roumeliotis

Carwiz

«Σεβόμαστε Μονακό, αλλά ο ΟΣΦΠ είναι…κάτι άλλο»

casino loutrakiou
redwell

Τη σιγουριά του πως αν ο Θρύλος παίξει το μπάσκετ που ξέρει και μπορεί θα νικήσει τη Μονακό και θα βρεθεί στο F4 εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας εν όψει του Game-5 με τους Γάλλους στο ΣΕΦ που θα γίνει την Τετάρτη (04/05). Πιο αναλυτικά ο Coach-B τόνισε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία μας φέτος σαν απολογισμό ως τώρα. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να παίξει τρία παιχνίδια στα πλέι οφ στο γήπεδο του και να έχει αυτή τη συμπαράσταση, νομίζω πως προσμετράται στα πολύ θετικά για τους παίκτες μας και για τον κόσμο μας είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Αν στην αρχή της χρονιάς με ρωτάγατε αν θα παίζαμε πέμπτο ματς αυτή τη στιγμή της χρονιάς για να πάμε στο Final 4 μέσα στο γήπεδο μας, θα ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι κι έτσι πρέπει να το δούμε. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε δυνατότητες, παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω πως αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε».

Σχετικά με το αν υπάρχει φόβος μήπως η έδρα γυρίσει... μπούμερανγκ για τον Ολυμπιακό τόνισε: «Δεν νομίζω πως μπορούμε να γενικεύσουμε τα συμπεράσματα. Εμείς χάσαμε εδώ κι αυτοί στην έδρα τους. 

Σε τελική ανάλυση είναι πώς παίζει η ομάδα, τότε έχει ρόλο η έδρα. Νομίζω μετά τέσσερα ματς και δύο στην κανονική περίοδο, έχουμε αναλύσει τι κάνουμε καλά και τι όχι. Σίγουρα η προσέγγιση, η θέληση, το πάθος, οι συγκυρίες παίζουν ρόλο. 

Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι. Δεν μπορώ να πω αν η έδρα μας προκαλεί πίεση. Δεν μπορώ να πω αν η έδρα μας προκαλεί πίεση. Ο κόσμος είναι πολύ υποστηρικτικός. Η πιο σημαντική στιγμή ήταν όταν χάναμε με 20 πόντους κι ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα. 

Ήταν πιο σημαντικό ακόμα και από τους πανηγυρισμούς ή το ενδιαφέρον των φιλάθλων για να κάνουν sold out σε λίγες ώρες. Οι παίκτες παίζουν τα παιχνίδια. Εμείς βοηθάμε για το πως θα το προσεγγίσουν.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ευρωπαϊκή μας πορεία, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν ένα φανταστικό γεγονός να προκριθούμε στο Final 4. Ξαναλέω όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών».

Όσο για το αν η Μονακό μπορεί να γίνει η… Δανία του 1992, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε: «Ας ελπίσουμε να μη γίνει η … Δανία του 1992 (γελάει). Είναι σίγουρο πως έχουμε εμείς την περισσότερη πίεση. Να δούμε, όμως, τι εκφράζει η μία ομάδα και τι η άλλη. Να εξετάσουμε τη λαϊκή βάση που έχει η κάθε ομάδα, το brand name, το παρελθόν της. 

Δεν υποτιμώ καθόλου τη Μονακό. Τη σέβομαι απεριόριστα, είναι πολύ καλή ομάδα αλλά ο Ολυμπιακός είναι κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει μεγαλύτερη πίεση. Η πίεση όμως είναι προνόμιο. Σημαίνει ότι παίζεις μεγάλα παιχνίδια. Δεν πρέπει να παραπονιόμαστε ότι έχουμε πίεση».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Χασάν Μάρτιν απάντησε: «Η προπόνηση θα δείξει πολλά. Γενικά είναι σε καλύτερο επίπεδο, προοδευτικά βελτιώνεται, αλλά στην ουσία δεν μπορώ να πω γιατί χθες μπήκε στην προπόνηση».

Τέλος, για τον Μάικ Τζέιμς είπε: «Εγώ πιστεύω πάντα στην ομάδα, δεν πιστεύω στον “μπροστάρη”. Δεν παίζουν καλά οι άλλοι; Ο Μπέικον είναι πολύ καλός παίκτης, ειδικά στο παιχνίδι απομόνωσης. Οι ομάδες θεωρώ χάνουν ή κερδίζουν τα ματς».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 13:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάπου θα στραβωσει απόψε,ας ελπίσουμε να είναι στην Τούμπα που είναι καί τό πιο λογικό και αναστρέψιμο κατά κάποιο τρόπο.

  • Πέτρος
    Πέτρος Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Μπαρτζωκα. Έτσι σε θέλω. Διάβασα βέβαια όλο το άρθρο.

  • Λολ
    Λολ Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα,ο Ντιαλό είναι το κλειδι ,δυστυχώς τον είχαμε στα πόδια μας και πήγε σε άλλες πολιτείες..μέγας αμυντικός και πάντα καλός στήν εδρα μας...Αν βάλουμε 20-25 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο τους έχουμε..αν είμαστε κάτω από είκοσι..τότε θα έχουμε πρόβλημα...συνήθως όταν βάζουμε στο πρώτο ημίχρονο γύρω στους 50,κερδίζουμε ..

  • Johnker7
    Johnker7 Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμενα τετοιες δηλωσεις δεν μου αρεσουν.Το φοβαμαι πολυ το παιχνιδι αυριο ,ειδικα με τον τροπο που ισοφαρισαν .Αν δεν μας λυγισει το αγχος η δεν μπουμε χαλαρα η λογικη λεει πως θα το παρουμε.Ομως η Μονακο εχει παιχτες αψυχολογητους ,ικανους για ολα.Παμε με μυαλο!

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η σειρά μου θυμίζει τις σειρές των τελικών του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυριο όλοι φωνή απ την αρχή μέχρι το τέλος όσοι βρεθούν στο γήπεδο. Έτσι θα τους λιώσουμε και είμαι σίγουρος γι'αυτό. Ένας Λαμονικα δεν μπορεί να μας κλέψει την νίκη.

  • kinis
    kinis Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    οταν κανει τετοιες δηλωσεις ο μπαρτζωκας μου μυριζει καταστροφη

  • Kostas
    Kostas Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρεις νίκες έμειναν. Δώστε τα όλα και κάντε την Ευρώπη ξανά να παραμιλάει. Αν γεννιομουν ξανά Ολυμπιακός θα γινόμουν! Πάμε γερά θρυλε της καρδιάς μας!!

  • Πάνος
    Πάνος Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι μαζί να πάρουμε την Μονακό. Χωρίς γκρίνιες χωρίς να δημιουργούμε πίεση και άγχος. Είναι η ευκαιρία μας να επιστρέψουμε στο top της Ευρώπης. Άλλωστε η μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας είναι τεράστια επιτυχία. Ένα κύπελλο και μέσα στους άλλους δύο στόχους. Κι όλο αυτό είναι δημιούργημα του Μπαρτζώκα.

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 16:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τα λες Μπαρτζώκα..αύριο λοιπόν μπείτε στο παρκέ με το μάτι να γυαλίζει...! Παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε πρώτα για τον εαυτό σας.. αυτό καλύπτει και το όνομα του Ολυμπιακού κ τον κόσμο που θα σας αποθεώσει!!! Πάμε ομάδα όλοι για έναν κ ένας για όλους!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...