roumeliotis

leptokariopoulos

Απόλυτο ματς και προσμονή συνέχειας...

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος μετά από κάποιες δυνατές αλλά "άκαρπες" παρουσίες σε Βαρκελώνη. Μόσχα, Αγία Πετρούπολη που έπαιξε για διαστήματα σπουδαίο μπάσκετ αλλά έχασε τις νίκες στις λεπτομέρειες ή στην τελική ευθεία, με την Αρμάνι στο Μιλάνο ήταν σούπερ και κέρδισε μεγαλοπρεπέστατα με 72-93.

Οι ερυθρόλευκοι στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ έκαναν απόλυτη εμφάνιση και σε επίθεση και σε άμυνα από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και "κονιορτοποίησαν" την πολύ δυνατή και φέτος ομάδα του Ετόρε Μεσίνα για την 12η σγωνιστική της Euroleague.

Ένα ματς-ορόσημο για τη συνέχεια των Πειραιωτών καθώς πραγματικά ήταν το πρώτο από την αρχή της σεζόν που στο παρκέ δεν είδαμε... ομάδα αλλά μια "μηχανή" που τα έκανε σχεδόν όλα τέλεια και έφερε την υπογραφή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το μπάσκετ αλά... Μπαρτζώκας άμα βγει στο παρκέ και είναι και ο ίδιος "ενεργός" και παρεμβατικός από τον πάγκο, είναι εντυπωσιακό και ισοπεδωτικό. Στόχος των ερυθρολεύκων είναι να συνεχίσουν τις εμφανίσεις αυτές και να γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 09:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εγώ συμφωνώ με τα παιδιά ότι χρειάζεται καλύτερη μεταγραφή ψηλού, αλλά και ο Lessort ήταν από τους κύριους παράγοντες κατάκτησης του Eurocup από Μονακό, ήταν στην 1η πεντάδα του Eurocup και τώρα στην Μακάμπι έπαιζε σχετικά καλά.

    Ο Μάρτιν και στα καλά του δεν προσέφερε ποτέ άμυνα στην ομάδα, και όποιον και να πάρεις σε αυτόν τον τομέα θα είναι καλύτερος..

    Επίσης, έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία με τον Μάρτιν, δηλαδή λογικά από εδώ και πέρα θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ του, δεν είναι κάνας βετεράνος και ανησυχείς ότι ο Μάρτιν θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα..

    Έχει πάντως σέντερ πολλά στην αγορά. Όποιον και να πάρουμε καλύτερος θα είναι από το τίποτα. Τον Μάρτιν θα τον κράταγα μέχρι το τέλος της χρονιάς σαν 3ο σέντερ. οι αγώνες είναι πολλοί, και ελλοχεύουν τραυματισμοί/αρρώστιες, διάφορα. Άλλωστε κάνα 100αρικο να κοστίσει ακόμη. Μπορεί να απελευθερωθεί επίσης και να παίξει και καλύτερα.

    Τα έχουμε πει, μία ομάδα επιπέδου Euroleague θέλει 3 καθαρά σέντερ τουλάχιστον. Βλέπω ομάδες σαν την ASVEL και έχουν 18αδα και 4-5 σέντερ.. Νομίζω το καταλαβαίνουν πλέον, και πήραν 4 και πάνε και για 5.. θέλει και 3 και ένα combo guard για να πεις ότι έχουμε υπερπλήρης ομάδα. Ίσως ο McKissic δεν χωράει στον νέο σχεδιασμό, αλλά κάποιες φορές είναι πολύ θετικός. Αν συγκεντρωθεί στην άμυνα, βελτιώσει περαιτέρω το σουτ του, μπορεί να κάτσει και του χρόνου. Θα δούμε. Τώρα σέντερ, και γρήγορα γιατί μπορεί να μας στοιχίσει.

  • Ανεστης
    Ανεστης Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ συμφωνω110% στο οτι πρεπει να προστατευτει ο φαλ.Εγω σαν "προπονητης του πληκτρολογιου" θα εδινα 5-7 λεπτα σεντερ στον αρχηγο.Στην αμυνα αλλαγων που παιζουμε θα μαρκαρε κοντους ,στην επιθεση θα ανοιγε την ρακετα και θα τραβαγε τον σεντερ λογω σουτ τριων ποντων και στην ρακετα θα" χορευε" ενα βαρυ σεντερ.Το προβλημα θα ηταν στα ριμπαουντ αλλα αυτο το προβλημα υπαρχει και τωρα.Το σωστο βεβαια ειναι να βρεθει σεντερ επιπεδου ευρωλιγκας η να συνελθει ο μαρτιν.
    υ.γ. ο "χορος" του αρχηγου δεν ειναι ο ιδιος λογω ηλικιας αλλα εναν δεινοσαυρο νομιζω τον χορευει στο ταψι!!!!

  • Ανεστης
    Ανεστης Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχως ο φετινος μαρτιν ειναι αλλος παιχτης.Δυστυχως ομως ευθυνη γιαυτο εχει και η ομαδα(η πρωτη επεμβαση δεν ηταν καλη γιαυτο εγινε δευτερη στην αμερικη και καθαρισμος προσφατα).Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που και ως που ο λεσορ ειναι καλυτερος παιχτης.Τον εχουμε δει στην ευρωλιγκα(μονη καλη χρονια στον ερυθρο) οπου τον ζητησε ο μπλατ και προτιμησε 50χιλ παραπανω για να παιξει (μαλαγα)Eurocup.Μετα μονο κοτσιδακια ,μετρια νουμερα στο Eurocup και αθλια στην ευρωλιγκα(μπαγερν).Δεν πλησιαζει καν τα νουμερα του μαρτιν σε 2%(πρωτος περσι στην ευρωλιγκα ο μαρτιν),σε ποντους ,σε βολες,ενω εχει ιδια ριμπαουντ,κλεψιματα,κοψιματα με μαρτιν και διπλασια λαθη.Για να καταληξω αν συνεχισει ετσι ο μαρτιν πρεπει να γινει αντικατασταση ,αλλα με παιχτη επιπεδου.Ο λεσορ ειναι επιδεδου φετινου μαρτιν.
    Ρεντ γκολ ξερω οτι διαφωνεις γιατι εγραψες για βομβα λεσορ αλλα νομιζω οτι κανεις λαθος ,αν και συνηθως συμφωνω με την γνωμη σου για παιχτες.

    REDGOAL: Μπα φίλε, ελεύθερα. Δεν μας ενδιαφέρει εμάς ποιος θα έρθει. Ας είναι και ο Μπόγρης, αρκεί να δώσει τα πράγματα που λείπουν στο "5" γιατί αν ξεπατώσουμε τον Φαλ και βγάλει καμιά θλάση και μείνει κανά 20ήμερο έξω, θα κλωτσήσουμε την προσπάθεια και θα πάνε στράφι πολλά...

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντωμεταξυ, να πούμε κι ένα "καλό Παραδεισο" στο παληκαρακι, τον Θωμά Κατσαούνη που "έφυγε" προχθες, νικημένος από τον καρκίνο. Πραγματικός γίγαντας(2,20), είχε πολλές βλέψεις για μια αξιόλογη καριέρα, τον παρακολουθούσαν μέχρι και κολλέγια από την Αμερική. Τον είχα δει να αγωνίζεται πριν 3 χρόνια και δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να τον δω με τα ερυθρόλευκα.
    Δυστυχώς η ασθένεια δεν τον άφησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Και ήταν μόνο 20 χρόνων...
    Τέτοιες στιγμές καταλαβαίνει κανείς πόσο ανούσια είναι τα μεταγραφικά, οι οπαδικες κόντρες και γενικά πόσα, απείρως πιο σημαντικά πράγματα από τον αθλητισμο, υπάρχουν.
    Καλό ταξίδι, γίγαντα...

  • Dimitris
    Dimitris Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ευχαριστω για την απαντηση! σημαντικο στοιχειο η αναβαθμιση λαρετζακη επισης,ειναι μαγκας,το κερδισε.

  • Than
    Than Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Red που είναι το σχόλιο μου?

    REDGOAL: Φίλε πίσω τσέκαρε. Ανεβαίνουν άλλα από πάνω...

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτω το κεφάλι σεμνά τα ταπεινά για το επόμενο διπλό...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδελφέ παίζει και Ταρικ Μπλακ αντί για Χασάν Μάρτιν?

    REDGOAL: Πριν από 20 μέρες περίπου, είχε πει ότι δεν θέλει να έρθει Ευρώπη. Δεν ξέρουμε αν άλλαξε γνώμη...

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην παρούσα φάση ξεχάστε τον σέντερ, εδω κάποιο βγήκαν και είπαν για το πόσο καλός ήταν ο Μαρτίν στο παιχνίδι με την Αρμάνι *εδω γελάμε)
    Κάπου άκουσα ότι ο λεσορ πάει Ασία σε μια μεγάλη και νέα λίγκα που φτιάχνετε

  • Kostasss
    Kostasss Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Rd αυτή τη βδομάδα θα υπάρχει εξέλιξη σεντερρρ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...