roumeliotis

lentiamo

Πάση θυσία νίκη με Άλμπα στο ΣΕΦ

casino loutrakiou
redwell

Νίκη και μόνο νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ θέλει την Τρίτη (26/10, 21:00, NS Prime) ο Ολυμπιακός καθώς το εντός έδρας απόλυτο είναι "εισιτήριο" για την επίτευξη του στόχου που λέγεται πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μετά την ήττα στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να αυξήσουν το ρεκόρ τους στην διοργάνωση στο 4-2, δύο ημέρες πριν την επόμενη και δυσκολότερη μάχη της διαβολοβδομάδας με την Φενέρ στο ίδιο γήπεδο.

Απέναντί τους οι ερυθρόλευκοι βρίσκουν τη γερμανική ομάδα που προέρχεται από δύο νίκες στα τρία τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας επικρατήσει της Φενέρ στο Βερολίνο και του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι.

Μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες όπως οι Σίκμα, Λο, Ντα Σίλβα, Ζούσμαν και Μπλατ, που είναι ικανή για... κηδείες και σημαντικά πλήγματα σε όσους την πάρουν αψήφιστα.

Ματς που θέλει αρκετή προσοχή, παρά τις απουσίες των τραυματιών ψηλών της, Σνάιντερ και Λέιμερς, αλλά και του εξαιρετικού σουτέρ, Έρικσον, ενώ επιστρέφει ο πολύ χρήσιμος φόργουορντ-σέντερ, Τίμαν.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον τραυματία Χασάν Μάρτιν, καθώς και τα δύο γόνατά του έχουν μαζέψει υγρό και ήδη υπάρχει κινητικότητα για προσθήκη στο "5" ή παίκτη που να παίζει και ως σέντερ.

Ο Κώστας Παπανικολάου, αποδείχθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό στο δεξί γόνατο, γυμνάστηκε πιο χαλαρά τη Δευτέρα (25/10) και οι πιθανότητες να παίξει είναι αρκετές, ενώ διαθέσιμος για περισσότερα λεπτά θα είναι ο Κώστας Σλούκας, που λόγω μικροενοχλήσεων δεν έπαιξε παρά μόνο 15' προ διημέρου στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...