roumeliotis

lentiamo

Στο... μικροσκόπιο Μπαρτζώκα ο Τσοχώνης (vids)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να κοιτά την αγορά για παίκτες και δη για Ελληνόπουλα καθώς θέλει πάντα να διατηρεί το ελληνικό χρώμα στο ρόστερ και να κάνει κατά καιρούς "ενέσεις" σε αυτό με νέα πρόσωπα.

Μια περίπτωση που αλά... Τζορτζ Πάπας περνά από "ακτίνες-Χ" είναι αυτή του Μάρκου Τσοχώνη ή Marcus Tsohonis όπως λέγεται ο 23χρονος γκαρντ (σ.σ. γεννημένος στις 12 Μαίου του 2000).

Ο ομογενής αγωνίζεται ως κόμπο καθώς έχει την ικανότητα και να σκοράρει -πρωτίστως- αλλά και να δημιουργεί. Θυμίζει λίγο το αγωνιστικό στυλ του αλλά και το παρουσιαστικό του τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Μετά από μια τετραετία στο κολέγιο με καλά ποσοστά σε δίποντο-τρίποντο και γενικά πολύ καλή επαφή με το καλάθι, ο ύψους 192 εκατοστών απόφοιτος του Jefferson High School in Portland έχει την πρώτη ύλη αλλά σίγουρα θα πρέπει να τον "πλάσει" όποιος τον αποκτήσει για να σταθεί στο τοπ επίπεδο της Euroleague.

Ξεχωρίζει για το έξυπνο παιχνίδι του, για την ικανότητά του να βάζει τη μπάλα στο καλάθι αλλά και για τις πάσες του. Έχει ένα ιδιόμορφο στυλ στο παιχνίδι του, το οποίο φαίνεται να βγάζει τους αντίπαλους αμυντικούς εκτός ισορροπίας και του επιτρέπει να δημιουργήσει χώρο και να σουτάρει από μέση και μακρινή απόσταση με την ίδια ευχαίρια και αποτέλεσμα.

Βλέπει γήπεδο και διαθέτει -πάντα για το επίπεδο που παίζει- αρκετά μεγάλη αμυντική ικανότητα. H καταγωγή της μητέρας του Σοφία από τη Λακωνία, τον κάνει Έλληνα 4ης γενιάς καθώς ο προπάππους του ο οποίος ήταν βαμβακέμπορος Έλληνας στην Αίγυπτο έφυγε για τις ΗΠΑ πριν από έναν περίπου αιώνα και εγκαταστάθηκε εκεί...

Αφήνοντας κατά μέρος το βιογραφικό του Μάρκου Τσοχώνη, δείτε τα παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια γεύση των ικανοτήτων του...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO





Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • driv33
    driv33 Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλός σκόρερ φαίνεται, μου θυμίζει λίγο κααναν στο στυλ ..

  • Dark Red
    Dark Red Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ, με τις περιπτώσεις Νικολαιδη, Κολοβερου τι γίνεται; Έχουν πιθανότητες επιστροφής;
    Επίσης, θα ασχοληθούμε με Τανουλη, Νετζηπογλου, Ρογκαβοπουλο;

  • John Deere
    John Deere Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα...
    Αγαπητο redgoal θα γίνει προσθήκη στα γκαρντ ακόμη και αν παραμείνει ο Σλουκας και ο Κααναν ???
    Ευχαριστώ

  • ΚΡ
    ΚΡ Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο σχόλια στα γρήγορα :
    1. Σκεπτόμενος Ντορσευ
    2. Σωματοδομη επιπέδου Ευρωλιγκας με προοπτική να γινει ντουκι
    Εκ πρώτης όψεως μου αρέσει

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ red. Δεν το ήξερα ότι ανανέωσε. Απλά επειδή παίζει και στο 2 μου πέρασε σαν σκέψη.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, θα κανει μια προβλεψη. Ο γκαρντ ειδικου σκοπου ειναι ο...... Σμιθ της Αλμπα!

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω την εντύπωση ότι αυτός ο γκαρντ ειδικού σκοπού μπορεί να είναι και ο Γκουντουριτς

    REDGOAL: Ο Γκούντουριτς είναι φόργουορντ και ανανέωσε με Φενέρ

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα,πολύ καλή περίπτωση,ωραίο άνετο στιλ,να τον πάρουμε ,ενίσχυση και με Ελληνοαμερικανούς,νομίζω,του χρόνου ο Παππας..θα είναι πολύ καλύτερος,πιο έτοιμος..θα βοηθήσει .όπως και αυτός,αν τον απορούμε...εμένα μου άρεσε από τα βίντεο...redgoal,είναι πιθανό?

  • Bartz
    Bartz Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Red σε περίπτωση αποχώρησης Σασα , γνωρίζουμε καθόλου με ποιον θα ασχοληθεί η ομάδα για την αντικατάσταση του ?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε κάτι φίλε

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γενικά ο κοουτς φαίνεται να αρέσκεται σε τέτοιες περιπτώσεις παιχτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πάπας πέρυσι ή ο Μητρου-Λονγκ παλιότερα ο οποίος αν και δεν αποκτήθηκε είναι γνωστό που ασχολιόμασταν ζεστά μαζί του.
    Γενικά από πέρυσι το καλοκαίρι τρέχει απο την ομοσπονδία ένα πρόγραμμα εντοπισμού ομογενών παιχτών κυρίως απο Αμερική και Αυστραλία, όποτε στο μέλλον θα δούμε να σκάνε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις παιχτών άγνωστων μέχρι στιγμής.
    Επίσης για τον παίχτη ειδικού ρόλου και σκοπού που γράφετε, η απάντηση του redgoal είχε δυο σκέλη. Το ένα είναι αυτό που αναφέρετε και το άλλο πως «με Σλουκα και Κανααν στην περιφέρεια» θα έρθει τέτοιος παίχτης. Όποτε το μυαλό μου εμένα πάει σε κάποιον που να ταιριάζει πιο πολύ με τα χαρακτηριστικά του Γουοκαπ. Ψηλο Γκαρντ δηλαδή, καλός αμυντικός με την προϋπόθεση να είναι όμως καλύτερος και επιθετικά. Τέτοιος ναι είναι ο Μπραιαντ της Εφες. Εγώ είχα αναφέρει παλαιότερα και τον Λιουντμπεργκ της Βιρτους ο οποίος δεν κάνει καλή χρονιά και μπορεί να αποχωρησει. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με το συμβόλαιο του, διάρκεια και ύψος.
    Από το ονόματα που βγαίνουν μέχρι τώρα προς τα έξω ο κοουτς φαίνεται ότι θέλει να ενισχύσει την second unit μας, αν θεωρήσουμε ότι θα ακολουθεί και τα επόμενα χρονια το μοντέλο με τις διαφορετικές πεντάδες ανά δεκάλεπτο. Ειδικά αν παραμείνει ο Βεζενκοφ.
    Σκεφτείτε δηλαδή πεντάδα: Γουοκαπ-Κανααν-Παπ-Βεζενκοφ-Μιλουτινοφ
    Και ‘second unit’: Σλουκα-Μπραιαντ-Ξένο τριάρι-Πίτερς-Φολ.
    Μακισικ πέμπτο παίχτη στα Γκαρντ και έναν ακόμα στο 4-5. Σε πιθανό τέτοιο σενάριο θα έχουμε οχτώ ξένους αλλά πρώτον ο Μιλου αν έρθει σε ένα δυο χρόνια μπορεί να πάρει ελληνικο διαβατήριο και δεύτερον δεν υπάρχουν Έλληνες μα σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Μόνο στο 4-5 αν αποκτηθεί αντί για κάποιον ξένο ο Μητογλου.
    Λαρετζακης λογικά θα πάει πιο πίσω στο ροτεισον, εφόσον δυο χρονιές από Φλεβάρη και μετά εξαφανίζεται. Και γενικά με την δυναμική που έχει πλέον η ομάδα θέλεις κάτι καλύτερο σαν πέμπτο Γκαρντ και στον ρόλο του 2-3 που έχει. Δεν λέω να φύγει. Εξάλλου από του χρόνου αν δεν κάνω λαθος θα υπάρχουν δυο επιπλέον διαβολοεβδομαδες, υπάρχει το παγκόσμιο το καλοκαίρι. Δεν βγαίνει η χρονιά πάλι με 13 παίχτες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...