυτά τι σχέση έχει με το εάν έρθει ο Ντόρσεϊ; Στην Ελλάδα θα έχεις Τάιλερ που δεν πιάνει θέση ξένου και στην Ευρώπη θα έχεις και τους δύο.δηλαδη θα μας χαλαγε να έχουμε και τους δύο; Στην Ελλάδα στους τελικούς φέτος, όπως τα καταφέραμε, ούτε κααναν θα έχουμε..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Λαρεντζάκη τι να πω άλλο που δεν έχω πει... έχει κάνει 3-4 παιχνίδια που πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία όλης την ανθρωπότητας! Κατά τα άλλα από πέρυσι λέω ότι είναι ασταθής, ομάδα που πάει για πρωταθλητισμό δεν μπορεί να στηριχθεί σε παίχτη με τα στοιχεία του (ή την έλλειψη πολλών από αυτά), δεν είναι αθλητικός, ο Μπαρτζώκας τον βάζει συνεχώς 3 που δεν μπορεί να σταθεί ούτε δευτερόλεπτο, κάνει απίστευτα χαζά λάθη κάποιες φορές (συχνά πυκνά), πέφτει συνέχεια στο παρκέ χωρίς λόγο και πάει να πάρει κάτι ηλίθια φάουλ (είτε επιθετικά είτε αμυντικά) που καταλήγουν σε φιάσκο και με τους ξευτο-τσαμπουκαδες του αποπροσανατολίζει την ομάδα και υποβαθμίζει το κύρος της. Συγχρόνως έχει μία από τις χειρότερες φόρμες σουτ που υπάρχουν σε γκαρντ..

    Ήταν ο χειρότερος παίχτης στατιστικά μεταξύ regular και post season (είχε την μεγαλύτερη διαφορά προς το χειρότερο).

    Λούντζη/Πάπας μου φαίνονται πολύ πιο χρήσιμοι και με πιο ξεκάθαρους ρόλους.

    Εγώ θα τον έκανα το αντίστοιχο του Μάντζαρη, που μας έκανε ο βαζελος και πληρώσαμε υπεραξία χωρίς λόγο..ή να πάει το παιδί καμία ΑΕΚ να ηγηθεί, γιατί έχει ικανότητες σαν combo με την μπάλα στα χέρια, αλλά σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που να βρει χώρο και χρόνο με την μπάλα στα χέρια..δεν θέλω να μειώσω το παιδί, έχει κάνει θαύματα φέτος, απλά το στυλ του δεν ταιριάζει σε ομάδα που πάει final 4 κάθε χρόνο.

    Κάνω copy paste κάποια στατιστικά δεδομένα για τον Κάνααν. Δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού στο φετινό Final Four με 14 πόντους (80% δίποντα, 66,7% τρίποντα, 33,3% βολές), μαζί με 1,5 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 20:56′.
    Στατιστικά το #3 της ομάδας του με 13,5, με τον Σάσα Βεζένκοφ να φτάνει στους 26,5 βαθμούς και τον Κώστα Παπανικολάου στους 13,5. Επίσης έκανε κάποιες τρομερές άμυνες και είχε το μυαλό του σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που έπαιξε. Επίσης ισοφάρισε ρεκόρ 3ποντων τελικού και 2ος σε final 4 σε τρίποντα.

    Πραγματικά, μαζί με Musa/Colson που είχα πρήξει μπάλες να τους πάρουμε, ξεπέρασαν ακόμη και τις δικές μου προσδοκίες. Ειδικά στην άμυνα και στον έλεγχο του αγώνα (π.χ στα τελευταία παιχνίδια με Φενέρ και στον ημιτελικό, ενώ στο 1ο παιχνίδι με Φενέρ και στον τελικό ήταν απολύτως συγκλονιστικός) μου έδειξε κάποια σημάδια ωριμότητας που δεν θυμάμαι από τα παλιά. Έκανε κάποιες εκπληκτικές εμφανίσεις και ήταν ο παίχτης που κατά τη γνώμη μου παίζει καλύτερα την άμυνα αλλαγών στην περιφέρειά μας. Οι υπόλοιποι αλλάζουν και με τον αέρα και δημιουργούνται πολύ εύκολα mismatch που καταντάει εκνευριστικο..

    Peters 5 λεπτά στον τελικό να ξεκουράσει Βεζενκοφ θα μπορούσε κάλλιστα.. είναι ο 3ος καλύτερος σουτέρ μας, δεν μπορούσε να παίξει λίγο να διασπάσει τη ζώνη;

    Τεράστιο λάθος και ξεροκεφαλια που δεν έβαλε ποτέ στη χρονιά Peters Vezenkof μαζί, ταμάμ θα ήταν γι' αυτήν τη Ρεάλ, και ούτε Bolomboy ποτέ στο 4 να αποκτήσει αθλητικότητα η γραμμή.

    Πάντα στηριχθηκαμε σε μικρότερα σχήματα από άλλους, με Vezenkof αρκετά soft για κάποια 4αρια, και μειονέκτημα στη θέση 3 όταν δεν υπήρχε ο Παπ, αντί να κάνουμε το αντίθετο και να δημιουργήσουμε εμείς mismatch τελικά είμασταν υπό τις περισσότερες φορές.. αυτά και άλλα.

  • ioannis
    ioannis Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    red arrow

    εκτος απο γελωτοποιος του site εισαι και κρυφος θαυμαστης του λαρυ? αν κρινω απο το μυαλο του αγαπημενου σου παικτη αν αθροισουμε το iq σας δεν πιανει τριψηφιο αριθμο...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ioannis
    Ναι ο Λαρεντζάκης είναι παίκτης επιπέδου 12άδας Ολυμπιακού. Μας έχει ξελασπώσει σε κάποια ματς και στην τελική για μια ομάδα σαν εμάς που παίζουμε καμιά 75αριά ματς στη σεζόν και τα μισά είναι προπόνηση, φτάνει και περισσεύει. Αν το πρωτάθλημά μας ήταν σαν το Ισπανικό, ναι εκεί θα θέλαμε περισσότερο βάθος. Τώρα όχι μόνο δε θέλουμε, υπάρχει και περίσσιο. Το ρόστερ μας είναι μεγάλο για τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα παίκτες όπως ο Πίτερς, ο Μπόλομποι ακόμα και ο Μπλακ να παίζουν ελάχιστα και να μην έχουν βρει ρυθμό. Αυτό δε διορθώνεται διώχνοντας τους και φέρνοντας άλλους. Λύνεται με το να βρεις ισορροπία στο ρόστερ.
    Στα ματς που κρίνονται οι τίτλοι και μιλάμε για Ευρωλίγκα (γιατί στα εγχώρια θα πρέπει ο βάζελος να ενισχυθεί πάρα πολύ για να αποτελέσει αντίπαλο δέος), τα ροτέισον κλείνουν και οι προπονητές στηρίζονται σε λιγους παίκτες.... έχει τύχει να δούμε ακόμα και μια ομάδα να παίζει ουσιαστικά με 6 παίκτες. Το να έχουμε λοιπόν πάνω από 12-13 ή τόσους και να είναι ισάξιοι, είναι αχρείαστο.
    Ο Λαρεντζάκης λοιπόν είναι μια χαρά παίκτης και επειδή είναι και Έλληνας, δεν πιάνει χώρο. Όσο συνεχίζει έτσι, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε κάτι διαφορετικό απ το να κλείσει την καριέρα του σε μας.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Να ρωτήσω κάτι... ακούγεται ότι οι Κινγκς δίνουν στο Βεζένκοφ 4ετές με 10Μ το χρόνο... δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι.... πάντως για μια τέτοια προσφορά θα πάει ΝΒΑ ο Σάσα.... αν αληθεύει, τι πρέπει να κάνουν για σένα οι Αγγελόπουλοι για να τον κρατήσουν; Να του δώσουν παραπάνω;
    Βλέποντας την ομάδα φέτος, κατέληξες στο συμπέρασμα ότι αυτό τελικά που μας έλειψε ήταν ο Ντόρσεϊ; Ο Κάνααν σου έβαλε 21π στον τελικό.... μόνος του κόντεψε να τον πάρει... δλδ τι άλλο θες από ένα 2άρι στον Ολυμπιακό;

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Aπλα φανταστειτε στην θεση του Παντερ στο game2 να ηταν ο Λαρετζακης, τι θα ειχε ακουσει...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...