roumeliotis

lentiamo

Ανακούφιση για ΜακΚίσικ στον Πειραιά

casino loutrakiou
redwell

Χαμόγελα στον Πειραιά για τον Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη (12/01) στην Αθήνα δεν έδειξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και έτσι ο έμπειρος άσος θα είναι διαθέσιμος εκτός απροόπτου για το ματς με τη Μακάμπι.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Αμερικανός γκαρντ και φόργουορντ υπέστη αιμάτωμα τετρακεφάλου δεξιά από άμεση πλήξη.

Αυτή είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του ΜακΚίσικ, ο οποίος τραυματίστηκε στις αρχές της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, για την 20ή αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα χρειαστεί να στερηθεί για μεγάλο διάστημα την απουσία του ΜακΚίσικ, ενώ το... θετικό είναι πως η αρχικά προγραμματισμένη για την Πέμπτη (13/01) αναμέτρηση με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 21η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στη ρωσική ομάδα.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρά την θετική εξέλιξη της υπόθεσης η ανάγκης ενίσχυσης παραμένει.
    Ο Ζαν Σαρλ γιατί δεν παίζει στα τελευταία δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια όταν έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει λύσεις; Έχει συμβεί κάτι ή είναι θέμα τακτικής. Δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο large για να έχουμε την δυνατότητα να χαραμιζουμε θέση ξένου για παίχτη που θα αγωνίζεται μόνο στο πρωτάθλημα.
    Εισι πότε θα μπει επιτέλους; Είναι πάνω από δύο μήνες στην ομάδα και δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει έστω ένα πεντάλεπτο; Χίλιες φορές να μπαίνει δωδεκάδα ο Λούντζης που μπορεί να προσφέρει έστω και ελάχιστα.
    Έχουμε δει και από προηγούμενα χρόνια ότι το μικρό ροτεισον δεν μας βγαίνει σε καλό. Ίσα ίσα που όσο προχωράει η χρονιά πρέπει να ανοίγει για να μπορείς να έχεις φρέσκους τους παίχτες σου στα κρίσιμα. Αν από Φλεβάρη μήνα παίζουμε με 9 παίχτες το Μάρτιο θα έχουν σκάσει.
    Ίσως κουράζουμε αφού γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Σε μια χρονιά όμως που φαίνεται πως όλα πάνε ευνοϊκά για την ομάδα είναι κρίμα για μια δυο απερισκεψίες να χάσεις την ευκαιρία για κάτι καλό. Νομίζω ότι και οι αρμόδιοι δεν είναι τόσο αφελείς ώστε να τα αγνοούν.
    ΤΣΣΚΑ πλησιάζει και λογικά θα ανέβει η Εφές. Υπάρχουν επίσης Μιλάνο και ίσως ένα σκαλι πιο κάτω η Ζενιτ. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση ή ακόμα και στην τετράδα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος είναι η πιο τυχερή χρονιά που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια από πλευράς τραυματισμών. Ελπίζω να είναι όλοι καλά και να πάμε μέχρι τέλους.

    Κρατήσαμε την ανάσα μας με Παπ στον Ηρακλή (για 3-4 μέρες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα), μετά με Λίβιο/Fall. Τώρα πήγε μια χαρά και αυτό.

    Μακάρι να είναι ένα σημάδι αυτό ότι μπορεί να γίνει η υπέρβαση φέτος (final 4).

    Double και 8αδα Euroleague είναι οι στόχοι, μην τον ξεχνάμε. Ελλάδα πρέπει να γίνει δήλωση ξεκάθαρη, και να φανεί γιατί επιστρέψαμε. Να τους κλείσουμε στα καβουκια τους επιτέλους, γιατί τραγουδάνε τα πρωταθλήματα με εμάς στην Α2..

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ...
    ΚΡΙΜΑ Η ΓΚΡΊΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΓΡΑΦΑΤΕ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...