roumeliotis

Carwiz

Διπλός... Μπόλο και Air-Pap στο Top10 (vid)

casino loutrakiou
redwell

Με... διπλό Τζοέλ Μπολομπόι και Air-Pap το Top10 με τις καλύτερες φάσεις της 19ης αγωνιστικής στην Basket League καθώς οι ερυθρόλευκοι καθάρισαν ξανά τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουκρανοκογκολέζος σέντερ του Ολυμπιακού όχι μόνο είχε "διπλή" παρουσία στις 10 καλύτερες φάσεις αλλά βρέθηκε και στην κορυφή της λίστας.

Συγκεκριμένα κατέκτησε την 1η θέση για το εντυπωσιακό του κάρφωμα με σπάσιμο της μέσης, ενώ έκανε και πάλι την εμφάνισή του χάρη σε μια τάπα-ισοπέδωμα στον Γουόλτερς.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το κόψιμο στον δύσμοιρο Μαντζούκα από τον Κώστα Παπανικολάου.

Δείτε παρακάτω το άκρως ερυθρόλευκο Τop10 της 19ης αγωνιστικής...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι πιστεύω και εγώ, η αξία της ομάδας ενώ αυξάνει τα έξοδα, λογικά αυγατιζει και τα έσοδα!

    Το πιθανότερο είναι ότι ότι θα χρειαστεί να πάμε στα 12-13 με τις ανανεώσεις και ίσως μία ελαφρά αναβάθμιση, εκεί που υπολογίζει και ο ΠΟΑ το δικό του, φέτος ακούγεται με τις βλακείες που έκαναν και τις αποζημιώσεις ότι μας ξεπέρασαν τελικά.

    Πέρυσι ήμασταν στα 8.5 (για αγωνιστικό μιλάμε πάντα..) και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό ήρθαν παίχτες με σοβαρά πόσα, 900+900+650 και ανανεώσεις, πιστεύω φτάσαμε κοντά στα 10.5-11.. που είναι αρκετά μεγάλο για Ολυμπιακό.. νομίζω οι πρόεδροι πίστεψαν την ομάδα και έκαναν άνοιγμα, εντάξει, μπορεί να γκρινιάζουμε για μεταγραφές και τέτοια, αλλά τα έδωσαν όλα οι άνθρωποι πιστεύω, αφού το συνολικό (σκέψου ότι πετάει με τσάρτερ ο Ολυμπιακός και άλλοι με κανονικές γραμμές) πέρυσι ήταν 15.000.000..

    Όλοι έκαναν επενδύσεις βέβαια, η Μακάμπι έφτιαξε μία πολύ ακριβή ομάδα ας πούμε, οι Σέρβοι βρήκαν κρατικό..και άλλο χρήμα, οι Τούρκοι κάνουν τρελές μπίζνες με όλους και δεν τους φτάνουν τα παπλώματα για τα μαύρα, η Μονακό έκανε ακόμη πιο ακριβή ομάδα - και με την είσοδο στα play off κρατάει θέση για του χρόνου μην ξεχνάμε, οι Ιταλοί κάτι προσπάθησαν, γενικά έπεσε χρήμα. Ανέβηκαν και κάποια μεσαία συμβόλαια..

    Πάντως η ομάδα, πρέπει να έβγαλε ένα μεγάλο ποσοστό των εξόδων της σε σχέση με άλλες αποτυχημένες χρονιές, το brand ξαναζεί, και ανεβάζει αξία σε όλα τα επίπεδα.

    Mονο το νέο συμβόλαιο Nova είναι 4.800.000!!! Το χρόνο. Και νομίζω με final 4 παίρνεις και έξτρα.

    The Greeks had sold out in Game 1 of Monaco's series (11,580) and almost packed the entire Peace and Friendship Stadium in Game 2 (10,457).

    Per BasketNews sources, Olympiacos made more than €400k combined

    Επίσης φέτος βγαίνει πολύ ενισχυμένο το bonus θέσης..

    1st place – 1,759,398 million euros
    2nd place - 996,992 thousand euros
    3rd place – 879,699
    4th place – 762,406

    Δηλαδή με αυτά (2 παιχνίδια playoff, 1-2 θέση, και τηλεοπτικό) έχει καλυφθεί το μισό σχεδόν μπάτζετ..δεν είναι τόσο άσχημα.. οι νίκες και οι διακρίσεις φέρνουν έσοδα..

    Θυμάμαι πριν χρόνια εδώ που με κορόιδευαν κάποιο, και έλεγαν το τραγικό "δεν θέλω play off, θέλω να πάω να το πάρω", από τα play off μόνο και την ανώτερη θέση στην κατάταξη μπορεί να σου βγάλει έναν σημαντικό παίχτη που μπορεί να κάνει την διαφορά! Και αν δεν πας play off..πας διακοπές..

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Παπανικολάου σε εκείνα τα δυο παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος δεν είχε χάσει σουτ ενώ και στην άμυνα ήταν παντού. Ενώ και την επόμενη χρόνια είχε ξεκινήσει με 75% στα σουτ τριών πόντων μέχρι τα Χριστούγεννα.
    Για Μιλου νομίζω ότι και πέρυσι κάπου εκεί είχε ακουστεί πως θα φτάσει το συμβόλαιο του. Τα λεφτά των Μπλακ-Μπολομποι μπορούν να πάνε σε ανανεώσεις και ίσως έναν συμπληρωματικό στο 4-5 των 300-400χιλ αν έχει Φολ-Μιλου και Βεζενκοφ-Πίτερς. Συν ένα καλό συμβόλαιο στο 2-3 και η υπέρβαση σου να είναι στην ουσία μόνο ο Μιλου που είναι τοπ παίχτης και έρχεται για να μείνει.
    Τέλος, με την φετινή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο και την πορεία της ομάδας που λογικά θα προσελκύσει επιπλέον χορηγούς, ενώ σε ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου θα λάβει κάποιο χρηματικό έπαθλο θα μπορούν οι πρόεδροι να ανεβάσουν ελαφρώς το μπατζετ. Δηλαδή αν φέτος παίζουμε γύρω στα 9,5-10εκ θεωρώ πως μετά την φετινή πορεία μπορούμε να φτάσουμε τα 11-12εκ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp77

    100% ότι λες.. από το κολέγιο ήδη στα draft reports υπήρχαν σχόλια ότι παίζει άμυνα πολύ όρθιος, βέβαια στα τελευταία παιχνίδια έχω δει μία μικρή πραγματικά προσπάθεια να λυγίσει γόνατα, κάτι που το μαθαίνεις τουλάχιστον από το παιδικό σε οποιαδήποτε ομάδα μπάσκετ και ο Black έχει βελτιωθεί απίστευτα σε αυτό μέσα στην χρονιά. Από αυτήν την άποψη και πως έπαιζε τις αλληλοκαλυψεις ο Livio, καθώς και τα μακρύτερα άκρα του, προσέφερε περισσότερο σε αυτόν τον τομέα.

    Ένας Tobey είδαμε θα ήταν ιδανικός και θα έπαιζε και ξεκάθαρα έξω από τη ρακέτα.

    Bryant το είχα πει και εγώ ότι ήταν ιδανικός αντικαταστάτης του Dorsey τότε, και με λογικό συμβόλαιο, ενώ παίζει 3 καλύτερα από Λαρεντζάκη/McKissic.. γενικά ένας πολύτιμος παίχτης, βέβαια δεν είναι τόσο δημιουργικός. Δεν είναι καθαρός σουτέρ (όπως π.χ ο Canaan) αλλά είναι καλός αμυντικός και καλός ριμπάουντερ για το ύψος του ενώ έχει γαλουχηθεί πλέον σε επίπεδο πρωταθλητισμού (και Euroleague ΚΑΙ σήκωσε και κούπα με τους Bucks νομίζω!).

    δεν ξέρω τι ανακατατάξεις θα γίνουν στην Εφές, αλλά είναι ένας παίχτης που πρέπει να κοιτάξουμε.. ήταν κομβικός πέρυσι επίσης στην ήττα μας από τους Τούρκους..

    Ιδανικά Grigonis..ο παίχτης φωνάζει ότι είναι Μπαρτζωκικος.. κρίμα που οι άλλοι μέσα στα χάλια τους είναι τόσο τυχεροί και η CSKA ακούει Ολυμπιακό και τρέχει..

    Για Μιλουτινοφ ακούστηκε από Ιταλία ένα νούμερο γύρω στα 1.8...νομιζω είναι βατό νούμερο για τον Ολυμπιακό αυτό..με Σλούκα/Βεζενκοφ/Μιλουτινοφ με 1.8 τον καθένα παίρνεις 3 παίχτες που αλλού έπαιρναν άνετα 2-2.3..περίπου υπολογίζω 700.000-1.000.000 γλυτώνει η ομάδα επειδή αυτοί οι 3 θέλουν Ολυμπιακό..δεν είναι μικρό πράγμα αυτό να έχεις 3 elite σε επίπεδο άνετα τοπ 5 στη θέση τους με λογικά χρήματα..

    Ρογκαβοπουλος φαίνεται ότι έχει πει όχι σε Παναθηναϊκό.. ωραίος, γιατί φοβόμουν ότι θα δελεαζοταν..σε πρώτη φάση λέει προτιμάει εξωτερικό για να πάρει παιχνίδια και ηγετικό ρόλο, αλλά ίσως έρθει στο τέλος.. πρέπει να κοιτάμε την επόμενη μέρα, και Σλούκας/Παπ μεγαλώνουν..

    Εν τω μεταξύ, χθες βράδυ έβαλα να δω τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη..τι παιχνίδι παιδιά έκανε ο Παπανικολάου τότε;! Νομίζω έχουμε όλοι κολλήσει στο πεταχταρι και την ασσίστ, και όχι άδικα φυσικά, από τις μεγαλύτερες στιγμές του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά ο Παπανικολάου κάνει το παιχνίδι της ζωής του στον τελικό όντας 22 χρονών!!

    Τιμή και δόξα..

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe βλέποντας το χθεσινό παιχνίδι με τον Τομπει να κάνει τέτοια εμφάνιση σε σκέφτηκα. Αν γεμίσουμε την περιφέρεια μας με κάποιον ή κάποιους αθλητικούς παίχτες του χρόνου πραγματικά ένας τέτοιος φαίνεται να είναι ότι λείπει από την frontline μας. Ύψος-σουτ-σκληράδα, καλός στο pick and roll. Ο έτερος παρόμοιος παρολίγον παίχτης μας, Λαντειλ, φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τον ρόλο του στo NBA και δεδομένου ότι το έχει σαν προτεραιότητα δύσκολα θα φύγει.
    Αυτό που ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο σχόλιο είναι πως αν λάβουμε σαν δεδομένο πως οι πιθανότητες να παραμείνει ο Βεζενκοφ ολοένα και αυξάνονται τότε οι κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
    -Αν επιστρέψει Μιλου φεύγουν Μπλακ-Μπολο. Αν έρθει κάποιος επιπλέον θα είναι κάποιος Έλληνας για συμπλήρωμα.
    -Αν δεν επιστρέψει τότε μένει Μπλακ φεύγει Μπολο και έρχεται κάποιος με παρόμοια χαρακτηριστικά και σίγουρα πιο φθηνός.
    -Ρογκαβοπουλος στο 3
    -Ένας ακόμα στην περιφέρεια είτε στο 2-3 είτε κόμπο Γκαρντ. Και αυτη η προσθήκη εχω την αισθηση πως θα είναι παίχτης-έκπληξη με την έννοια ότι θα έρθει κάποιος είτε που δεν θα περιμέναμε με τίποτα είτε κάποιος με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης ώστε να γίνει top μέσα στα πλαίσια μιας καλοδουλεμένης μηχανής.

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κουβέντα για τον Μπολομποι νομίζω έχει ξεπεράσει και αυτή για τον Κανααν. Και όχι άδικα.
    Το καλοκαίρι έβλεπα με καλό μάτι την απόκτηση του με την λογική ότι ήρθε στην θέση του Ζαν Σαρλ για να παίζει 7-8 λεπτά στο 4 σταθερά σε κάθε παιχνίδι και κανα δεκάλεπτο, έχοντας στο μυαλό μου πως κάπως έτσι τον χρησιμοποιούσε και ο Ιττουδης. Τελικά όμως φάνηκε πως στο σύστημα του Μπαρτζωκα δεν κολλάει τόσο. Και αυτό διότι από τα τεσσάρια του ζητάει πολύ σουτ, το οποίο ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να προσφέρει σε σταθερή βάση, και συνεχή κίνηση στην περιφέρεια κάτι με το οποίο επίσης δεν νιώθει άνετα ο συγκεκριμένος. Επίσης από το 5 θέλει δημιουργία την οποία έχουν οι Μπλακ και Φολ και κινήσεις μέσα στην ρακέτα τις οποίες δεν έχει το εκτόπισμα να κάνει. Επίσης το pick and roll που είναι το δυνατό του σημείο δεν είναι το πρωτεύον παιχνίδι της ομάδας μας. Ίσως αν είχαμε κάποια plays με pick and pop ή με κινήσεις να βρίσκεται στα 4-5 μέτρα για σουτ να ήταν πιο αποδοτικός. Στην άμυνα ενώ έχει τα προσόντα να ακολουθήσει περιφερειακούς δεν τοποθετεί σωστά το σώμα του με αποτέλεσμα είτε να τον περνάνε είτε να κάνει φάουλ. Ενώ και ψηλά κάνει κάποια κοψίματα αλλά δεν αποτελεί φόβητρο.
    Στην περιφέρεια φαίνεται να θέλει ακόμα έναν κόμπο Γκαρντ που να μπορεί και να σκοράρει και να δημιουργήσει ώστε να καλύπτει τα κενά όταν κολλάνε οι Σλούκας-Γουοκαπ δημιουργικά και ο Κανααν εκτελεστικά. Βέβαια έναν τέτοιο παίχτη μπορεί να πάρεις και στο 2-3. Προσωπικά αφού ο Γκριγκονις φαίνεται πως μένει στους απέναντι ο έτερος που μου αρέσει σε αυτές τις θέσεις είναι ο Μπραιαντ της Εφες, με την υπόθεση βέβαια ότι μπορεί να πάει σε ολική αναδόμηση ειδικά αν χάσει και το πρωτάθλημα και τον διώξει. Παίχτης με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ντορσει που τριαριζει περισσότερο και είναι και καλύτερος αμυντικός.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 02:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω στο περίπου όπως τα λες Νίκο, ακόμη και για τον Λιβιο, απλά ο Black, αν μεταφράζω την έννοια του rim protector, είναι πολύ καλύτερος σε αυτό από τον Bolomboy ενώ ο Άντε καλύτερος shot blocker. Θα απαντήσω στο τέλος τι πιστεύω για Vezenkof.

    @Snake7 να το εξηγήσω λίγο. Θα προτιμούσα να έχω για 3ο σέντερ τον Άντε με τα μισά λεφτά από του Bolomboy με Ελληνικό διαβατήριο και να έχω Μιλουτινοφ/Fall σαν δίδυμο. Hustle player η ομάδα δεν έχει, περισσότερο όπως είναι τώρα ταιριάζει ο παλιός Black, αλλά ακόμη είναι στο 75% αυτού που ήταν και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

    Αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις στο 4 τον Bolomboy για κάποια ματσαρισματα, για μένα είναι πεταμένα λεφτά..900.000 γι' αυτό το budget είναι τεράστιο ποσό, ο Livio έπαιρνε 350-400.000 το πολύ και έτρωγε κράξιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ!

    Επίσης, αν είχα 900.000 να διαθέσω για έναν παίχτη που δεν παίζει ΠΟΤΕ 4, γιατί να μην έχω πάρει τον Tobey που κάνω πλύση εγκεφάλου 3 χρόνια τώρα τουλάχιστον.. ελπίζω σήμερα όσοι δεν είχαν καταλάβει για τι μιλάμε να είδαν μερικά πράγματα..

    19:34λεπτα, 16π με 4/6 τρίποντα, 4ριμπ, 3 ασσίστ.. ιδανικός παίχτης Μπαρτζώκα και από την θέση 5..σε αυτό το άθλιο σύστημα του Σάρας και κάτι προσπαθεί το παιδί. εδώ θα απογειωθεί, με Σλούκα θα παίζουν σε έναν μήνα με κλειστά μάτια..

    Έκανα μία γύρα στα Ευρωπαϊκά σάιτ και τέτοια, και βλέπω ότι υπάρχει γενικά σκεπτικισμός για τον Βεζενκοφ. Επίσης κάτι που δεν ήμουν σίγουρος. Ο MVP δεν βγαίνει για την regular season, αλλά μετά τα play off, οπότε το βραβείο θα το πάρει κάποιος που θα οδηγήσει την ομάδα του στα play off! Ακούγονται δηλαδή Musa/Mirotic/Brown-Baldwin από Μακάμπι/Lessort κ.λ.π..αν περάσει ο Ολυμπιακός θεωρείται 100% βέβαιο, αλλά γενικά παρατήρησα ότι περιμένουν να δουν..

    Επίσης παρατήρησα πολλές απόψεις που έχουμε εκφράσει και εδώ μέσα κάποιο.

    1) ο Βεζενκοφ είναι ο αντιπρόσωπος του συστήματος Μπαρτζώκα. Αν πάρει το MVP το χρωστάει στον κοουτς και την ομάδα

    2) αλλού μπορεί να μην είναι τόσο επιδραστικος, οπουδήποτε αλλού..

    3) στο NBA σίγουρα τον βλέπουν σαν spot up shooter, περισσότερο 3..

    4) δύσκολα θα πάρει σίγουρη θέση ενώ η ομάδα έχει 7(!) Small/power forward

    5) δύσκολα θα βρει τα λεφτά..ο Trey Lyles που κάποτε ήταν τεράστιο prospect είναι 27 ετών, παίρνει 2.700.000 και σουτάρει από το τρίποντο 38% ενώ έκαναν και draft τον Murray στο 3 που παίζει καταπληκτικά για ρούκι (40% στο τρίποντο). Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει πάνω από αυτούς και τον Barnes..

    6) και να προσπαθήσει για ένα - δύο χρόνια δεν σημαίνει ότι θα μείνει..

    7) το ΝΒΑ έχει απομυθοποιηθει, δεν είναι η κλειστή Λίγκα που πήγαιναν 2 Ευρωπαίοι τον χρόνο και αν.. τώρα έχουν περάσει από εκεί μέχρι και τυχάρπαστοι..

    Δυστυχώς μάλλον δεν είναι ώρα για εφησυχασμό, πρέπει να βρούμε τον ευκολότερο αντίπαλο, πάει η Εφές, αυτό που ήλπιζα εδώ και μερικές αγωνιστικές φαίνεται να συμβαίνει, έπειτα δεν θέλω Παρτίζαν, μετά Μακάμπι..αν βγει 8η μία από Ζαλγκιρις/Μπασκόνια/Βαλένθια μιλάμε για μεγάλη ευκαιρία.. περίπατος στο δάσος δεν θα είναι τίποτε, αλλά σίγουρα καμία σχέση με τις υπόλοιπες..

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 επειδή κατέχεις το μπασκετ όπως και ο decoupepe , νομίζω ότι η απάντηση είναι στη μέση. Επιθετικά ο Μπολο δε το έχει το 5, δε ποστάρει, κάνει πιβοτ και το σουτ με το ένα χέρι είναι αστείο και στο pnr θεωρώ ότι μπορεί να κάνει περισσότερα από ότι έχουμε δει. Έχει σουτάκι καλό, αλλά δεν έχει καλή ισορροπία στο σώμα του με αποτέλεσμα να χάνει εύκολα καλάθια από κοντά. Γενικά στην επίθεση στο 4 θα έπαιζε καλύτερα, αν και τον θεωρώ κατώτερο πχ του Λιβιό. Στην άμυνα όμως, μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα στο 5 από Λιβιό και Χασαν. Και πράγματι παίζει καλά τον ρόλο του rim protector, έχει όμως και εδώ το πρόβλημα με τη θέση σώματος και τις επαφές. Όμως επειδή φέτος, η ομάδα έχει πολύ καλύτερη επίθεση σε σχέση με πέρσι, η αμυντική βελτίωση με την απόκτηση του Μπόλο είναι προτημιτέα. Οπότε είναι προφανές :) ότι συμφωνούμε όλοι μας. Σαφώς βρίσκουμε καλύτερο παίκτη αλλά αφού έφυγε ο Χασαν, τι να λέμε τώρα.

    Αλλού είναι τα προβλήματα, να δούμε τι θα γίνει με τον Βεζε, γιατί διαβάζω τα σχόλιά σας, για τα χρήματα και τα τον ρόλο του εκεί, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης, που δε θέλει να πάει έστω για έναν χρόνο ΝΒΑ. Είναι θέμα γοήτρου. Δε μπορεί να πετύχει σαν τον Ντονσιτς ο Βεζέ, αλλά μπορεί να έχει καλή παρουσία.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Γενικά εγώ νομίζω είμαστε λίγο άδικοι με Μπολο. Για εμένα δεν είναι τεσσάρι. Είναι πενταρι ειδικών συνθηκών. Το βλέπεις και από τα dnps του Μπαρτζωκα. Έχει ψιλοβρει σε ποια σχήματα και κυρίως απεναντι σε ποιους κολλάει. Έχει μάκρος ξέρει μπασκετ αλλά δεν τον λες ούτε mobile center ούτε δυναμικό center. Είναι λίγο rim protector. Καλά το ότι τον βάζεις στην ιδια πρόταση με το Κωστακουνμπο με ξεπερνά. Ο Κώστας όπως έχεις πει κι εσύ είναι πολύ πίσω σε δούλεμα. Θα φανεί αν "μπορει" μόνο αν μείνει ως καλό πρότζεκτ κάπου κσι δουλευτεί ενα-δυο χρόνια. Γιατί από αντίληψη του παιχνιδιού μηδέν.

    Πάντως συμφωνώ ότι η ομάδα από τον Μπλακ έχει πάρει περισσότερα.

    Έγραψα κάτι για τον Σακ που δεν πέρασε. Με ενόχλησαν λίγο οι δηλώσεις για το συμβόλαιο του (θελω να παρω οτι αξιζω) μόλις 4 μέρες μετά τις δηλώσεις ότι δεν σκέφτεται το συμβόλαιο του.

    Μου έβγαλαν μια ενόχληση του μια πικρία. @ redgoal έχεις αποψη;

    REDGOAL: Φίλε ο ΜακΚίσικ θα ανανεώσει για δυο χρόνια. Δεν θα καθόμαστε τώρα να σχολιάζουμε κάθε στημένο Μέσο και δημοσιογράφο που θέλει να κάνει ντόρο. Ο ΜακΚίσικ θα μείνει στον Ολυμπιακό

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Bolomboy δεν κολλάει με την ομάδα. 1ος θα είναι που θα φύγει σε περίπτωση αναβάθμισης του ρόστερ του χρόνου. 900.000 παίρνει, είναι πολλά, βρίσκεις πολύ καλύτερο 5αρι. Άλλωστε η αξία του είναι ότι είχε ένα συμπαθητικό σουτακι από τις πλευρές και είναι δυνατός για 4αρι, όταν τον βάζει μόνο 5, δεν έχει κανένα νόημα. Ακόμη και ο άγουρος Άντε καλύτερος θα ήταν σε αυτόν τον ρόλο και θα κέρδιζε πολλά περισσότερα hustle plays (σε άμυνα και επίθεση) θα πήγαιναν οι τάπες και τα put backs σύννεφο..και θα έπαιρνε τα μισά περίπου...με τα ίδια παίρνεις Tobey/Landale λογικά που είναι αντικειμενικά καλύτεροι παίχτες και με καλύτερο σουτ, ενώ δεν υστερούν σε κάτι άλλο σε σχέση με τον Bolomboy (π.χ δεν φημίζεται για τάπες).

    Ο Καλάθης σιγά μην φύγει από Τουρκία..οι καλοί και έμπειροι pass first playmakers το καλοκαίρι θα είναι δυσεύρετοι..περίπου.1.8μυρια παίρνει τώρα..θα αφήσει τα 1.8 για να έρθει με πόσα στον Παναθηναϊκό;!

    ο Mitrou-Long είναι επιπέδου McKissic/Canaan/Λαρεντζάκη, αν θέλουμε στη θέση αναβάθμιση θέλει καλύτερο παίχτη να περάσει μπροστά από αυτούς.. μόνο Dorsey από Έλληνας ήταν καλύτερος από αυτούς, αλλά πάει αυτός. Δεν θεωρώ ευκαιρία τον Mitrou και ούτε καίγομαι..

    Ρογκαβοπουλο προσπαθεί ο Παναθηναϊκός να τον πάρει από τώρα αλλά ακούγεται ότι αντιστέκεται ακόμη και θέλει να μείνει έξω..θα δούμε μήπως έχει στο μυαλό του Ολυμπιακό και τους ξεφορτώνεται έτσι προς στιγμήν.

    Ογκαστ τον είδαμε, ας τον πάρει για 3η φορά ο βαζελος! Θα κάνουν και δωρεάν παραστάσεις πυγμαχίας με Bacοn και Αγραβάνη!

    Άντε είναι πάντα χρήσιμοι, ο Θανάσης όσο θα βρίσκει συμβόλαια χωρίς ιδιαίτερο λόγο από το ΝΒΑ, σιγά μην το αφήσει για Ευρώπη... ποιός θα του δώσει πάνω από 600.000 Ευρώπη; Και νεώτερος δεν γίνεται και αυτός.. τώρα καθαρίζει περίπου 1.000.000 καθαρά εκεί και περνάει και τέλεια με τον αδερφό του και όλα.. έστω και 14ος παίχτης σε φιναλίστ ΝΒΑ είναι δισεκατομμύρια φορές καλύτερο από 4-5η επιλογή στα forward σε πρωτελαυταια ομάδα Euroleague! Αν πάρουν πίσω Παπαπέτρου, που το βλέπω πολύ πιθανόν, αλλιώς ο παίχτης είναι για Eurocup, και με δεδομένο ότι Grigonis/Ponitka/Bacon/Αγραβάνης/Μαντζουκας μένουν και για του χρόνου, που θα βρει χρόνο να παίξει;! Εκτός αν θάψουν τον Μαντζουκα πάλι, και διώξουν Ponitka που είναι κομβικός παίχτης γι'αυτους.

    Γενικά.. πολλά κεράσια ακούω, μικρό καλάθι θα κρατήσω..

  • Kazam7
    Kazam7 Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Για καλοκαίρι πρέπει ν κοιτάξουν κ ελληνικό κορμό σιγά σιγά ν ενισχυθεί...ογκαστ κάνει καλή χρονια στην Τουρκία κ ρογκαβοπουλοσ επισησ..... μητρουλονγκ στην Ιταλία..αυτοί πιστεύω είναι έτοιμοι για τ next ελληνικό κορμό ψημένοι παίχτες.....ο βαζελος θα πάει για αδερφια Αντετοκούμπο κ Καλάθη λογικά...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...