roumeliotis

lentiamo

Χωρίς Μπαρτζώκα στο Βελιγράδι με Παρτιζάν

casino loutrakiou
redwell

Με απόντα τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι για το ματς της Παρασκευής (23/03) κόντρα στην Παρτιζάν για την 30η ημέρα της Euroleague, καθώς ο τεχνικός των Πειραιωτών παραμένει ασθενής.

Ο έμπειρος τεχνικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την ίωση που τον κράτησε μακριά από τον ερυθρόλευκο πάγκο και από το παιχνίδι της Basket League με το Λαύριο, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός και από το ραντεβού με τους Σέρβους.

Κατά συνέπεια, όπως συνέβη και στο ματς της Λαυρεωτικής, χρέη πρώτου θα εκτελέσει ο άμεσος συνεργάτης του Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 02:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Άλμπα έκανε την μεγάλη έκπληξη αλλά η "αθώα" Μπασκόνια έχασε και αυτή, δίνει δικαίωμα στην Εφές να την φτάσει, ενώ έχει και την ισοβαθμία με τους Λιθουανούς.. εκείνο το παιχνίδι στο τέλος ίσως κρίνει πολλά με την Μπασκόνια στο Σ.Ε.Φ..ελπιζω να έχει κριθεί η 1η θέση μέχρι τότε και ίσως κάνουμε συντήρηση με Μπασκόνια, αλλά αν μας κερδίσουν πιθανόν να παίξουν μαζί μας..

    Πάντως ακόμη και οι ομάδες με 13 νίκες παλεύουν για την 8η θέση, ακόμη και η Μιλάνο έχει θεωρητικές ελπίδες!

    Τελικά μάλλον η τελική κατάταξη θα μας πάρει ακόμη..

  • Jiannis77
    Jiannis77 Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστός ο φίλος DeCoupePe για άλλη μια φορά στην ανάλυσή του. Συμφωνώ κι εγώ με το σενάριο που αναφέρει και θέλω να το εμπλουτίσω λίγο ακόμα. Σίγουρα θέλω νίκες με Βιλερμπάν, βάζελους και Ερυθρό στο Βελιγράδι, έτσι ώστε να έχουμε νικήσει όλες (πλην Μονακό) τις ομάδες φέτος (τους βάζελους για πολλοστή συνεχόμενη). Πλέυ-οφ με Μπασκόνια και ημιτελικό με Μονακό, έτσι ώστε να τους νικήσουμε κι αυτούς την φετινή σεζόν. Μετά τελικό με Ρεάλ ή Μπάρτσα, τους έχουμε!

    Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πετυχαίνει θρυλικά κατορθώματα και γι αυτό εξάλλου έχει το προσωνύμιο ΘΡΥΛΟΣ. Κάτι τέτοιο ελπίζω να κατορθώσει φέτος στην Ευρωλίγκα, ενώ στην συνέχεια έχουμε τις υποχρεώσεις στην Α1, όπου το αήττητο σερί είναι ο μεγάλος στόχος!

    Το ματς με την Παρτιζάν του μελιτζάνα είναι δίχως αύριο για τους αντιπάλους, οπότε θεωρώ ότι αν δεν ξεφύγουν στο σκορ και είναι ντέρμπι μέχρι τέλους, θα το πάρουμε κι αυτό.

    Τα (ακόμα) καλύτερα έρχονται!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ιώσεις θερίζουν αυτή την περίοδο, γαστρεντερίτιδες φουλ!

    Δεν θα μάθει τώρα η ομάδα να παίζει, πάει αυτόματο πιλότο..

    Το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό, ας κερδίσει τα υπόλοιπα η ομάδα..και τελευταία αγωνιστική βλέπουμε, μπορεί η πρώτη θέση να είναι εξασφαλισμένη και να δούμε τίποτα δοκιμές, πειράματα και συντήρηση δυνάμεων με την Μπασκόνια..

    Νομίζω αν κερδίσουμε 3 στα 4 θα είμαστε πρώτοι, και βλέπουμε για το τελευταίο, αν χρειαστεί νομίζω την έχουμε την Μπασκόνια, εκτός έδρας και Ισπανίας δεν κάνει και σπουδαίες εμφανίσεις..

    Η Παρτίζαν παίζει με όλη την 1η 4αδα συνεχόμενα! Απίστευτο πρόγραμμα..θα τα δώσουν όλα για την νίκη γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος για την 1η 8αδα.

    Από 5η θέση και κάτω κανείς δεν είναι σίγουρος! Η Φενέρ είναι 2 ήττες από το να βγει εκτός 8αδας! Και έχει να παίξει ακόμη με Ρεάλ/Μπασκόνια στην Ισπανία και το ντέρμπι με την Εφές που θα καίγεται..

    Με δεδομένο ότι κανένα ζευγάρι δεν θα είναι εύκολο φέτος, το ιδανικό θα ήταν να σκοτωθούν Monaco-Fener και εμείς να παίξουμε με Μπασκόνια που είναι η πιο light της 8αδας, και final 4 με τον νικητή του από πάνω ζευγαριού..και να βρούμε έναν Ισπανό στον τελικό που τους έχουμε κάνει 4 κηδείες φέτος.. καλές ομάδες αλλά τις χειρότερες περιφέρειες σε σχέση με τους υπόλοιπους και συνήθως η περιφέρεια παίρνει τους τίτλους... αυτά..!!

  • Katakokkinos7
    Katakokkinos7 Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal υπάρχει περίπτωση να έχουμε καμία εξέλιξη με το σεφ να περάσει στους Αγγελόπουλους μπας και μπουν έστω κόκκινα κάθισματα?

    REDGOAL: Να περάσει στους Αγγελόπουλους όχι. Να περάσει για 50 χρόνια στον Ολυμπιακό ναι. Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να έχουμε εξέλιξη φίλε

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ''Κριμα''... ειναι ενα σημαντικο ματς για την κατακτηση της πρωτης θεσης αλλα τι να κανουμε... αρρωστησε , ας ελπισουμε οτι η ομαδα θα κανει αυτο που κανει παντα οταν λειπει καποιο βασικο στελεχος της , ενωνεται και παιζει καλα και γι αυτον που λειπει ( το βλεπω δυσκολο γιατι εδω μιλαμε για τον προπονητη αλλα τι αλλο να πεις ? ) τελευταια φορα που ειχε παιξει ο Ολυμπιακος χωρις το Μπαρτζωκα στην Ευρωλιγκα ηταν με την Αναντολου ( εκτος ) που αποβληθηκε... και εχασε ανετα... ας ελπισουμε οτι δε θα γινει ετσι αυτη τη φορα...

  • Νικη
    Νικη Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Περαστηκα στον Μπαρτσωκαρο!!! ..αρχιζω κι ανησυχω λιγο..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...