roumeliotis

Carwiz

Ξεσπιτώνεται... ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Γνωστό έγινε το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 15ης και της 16ης αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Basket League και ο Θρύλος... ξεσπιτώνεται.

Το ΣΕΦ δεν θα είναι διαθέσιμο την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου λόγω διεξαγωγής ημερίδας στίβου και κατά συνέπεια ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε να αναζητήσει έδρα και τελικά το ματς με τον Ιωνικό θα διεξαχθεί στο κλειστό του Λαυρίου.

Μάλιστα οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν δυο συνεχόμενες αγωνιστικές στο ίδιο γήπεδο αφού προηγείται η αναμέτρηση με το Λαύριο στις (05/02). Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο (04/02)

Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου (16:00): Περιστέρι bwin - Απόλλων Πάτρας (ΕΡΤ3)
Δ. Τόφαλος (17:00): Προμηθέας - Καρδίτσα (ERT FLIX ΕΡΤ SPORTS)
Αλεξάνδρειο (19:15): Άρης - ΑΕΚ (ΕΡΤ 3)

Κυριακή (05/02)

Κ.Γ. Λαυρίου (15:45): Λαύριο - Ολυμπιακός (ΕΡΤ 3)
ΔΑΚ Πλάτων (19:15): Ιωνικός - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ 3)

Δευτέρα (06/02)

Κ.Γ. Καλλιθέας Ρόδου (19:15): Κολοσσός - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ 3)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Σεφ δεν μου αρέσει προσωπικά και δεν βλέπω και πως μπορεί να γίνει γηπεδο! Ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να πάει σε ένα μικρότερο γηπεδο και να το μεγαλώσει! Κάτι σαν το Tαε κβο ντο!

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 07:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε antartis_8 ούτε εγώ είμαι μηχανικός, αλλά εκεί που βρίσκεται το ΣΕΦ αν σκάψουν 10 μέτρα, θα γίνει κολυμβητήριο με θαλασσινό νερό :)

    Από την στιγμή που απαγόρεψαν τις πτυσσόμενες στην Ω, δεν μπορεί να γίνει κάτι για να "ζεστάνει" το γήπεδο, παρά μόνο η φωνή και ο παλμός του κόσμου από την εξέδρα.

    Redgoal, έχει γίνει κάτι για το νέο κολυμβητήριο του ερασιτέχνη στο ΣΕΦ;

    REDGOAL: Περιμένουμε μήπως κλειδώσει τώρα προεκλογικά φίλε

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρώει πολύς κόσμος αέρα από το Σ.Ε.Φ, αλλά ας τους πάνε αλλού, τόσο μικροπολιτικά σκεπτόμενοι δεν υπάρχουν... μήπως πρέπει να κάνουμε καμιά διαδήλωση τώρα που έρχονται εκλογές;; Θα έρθουμε από όλη την Ελλάδα για την Ολυμπιακάρα μας...

    Το γνωρίζω καλά το σύστημα εκεί μέσα..δεν θέλω να πω αλλά είναι ντροπή, διαφημίζουμε όλη τη χώρα, οι άλλοι την ντροπιάζουν, και έχουν πάρει όλοι φορέας...

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μπασκετική αρένα όπως την εννοούμαι το ΣΕΦ χωρίς να φύγει ο Στίβος . Δεν είμαι μηχανικός αλλά οι μόνοι τρόποι που μπορώ να σκεφτώ για να γίνει αυτό είναι οι εξής δυο . Ή θα πρέπει να σκαφτεί το ΣΕΦ εσωτερικά για να χαμηλώσει το παρκέ ( τουλάχιστον 10 μέτρα ) και να φιταχτούν κερκίδες μέχρι το παρκέ . Που δεν ξέρω εάν είναι εφικτό να γίνει . Ή θα πρέπει να αλλάξει προσανατολισμό το παρκέ , να γίνει κάθετο προς τις μεγάλες κερκίδες , και να φτιαχτόυν δυο νέες πλευρικές κερκίδες πιο κατακόρυφες . Κι ο χώρος που θα μείνει από πίσω , τα τωρινά πέταλα να γίνουν βοηθητικά γήπεδα , ας πούμε για την γυναικεία ομάδα ή την αναπτυξιακή .
    Αυτά όσον αφορα την αρένα . Πάντος όταν λέμε ΣΕΦ εννοούμε έναν πολύ πολύ μεγάλο χώρο πέρα από το γήπεδο . Το θεωρώ πολύ δύσκολο όλο αυτό που λέμε ΣΕΦ να πάει μόνο σε έναν ιδιώτη .
    Εγώ νομίζω πώς η ομάδα πρέπει να κάνει κίνηση να πάρει σαν ιδιοκτησία το μικρό ΣΕΦ που είναι πιο κάτω και τώρα το έχουνε για τα reallity που δεν το θέλει και κανείς σε πρώτη φάση . Κι αν υπάρξει στο μέλλον ( 10-20 χρόνια ) προυπόθεση για το ΣΕΦ να το δούμε .

  • Μέχρι Τέλους
    Μέχρι Τέλους Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τί νόημα έχει αυτή η κουβέντα ;
    Δηλαδή... "ξεσπιτώνεται" από πού ακριβώς ;
    Στην αστεία Basket League που συμμετέχουμε, αποδεικνύεται ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, πως το μπασκετικό φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού, δεν ξεπερνά τους 7000 θεατές. Έτσι λοιπόν, ένα κλειστό μπασκετικό γήπεδο (το πολύ) 10.000 θέσεων, θα ήταν υπεραρκετό για την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
    Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έχουν γνώση οι φύλακες. Προχωρούν με σχέδιο, με όραμα και με Σοβαρότητα.

  • ;
    ; Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπαρχει το κλειστο στιβου στην Παιανια. Απο τη μια περιμενουν να καταστραφει τελειως για να πεσει η κονομα της ανακαινησης (καποτε και οποτε, γνωστα αυτα). Απο την αλλη εχουν το κοροιδο που συντηρει το ΣΕΦ (και τους παρελκομενους). Και γιατι δηλ να αλλαξουν τα πραγματα; Να γινουν τα αυτονοητα; Να παρουμε εμεις το ΣΕΦ και να παει ο στιβος στο μονιμο σπιτι του; Και ολοι αυτοι οι επαγγελματιες ανεπαγγελτοι κλεφτες θα γινουν; Να θυμησω οτι στο ΣΕΦ ανηκε το κλειστο στα Λιοσια που δωριστηκε στη μπασκετομανα Κουλα. Ενω για μας λυση ακομα να βρεθει. Και ψαξτε να δειτε ποιοι κ ποιες ειναι στη διοικηση του ΣΕΦ. Αυτα.
    Μενιος

  • Μενιος
    Μενιος Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Σεφ δεν γίνεται να το πάρουμε και να γεμίσουμε τον στίβο με κερκίδες. Είναι το μόνο κλειστό γήπεδο στίβου στην χώρα. Οπότε πρέπει να πάμε σε άλλες λύσεις γιατί μια ζωή έτσι θα είμαστε.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Καίει τις καρδιές μας το γηπεδικο.. όλοι φτιάχτηκαν, επιτέλους ανακοίνωσε το ΣΕΦ ή άλλο γήπεδο... εγώ είμαι κατά του ΣΕΦ, αλλά με μια καλή ανακαίνιση κάτι γίνεται και είναι και σε καλό φιλέτο και όπως και να το κάνουμε είναι μέσα στην ιστορία μας..14-15.000 κόσμο είναι πολύ καλά αν μπορούν να βγάλουν. Δυστυχώς με ανακαίνιση γηπεδαρα δεν γίνεται, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο από το τωρινό χάλι και θα είναι συντομότερα και φθηνότερα έτοιμο από το να χτίσεις κάτι..

    Πάρτε η Βαλένθια..

    http://www.coliseum-online.com/valencia-arena-set-to-shine-on-spains-horizon/

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ωραια εικονα ... η ομαδα που βρισκεται στην κορυφη της ευρωλιγκας και στην Ελλαδα αηττητη και πρωτη να ψαχνει γηπεδο...Ελλας το μεγαλειο σου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...