roumeliotis

leptokariopoulos

Θέλει Ευρωλίγκα με Βεζένκοφ ο Μιλουτίνοφ

casino loutrakiou
redwell

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι σε διαδικασία αποχώρησης από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του στον Πειραιά μετά από μια τριετία.

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ δεν έκρυψε ποτέ ότι αγαπάει τον Ολυμπιακό, σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται στη χώρα μας και βλέπει τους Πειραιώτες όπως έκανε και στους περσινούς τελικούς της Α1 όπου πήγε μετά και στο γλέντι τίτλου και γενικά δεν το κρύβει ότι θέλει να επιστρέψει.

Μάλιστα, όπως λέει στο περιβάλλον του, το ιδανικό σενάριο και τρόπον τινά όνειρό του είναι να κατακτήσει την Ευρωλίγκα το 2024 με την ερυθρόλευκη φανέλα και να το κάνει έχοντας μαζί του και τον κολλητό του, Σάσα Βεζένκοφ.

Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Πειραιάς... κούπα Ευρωλίγκας. Κομμάτια που μοιάζει δύσκολο να είναι όλα στη θέση τους σε ένα χρόνο από τώρα, αλλά κάποιοι εσχάτως δουλεύουν πολύ για να συμβεί αυτό.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

90 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe άστα να πάνε φίλε. Εγώ χθες μόλις, είδα τα τελευταία 3 δευτερόλεπτα, δεν μπορούσα να τα δω live.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα έχουμε πει αυτά εδώ και χρόνια, το σύγχρονο μπασκετ, και ειδικά όπως παίζεται στην Euroleague, θέλει 100% ένταση καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Σλούκας ξεκινάει στον πάγκο..enough said..

    Όλοι οι καλοί χωράνε.. κανένας δεν ξυνιζει, και αν.. τότε δεν είναι για μεγάλη ομάδα και να πάνε σε τίποτα Eurocup ή βαζελους..

    Με Μιλουτινοφ και Fall μπορείς επί 40 λεπτά να δημιουργείς από τα σέντερ σου, και ο Μιλού είναι πολύ καλύτερος ριμπάουντερ και σκόρερ από Fall. Επίσης 28 ετών.. τελειώνεις για τις θέσεις του σέντερ για μία 7ετια..και αν κάνει έκπτωση στα καλύτερα χρόνια του..τι να πω, είναι δικός μας και ένας από εμάς..

    Οι μεγάλες ομάδες πλέον έχουν τεράστια μπάτζετ, ο Poirier πήγε για 2ος Ρεάλ με 1.5μυριο και παίζει πίσω από τον καλύτερο της Ευρώπης..ο Deck επέστρεψε σε ομάδα που είχε Musa, Yabusele, Hedjonia, Cornelie και άλλους πολλούς στο 4-3..

    Παρεπιπτόντως και ο Cornelie ακούγεται ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο του. 2.11 με τρίποντο ενδιαφέρουσα περίπτωση..

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθε χρονο ακουμε για μειωση των μπατζετ των Μπαρτσα και Ρεαλ και καθε χρονο βλεπουμε να ξοδευουν 30εκ+.

    Μηπως θα ηταν πιο πονηρο να σκεφτουμε οτι τετοιου ειδους μειωσεις προτεινονται για να κανουν τους υπαρχοντες προπονητες να παρουν των οματιων τους και να στριψουν δια του αρραβωνος?

    Η Μπαρτσα π.χ. ακουγεται οτι περιμενει τον Πασκουάλ ή δε Ρεαλ οτι ειχε κλεισει τον Σκαριολο αλλά τους το χαλασε ο Ματέο.

    Απο εκει και περα, ο Μιλουτινοφ ειναι οικογενεια. Εστω και αν μπορει να ξυνισει λιγο ο Μουσταφα, εαν ο Νικολα θελει να ελθει και να παρει ενα πακετο που θα ειναι στα μετρα του Ολυμπιακου, ριχνεις και τη θυρα 7.

    Βεβαια, για τον Μπαρτζωκα ειναι λιγο ζεστη αν οχι καυτη η πατατα. Ποιος θα ειαι ο 1ος και ποιος ο 2ος σεντερ, ποιος θα ξεκιναει στη first unit και ποιος θα ειναι στον παγκο κλπ.

  • Papman7
    Papman7 Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα και από μένα..Άποψη μου ότι ο θρύλος θέλει οπωσδήποτε μιλου.Παικτης με ποστ παιχνίδι και έξυπνος παίκτης για να βρίσκει πάσες στη αδύνατη πλευρά.Παικτης 15 πόντων τουλάχιστον σε κάθε ματς.Αν φύγει ο Σάσα θα έπαιρνα λεντει τρομερη εξέλιξη έπαιξε τρομερά όλη τη χρονιά.Παικτης 15 + πόντων και υπό συνθήκες βοήθεια στο 5.Αδυναμια του το 3ποντο αν και έχει βελτιωθεί.3αρι κανονικό οπωσδήποτε με σουτ Λάρυ και και στο 3 είναι ημίμετρα.Και εφόσον φύγει ο Σάσα θα έκανα και υπέρβαση με παντερ.Νομιζω ότι έτσι είμαστε 12καδα τελικου.Την άποψη σου redgoal?Με τα λεφτά που έχεις πάρει συν το συμβόλαιο του Σάσα η διαφορά στο μπάτζετ θα είναι γύρω στο 1-1.5 εκ

  • Papman7
    Papman7 Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα και από μένα..Άποψη μου ότι ο θρύλος θέλει οπωσδήποτε μιλου.Παικτης με ποστ παιχνίδι και έξυπνος παίκτης για να βρίσκει πάσες στη αδύνατη πλευρά.Παικτης 15 πόντων τουλάχιστον σε κάθε ματς.Αν φύγει ο Σάσα θα έπαιρνα λεντει τρομερη εξέλιξη έπαιξε τρομερά όλη τη χρονιά.Παικτης 15 + πόντων και υπό συνθήκες βοήθεια στο 5.Αδυναμια του το 3ποντο αν και έχει βελτιωθεί.3αρι κανονικό οπωσδήποτε με σουτ Λάρυ και και στο 3 είναι ημίμετρα.Και εφόσον φύγει ο Σάσα θα έκανα και υπέρβαση με παντερ.Νομιζω ότι έτσι είμαστε 12καδα τελικου.Την άποψη σου redgoal?Με τα λεφτά που έχεις πάρει συν το συμβόλαιο του Σάσα η διαφορά στο μπάτζετ θα είναι γύρω στο 1-1.5 εκ

    REDGOAL: Παίδες ο Μιλουτίνοφ θα έρθει όπως όλα δείχνουν. Για τα υπόλοιπα, υπομονή...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7 φίλε δεν είχα δει τα άρθρα για Barca/Real, που όντως είναι πολύ σημαντικά.

    Μετά τον τελικό δεν άνοιξα κανένα μέσο και δεν ασχολήθηκα με τίποτα μέχρι χθες, οπότε είχα μείνει πίσω στα δεδομένα.

    Tobey/Kalinic πακέτο από Barca θα ψώνιζα! Χαχα! Τα δικά μου κολλήματα..

    Πάντως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση, αφού Βίρτους κάνει διορθωτικές κινήσεις και είχε ήδη μεγάλο μπάτζετ, Αρμάνι θέλει επιτέλους να το πάρει, Εφές και Φενέρ έχουν ήδη μεγάλα μπάτζετ, Bayern κάνει τρομερή αύξηση με Lasso προπονητή και καινούργιο γήπεδο, και Παναθηναϊκός θα έχει τουλάχιστον 3-4.000.000 μύρια κέρδος μόνο από το γήπεδο. Γενικά ο μέσος όρος των μισθών πιστεύω θα ανέβει, ειδικά οι χαμηλοί και μεσαίοι, άλλωστε πριν 2 χρόνια ψαγναμε βασικούς με 650.000$/€ και πέρυσι πήγαμε περίπου στα 850 (Canaan, Bolomboy) και 650.000 Petera. Δείχνει μία τάση..

    Στο 2ο σκέλος νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι οι καλοί παίχτες και με εμπειρία είναι δυσεύρετοι, γι' αυτό βλέπουμε 35αρηδες και βάλε, επεκτείνουν τις καριέρες τους στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο, και ταλέντα Eurocup να γίνονται ανάρπαστα (Mobley, Colson, Bryant φέτος, κ.λ.π).

    Για τον Λαρεντζάκη τι λες; Έχει γίνει πάλι θέμα.. εγώ πιστεύω ότι στις θέσεις των γκαρντ χρειάζεται μία αναβάθμιση με παίχτη μπροστά από Λαρε/McKissic, και επιτέλους να έρθει ένα κανονικό 3αρι, που να παίζει 4 κατά προτίμηση κιόλας (Colson/Kalinic φάση). Αν δεν χωράει κιόλας ο Λαρε δεν θα στενοχωριομουν. Αν ήμουν προπονητής θα στηριζομουν περισσότερο στα λίγα και σίγουρα του Λούντζη παρά στο αν θα μου κάτσει το λαχείο Καρέ σε κάθε παιχνίδι..δεν είμαι και του τζόγου βλέπεις.. ούτε στοίχημα δεν παίζω.

  • νασος
    νασος Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 07:51 Σύνδεσμος σχολίου

    πιστευω οτι ο σασα ΔΕΝ θα παει στο ΝΒΑ γιατι εχει να τελειωσει μια δουλεια εδω και δεν θα παει στο ΝΒΑ γιατι στα 28 του θα θελει χρονο συμμετοχης εκει δεν θα παει για να παιζει 5 λεπτα. στους ψηλους θα αλλαζα το μπολομποι με τον νικολα και θα κρατουσα τον μπλακ και τελος.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 01:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Φιλε διαφωνω καθετα με αυτο που λες οτι τα μπατζετ την νεα σεζον θα ειναι αυξημενα.Η Μπαρτσελονα ηδη ψαχνει τροπο να ξεφορτωθει το ιλιγγιωδες συμβολαιο του Μιροτιτς (5εκ τον χρονο) και ανακοινωσε οτι θα κανει περικοπη απο 20% εως 25% του μπατζετ της. Η Ρεαλ κι αυτη ανακοινωσε μειωση μπατζετ η Μονακο δεν ξερω αν το γνωριζεις προβληματιζεται απο το γεγονος οτι η LNBpro καινοτομει εισαγοντας απο την νεα σεζον salary cap και γιαυτον τον λογο ζητηθηκε απο τον Τζειμς να κανει σκοντο στις αποδοχες του και η Εφες που μαλλον θα ξαναχτιστει σχεδον απο την αρχη δεν υπαρχει περιπτωση να υπερβει το μπατζετ που εχει αυτην την στιγμη η Φενερ το οποιο δεν το λες και δυσθεωρητο.
    Τωρα οσον αφορα στον βαζελο αν δεν ειναι φημες οτι ο τρακης θα προβει σε γενναια αυξηση μπατζετ εχει να αντιμετωπισει δυο μεγαλα προβληματα. Το ενα ειναι οτι ερχομενος απο τρεις συνεχομενες σεζον στον πατο της Ευρωλιγκας το brand του εχει απαξιωθει και η ομαδα του δεν ειναι πλεον ελκυστικος προορισμος για παικτες γεγονος που γνωριζουν καλα οι μανατζερς οι οποιοι και θα ζητησουν να πληρωθουν οι πελατες τους τεραστιες υπεραξιες για να τον προτιμησουν.
    Το δευτερο ειναι ακομα μεγαλυτερο αγκαθι και εχει να κανει με το γεγονος οτι στην αγορα ευρωλιγκατων παικτων υπαρχει μεγαλη λειψανδρια.Στα γκαρντ ειδικα υπαρχει μεγαλη ελλειψη ποιοτικων παικτων που μπορει να αναβαθμισουν μια ομαδα και σιγουρα αν και εφοσον εχει κλεισει τον Βιλντοζα αυτο απο μονο του δεν ειναι αρκετο.
    Σχετικα με εμας υπομονη τρεις εβδομαδες να ξεκινησει η off-season και θα τα συζητησουμε.
    Τελευταια νεα παντως ειναι οτι μια απο τις δυο μεγαλες εκκρεμοτητες (Σλουκας) φαινεται να κλεινει θετικα.

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 00:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης νομιζω οτι αυτο που πες με το τηλεφωνο στον μανατζερ, τα γελια ..και το ακολουθοο "ρεπορταζ" ειναι η καλυτερη περιγραφη της τραγικης καταστασης της τουρκοομαδας και των φιλαθλων της και των δημοσιογραφων της...και βασικα αααααν τους κατσει ο αταμαν θα καταφερουν να γινουν τουρκοομαδα..σηψη..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe
    Ο βάζελος θα πάει μια απ τα ίδια και του χρόνου. Κι αν δεν πάει, η βελτίωση του θα είναι μικρή. Οι βαζελοδημοσιογράφοι -προφανώς με καθοδήγηση του ΔΠΓ- πραγματικά τους γλεντάνε τους οπαδούς τους στην παπάτζα.
    Κάπου γράφτηκε ότι μια ευρωπαϊκή ομάδα έκανε προσφορά στον Καμπάτσο 4Μ το χρόνο, ειπώθηκε (από βαζελοδημοσιογράφους) ότι προφανώς κι αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟ γιατί λέει είναι ο διακαής τους πόθος και μετά γραφτήκανε και άρθρα λαμβάνοντας αυτή την είδηση ως δεδομένη.
    Γράψανε για Ταβάρες. Άρθρο με τίτλο 'τα δεδομένα για Ταβάρες'... τι δεδομένα μπορεί να έχουν; Πήραν τηλέφωνο το μάνατζερ του και έκαναν ερώτηση κι εκείνος έβαλε τα γέλια και το κλεισε;
    Γράψανε για Μιλουτίνοβ.
    Χτες διάβασα μέχρι κι ότι κάναν μια τρελή προσφορά στο Βεζένκοφ για 5Μ το χρόνο.
    Καλά... Λεσόρ και Πάντερ τους θεωρούνε έτοιμους. Έχουν και το Λεντέι στα υπόψη. Θα φύγουν απ την Παρτιζάν που κόντεψε να μπει Φ4 αποκλείοντας τη μετέπειτα νικήτρια (ναι κι εγώ δεν έχω συνέλθει, αλλά δεν πειράζει... σημασία έχει να πάμε και Βερολίνο... θα το πάρουμε) για να πάνε στο 17ο.
    Οι άνθρωποι γουστάρουν παπάτζα.
    Στην πραγματικότητα ούτε ο Αταμάν δεν έχει κλείσει οριστικά.
    Για το Βιλντόσα λένε ότι κλείσανε... αυτό μπορεί και να είναι αλήθεια.... αν του δίνουνε τα διπλά από άλλους και 30 λεπτά, μπορεί και να δέχτηκε. Θα τους φάει μεγάλο ποσοστό του μπάτζετ τους, το οποίο μη φανταστείς ότι θα ανέβει κι ιδιαίτερα (αν ανέβει κιόλας).
    Κοντολογής το ρόστερ του ΠΑΟ θα είναι σαν και το φετινό. Θα πάρουν παίκτες στυλ Γκριγκόνις, Γκουντάιτις κλπ που είναι ονόματα αλλά πλέον για διάφορους λόγους δεν την αντέχουν την Ευρωλίγκα.... από Έλληνες μπορεί να τους έρθει πίσω ο Παπαπέτρου, αλλά λέγεται ότι τον Παπαγιάννη τον περιμένει στη Φενέρ ο Ηττούδης... θα τους στείλει τον Κωστακούνμπο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...