roumeliotis

Carwiz

«Θα παίζουμε εντός έδρας στο Βελιγράδι»

casino loutrakiou
redwell

O Κώστας Σλούκας βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει ο Θρύλος στο F4 της Euroleague και όπως τόνισε σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM, ανυπομονεί για τη μεγάλη πρόκριση που είναι μπροστά. Παράλληλα μίλησε για τη σειρά με τη Μονακό αλλά και για το ερυθρόλευκο Βελιγράδι. Πιο αναλυτικά...

«Ήταν πολύ δύσκολη η σειρά, με πολύ άγχος, πολλή πίεση, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τη πολύ μεγάλη μας επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι είναι η πιο δύσκολη σειρά που είχα στη καριέρα μου, και με τον Ολυμπιακό, και με τη Φενέρ. 

Η Μονακό είναι ομάδα διαβασμένη, με ποιότητα, ταλέντο και καλό προπονητή. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν από τις πιο συναρπαστικές σειρές στην Ευρωλίγκα. Ήταν περίεργα και δύσκολα ματς, όταν χαλάρωνες λίγο, το ματς γύριζε.

Και στο τελευταίο παραλίγο να χάσουμε στην έδρα μας από μία ομάδα που δεν το περιμέναμε. Και ο Λι είναι πολύ καλός αμυντικός, είναι αρκετά κοντός και έμπαινε στα πόδια μου.

Η Μονακό ήταν η δυσκολότερη ομάδα που μπορούσαμε να πετύχουμε στα playoffs. Δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά ανυπομονούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε μετά την ήττα στο ΣΕΦ, ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.
Δεν σου κρύβω πάντως πως όταν πετούσαμε για Μονακό, υπήρχε και ένα ερωτηματικό για το τι θα αντιμετωπίζαμε.

Στο τέλος του Game 4, θεωρώ ότι δεν έπαιξα σωστά τη φάση. Έπρεπε να κρατήσω την μπάλα και να πάρω την προσπάθεια.

Σε σχέση με πέρυσι, έγιναν οι σωστές προσθήκες,, επιλέχτηκαν τα σωστά κομμάτια του παζλ. Πέρυσι, οι παίκτες που είχαν έρθει δεν είχαν το κάτι παραπάνω και είναι θετικό ότι φέτος παίζουμε και στο πρωτάθλημα, κάτι που σου δίνει ρυθμό και αυτοπεποίθηση.

Φαλ, Γουόκαπ και Ντόρσεϊ, έδειξαν να γνωρίζουν τι χρειαzόμαστε για να μπούμε στην οκτάδα.
Από τις πρώτες προπονήσεις είχα καταλάβει ότι η χημεία που έχουμε είναι τρομερή, το πώς ταιριάξαμε μεταξύ μας.

Ήμουν και σε ομάδες με τρομερό ταλέντο αλλά χωρίς χημεία, όπως την τελευταία μου σεζόν στη Φενέρ. Αρχικά βέβαια δεν περίμενα να τερματίσουμε 2οι και να πάρουμε πλεονέκτημα έδρας.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τον ημιτελικό με την Εφές, έχει πολύ ταλέντο, είναι η πρωταθλήτρια αλλά έχει τρωτά σημεία που μπορούμε νa εκμεταλλευτούμε. Είναι ματς δίχως αύριο αλλά είναι θετικό που παίζουμε ουσιαστικά... εντός έδρας.

Η Εφές παρουσιάζει δύο πρόσωπα φέτος, δεν ξεκίνησε καλά, αλλά μετά οι ρωσικές ομάδες έμειναν έξω και ανέβηκε πολύ στη βαθμολογία. Αλλιώς πιστεύω θα τερμάτιζε 7η ή 8η».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιο πολύ φοβάμαι την Εφές από τις ισπανικές. Ο Θρύλος είναι πιο «ομάδα» από όλες τις ομάδες της Euroleague! Οπότε πιο πολύ κινδυνεύουμε από μία ομάδα με μονάδες που στην καλή τους βραδιά μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε παρά από μία ομάδα που παίζει πιο ομαδικό μπάσκετ. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Όμως, οι αγώνες των play-offs έδειξαν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει την απαραίτητη συγκέντρωση για να κερδίσει οποιονδήποτε αγώνα. Η σειρά με τη Μονακό, όπως και κάποιος από τους παίκτες μας ανέφερε, ήταν η καλύτερη προετοιμασία για το F4. Δεδομένου δε ότι το γήπεδο θα είναι κόκκινο και οι παίκτες διψούν για κούπα και θα είμαστε αουτσάιντερ και στον ημιτελικό και στον τελικό, είμαι πολύ αισιόδοξος και κυρίως παθιασμένος! Πάμε γερά, ολυμπιακά κι ό,τι βγει! Γουστάρω να παρακολουθώ τη φετινή ομάδα!!!

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ανέστη;;; Κ όχι μόνο.
    Ίδια ώρα κ μέρα ο τελικός του κυπέλλου κ ο τελικός της Ευρωλίγκας.
    Σκέψου πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός κ κυπελλούχος Ελλάδας ο παο. Τι έχει να γίνει σε Όλη την Ελλάδα.
    2ον. Παίδες;;;; Αφήστε τίς δηλώσεις περί ΣΕΦ Βελιγραδίου κ ετοιμαστείτε για πόλεμο.
    2 μάχες ημιτελικό με Εφές κ τελικό μετά.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα είναι ανοιχτά..κ η Εφές είναι στα μέτρα μας κ οι δύο ισπανικές..εγώ βέβαια πιστεύω ότι η Ρεάλ θα κερδίσει... βλέπω πολύ πρέπει στην Μπαρτσελόνα κ πιστεύω ότι αυτό θα τους πνίξει... μπασκετικά εννοώ. Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο αουτσάιντερ κ ως γνωστόν είναι κ ο τρόμος των φάιναλ φορ...να είμαστε υγιείς να είμαστε ταπεινοί κ όλα γίνονται...

  • Xristos
    Xristos Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Βουντού βουντού και κόκκινη μαγεία.

  • ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ
    ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τώρα όλα μπορούν να γίνουν,είμαστε αουτσάιντερ.τον θρύλο μας τον αγαπάμε .μια ζωή θρύλος!!!πάμε δυνατά!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλια Θεοδωράκη, φυσικά και εδώ που φτάσαμε δεν μπορει κανεις να εχει παράπονο, (πλην καποιων ειδικών περιπτώσεων κατεστραμένων) ομως σαν Ολυμπιακοί, δεν γινεται να μη ζητάμε παντα το κατι παραπάνω ειδικά οταν βλέπουμε πως παρά τα μπάτζετ των άλλων ομάδων, αγωνιστικά η ομάδα μας εχει δειξει οτι καμία από αυτές δεν παίζει καλύτερο μπάσκετ και σε συνολο αγώνων και στα μεταξύ μας και επειδή πιστευουμε σε αυτή την ομάδα, εχουμε την τρέλα να ζητάμε το κατι παραπάνω.
    Αν αυτο δεν ερθει θα ειναι παλι σα να το εχουμε καταφέρει γιατι δεν ειμαστε αχάριστοι. Αυτή η φετινη ομάδα πιστευω ειναι από τις καλύτερες που εχουν δει τα μάτια μας. Τετοιο "δεσιμο" τέτοιοι παίχτες, σπάνιες χρονιές υπήρχαν...αλλα το κυριότερο, το θεαμα που ειδαμε φετος ηταν ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. . . Ειδικα στα εντός εδρας παιχνίδια μοιρασαν "πονο" κυριολεκτικά!
    Τα μπάτζετ για μένα ειναι πλασματικός παράγοντας υπο την εννοια οτι ΓΟΥΟΚΑΠ, ΒΕΖΕΝΚΟΦ, ΣΛΟΥΚΑΣ, ΝΤΟΡΣΕΙ, ΦΑΛ, ΜΑΚΙΣΙΚ ειναι παίχτες που καθε ομάδα θα ηθελε να τους εχει και θα τους χρυσωνε για να τους πάρει. Αυτή τη στιγμή εχουμε ενα ρόστερ που αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα από οσα κοστίζει και λενε οι αριθμοί.
    Οι παίχτες πρέπει να το πιστέψουν, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ αλλα με ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ να μπουν μεσα και να τους ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!! Εφές ειναι 3 παιχτες...Λαρκιν, Μπομπουά, Μισιτς...Πιο ευστοχη από οτι ηταν η Μονακό σε 5 παιχνίδια που παιξαμε δεν θα ειναι ούτε η Εφές ούτε ενας εκ των Ρεάλ/Μπαρτσελονα.

    ΥΓ. Η φετινή μπαρτσελόνα δεν με τρομάζει καθόλου...η Μπάγερν φανέρωσε σε 5 παιχνίδια τις αδυναμίες της.

    ΥΓ2. Η Ρεάλ εχει παιχτες εμπειρους, καλός αντιπαλος αλλα ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΟΛ .........αντε γεια!!!

  • Ανεστης
    Ανεστης Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΕΠΟ δείχνει γιατί για άλλη μια φορά είναι το μεγαλύτερο τσίρκο.Καταλαβαινουν ότι μια ελληνική ομάδα μπορεί να παίξει τελικό της μεγαλύτερης διοργάνωσης της Ευρώπης ?Και δεν αλλάζουν την ημέρα τελικού ποδ. γιατί δεν επιτρέπετε από το καταστατικό λέει.Εχουν σκεφτεί στις 22:30 ο Ολυμπιακός να είναι πρωταθλητής Ευρώπης ο κόσμος του να είναι στους δρόμους και την ίδια ώρα να φεύγουν από το ΟΑΚΑ 40000 οπαδοί παο-παοκ?Δυστυχώς προβλέπεται πόλεμος στην Αθήνα εκείνο το βράδυ!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ που φτάσαμε, και να πάμε αύτανδροι στο Φ4, η ομάδα δεν σηκώνει κριτική. Έπαιξε όλη τη χρονιά μπάσκετάρα, τρύπησε το ταβάνι της, την είδαμε, την ξαναείδαμε και τη φχαριστηθήκαμε. Τι άλλο να κάνει; Είναι καινούργια ομάδα, με νέο κορμό και ουσιαστικά άπειρους παίκτες σε αυτό το σημείο. Από τους βασικούς, μόνο ο Σλούκας και ο Παπ έχουν παραστάσεις και εμπειρίες.
    Αν όμως το σηκώσουμε, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία, εφάμιλλη με εκείνη της Κωνσταντινούπολης.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα έχουμε και την υποστήριξη των Σέρβων φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα. Από όλες τις πόλεις εκτός Ελλάδας, ευνοϊκότερη πόλη από το Βελιγράδι μάλλον δεν υπάρχει.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα μπατζετ ευτυχώς δεν παίζουν μπάσκετ. Ούτε και οι τίτλοι. Διαφορετικά δεν θα βρισκόμαστε στους τελικούς. Και τίποτα να μην πετύχουμε, πάλι κερδισμένοι θα είμαστε! Όμως το πειραγμένο μου μυαλό, με σπρώχνει να βλέπω την κούπα στο κομοδίνο μου. Όταν ξυπνήσω, θα μάθω αν πρόκειται για όνειρο. Αν κάνεις όνειρα....κάντα μεγάλα. Τζάμπα είναι, για ναν κάνουμε τσιγκουνιές!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...